Son dakika: 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi
Son dakika: 56 saatlik sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi Gelen son dakika haberine göre; Yeni tip koronavirüsle (covid-19) mücadele tedbirleri kapsamında, Türkiye genelinde 4 Aralık Cuma saat 21.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması saat 05.00 itibarıyla tamamlandı.
7.12.2020 Gündem
Son dakika... Türkiye genelinde uygulanan 9 saatlik sokağa çıkma yasağı sona erdi
Son dakika... Türkiye genelinde uygulanan 9 saatlik sokağa çıkma yasağı sona erdi Gelen son dakika haberine göre; Yeni tip koronavirüs (covid-19) ile mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde dün akşam saat 20.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi.
30.11.2020 Gündem
Bu akşam sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı (yasaklar) ne zaman, saat kaçta başlıyor?
Bu akşam sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı (yasaklar) ne zaman, saat kaçta başlıyor? Koronavirüs vaka sayılarının artmasının ardından geçen cuma yasaklar başladı. Hafta sonu ise sokağa çıkma yasağı uygulandı. Kimileri sokağa çıkma yasaklarının cuma günü başlayacağını düşündü. Bu nedenle kafa karışıklığı yaşayanlar Bu akşam sokağa çıkma yasağı var mı? sokağa çıkma yasağı ne zaman, saat kaçta başlıyor? sorusunu yoğun şekilde yöneltti. İşte konuya dair detaylar...
26.11.2020 Gündem