Kıvırcık

Kıvırcık

Son dakika kıvırcık haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kıvırcık gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kıvırcık haber sayfamızda...

Kıvırcık

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.088 kıvırcık haberi bulunmuştur.
Yeşillikleriniz çabuk çürüyorsa artık çürümeyecek! Haftalarca dolapta taptaze kalıyor
Yeşillikleriniz çabuk çürüyorsa artık çürümeyecek! Haftalarca dolapta taptaze kalıyor Kıvırcık, göbek, soğan gibi yeşil sebzeler çok çabuk çürüme eğilimi gösterebiliyor. Yanlış saklama koşulları ve sebzelerin etrafındaki çürükler bu durumu daha da kötüleştiriyor. Ancak merak etmeyin sizi bu dertten kurtaracak ve yeşilliklerinizin taptaze kalmasına yardımcı olacak.
3.04.2024 Püf Noktası
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı”
“Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, üretici ile market arasındaki makasa işaret ederek, arasındaki “Üreticide 3 lira 50 kuruş olan limon markette 16 lira 73 kuruşa satıldı” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
'Herkes saçlarımı soruyor! Bu benim şansım'
'Herkes saçlarımı soruyor! Bu benim şansım' 'Kime Ne Arkadaşım' isimli teklisiyle müzik dünyasına 2017 yılında giriş yapan Rabia Tunçbilek, önceki akşam Etiler'de bir mekanda gerçekleşen iftar yemeğinde basın mensuplarını ağırladı. Yeni projesinden bahseden genç şarkıcı, "İmajımı seviyorum" diyerek, dikkat çeken kıvırcık saçları hakkında konuştu.
16.03.2024 Cadde
'Kim daha çok istiyorsa ve seviyorsa, kızı o alıyor!'
'Kim daha çok istiyorsa ve seviyorsa, kızı o alıyor!' Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminde başrol oynayan Taner Ölmez, zor projeleri ve zor karakterleri seçtiğini söyledi.
7.03.2024 Cadde
Kabarıp tel tel olan saçlara sıfır masraflı taktik! Her evde var, birkaç dakikada çözüyor
Kabarıp tel tel olan saçlara sıfır masraflı taktik! Her evde var, birkaç dakikada çözüyor Kıvırcık ve yoğun dalgalı saç tipine sahip kadın ve erkeklerin başı ansızın elektriklenen saçlarıyla dertte. Elektriklenmeyi yok edip daha sakin bir görünüm vadeden tüm kozmetik ürünleri kullanmayı reddeden bir TikTok kullanıcısı ilaç gibi bir tavsiyede bulundu. Üstelik bu ürün hepimizin evinde var. İşte Ann Dunnington'ın masrafsız kesin çözümü.
1.03.2024 Saç Bakımı
İnşaat işiyle uğraşıyordu, sera kurup üretime başladı
İnşaat işiyle uğraşıyordu, sera kurup üretime başladı Ankara’da inşaat yapı malzemeleri işiyle uğraşan Ömer Durak, organik tarım okuyan oğlunun yönlendirmesiyle memleketi Yozgat’a gelerek 2 dönüm alana kurduğu serada üretim yapmaya başladı.
29.02.2024 Ekonomi
ÖZEL | Galatasaray'da Dries Mertens'ten muhteşem veda hazırlığı! Hedefi belli oldu
ÖZEL | Galatasaray'da Dries Mertens'ten muhteşem veda hazırlığı! Hedefi belli oldu 37 yaşına rağmen, geldiğin günden bu yana, oynadığı her maçta G.Saray’a katkı veren Dries Mertens, sarı-kırmızı renklerle futbola veda etmek istiyor. Kariyerindeki tek şampiyonluğu Cim-Bom’da gören futbolcu yeni kupalarla ayrılmak istiyor.
12.02.2024 Galatasaray
Kayahan'ın hayatı film mi oluyor? Eski eşi İpek Açar'dan açıklama
Kayahan'ın hayatı film mi oluyor? Eski eşi İpek Açar'dan açıklama İki ay önce ikinci kez anne olan İpek Açar Kömürcü, Haliç Üniversitesi'nin konferans salonunda gerçekleşen 'Yaratılış' şarkısı klip çekiminde kamera karşısına geçti. Ünlü şarkıcı, daha önce iki kez yendiği yumuşak doku kanseriyle mücadelesini 2015 yılında kaybeden eski eşi Kayahan ile ilgili usta sanatçının kızı Beste Açar'ın duyurduğu film projesi hakkında konuştu.
6.02.2024 Cadde
Kayahan’ın hayatı film oluyor
Kayahan’ın hayatı film oluyor Efsane sanatçı Kayahan’ın hayatı film oluyor. Kızı Beste Açar, “Filmin hikâyesi bitti. Büyük ihtimalle mayıs ayında çekimlere başlayacağız” dedi.
20.01.2024 Cadde
'Saçlarını sık yıkayan birisi değilim!'
