Kitvak

Kitvak

Son dakika KİTVAK haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan KİTVAK gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan KİTVAK haber sayfamızda...

Kitvak

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 69 kitvak haberi bulunmuştur.
Hayat projesi ile hedefe tam isabet
Hayat projesi ile hedefe tam isabet Ege Üniversitesi- Pediatrik Kök Hücre Nakil Merkezi, yaklaşık 5 yıl süren kapsamlı çalışmalar sonunda, JACIE (Joint Accreditations Committee of ISCT and EBMT) tarafından akredite edilerek Avrupa ve dünya standartlarında bir tedavi merkezi olarak kabul edildi. KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı) tarafından hayata geçirilen “Hücre İşleme Merkezi” bu hedefe ulaşmada çok büyük bir katkı koydu.
6.04.2024 Ege
Kadınların yüzyılı
Kadınların yüzyılı İzmir siyaset, iş dünyası ve sivil toplum örgütlerin önde gelen kadın yöneticileri, fırsat eşitliği için güçbirliği ilan etti. İşte İzmirli kadınların, Dünya Emekçi Kadınlar Günü mesajları.
9.03.2024 Ege
Bu şarkı her çaldığında hastalara umut olacak
Bu şarkı her çaldığında hastalara umut olacak İzmir’de onkoloji tedavisi gören çocuklara yönelik projeleriyle öne çıkan KİTVAK (Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı), farklı bir bağış etkinliğine imza attı. İzmirli yapımcı ve müzisyen, Türkiye-Yunanistan Kültür Sanat Projeleri Yönetmeni Evrim Ateşler, son şarkısının tüm tekrar kullanım izin haklarını KİTVAK’a bağışladı.
7.05.2023 Ege
KİTVAK’tan umut dolu kermes
KİTVAK’tan umut dolu kermes Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma Geliştirme Vakfı’nın düzenlediği renkli etkinlik yeni yıl öncesi onkoloji hastası çocuklara moral verdi.
8.12.2022 Ege
Bu kez KİTVAK için koştular
Bu kez KİTVAK için koştular Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma Geliştirme Vakfı (KİTVAK) adına, Türkiye Jokey Kulübü tarafından 6’ncısı düzenlenen koşuyu “Dragon Fire” adlı at kazandı.
11.11.2022 Ege
Evdeki lezzet Kırçiçeği
Evdeki lezzet Kırçiçeği Kırçiçeği, başta pidesi, sunduğu lezzetlerle damaklarda iz bırakıyor. Genel Müdür Meryem Dilşad Bağış, “Biz keyif alıp da yemediğimiz hiçbir şeyi sunmuyoruz” diyor
22.07.2022 Ege
Tarihte yolculuğa çıkardılar
Tarihte yolculuğa çıkardılar Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’nın düzenlediği “Doğu’dan Batı’ya Sevgi Yolu” temalı kültür etkinliği tarihi Agora’nın büyüleyici atmosferinde gerçekleşti.
9.06.2022 Ege
Defilenin geliri Askıda Oda’ya
Defilenin geliri Askıda Oda’ya KİTVAK, tüm geliri ‘Askıda Oda’ projesine aktarılacak bir kültür etkinliği için kolları sıvadı.
31.05.2022 Ege
KİTVAK’tan tarih kokan etkinlik
KİTVAK’tan tarih kokan etkinlik Zerzevan Kalesi’nin kazısı sırasında bulunan, Romalı kadınlara ait takılar, Diyarbakır Olgunlaşma Enstitüsü kuyumculuk atölyesinde yeniden can buldu.
13.05.2022 Ege
Nakilde başarıyı  artıracak merkez
Nakilde başarıyı artıracak merkez Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) katkılarıyla EÜ Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi Çocuk Onkoloji Bölümü ile Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi Onkoloji Bölümü dahilinde kurulan “KİTVAK-Bilge Uysal Hücre İşleme Merkezi” törenle açıldı.
3.03.2021 Ege
DEÜ’DEN, tedavi gören çocuklara moral
DEÜ’DEN, tedavi gören çocuklara moral Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde, onkoloji tedavisi gören hastalar ile hasta yakınlarının konaklamak amacıyla kullandığı KİTVAK Abdulrezzak Sancak Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi’nde kalan çocuklara; dijital tablet, oyuncak, kıyafet ve kurum interneti sağlandı.
