Kızgın

Kızgın

Son dakika kızgın haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kızgın gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kızgın haber sayfamızda...

Kızgın

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.396 kızgın haberi bulunmuştur.
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı'
Survivor All Star'da son eleme adayı belli oldu! 'Düello korkusu yakışmadı' Survivor All Star'da ilk eleme adayı Berna Canbeldek, ikinci eleme adayı Damla Can, üçüncü eleme adayı Aleyna Kalaycıoğlu olmuştu. Son eleme adayı da belli oldu. İşte detaylar...
22.04.2024 Cadde
İspanya'da Arda Güler için olay iddia! 'İşleri karıştırmak istedi'
İspanya'da Arda Güler için olay iddia! 'İşleri karıştırmak istedi' Real Madrid'in yıldızı Arda Güler ile ilgili İspanyol basınından çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İspanyol basınının ikiye bölündüğü dönemde Arda Güler'le ilgili iddia dikkat çekti.
6.04.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'da Hakim Ziyech'ten şok eden hareket! Kramponlarını fırlattı
Galatasaray'da Hakim Ziyech'ten şok eden hareket! Kramponlarını fırlattı Sarı-kırmızılı takımın Hatayspor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmada Faslı yıldız, oyundan alındıktan sonra öfke patlaması yaşadı.
2.04.2024 Galatasaray
Aşçıların gizli tekniği ortaya çıktı! Patlıcan kızartırken kararmıyor ve yağ çekmiyor
Aşçıların gizli tekniği ortaya çıktı! Patlıcan kızartırken kararmıyor ve yağ çekmiyor Patlıcan kızartırken herkesin yakındığı konuların başında yağ çekmesi ve özellikle kararması geliyor. Fakat aşçıların bunun için ufak bir sırrı var. İşte yağ çekmeyen ve karmayan patlıcan kızartması tarifi…
2.04.2024 Yemek
Kuzey Işıkları altında lavlar
Kuzey Işıkları altında lavlar İzlanda’nın Reykjanes Yarımadası’nda son 4 ayda 4’üncü kez yanardağ patlaması gerçekleşti.
27.03.2024 Dünya
Baba baskısı mı lanet mi?
Baba baskısı mı lanet mi? Tüm erkekleri güreşçi olan Von Erich ailesinin hem trajedilerle hem de başarılarla dolu gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan “The Iron Claw/Demir Pençe” senenin ilginç filmlerinden.
22.03.2024 Kültür Sanat
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin'
ÖZEL | Hami Mandıralı'dan Milli futbolcuya sert tepki! 'Haddini bileceksin' Trabzonspor'un unutulmaz futbolcularından Hami Mandıralı, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Şampiyonluk yarışından bahseden Mandıralı, Milli futbolcuya sert tepki gösterdi. İşte detaylar...
21.03.2024 Trabzonspor
Fernando Santos ve Samet Aybaba arasında dev transfer zirvesi! 6 futbolcu istedi
Fernando Santos ve Samet Aybaba arasında dev transfer zirvesi! 6 futbolcu istedi Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Futbol Koordinatörü Samet Aybaba’yla yeni dönem için transfer zirvesi gerçekleştirdi. Portekizli teknik direktör, toplamda 6 transfer talebinde bulundu.
21.03.2024 Beşiktaş
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! 'Arkandan dolaplar dönüyor'
Survivor'da iletişim ödülünü kazanan takım belli oldu! 'Arkandan dolaplar dönüyor' Survivor'da ilk eleme adayı Hakan Hatipoğlu, ikinci eleme adayı Bozok Gören, üçüncü eleme adayı Batuhan Karacakaya, dördüncü eleme adayı Özgür Tetik olmuştu. İletişim oyununun kazananı final turunda belli oldu. İşte detaylar...
21.03.2024 Cadde
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap!
Beşiktaş'ta Fernando Santos'tan istifa sorusuna cevap! Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından konuştu.
16.03.2024 Beşiktaş
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi
Sibil Çetinkaya ve Şükrü Özyıldız çölde aşk tazeledi Sibil Çetinkaya ile geçen yaz aşk yaşamaya başladığı Şükrü Özyıldız, Sri Lanka, Yunanistan, İtalya ve İsviçre’den sonra geçenlerde rotayı Katar’a çevirdi. İkili, kızgın kumlarda aşk tazeledi.
13.03.2024 Cadde
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den iddialara sert yanıt: Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'den iddialara sert yanıt: Tamamı kibir, yalan ve algı operasyonu Beşiktaş'ın eski Başkanı Ahmet Nur Çebi sessizliğini bozdu. Milliyet'e özel açıklamalarda bulunan Çebi, iddialara sert yanıtlar verdi. İşte detaylar...
13.03.2024 Beşiktaş
Bardağın boş tarafı ile 'dövüş'
Bardağın boş tarafı ile 'dövüş' Bardağın hep dolu tarafına bakın. İçiniz sıkılıyor ve işlerin berbat gittiğini düşünüyorsanız, olumsuzluklara değil, hayatınızdaki olumlu taraflara odaklanın. İşte bir rehber...
11.03.2024 Milliyet Executive
Marius Sumudica'dan penaltı tepkisi! 'Penaltı pozisyonu var'
