Kış Bakımı

Kış Bakımı

Son dakika kış bakımı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kış bakımı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kış bakımı haber sayfamızda...

Kış Bakımı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 591 kış bakımı haberi bulunmuştur.
Arıcılar yeni sezona hazırlanıyor
Arıcılar yeni sezona hazırlanıyor Türkiye’de en fazla bal üretiminin yapıldığı Ordu’da arıcılar, gelecek sezon verimi arttırmak için kışlık bakım çalışmalarını sürdürüyor. Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın Çiftçi, bu bakımlar ile arı kolonisinin kışa genç bir şekilde girdiğini, bu sayede sezonda verimin arttığını söyledi.
20.12.2023 Ekonomi
Araç sahiplerine uyarı: 300 TL'den kaçarken, 80 bin TL masraf çıkabilir
Araç sahiplerine uyarı: 300 TL'den kaçarken, 80 bin TL masraf çıkabilir Soğuk havaların etkisiyle araçların motor kısmındaki donmaların önlenmesi için 300 liralık antifrizi almaktan kaçınan sürücülere sanayi ustalarından, “80 bin liralık fatura ile karşılaşabilirsiniz” diye uyarı geldi.
27.11.2023 Ekonomi
Araç sahiplerine "kış bakımı" uyarısı
Araç sahiplerine "kış bakımı" uyarısı Gaziantep’te aralık ayı ile birlikte soğuk havalar etkisini göstermeye başlarken, oto tamir ustaları araç sahiplerini kışlık bakım konusunda uyardı.
7.12.2022 Ekonomi
Düzce'de doğal gaz çalışması, paniğe neden oldu
Düzce'de doğal gaz çalışması, paniğe neden oldu Düzce'de yurtta kalan öğrenciler, doğal gaz çalışması sırasında oluşan yüksek ses ve koku nedeniyle panik yaşadı. Kontrollü doğal gaz çalışmaları sürerken, öğrenciler geçici olarak başka yurda alındı.
9.10.2022 Gündem
İkinci el otoda ‘reklam oyunu’
İkinci el otoda ‘reklam oyunu’ İnternetin önde gelen ikinci el oto alım satım siteleriyle ilgili rekabet soruşturmasında, bazı platformların sunduğu taahhütler Rekabet Kurulu’nca reddedildi. Araba alım satım platformlarının soruşturmaya konu olan platformlarının reklam davranışlarıyla ilgili detaylar da netleşmeye başladı.
30.09.2022 Ekonomi
Araç sahiplerine 'kış bakımı' uyarısı
Araç sahiplerine 'kış bakımı' uyarısı Otomobil tamir ustaları, kış gelmeden arabaya bakım yaptırmanın oluşabilecek masrafların önüne geçebileceğini söyledi.
29.09.2022 Ekonomi
Ezgi Doğan'dan soğuk havalar için bakım tavsiyeleri
Ezgi Doğan'dan soğuk havalar için bakım tavsiyeleri Kişisel bakım her mevsime özgü değişkenlik gösterse de en fazla bakım kış aylarında oluyor. Güzellik direktörü Ezgi Doğan, kış ayları için bakım tavsiyelerinde bulundu.
2.03.2021 Cilt Bakımı
Soğuktan koruyun! Arabanız için kış bakımı tavsiyeleri
Soğuktan koruyun! Arabanız için kış bakımı tavsiyeleri Soğuyan hava ile otomobilinizi de olumsuz etkileyebiliyor. Özellikle kar yağışlarının başlaması arabanızın güvenli kullanımı için bazı kışlık bakımlarını yapmanız gerekiyor. Peki araba için kış bakımı nasıl yapılır? İşte yanıtı...
18.01.2021 Otomobil
Lastiklerin kış bakımı nasıl olmalıdır?
Lastiklerin kış bakımı nasıl olmalıdır? Kış mevsiminin gelmesiyle kış lastikleri de kullanılmaya başlandı. Peki, kış lastiğinin kullanımı ve kış lastiğinin bakımı nasıl olmalı? Kış lastiğinin bakımıyla ilgili detayla haberimizde.
1.12.2020 Otomobil
Kış aylarında sürücüler hangi önlemleri almalı?
Kış aylarında sürücüler hangi önlemleri almalı? Otomobil sahiplerinin zorlu geçen kış ayları için alması gereken önlemler neler? Lastik, motor gibi bakımlar nasıl yapılmalıdır?
17.10.2020 Otomobil
Kışın ev bitkilerine nasıl bakım yapılmalı?
Kışın ev bitkilerine nasıl bakım yapılmalı? Mevsim geçişlerinde ev bitkileri çabuk dökülebilir ve solabilir. Özellikle kış aylarında çoğu ev bitkisinin büyümesi yavaşlar. Bahar gelince bitkilerimize bakım yapmayı severiz fakat kış bakımını unuturuz. Peki, ev bitkilerine kış bakımı nasıl yapılır? İşte bitkileriniz için kış bakım tüyoları...
