Kirmanşah

Kirmanşah

Son dakika Kirmanşah haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kirmanşah gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kirmanşah haber sayfamızda...

Kirmanşah

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 186 kirmanşah haberi bulunmuştur.
İran'da uçaksavar sesleri!
İran'da uçaksavar sesleri! Irak'ın başkenti Bağdat'ın güneyinde yer alan Necef'teki havalimanında Çarşamba akşamı kaydedilen görüntüler, bir anda gözlerin geçmişte İran karşıtı gösterilere ev sahipliği yapmış şehre çevrilmesine yol açtı.
18.04.2024 Haberler
Son dakika... Türkiye-İran sınırında 4.1 büyüklüğünde deprem
Son dakika... Türkiye-İran sınırında 4.1 büyüklüğünde deprem AFAD verilerine göre Türkiye-İran sınır hattında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Sarsıntının merkez üssü Van'a 126 kilometre, İran'ın Hoy kentine ise yalnızca 20 kilometre.
19.06.2023 Gündem
İran’da kız öğrencilerin zehirlenmesi sürüyor: Onlarca çocuk hastaneye kaldırıldı
İran’da kız öğrencilerin zehirlenmesi sürüyor: Onlarca çocuk hastaneye kaldırıldı İran’da kız öğrencilere yönelik zehirli saldırılar dün de devam etti. Ülke genelinde 26 okuldan onlarca kız, zehirli gazla düzenlendiği düşünülen saldırıların ardından hastanelere kaldırıldı.
2.03.2023 Dünya
İran - Türkiye sınırında 5.7 büyüklüğünde deprem
İran - Türkiye sınırında 5.7 büyüklüğünde deprem Hoy şehri yakınlarında meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki sarsıntı, Türkiye'nin yanı sıra Azerbeycan, Ermenistan ve Irak'ta da hissedildi.
18.01.2023 Haberler
İran - Türkiye sınırında 5.7 büyüklüğünde deprem
İran - Türkiye sınırında 5.7 büyüklüğünde deprem Hoy şehri yakınlarında meydana gelen 5.7 büyüklüğündeki sarsıntı, Türkiye'nin yanı sıra Azerbeycan, Ermenistan ve Irak'ta da hissedildi.
18.01.2023 Gündem
Son dakika... İran'da ilk idam! Bir protestocu asıldı
Son dakika... İran'da ilk idam! Bir protestocu asıldı Resmi medya, Mahsa Amini adlı genç kadının gözaltına hayatını kaybetmesiyle başlayan protesto dalgasında ilk idam kararının uygulandığını duyurdu.
8.12.2022 Dünya
İran'da gerginlik had safhada! Devrim Muhafızları Sehne kenti İstihbarat Şefi öldürüldü
İran'da gerginlik had safhada! Devrim Muhafızları Sehne kenti İstihbarat Şefi öldürüldü İran’ın Kirmanşah eyaletine bağlı Sehne kentinin Devrim Muhafızları İstihbarat Şefi Albay Nadir Birami, şehirdeki rejim karşıtı gösterilerde protestocular tarafından öldürüldü.
18.11.2022 Dünya
İran’da protestoculara ateş açıldı
İran’da protestoculara ateş açıldı İran’da Mahsa Amini’nin ahlak polisince gözaltına alındığı sırada ölmesiyle başlayan eylemlerde yaklaşık iki ay geride kalırken, önceki gün, 2019’daki akaryakıt zammı protestolarının yıldönümünde sokaklarda tansiyon yükseldi.
17.11.2022 Dünya
İran’da Mahsa Amini protestoları devam ediyor! ilk idam cezası verildi
İran’da Mahsa Amini protestoları devam ediyor! ilk idam cezası verildi İran’da Mahsa Amini’nin ölümü sonrası başlayan gösterilerde ilk idam cezası kamu güvenliğini bozmak ve devlete savaş açmak suçlamaları ile tutuklanan 6 kişiden 1’ine verildi.
13.11.2022 Dünya
İran'da 6'dan büyük peş peşe üç deprem
İran'da 6'dan büyük peş peşe üç deprem Gece yarısı Basra Körfezi kıyısındaki Hürmüzgan'ı sarsan depremlerde en az 5 can kaybı var, onlarca yaralı hastanelere taşındı. Depremler iki ülkede daha hissedildi.
2.07.2022 Dünya
Son dakika... İran'da askeri üste yangın
Son dakika... İran'da askeri üste yangın Irak sınırındaki Kirmanşah'ta bulunan üssün deposunda Pazartesi sabahı yükselen alevlerin yol açtığı hasar araştırılıyor.
14.02.2022 Dünya
Son dakika... Deprem dağları yıktı, şok görüntüler yayılıyor!
Son dakika... Deprem dağları yıktı, şok görüntüler yayılıyor! İran'ın güneyini sarsan depremlerin merkez üssü, liman kenti Bender Abbas'a yaklaşık 60 kilometre mesafede. Basra Körfezi'nin karşısındaki Birleşik Arap Emirlikleri ve Umman da sallandı. Deprem anını gösteren görüntüler ise infial yarattı, dağların yıkıldığı anlar tüyler ürpertici.
14.11.2021 Dünya
Kasrı Şirin Antlaşması Nedir? Önemi, Özellikleri Ve Sonuçları
