Kış aylarını sağlıklı geçirmenin tüyoları
Kış aylarını sağlıklı geçirmenin tüyoları Hem havaların soğuması hem de virüslerin artışı ile birlikte bağışıklığımız zayıfladı. Peki, kışa sağlıklı girmenin yolları neler? Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. İrem Aksoy, kış aylarını sağlıklı geçirmenin tüyolarını paylaştı.
Bağışıklık sistemi için nasıl beslenmeliyiz?
Bağışıklık sistemi için nasıl beslenmeliyiz? Beslenme ve Diyet Uzm. Dyt. Rumeysa Çetin, özellikle kış aylarında bağışıklık sistemini korumak için nasıl beslenmemiz gerektiğine dair önerilerde bulundu.
Metabolizmayı zinde tutmanın yolları
Metabolizmayı zinde tutmanın yolları Beslenme ve Diyet Uzmanı Merve Gülünay, soğuk havalarda düzenli uykunun, D vitamini alımının yanı sıra, günde 2-3 fincan yeşil veya beyaz çay tüketilmesinin de metabolizmayı hızlandırdığını vurguluyor.
Kışın direncinizi arttıracak öneriler
Kışın direncinizi arttıracak öneriler Gazi Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevin Şanlıer, kış aylarında daha dirençli olabilmek için tüketilmesi gereken besinleri anlattı.
Kara kışta sağlığı korumak için 15 altın öneri
Kara kışta sağlığı korumak için 15 altın öneri Ağır kış şartlarının kapımızı çaldığı şu günlerde sağlığımızı korumak için çok daha fazla özen göstermek gerekiyor.
5.01.2015 Genel Sağlık
Kış saatine göre nasıl beslenmeli?
Kış saatine göre nasıl beslenmeli? Vücudumuzu daha az hareketli günlere ve uzun gecelere hazırlamalıyız
Kışın ne yemeliyiz?
Kışın ne yemeliyiz? Diyetisyen Ayşegül Öztürk, kış aylarında sağlıklı ve dengeli beslenmek için şu uyarı ve önerilerde bulundu.