Kiryakos Miçotakis

Kiryakos Miçotakis

Son dakika Kiryakos Miçotakis haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kiryakos Miçotakis gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kiryakos Miçotakis haber sayfamızda...

Kiryakos Miçotakis

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 707 kiryakos miçotakis haberi bulunmuştur.
‘Teyakkuz halindeyiz’
‘Teyakkuz halindeyiz’ Türkiye’nin uyarılarına karşı Yunanistan, İyon ve Ege’de ‘deniz parkı’ oluşturma planını duyurdu. Dışişleri uyarısından sonra MSB kaynakları “Yunanistan’ın tek taraflı statü oluşturma çabalarını engellemek için teyakkuz halindeyiz” ifadelerini kullandı...
19.04.2024 Gündem
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz!
Yunanistan F-16 kararını resmen duyurdu: Hazır değiliz! Rus işgal ordusunun bahar taarruzu beklenirken, Ukrayna Batılı müttefiklerinden silah ve füze yardımı bekliyor. Yunanistan Başbakanı Miçotakis, haftalardır konuşulan hamlenin gerçeği yansıtmadığını söyledi.
16.04.2024 Dünya
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı
Selanik’teki Yeni Camii bayram için açıldı Yunanistan, Selanik’te bulunan tarihi Yeni Camii’yi Ramazan Bayramı münasebetiyle ibadete açtı. Camide yaklaşık 100 kişi bayram namazı kıldı.
12.04.2024 Gündem
Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak, Erdoğan Irak yolcusu: Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi
Ankara 4 önemli konuğu ağırlayacak, Erdoğan Irak yolcusu: Seçim sonrası yoğun diplomasi gündemi Yerel seçim maratonunu geride bırakan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, önümüzdeki dönemde yoğun bir diplomasi trafiği bekliyor. Ankara, aralarında Rusya lideri Putin’in de bulunduğu dört önemli konuğu ağırlamaya hazırlanıyor.
2.04.2024 Gündem
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği
Yunanistan'a ABD'den F-35 şoku! İtiraf ettiler: 5. nesil değil türünün en eski örneği Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias, Yunan Hava Kuvvetleri ve Türkiye'nin Mavi Vatan politikalarına ilişin değerlendirmelerde bulundu. Dendias ayrıca ABD'den satın aldıkları F-35'lere ilişkin adeta bir itirafta bulundu.
25.03.2024 Dünya
Miçotakis mayısta Türkiye’ye geliyor
Miçotakis mayısta Türkiye’ye geliyor Türkiye ile Yunanistan arasındaki temas ve ziyaret trafiği ivme kazanarak sürüyor.
14.03.2024 Gündem
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama
Hakan Fidan, Yaşar Güler ve İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek! Dışişleri'nden açıklama Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve MİT Başkanı İbrahim Kalın yarın Irak'a gidecek.
13.03.2024 Gündem
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten iade-i ziyaret açıklaması: Mayısta Ankara'dayım
Yunanistan Başbakanı Miçotakis'ten iade-i ziyaret açıklaması: Mayısta Ankara'dayım Yunanistan Başbakanı Miçotakis, "Türkiye yönetiminde gerginliklerin aşılması yönünde samimi bir arzu var" dedi.
12.03.2024 Dünya
‘Hava saldırısı Zelenskiy’e suikast girişimiydi’
‘Hava saldırısı Zelenskiy’e suikast girişimiydi’ Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile Odessa’yı ziyaret ederken gerçekleşen Rus hava saldırısının aslında Ukraynalı liderin konvoyunu hedef aldığı öne sürüldü.
8.03.2024 Dünya
Miçotakis Ukrayna’da büyük tehlike atlattı!
Miçotakis Ukrayna’da büyük tehlike atlattı! Ukrayna’nın Odessa kentine ziyaret gerçekleştiren Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis’in bulunduğu konvoyun 150 metre yakınında patlama meydana geldi.
7.03.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis telefonda görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Miçotakis telefonda görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
4.03.2024 Gündem
Dünya liderlerinden doğum günü telefonları
Dünya liderlerinden doğum günü telefonları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 70’inci yaşını kutladı. Dünya liderleri Erdoğan’ı telefonla arayarak, doğum günü için tebrik etti.
27.02.2024 Gündem
Miçotakisi Erdoğan'ın doğum gününü kutladı
Miçotakisi Erdoğan'ın doğum gününü kutladı Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın doğum gününü tebrik etti.
26.02.2024 Gündem
Liderlerden Erdoğan'a doğum günü telefonu