6.11.2018 Dış Mekan
Kışın dudakları korumanın yolları
Kışın dudakları korumanın yolları Dudaklarınıza iyi bakmak zor değildir. Sadece birkaç kolay adımda kışın zarar verici etkilerini hafifletebilirsiniz.
19.01.2018 Güzellik
Sonbaharda yapmadıysanız kış son fırsat olabilir
Sonbaharda yapmadıysanız kış son fırsat olabilir Yazın güneş, deniz, kum ve tatil derken yıpranan cildinizi ve saçlarınızı hiç düşündünüz mü? Sonbahar bu yıpranmaları düzeltmek ve sizi canlandırmak için en uygun mevsimdir ancak eğer bir adım atmadıysanız henüz geç kalmış sayılmazsınız. Kış bitimi ve ilkbahara kadar yapmanız gereken değişiklikleri sizin için sıraladık.
19.01.2018 Cilt Bakımı
Kışın cildinizi bu şekilde koruyun!
Kışın cildinizi bu şekilde koruyun! Dermatoloji Uzmanı Dr. Yüksel Oltulu “Kış aylarında sabah kalkarken, gece yatmadan önce yüzünüzü ve cildinizi mutlaka nemlendirin” dedi.
24.12.2015 Cilt Bakımı
Mercedes-Benz Türk’ten Aralık ayına özel fırsatlar
Mercedes-Benz Türk’ten Aralık ayına özel fırsatlar Mercedes-Benz Türk, otomobil ve hafif ticari araçlar için hazırladığı Aralık ayına özel kampanyalarla avantajlı faiz ve ödeme seçenekleri sunuyor.
9.12.2015 Otomobil
Sürücüler kış sürüşünde cahil
Sürücüler kış sürüşünde cahil Kış şartlarındaki trafik güvenliği ile ilgili yapılan anket, sürücülerin kış şartlarında araba kullanmayı yüzde 78 oranında bilmediğini ortaya koydu. En kötü lastiklerse ticari olmayan minibüs ve kamyonetlerde
30.03.2015 Gündem
Kışın saç bakımı tüyoları
Kışın saç bakımı tüyoları Sağlıklı ve güzel saçlara sahip olmak herkesin hayalidir. Kışın da saç bakımına önem vermek gerekir.
5.01.2015 Saç Bakımı
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman derbi saat kaçta?
Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman derbi saat kaçta? Büyük derbi için nefesler tutuldu. Beşiktaş Galatasaray derbisi saat kaçta ve nerede oynanacak merak konusu. Heyecan dorukta Beşiktaş Galatasaray maçı ile ilgili son detaylar ve takımlardan son haberler Skorer'de...
1.07.2020 Futbol
Olimpiyat Stadı şölene hazır
Olimpiyat Stadı şölene hazır Beşiktaş ile Galatasaray arasında pazar günü oynanacak 2015’in ilk derbisi öncesinde Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki tüm eksikler giderildi. Çimlerin kış bakımı yapılırken, elektrik kesintisi yaşanmaması için saha aydınlatmaları doğrudan jeneratöre bağlandı.
30.06.2020 Beşiktaş
Öz mutluluk ve enerji
Öz mutluluk ve enerji Uzman Psikolog Gamze Eser, insan bakış açısı ve yaklaşımları konusunda iz bırakacak bir öykü kaleme aldı..
31.12.2014 İlişkiler
Saçlara kış bakımı nasıl yapılır?
Saçlara kış bakımı nasıl yapılır? Değişen mevsimlere göre; vücudumuzu korumak için giysilerimizi, cildimizi korumak için bakım ürünlerimizi değiştirdiğimiz gibi, saç bakımının da farklılaşması gerekiyor.
5.12.2014 Saç Bakımı
Yazın yıpranan ciltlere kış bakımı
Yazın yıpranan ciltlere kış bakımı Uzun yaz aylarında güneşin kuruttuğu, deniz tuzu ve klorun nemsiz bıraktığı cildimizi tazelemenin zamanı geldi.
26.11.2014 Cilt Bakımı
Araçlara kış bakım uyarısı
Araçlara kış bakım uyarısı Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesinde otomobil tamircileri yaklaşan kış öncesi araç sahiplerini kışlık bakım yaptırmaları konusunda uyardılar.
20.10.2014 Otomobil
Cildinizi kışın yenileyin
Cildinizi kışın yenileyin Doç. Dr. Gonca Gökdemir kış aylarında yapılması gereken tedavileri anlattı...
24.12.2013 Güzellik
Citroen'inizi kışa hazırlayın
Citroen'inizi kışa hazırlayın Kışa hazırlıklı girmenin yolu Citroën yetkili servislerinden geçiyor...
12.11.2013 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Kış Bakımı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.