Kız Öğrenciler

Kız Öğrenciler

Son dakika kız öğrenciler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kız öğrenciler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kız öğrenciler haber sayfamızda...

Kız Öğrenciler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.857 kız öğrenciler haberi bulunmuştur.
Müdür odasında öğretmene darp iddiası!
Müdür odasında öğretmene darp iddiası! Gaziosmanpaşa'da bir velilinin, öğrencilerine "arkadaşlarınızı iyi seçmelisiniz" konuşması yapan öğretmeni darbettiği iddia edildi.
14.02.2024 Gündem
Diyarbakırlı kız öğrenciler yeniden eğitime kazandırıldı
Diyarbakırlı kız öğrenciler yeniden eğitime kazandırıldı Diyarbakır’ın kırsal mahallelerinde, devamsızlıkla mücadele eden öğretmenler ve okul idarecileri, okula gönderilmeyen kız çocuklarını tespit ederek yeniden eğitime kazandırıyor.
31.01.2024 Gündem
Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Tatilde filmi oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Hababam Sınıfı film serisinin dördüncüsü olan Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yılında film severlerin karşısına çıktı. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen yer alıyor. Hababam Sınıfı'nda bu kez kız öğrenciler de yer alıyor. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları kimler, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
29.01.2024 Bilgi Rehberi
Yetenek dalgalarıyla kariyer fırsatı
Yetenek dalgalarıyla kariyer fırsatı Yolcu ve yük taşımacılığı firması DFDS, kız öğrencileri denizcilik sektöründe kariyer yapmaya teşvik etmeyi amaçlayan yeni bir yetenek programı başlatıyor. Kadın denizcilerin temsilini artırmayı hedefleyen program, özellikle kız öğrencilere öncelik tanıyor.
29.01.2024 Ekonomi
Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları: Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu nedir, ne zaman çekildi?
Hababam Sınıfı Tatilde oyuncuları: Hababam Sınıfı Tatilde filmi konusu nedir, ne zaman çekildi? Hababam Sınıfı filminin dördüncüsü olan Hababam Sınıfı Tatilde, 1977 yılında film severlerin karşısına çıktı. Filmin başrollerinde Kemal Sunal, Münir Özkul, Adile Naşit, Şener Şen yer alıyor. Serinin bu filminde kız öğrenciler yer aldı. Peki, Hababam Sınıfı Tatilde oyuncu kadrosunda kimler var?
12.11.2023 Cadde
Çadırdan yurt yerine online eğitim talebi
Çadırdan yurt yerine online eğitim talebi 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen yerlerinde başında Hatay geliyor. Hatay’da bulunan İskenderun Teknik Üniversitesi yeni öğretim yılında bazı bölümler için yüz yüze eğitim kararı aldı. Barınma sorununa işaret eden öğrenciler ise yurt olarak geçici süreliğine çadırların tahsis edilmesine tepki gösteriyor.
4.10.2023 Gündem
Voleybol revaçta
Voleybol revaçta Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları, çocuklara da ilham oldu. İzmir DSİ Spor’da 750 minikten 250’si voleybola kayıt yaptırdı. Diğer dallar geride kaldı.
30.09.2023 Ege
Naile Akıncı’nın anısına burs ve ödül
Naile Akıncı’nın anısına burs ve ödül Naile Akıncı’nın oğlu ve gelini Cengiz ile Lale Akıncı, 700 parçalık koleksiyonlarını Cumhuriyet’in 100’üncü yılına ithafen İstanbul Resim Heykel Müzesi’ne bağışladı. Çift, Naile Akıncı anısına kız öğrenciler için özel burs programı ve sanat ödülünü de hayata geçirecek.
23.08.2023 Kültür Sanat
1.7 milyon öğrenci açık öğretimde: Liselerden kaçış sürüyor
1.7 milyon öğrenci açık öğretimde: Liselerden kaçış sürüyor Türkiye’de ilk ve ortaöğretimde toplam 19 milyon 155 bin 571 öğrenci var. Bu öğrencilerin 1 milyon 738 bin 198’si yani yüzde 9’u açık öğretimde okuyor. Eğitim kademelerine göre bakıldığında ortaokulda 171 bin 943, lisede de 1 milyon 566 bin 255 öğrenci var.