'Saçlarını sık yıkayan birisi değilim!' Katıldığı ödül töreninde yeni saç stiliyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu Nurgül Yeşilçay, "Saçlarımı bazen haftada bir yıkarım" açıklamasını yaptı.
12.01.2024 Cadde
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı
Ünlü kozmetik firmasının İstanbul merkezinden büyük başarı İstanbul, ünlü kozmetik şirketi L'Oréal'in dünyadaki 7 inovasyon merkezi arasında yer aldı.
11.01.2024 Vitrin
9 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu
9 Nisan Hangi Burç Oluyor? 2024 Özellikleri, Yükseleni ve Burç Yorumu Burçlar belli tarihlere göre farklılık gösterir. İnsanların merak ettiği konular arasında yer almaktadır. Burçlar yanında yükselen burçlar da insanlar tarafından merak edilmektedir. 9 Nisan hangi burç oluyor? Özellikleri, yükseleni ve burç yorumu nedir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
9.01.2024 Astroloji
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri
Uzun Tekerlemeler – En Uzun Zor ve Diksiyon Tekerleme Örnekleri Uzun, kısa, kolay, komik ve zorlayıcı halleri ile eğlendiren tekerlemeler “ağızda yuvarlanan söz, saçma sapan söz, eş sesli kelimelerle kurulu konuşma" anlamına gelir. Ölçülü ve kafiyeli olan tekerlemeler çocukların dil ve konuşma gelişimine katkıda bulunurken diksiyon için de ayrıca yararlıdır. Masal ve çocuk oyunlarının başında, aralarında ya da sonunda yer alırlar. Gerçek hayatla bağdaşmayan tekerlemelerin amacı şaşırtıcı etki oluşturmak ve hoş vakit geçirilmesine yardımcı olmaktır. Zor, uzun, diksiyon tekerleme örnekleri için “Uzun Tekerlemeler” içeriğimizden faydalanabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
Kolay Tekerlemeler – Söylemesi Kolay, Kısa ve Çocuk Tekerlemeleri ve Tekerleme Örnekleri
Kolay Tekerlemeler – Söylemesi Kolay, Kısa ve Çocuk Tekerlemeleri ve Tekerleme Örnekleri Tekerlemeler ölçülü ve basmakalıp sözlerdir ve genellikle masal, hikâye, bilmece ve halk tiyatrosu gibi edebi türlerde kullanılır. Masalların ve çocuk oyunlarının baş, orta ve sonunda söylenir. Çocukların dil ve konuşma gelişimine yardımcı olur. Kısa, kolay, zor ve uzun halleri ile eğlendirici özelliği bulunur. Kurmaca oldukları için genellikle yarı anlamlı ve anlamsızdırlar. Söylemesi kolay, kısa ve çocuk tekerlemeleri ve tekerleme örnekleri için “Kolay Tekerlemeler” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
2.01.2024 Eğlence
2024 Erkek Saç Modelleri (Kısa Saç) - Düz, Dalgalı, Kıvırcık Ve Dağınık Kısa Kesim Saç Stilleri
2024 Erkek Saç Modelleri (Kısa Saç) - Düz, Dalgalı, Kıvırcık Ve Dağınık Kısa Kesim Saç Stilleri Herkes erkeklerin saç stiline verdiği önemi bilir. Kadınlar saçları için çalışırken erkekler de saç stilleri ve modellerine en az kadınlar kadar dikkat ederler. Peki, hangi erkek saç modelleri tercih edilir? Sizin için erkek saç modelleri hakkında merak edilenleri ve farklı erkek saç modellerini derledik.
2.01.2024 Moda
2024 Erkek Uzun Saç Kesim Modelleri - Düz Ve Kıvırcık Saçlar İçin Dalgalı, Bağlamalı, Topuz Saç Modelleri
2024 Erkek Uzun Saç Kesim Modelleri - Düz Ve Kıvırcık Saçlar İçin Dalgalı, Bağlamalı, Topuz Saç Modelleri Erkekler tarafından sıklıkla kullanılan uzun saç modelleri, oldukça dikkat çekicidir. Uzun saçlar için yapılacak olan birçok model mevcut olmakla birlikte erkekler farklı stilleri tercih etmektedir. Uzun saç modellerini deneyebilmek için saçları biraz uzatmak gerekmektedir. Peki, 2024 erkek uzun saç kesim modelleri nelerdir? Düz ve kıvırcık saçlar için dalgalı, bağlamalı, topuz saç modelleri nelerdir? İşte, bilinmesi gerekenler.
2.01.2024 Moda
Kıyır kıyır kurabiye tarifi! Usta pastaneci böyle yapıyormuş
Kıyır kıyır kurabiye tarifi! Usta pastaneci böyle yapıyormuş Büyüleyici bir tat, kırıldığında ortaya çıkan hafif çıtırtı... Kurabiye aşıklarının favorisi olmuş bu muazzam tarif, deneyimli pastacıların ustaca dokunuşlarından doğma bir lezzet şölenini yansıtıyor. Hem çay saatlerinde hem de özel günlerde sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz bu kurabiye tarifi…