Marius Sumudica'dan penaltı tepkisi! 'Penaltı pozisyonu var' Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Antalyaspor deplasmanından 1-0 mağlup ayrıldıkları maçtan sonra konuştu.
4.03.2024 Gaziantep FK
Bu mücver bir başka! Patatesli kabak mücver tarifi
Bu mücver bir başka! Patatesli kabak mücver tarifi Patatesli kabak mücver, Türk mutfağının sevilen ve pratik bir lezzetidir. Hem sağlıklı hem de doyurucu olan bu tariftir. Kabak ve patatesin muhteşem uyumuyla ortaya çıkan bu lezzet, evde kolayca hazırlanabilir. İşte, patatesli kabak mücver tarifinin detayları ve püf noktaları...
4.03.2024 Yemek
Usta aşçı içli köftenin püf noktası verdi! Böyle yapınca dağılmıyor ve kuru olmuyor
Usta aşçı içli köftenin püf noktası verdi! Böyle yapınca dağılmıyor ve kuru olmuyor İçli köfte, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. Yapımı oldukça zahmetli olan bu lezzeti yaparken dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunur. Çünkü özenle yapılmadığı zaman kuru olma ve dağılma sorunu ortaya çıkar. İşte usta aşçıya göre dağılmayan ve kuru olmayan içli köfte tarifi…
1.03.2024 Yemek
Hafif tatlı sevenlere birebir! Hem pratik hem lezzetli Sütlü Nuriye böyle yapılıyormuş
Hafif tatlı sevenlere birebir! Hem pratik hem lezzetli Sütlü Nuriye böyle yapılıyormuş Hafifliği ile damakları çatlatan Sütlü Nuriye en sevilen baklavalar arasında başı çekiyor. Bu tatlı, özellikle Ramazan ayında ve özel günlerde sıkça tercih edilen bir tatlıdır. Sizlerde bu lezzetli tatlıyı evde kendiniz pratik bir şekilde yapabilirsiniz. İşte Sütlü Nuriye tarifi…
28.02.2024 Yemek
Kızgın sürücü aracıyla otomobile vurup köprüden nehre uçtu
Kızgın sürücü aracıyla otomobile vurup köprüden nehre uçtu Tayland'da bir köprüde yol verme tartışması sonucu çıkan kavgada sürücülerden biri aracıyla diğer otomobile vurup nehre uçtu. Nehre düşen araçtaki 2 kişi hayatını kaybetti.
26.02.2024 Haberler
Milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor'dan ayrıldı!
Milli boksör Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor'dan ayrıldı! Dünya ve olimpiyat şampiyonluklarıyla unutulmaz başarılara imza atan Busenaz Sürmeneli, Trabzonspor'dan ayrıldığını açıkladı.
7.02.2024 Diğer
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen ve 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillenen lezzetin namı ülkenin dört bir yanına yayıldı. Kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen yemeğin fiyatı ise 120 TL.
4.02.2024 Haberler
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor
Namı ülkenin dört bir yanına yayıldı! 7 saniyede pişiyor, 120 TL'den satılıyor Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen ve 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillenen lezzetin namı ülkenin dört bir yanına yayıldı. Kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen yemeğin fiyatı ise 120 TL.
4.02.2024 Gündem
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor! Bu yemeği yapabilen sadece 2 usta var
7 saniyede pişiyor, porsiyonu 120 liradan satılıyor! Bu yemeği yapabilen sadece 2 usta var Burdur’un Gölhisar ilçesinde, yaklaşık yarım asrı aşkın süredir pişirilen ve 1 yıl önce coğrafi işaret alarak tescillenen lezzetin namı ülkenin dört bir yanına yayıldı. Kızgın sac üzerinde sadece 7 saniyede pişirilen yemeğin fiyatı ise 120 TL.
4.02.2024 Gündem
Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri
Lucas Torreira'dan yeni sözleşme açıklaması! Transfer sözleri Galatasaray'ın Uruguaylı yıldızı Lucas Torreira, ülkesinin basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. Torreira yeni sözleşme hakkında konuştu.
30.01.2024 Galatasaray
Yasak aşkı öğrenince yıkıldı, intikam için düğün gününü bekledi!
Yasak aşkı öğrenince yıkıldı, intikam için düğün gününü bekledi! Herkes heyecan içinde çiftin büyük 'mutlu gününü' bekliyordu. Ancak davetliler asla tahmin edemeyecekleri bir sürprizle karşılaşmak üzereydi. İhanet acısıyla yanan damat bir intikam planı hazırlamıştı.
29.01.2024 Dünya
Dağılmayan, çatlamayan kadınbudu köfte! Püf noktası pirincin haşlanma süresi
Dağılmayan, çatlamayan kadınbudu köfte! Püf noktası pirincin haşlanma süresi Kadınbudu köfte, özellikle Türk mutfağında sevilen ve sıkça tercih edilen bir lezzettir. Ancak, bu nefis köftenin kıvamını sağlamak hiç de kolay değil. Yaparken karşılaşılan problemlerin başında ise köftenin dağılması ve çatlaması geliyor. Püf noktası ise pirincin haşlanma süresinde saklı.
27.01.2024 Yemek

Benzer Haber Etiketleri

Kızgın ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.