13.08.2023 Eğitim
İzmir’de kız öğrenciler birbirine girdi, saç saça baş başa kavga
İzmir’de kız öğrenciler birbirine girdi, saç saça baş başa kavga İzmir’in Bornova ilçesinde öğrenci kızlar henüz bilinmeyen sebepten saç saça baş başa kavga etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, gülüşler ve küfürler eşliğinde kayda alınan görüntüler tepki topladı.
31.05.2023 Haberler
İzmir’de kız öğrenciler birbirine girdi, saç saça baş başa kavga kamerada
İzmir’de kız öğrenciler birbirine girdi, saç saça baş başa kavga kamerada İzmir’in Bornova ilçesinde öğrenci kızlar henüz bilinmeyen sebepten saç saça baş başa kavga etti. O anlar cep telefonu kamerasına yansırken, gülüşler ve küfürler eşliğinde kayda alınan görüntüler tepki topladı.
31.05.2023 Gündem
Geleceğin yazılımcıları kodlamaya başladı
Geleceğin yazılımcıları kodlamaya başladı Kız öğrencileri geleceğin başarılı kadın yazılımcıları, mühendisleri ve bilim insanları olmaları için destekleyen “Reeder ile Kızlar Kodlar” projesi kapsamında çevrimiçi eğitimlerle mesleki ve teknik Anadolu liselerinde öğrenim gören 2 bin 680 kız öğrenciye ulaşma hedefi gerçekleştirildi. Yüz yüze eğitimlerde ise 278 kız öğrenciye ulaşıldı.
30.05.2023 Ekonomi
Yatakhanede dehşet! 19 kişi yanarak öldü, nedeni çok vahim
Yatakhanede dehşet! 19 kişi yanarak öldü, nedeni çok vahim Güney Amerika ülkelerinden Guyana’da bir okul yatakhanesinde çıkan yangında 19 öğrenci hayatını kaybetti. Yangının, cep telefonuna el konulmasına kızan bir öğrencinin okulu kundaklaması sonucu çıktığı açıklandı.
24.05.2023 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Bayram sürprizi Melek Mosso, yeni eseri ‘İlletim’i bayramın ilk günü yayınlayacak...
18.04.2023 Cadde
Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu sezonu depremzede kız öğrenciler için açtı
Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu sezonu depremzede kız öğrenciler için açtı Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Tiyatrosu bu sene sezonu erken açtı. 8-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek etkinliklerin geliri ise 'Büyüt Hayallerini' projesine bağışlanarak, İstanbul'a gelen ve üniversitede okuyan depremzede kız öğrencilere eğitim bursu olarak verilecek. İlk etkinliğe İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşide katıldı.
9.04.2023 Kültür Sanat
Geleceğin kadın yazılımcıları bu projede yetişiyor
Geleceğin kadın yazılımcıları bu projede yetişiyor Millî Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü ve Reeder Teknoloji Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi tarafından imzalanan iş birliği protokolü kapsamında “Reeder ile Kızlar Kodlar Projesi” hayata geçirildi. Kız öğrencileri geleceğin başarılı kadın yazılımcıları, mühendisleri ve bilim insanları olmaları için destekleyen proje, ilk olarak Samsun, İstanbul, Manisa, Mersin ve Gaziantep illerinde uygulanmaya başladı.
13.03.2023 Ekonomi
Kız öğrencilerden tabletleri toplayan müdüre ‘taciz’ iftirası
Kız öğrencilerden tabletleri toplayan müdüre ‘taciz’ iftirası Aydın’da tabletlerini topladığı kız öğrencilerin kumpas kuruduğu Denizlili okul müdürü, hakkında açılan ‘cinsel istismar’ soruşturasıyla hayatının en zor günlerini yaşadı. Okul müdürünün suçsuz olduğu, açığa alınmasından 1 yıl sonra anlaşıldı.