2.12.2023 Yemek
Kasım ayında fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu
Kasım ayında fiyatı en çok artan ve azalan ürünler belli oldu Kasım ayında erkek paltosu yüzde 36,44 ile fiyatı en fazla artış gösteren ürün oldu.
2.12.2023 Ekonomi
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir?
Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor oyuncuları kim, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi nerede çekildi, konusu nedir? Serinin beşinci yapımı olan Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor, komedi türünde dikkatleri çekiyor. Kemal Sunal'ın yer almadığı ilk filmdir ve Münir Özkul ise son kez bulunmuştur. Hababam Sınıfı Dokuz Doğuruyor filmi oyuncu kadrosu merak konusu. İşte, detaylar...
19.11.2023 Cadde
Tarım üretici enflasyonu aylık bazda geriledi
Tarım üretici enflasyonu aylık bazda geriledi Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Ekim 2023 dönemine ilişkin tarım ürünleri üreticileri enflasyonuna işaret eden tarım ürünleri üretici fiyat endeksi (Tarım-ÜFE) verilerini açıkladı.
16.11.2023 Ekonomi
Hasat başladı, fiyatlar yarı yarıya düştü
Hasat başladı, fiyatlar yarı yarıya düştü Örtüaltı üretimde Antalya bölgesinde hasat döneminin başlamasıyla birlikte başta domates olmak üzere birçok sebzenin fiyatında, yüzde 50'yi bulan düşüşler yaşanmaya başladı. İki hafta önce 20-28 TL arasındaki normal domatesin halden çıkış fiyatı 10-15 TL'ye geriledi.
15.11.2023 Ekonomi
DC Soruları (Doğruluk Mu Cesaret Mi) 2024: Şişe Çevirmece Oyununda Sevgiliye ve Arkadaşa Sorulacak En Zor Sorular
DC Soruları (Doğruluk Mu Cesaret Mi) 2024: Şişe Çevirmece Oyununda Sevgiliye ve Arkadaşa Sorulacak En Zor Sorular Arkadaşları tanımak, sırlarını öğrenmek ve cesaretini ölçmek için yıllardır oynanan Doğruluk Mu Cesaret Mi (DC) oyunu gençler ve yetişkinler için uygundur. 2000’li yılların popüler oyunlarından biri olan DC oyununda sorular büyük önem taşır. DC oyununda ibre göstermek için genellikle şişe veya kalemler kullanılır. Şişe çevirmece olarak da bilinen DC oyunu birkaç kişi bir araya gelerek oynanır. Çarkıfelek oluşturularak oynanan DC’de bazı kurallar vardır. Şişe çevirmecede sorulacak zor sorular nelerdir? DC Soruları 2024 (Doğruluk Mu Cesaret Mi) içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Oyun
Mercimek köftesi kuruyorsa içine mutlaka ekleyin! Dağılmayan ve kuru kalmayan mercimek köftesi tarifi
Mercimek köftesi kuruyorsa içine mutlaka ekleyin! Dağılmayan ve kuru kalmayan mercimek köftesi tarifi Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi de mercimek köftesi. Akşam çayının yanına, misafirlere iyi giden mercimek köftesini yaparken en sık karşılaşılan problemlerden birisi de kuru kalması ve dağılması. Mercimek köftesi kuruyorsa içine mutlaka ekleyin. Dağılmayan ve kuru kalmayan mercimek köftesi tarifi…
30.10.2023 Yemek
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda
Kapitalizmin zirvesinde... Cesur sıra dışı moda Bugünden geriye dönüp bakıldığında 1980’lerin modasının aşırılıkları zevksizlik olarak nitelendirilse de o yılların modası birçok yenilikçi trendi de beraberinde getirdi. Moda, sadece giyim değil aynı zamanda bir dönemin sosyal, kültürel ve politik yansımasıydı...
23.10.2023 Gündem
Tarihten sonra kazılara da damgasını vuruyor: Büyük İskenderler 2 bin yıl sonra uyandı
Tarihten sonra kazılara da damgasını vuruyor: Büyük İskenderler 2 bin yıl sonra uyandı Düzce Konuralp’te bulunan Prusias Ad Hypium Antik Kenti’nde devam eden kazılarda tiyatronun üst kısmında Makedonya Kralı Büyük İskender’e ait olduğu belirlenen portre başı bulundu.
23.10.2023 Arkeoloji

Benzer Haber Etiketleri

Kıvırcık ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.