Liderlerden Erdoğan'a doğum günü telefonu Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yunanistan Başbakan Miçotakis, Rusya Devlet Başkanı Putin, Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev ve Kazakistan Cumhurbaşkanı Kasım Cömert Tokayev ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
26.02.2024 Gündem
Yunan Savunma Bakanı Dendias'tan Türkiye itirafı: Kuşatmaya hazırlanıyorlar
Yunan Savunma Bakanı Dendias'tan Türkiye itirafı: Kuşatmaya hazırlanıyorlar Yunanistan Savunma Bakanı Nikos Dendias,Türkiye'nin son aylarda dış politikadaki hamlelerini yorumladı. Olası bir savaş konusuna da değinen Dendias adeta "Ulusal egemenliğimiz için çalışıyorum" dedi.
25.02.2024 Dünya
Dünya medyası Türkiye'ye F-16 satışını yazdı! Yunan basını: Erdoğan'dan yeni meydan okuma
Dünya medyası Türkiye'ye F-16 satışını yazdı! Yunan basını: Erdoğan'dan yeni meydan okuma AFP ABD'nin verdiği onayla aylar süren müzakerelerin bittiğini kaydetti, Washington Post gerilim kaynaklarından birinin hafifleyeceği yorumunu yaptı. Yunan medyası ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir'den yaptığı açıklamaları ilk sayfasına taşıdı.
28.01.2024 Dünya
F-16’nın yolu açıldı
F-16’nın yolu açıldı ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye’ye F-16 savaş uçağı ve mevcut F-16’ları için modernizasyon kiti satışına onay verdiğine dair Kongre’ye resmi bildirimde bulundu. 15 günlük itiraz süresinin ardından satış gerçekleşecek.
28.01.2024 Dünya
Yunan adalarına vizesiz seyahat başladı mı, ne zaman başlıyor? Vizesiz Yunan Adayları hangileri?
Yunan adalarına vizesiz seyahat başladı mı, ne zaman başlıyor? Vizesiz Yunan Adayları hangileri? Yunan adalarına vizesiz seyahat için müjde verilmişti ve gözler uygulamanın başlayacağı tarihteydi! Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat konusunda son durumu paylaştı. Hangi Yunan adaylarına vizesiz gidilecek? İşte, tarih...
11.01.2024 Bilgi Rehberi
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu
Yunan adalarına vizesiz seyahat başlıyor! Miçotakis tarihi duyurdu Yunanistan Başbakanı Miçotakis, Türk vatandaşlarının Yunan adalarına vizesiz seyahat edebileceği tarihi açıkladı.
11.01.2024 Dünya
Blinken Gazze’ye destek istedi!
Blinken Gazze’ye destek istedi! Yeni Ortadoğu turuna bu kez Türkiye’den başlayan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşen ABD Dışişleri Bakanı Blinken’ın, bu temaslarda Türkiye’den destek istediği belirtiliyor.
8.01.2024 Dünya
Kilit kelimeler: Huzur ve Ege
Kilit kelimeler: Huzur ve Ege Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile imzaladığı Dostane İlişkiler ve İyi Komşuluk Atina Bildirgesi, Yunan basınında “ilişkilerde yeni bir sayfa” olarak nitelendirildi.
9.12.2023 Gündem
Komşuda tatil 12 aya yayıldı! AB Komisyonu'ndan onay
Komşuda tatil 12 aya yayıldı! AB Komisyonu'ndan onay Yunanistan, adaları ziyaret edecek Türk vatandaşlarına 7 günlük vize muafiyeti sağlayacak. Yazla sınırlı olmayan muafiyetten yıl boyu yararlanılabilecek. Turizmciler, atılan adımın gelecek dönemlerde karşılıklı ziyarete dönüşmesini de bekliyor.
9.12.2023 Ekonomi
Ergin Ataman iddialara çıldırdı: Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim
Ergin Ataman iddialara çıldırdı: Fenerbahçe hakkında tek kelime etmedim THY Euroleague'de Real Madrid ile karşılaşan Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman Fenerbahçe iddiaları hakkında sert açıklamalarda bulundu.
Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var! Yunan gazetelerinden Türkçe ilk sayfa
Tüm manşetlerde Türkiye ve Erdoğan var! Yunan gazetelerinden Türkçe ilk sayfa Varılan tarihi anlaşmayı öne çıkaran Yunan basını, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretini manşetten Türkçe 'Kazan-kazan' ve 'Yavaş-yavaş' kelimeleriyle verdi. Ta Nea gazetesinin ilk sayfasında yer alan altı Türkçe sözcük ise, 'Anahtar kelimeler' olarak nitelendi.
8.12.2023 Dünya
Ege’de 6 yıl sonra bahar havası
Ege’de 6 yıl sonra bahar havası Yunanistan’a 6 yıl aradan sonra ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Atina’dan “Ege’yi bir barış ve işbirliği denizi haline getirelim istiyoruz. Aramızda çözülemeyecek hiçbir sorun yok” dedi. İki ülke arasında Atina Bildirgesi imzalandı.
8.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kiryakos Miçotakis ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.