Kıvanç

Kıvanç

Son dakika kıvanç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kıvanç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kıvanç haber sayfamızda...

Kıvanç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.212 kıvanç haberi bulunmuştur.
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti'
Türkiye'nin 'Sıfır Atık Projesi'ne BM'den övgü! 'Kararı kabul etmeye teşvik etti' New York'ta Birleşmiş Milletler (BM) Genel Merkezi'nde düzenlenen '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın liderliğindeki 'sıfır atık' projesinin önemine vurgu yapıldı.
27.03.2024 Gündem
Başak Dizer'den oğlu Kurt Efe ile Dubai pozları!
Başak Dizer'den oğlu Kurt Efe ile Dubai pozları! Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'la (40) 2016 yılından bu yana mutlu bir evlilik sürdüren stil danışmanı Başak Dizer (46), sosyal medyada 11 aylık oğlu Kurt Efe ile yeni fotoğraflarını yayınladı.
27.03.2024 Cadde
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi
Sinemaya bahar sürprizlerle geldi İstanbul’da baharın habercisi olan İstanbul Film Festivali’nin programı açıklandı. 17-28 Nisan tarihleri arasında 43’üncü kez düzenlenecek festivale usta yönetmen Wim Wenders konuk olacak.
27.03.2024 Kültür Sanat
Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe'ye: Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede?
Kıvanç Tatlıtuğ'dan oğlu Kurt Efe'ye: Evlat bak bakalım annen ile sana düşen kalbim nerede? 2016 yılında dünyaevine girdiği stil danışmanı Başak Dizer (46) ile mutlu bir evlilik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ'dan (40), 11 aylık oğlu Kurt Efe ile baba-oğul fotoğrafı geldi. Ünlü oyuncunun, eşi ve oğluna yönelik duygusal mesajı çok konuşuldu.
26.03.2024 Cadde
Best Model of Türkiye birincisi Yağmur Karlı: Bir günde hayatım değişti
Best Model of Türkiye birincisi Yağmur Karlı: Bir günde hayatım değişti Kasım 2023'te 36'ıncısı düzenlenen Best Model Türkiye yarışmasına Hatay'dan katılan Yağmur Karlı, 'En İyi Model' olarak birinci seçilmişti. Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülenen Karlı, 1988 yılında bu yana Erkan Özerman tarafından düzenlenen güzellik yarışması ve geçtiğimiz ay yaşamını yitiren ünlü organizatör hakkında açıklamalarda bulundu.
21.03.2024 Cadde
Kosova Cumhurbaşkanı Osmani, Mehmetçik ile iftar yaptı! Ortak değer mesajı
Kosova Cumhurbaşkanı Osmani, Mehmetçik ile iftar yaptı! Ortak değer mesajı Kosova Cumhurbaşkanı Vjosa Osmani, NATO'nun Kosova'daki Barış Gücü (KFOR) bünyesi altında görev yapan Kosova Türk Temsil Heyeti Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeğine katıldı.
19.03.2024 Dünya
90'lara damga vuran Grup Laçin'in üyesi Şeref Baldemir hayatını kaybetti
90'lara damga vuran Grup Laçin'in üyesi Şeref Baldemir hayatını kaybetti Bir döneme damga vuran ve Bekar Gezelim şarkılarıyla ünlenen Grup Laçin'den üzücü haber geldi. Grup Laçin'in üyesi Şeref Baldemir hayatını kaybetti. Üzen haberi grup üyelerinden Serkan Çağrı duyurdu.
18.03.2024 Cadde
Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un eğlencesi gecesi! Komşuyu fırsat bilip kaçtılar
Başak Dizer ve Kıvanç Tatlıtuğ'un eğlencesi gecesi! Komşuyu fırsat bilip kaçtılar Başak Dizer, önceki gece Etiler'deki bir mekana eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un yanına eğlenmeye geldi. Dizer'in mekana girmesinin ardından mekanın karşı apartmanında oturan bir komşu, mekanın yüksek sesinden şikayetçi oldu. Tatlıtuğ, konşuyu fırsat bilerek eşini de alıp arka kapıdan kaçtı.
18.03.2024 Cadde
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı
Milli satranç oyuncusu Ediz Gürel adını tarihe altın harflerle yazdırdı 15 yaşındaki Ediz Gürel, Türk satranç tarihinin 'en genç büyükustası' (Grand Master-GM) oldu.
7.03.2024 Diğer
Alper Gezeravcı’nın ilk kullandığı F-16 Silifke’de sergilenecek
Alper Gezeravcı’nın ilk kullandığı F-16 Silifke’de sergilenecek Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın ilk kullandığı F-16 Mersin’in Silifke ilçesinde halka açık alanda sergilenecek.
24.02.2024 Gündem
Alper Gezeravcı'nın ailesi memleketlerine döndü! 'Gurur yaşattı, sevinç yaşattı'
Alper Gezeravcı'nın ailesi memleketlerine döndü! 'Gurur yaşattı, sevinç yaşattı' Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın annesi Sıddıka ve babası Ali Gezeravcı, oğullarının uzay yolculuğunu ABD'de takip etti. Mersin'in Silifke ilçesine dönen aileye Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Türk bayrağı hediye etti.
23.02.2024 Haberler