10.03.2023 Gündem
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı
Deprem bölgesindeki kız öğrenciler için yeni burs imkanı Deprem bölgesinde ailesini kaybetmiş kız öğrencilerin eğitimlerine destek olabilmek için “Kızlarımıza Kelebek Bursu” projesi başlıyor.
8.03.2023 Gündem
İran'da yeni vakalar! Yüzlerce kız öğrenci bilinmeyen bir gazdan zehirlendi
İran'da yeni vakalar! Yüzlerce kız öğrenci bilinmeyen bir gazdan zehirlendi İran'ın Urmiye şehrinde 450 üniversite öğrencisinin kaldığı kız yurdunda kaynağı henüz belirlenemeyen bir gazdan etkilenen yüzlerce genç zehirlendi.
5.03.2023 Dünya
İran’da 650 kız okula gitmemeleri için zehirlendi
İran’da 650 kız okula gitmemeleri için zehirlendi Kızlardan hayatını kaybeden olmadı fakat onlarcası solunum sorunları, baş dönmesi ve yorgunluk gibi şikayetlerle hastaneye kaldırıldı.
28.02.2023 Dünya
Araştırma sonuçları açıklandı! Kız öğrenciler, daha çok 'akran zorbalığı' mağduru
Araştırma sonuçları açıklandı! Kız öğrenciler, daha çok 'akran zorbalığı' mağduru Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi, Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Ana Bilim Dalı’ndan Prof. Dr. Metin Pişkin'in, Ankara’da 1154 ilkokul ve ortaokul öğrencisi üzerinde yaptığı araştırmada; en yaygın zorbalık türü yüzde 55 ile 'sözel zorbalık', ikinci sırada yüzde 45,7 ile 'fiziksel zorbalık' çıktı. Araştırmada erkek öğrencilerde kurban oranı yüzde 29,4, kızlarda yüzde 41,3 olarak belirlendi.
25.01.2023 Gündem
Şanlıurfa’da kız yurdunda taşınma protestosu
Şanlıurfa’da kız yurdunda taşınma protestosu Şanlıurfa'da Kredi ve Yurtlar Kurumu'na bağlı öğrenci yurdunda taşıyıcı kolonların çürümesi üzerine erkek öğrencilerin, kız öğrencilerin kaldığı yurda nakledilmesine karar verildi. Kendilerinin de başka bir yurda yerleştirilmesi kararlaştırılan kız öğrenciler, terlik ve pijamalarıyla çıktıkları yurt binası önünde kararı alkışlarla protesto etti.
7.01.2023 Gündem
Bakan Çavuşoğlu'ndan Afganistan'a tepki: Biz bu kararı reddediyoruz
Bakan Çavuşoğlu'ndan Afganistan'a tepki: Biz bu kararı reddediyoruz Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Afganistan’da kız öğrencilerinin eğitiminin askıya alınmasıyla ilgili, "Kız öğrencilerine yönelik eğitim yasağı gerçekten bizleri derinden üzdü. Bu yasak İslami de değil insani de. Biz bu kararı reddediyoruz. Taliban’ın bu kararından vazgeçmesini bekliyoruz. Biz Afganlı kardeşlerimize eğitim, burs vermeye devam edeceğiz." dedi.
22.12.2022 Haberler
Yüz yıllık ülkünün başrolleri
Yüz yıllık ülkünün başrolleri Cumhuriyetin 100. yılına yaklaşırken Bozlu Art Project’te düzenlenen “Cumhuriyet Kızları” sergisi hayatın her alanında modernleşme ülküsünün simgesi hâline gelen genç kızları hatırlıyor.
22.12.2022 Kültür Sanat
Afgan kadınlar okul kapısında ağladı
Afgan kadınlar okul kapısında ağladı Afganistan’da yönetimi ele geçiren Taliban, kadınlara yönelik baskı ve yasaklarına devam ediyor.
22.12.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kız Öğrenciler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.