29.01.2021 Ege
Sıcak yuva seferberliği
Sıcak yuva seferberliği Başkan Soyer, 4 bin depremzede ailenin konuta ihtiyacı olduğunu söyledi, “Şuan 1762 hanemiz için yaşam alanı sunacak durumdayız” dedi. Avcılar İnşaat stoklarındaki 100 daireyi ailelere teslim etti
6.11.2020 Ege
Hijyen dağıtıyor
Hijyen dağıtıyor Lezzet yolculuğuna başladığı ilk günden bu yana birçok yeni uygulamaya öncülük eden Kırçiçeği Kovid-19 döneminde de konuklarına ‘maske ve mönü’ paketi sunuyor
4.10.2020 Ege
Ramazan Soncul’u sevindiren ödül
Ramazan Soncul’u sevindiren ödül Çiğli Rotary Kulübü’nün 2019-2020 Meslek Hizmet Ödülü, Kitvak Mütevelli Heyet Başkanı Ramazan Soncul’a verildi.
18.07.2020 Ege
Şarkılarla tedavi merkezine destek
Şarkılarla tedavi merkezine destek Türkiye’nin iki büyük sanatçısı Burçin Büke ve Güvenç Dağüstün, Kitvak’ın Ege Üniversitesi Kitvak Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde kuracağı “Hücresel Tedavi Merkezi”ne destek için birlikte sahne aldı.
25.01.2020 Ege
‘Bir gülümseme bize güç veriyor’
‘Bir gülümseme bize güç veriyor’ Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) yeni yılı onkoloji hastası çocuklar ve hasta yakınlarıyla kutladı.
2.01.2020 Ege
KİTVAK’tan umut kermesi
KİTVAK’tan umut kermesi KİTVAK Geleneksel Kermesi, Kültürpark Tenis Kulüp’te, İzmirli hayırsever ve bağışçıları bir araya getirdi...
16.12.2019 Ege
Umut veren projeler
Umut veren projeler Kadınların yaşam elekleri, KİTVAK’a bağış olacak...
28.11.2019 Ege
KİTVAK Koşusu’nu Secret Lover kazandı
KİTVAK Koşusu’nu Secret Lover kazandı Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) adına Türkiye Jokey Kulübü tarafından, İzmir Şirinyer Hipodromu’nda bu yıl üçüncüsü düzenlenen koşuyu Secret Lover adlı at kazandı.
12.11.2019 Ege
KİTVAK’a bağış yapana indirim
KİTVAK’a bağış yapana indirim Mistral Carrera Spor Merkezi ve British Town Dil Okulları’ndan KİTVAK’a destek geldi...
30.08.2019 Ege
Kırçiçeği yazıldı ‘Bizim Kırçiçeği’ diye okundu...
Kırçiçeği yazıldı ‘Bizim Kırçiçeği’ diye okundu... Babası ve amcasından bayrağı devralan Meryem Dilşad İpbaş 35 yıllık öyküsüyle İzmirlilerin vazgeçilmez lezzetlerinden biri olan Kırçiçeği’ne getirdiği yenilikleri ve hedeflerini anlattı...
10.06.2019 Ege
Bayrama merhaba
Bayrama merhaba KİTVAK Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’nın düzenlediği geleneksel Şeker Bayramı Kutlaması, E...
31.05.2019 Ege
KİTVAK, destek çağrısında bulundu
KİTVAK, destek çağrısında bulundu Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) ‘Tanıtım Günü’ etkinlikleri kapsamında İzmirli sosyal medya fenomenleriyle Kültürpart Tenis Kulübü’nde bir araya geldi...
16.05.2019 Ege
KİTVAK’a sanatla destek verdiler
KİTVAK’a sanatla destek verdiler İZMİR’de, Apeas Sanat Atölyesi’nin kursiyerleri, Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı’na (KİTVAK) destek olmak için 100’ün üzerinde eserin yer aldığı Apeas Sanat Atölyesi Bahar Sergisi’ni Fuar İzmir Sanat’ta açtı...
30.04.2019 Ege
KİTVAK, tedavisi süren minikleri unutmadı
KİTVAK, tedavisi süren minikleri unutmadı KEMİK İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) üyeleri, Ege Üniversitesi Tülay Aktaş Onkoloji Hastanesi’nde tedavileri devam eden çocuklar ve aileleri ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladı.
24.04.2019 Ege

Benzer Haber Etiketleri

Kitvak ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.