Alper Gezeravcı'nın ailesi memleketlerine döndü! 'Gurur yaşattı, sevinç yaşattı'
Alper Gezeravcı'nın ailesi memleketlerine döndü! 'Gurur yaşattı, sevinç yaşattı' Alper Gezeravcı’nın annesi Sıddıka ve babası Ali Gezeravcı, oğullarının uzay yolculuğunu ABD'de takip etti. Memleketleri Mersin'in Silifke ilçesine dönen aileye Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Türk bayrağı hediye etti.
23.02.2024 Gündem
9 milyon TL'lik oyuncak! 'Çok yeni sayılmaz'
9 milyon TL'lik oyuncak! 'Çok yeni sayılmaz' Almeda Abazi ile Şubat 2017'de nikâh masasına oturan ve iki çocuk sahibi olan Tolgahan Sayışman, son dönemde oyunculuk kariyerinin yanı sıra yapımcı kimliğiyle de ön plana çıkıyor. Etiler'de kuaföre gelen ünlü isim, özel plaka lüks aracıyla adından söz ettirdi.
23.02.2024 Cadde
Altın kemer Varol’un
Altın kemer Varol’un Dünyanın en büyük organizasyonlarından olan WBC, Türkiye’de ilk resmi kemerini verdi.
20.02.2024 Cadde
Ekran aşkına
Ekran aşkına Bugünlerde hemen herkesin kaçırmadığı bir dizisi ve kavuşsunlar diye dua ettiği bir dizi çifti var. Öyle ki uzun bir aradan sonra TV’ye kitlendik. Peki, bizi ekranlara bağlayan bu çiftlerin aşklarına neden meftunuz? Yıllar geçse de unutamadığımız dizi aşıkları kimlerdi? Bu hafta başrolde aşk var.
18.02.2024 Pazar
Songül Öden doğum fotoğrafını paylaştı!
Songül Öden doğum fotoğrafını paylaştı! 27 Ocak'ta ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan Songül Öden, 17 Şubat tarihli yaş gününde, "Ömrümün en güzel doğum günü hediyesi" mesajıyle dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
17.02.2024 Cadde
Başak Dizer'den aşk dolu paylaşım! 'Sevgililikte son nokta'
Başak Dizer'den aşk dolu paylaşım! 'Sevgililikte son nokta' Başak Dizer sosyal medya hesabından eşi Kıvanç Tatlıtuğ'un sevgililer gününü kutladı. 2016 yılında dünyaevine giren çiftin çocukları Kurt Efe'yle olan paylaşımı da hayranları tarafından çok sevildi.
14.02.2024 Cadde
Bahçeli'den AYM çıkışı: AYM, milli güvenlik sorunudur
Bahçeli'den AYM çıkışı: AYM, milli güvenlik sorunudur MHP'nin 55. yıl kutlama etkiliğinde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den AYM ile ilgili dikkat çeken bir çıkış geldi.
9.02.2024 Gündem
Kayon Ateş Sert'in hedefi oyunculuk! 'Annem hep teşvik ediyor'
Kayon Ateş Sert'in hedefi oyunculuk! 'Annem hep teşvik ediyor' Modacı İvana Sert ile iş insanı Yurdal Sert'in oğulları Kayon Ateş Sert büyüdü. 17 yaşındaki Ateş, şimdiden oyunculuk hayalleri kurmaya başladı.
9.02.2024 Cadde
Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler!
Bade İşçil: Yalnızım diye yürümesinler! Oyuncu Bade İşçil, önceki gün yürüyüş sırasında muhabirlerle sohbet etti. "Ben kendi kendime geçinebiliyorum. Sırtını bir erkeğe dayayan bir kadın değilim" diyen oyuncu, "Size sosyal medyada çok yürüyen oluyor mu?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
9.02.2024 Cadde
Menemen FK, Burak Yasin Yeşilay'ı kadrosuna kattı!
Menemen FK, Burak Yasin Yeşilay'ı kadrosuna kattı! Menemen FK, Bonner SC forması giyen 22 yaşındaki forvet Burak Yasin Yeşilay ile sözleşme imzaladı.
8.02.2024 2.Lig
Hatay’ı anlattılar
Hatay’ı anlattılar Umut Harbeli ve Cem Adrian, 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok etkilenen şehir olan Hatay’ı anlatan ‘Şehir’ şarkısına düet yaptı.
6.02.2024 Cadde
Milli Eğitim Bakanlığı '2024-2028 Stratejik Planı' yayımlandı
Milli Eğitim Bakanlığı '2024-2028 Stratejik Planı' yayımlandı Milli Eğitim Bakanlığı'nca 7 amaç, 33 hedef, 130 performans göstergesi ve 147 stratejinin yer aldığı 'Milli Eğitim Bakanlığı 2024-2028 Stratejik Planı' yayımlandı.
31.01.2024 Eğitim
AİLE DİZİSİ FİNAL bölümü 📺 Aile neden final yapıyor, Devin ölecek mi?
AİLE DİZİSİ FİNAL bölümü 📺 Aile neden final yapıyor, Devin ölecek mi? Aile dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile ekranlara damga vurdu. Dizinin başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya yer alıyor. Dizi 30. bölümü ile final yapıyor. Final sahnesinde ise Devin'in hastanedeki sahneleri ve Aslan'ın gözyaşları dikkat çekti. Peki, Aile dizisi neden final oluyor?
30.01.2024 Bilgi Rehberi
Bükreş’te Türkiye-Romanya Medya Buluşmaları gerçekleşti
Bükreş’te Türkiye-Romanya Medya Buluşmaları gerçekleşti Yunus Emre Enstitüsü, dünyanın farklı noktalarında kültürler arası etkileşime ve iletişime zemin oluşturmak amacıyla yürüttüğü ‘Medya Buluşmaları’ kapsamında Romanya’nın başkenti Bükreş’te bir program düzenledi.
29.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kıvanç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.