Kasrı Şirin Antlaşması Nedir? Önemi, Özellikleri Ve Sonuçları Osmanlı devleti tarihinde imzalanmış olan pek çok önemli antlaşma yer almaktadır. Bu antlaşmalardan bir tanesi de Kasrı şirin antlaşmasıdır. Kasrı şirin antlaşması son yıllarda internet üzerinden devamlı olarak araştırılan ve tartışılan bir antlaşma olmuştur. Peki Kasrı şirin antlaşması nedir? Kasrı şirin antlaşması önemi ve özellikleri nelerdir? Kasrı şirin antlaşması sonuçları neler olabilir? İşte Kasrı şirin antlaşmasına dair tüm detaylar.
16.05.2021 Eğitim
Son dakika... İran'da korkutan deprem
Son dakika... İran'da korkutan deprem  AFAD'ın geçtiği bilgiye göre, İran'ın Kirmanşah şehrinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
7.05.2021 Dünya
33 Kurşun şiiri - Ahmed Arif
33 Kurşun şiiri - Ahmed Arif Türk edebiyatının önemli isimlerinden olan Ahmed Arif, toplumcu şiir geleneğinin en önemli yazarlarından birisidir. Şair 33 Kurşun şiirinde Muğlalı Olayı diğer adıyla 33 Kurşun Katliamını anlatmaktadır. 1943 yılının 28 Temmuz’unda Van’ın Özalp ilçesinde, 33 kişinin hayvan kaçakçılığı iddiasıyla 3. Ordu Komutanı Orgeneral Mustafa Muğlalı’nın emriyle yargısız olarak kurşuna dizilmesi ve 32 kişinin öldürülmesi, birinin kaçmasıyla sonuçlanan olaydır. İşte 33 kurşun şiirinin sözleri.
2.11.2023 Şiirler
İran'dan flaş karar! 7 sınır kapısını yolcu geçişlerine kapattı
İran'dan flaş karar! 7 sınır kapısını yolcu geçişlerine kapattı İran, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınındaki vaka artışlarının ardından mutasyonlu virüsün yayılmasını engellemek amacıyla Irak'a açılan 7 sınır kapısından yolcu geçişlerini durdurdu.
20.02.2021 Dünya
İran’da günlük koronavirüs vaka sayısında yeni rekor!
İran’da günlük koronavirüs vaka sayısında yeni rekor! İran'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte tespit edilen 10 bin 463 yeni vaka ile günlük vaka sayısında rekor seviyeye ulaşıldı.
9.11.2020 Dünya
İran’da koronavirüs kaynaklı ölümlerde yeni rekor
İran’da koronavirüs kaynaklı ölümlerde yeni rekor İran'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 459 kişinin hayatını kaybetmesiyle ülkede salgının başlangıcından bu yana en yüksek günlük ölü sayısı kayda geçti.
8.11.2020 Dünya
İran’da koronavirüs kaynaklı ölü sayısında yeni rekor
İran’da koronavirüs kaynaklı ölü sayısında yeni rekor İran'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınında son 24 saatte 346 kişi korona virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ülkede salgın başlangıcından bu yana en yüksek ölü sayısı kayda geçti.
27.10.2020 Dünya
Günlük koronavirüs ölüm sayısında yeni rekor
Günlük koronavirüs ölüm sayısında yeni rekor İran'da yeni tip koronavirüs salgınında son 24 saatte 337 kişi hayatını kaybetti. Bu sayı ile ülkede salgının başlangıcından bu yana bir günde en yüksek ölü sayısı kayda geçti.
19.10.2020 Dünya
Son dakika... İşte Ermenistan cephesindeki PKK’lı teröristler!
Son dakika... İşte Ermenistan cephesindeki PKK’lı teröristler! Gelen son dakika haberine göre; PKK’nın Suriye’deki kolu YPG içinde Ermeni taburu kuruldu. Önce Kandil’e, ardından örgütün Ermenistan’daki kampına giden 300 terörist PKK elebaşının koordinasyonunda cepheye yollandı.
30.09.2020 Gündem
İran kavruluyor! Günlük vaka sayısı 3 bini aştı, 45 bin ölü bekleniyor
İran kavruluyor! Günlük vaka sayısı 3 bini aştı, 45 bin ölü bekleniyor Koronavirüs salgınında yalnızca üç hafta içerisinde vakalar patladı ve ikiye katlandı. Sağlık Bakanlığı, sürecin bu şekilde devam etmesi halinde can kaybının 45 bine ulaşacağını açıkladı.
18.09.2020 Dünya
İran'da 179 kişi kişi daha hayatını kaybetti
İran'da 179 kişi kişi daha hayatını kaybetti İran'da yeni tip koronavirüs Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 179 arttı.
16.09.2020 Dünya
İran'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı 23 bini geçti
İran'da Kovid-19'dan hayatını kaybedenlerin sayısı 23 bini geçti İran'da yeni tip corona virüs (Kovid-19) nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı son 24 saatte 116 artarak 23 bin 29'a yükseldi.
12.09.2020 Dünya
İran'da koronavirüs vakalarında artış sürüyor!
İran'da koronavirüs vakalarında artış sürüyor! İran'da son 24 saatte yeni tip koronavirüs sebebiyle 127 kişi yaşamını yitirdi.
9.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kirmanşah ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.