Kaçan boğa ortalığı birbirine kattı
Kaçan boğa ortalığı birbirine kattı Bursa'da sahibinin elinden kaçan boğa ortalığı birbirine kattı. Araçlardan ürken bir kişinin sopayla vurduğu boğa, korkup kaçan vatandaşların sığındığı dükkanın vitrin camını kırıp içeri girdi. O anlar cep telefonu kameralarına yansıdı. 
29.03.2022 Gündem
Kaçan kurbanlık boğa kenti birbirine kattı! Hızını alamayıp kafeteryaya girdi
Kaçan kurbanlık boğa kenti birbirine kattı! Hızını alamayıp kafeteryaya girdi Ankara’da sahibinin elinden kaçan kurbanlık boğa, ortalığı birbirine kattıktan sonra bir kafeteryaya girdi. Peşindekileri kilometrelerce koşturan ve yakalamaya çalışan bazı kişileri boynuz ile çifte darbeleriyle yaralayan kızgın boğa, Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından uyuşturucu iğne ile sakinleştirilerek yakalandı. Ardından sahipleri tarafından bağlanarak götürüldü.
20.07.2021 Gündem
Kızgın boğa önce aracı itti sonra sahiplerini kovaladı
Kızgın boğa önce aracı itti sonra sahiplerini kovaladı Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Çardak köyünde besi çiftliğinden salınan boğa önce aracı itti sonra ise sahiplerini kovaladı.
27.05.2020 Haberler
900 kiloluk kızgın boğa trafiği birbirine kattı
900 kiloluk kızgın boğa trafiği birbirine kattı Erzurum’da sahibinin elinden kaçan 900 kiloluk boğa trafiği birbirine kattı.
13.02.2020 Gündem
Kızgın boğa kendisini büyüten adamı tanıyınca...
Kızgın boğa kendisini büyüten adamı tanıyınca... Kızgın boğa kendisini büyüten adamı tanıyınca...
11.09.2019 İlginç Videolar
Saniyeler içinde bu hale geldi!
Saniyeler içinde bu hale geldi! Kızdırdığı boğanına boynuz darbelerine maruz kalan zavallı adam işte böyle hastanelik oldu.
11.09.2019 Nevidyo
Kızgın boğa hastanelik etti
Kızgın boğa hastanelik etti Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Akkaya mahallesinde bu yıl 16’ncısı düzenlenen Boğa Güreşleri'nde, kızgın boğa sahibini hastanelik etti. Güreşlerde seyirci ile güreş alanı arasında alınan önlemler nedeniyle rakiplerinden kaçan boğalar saha içinde etkisiz hale getirilerek olası facialar önlendi. Akkaya boğa güreşlerine Muğla ve çevre illerden yaklaşık 150 boğa katıldı. Deste, ayak, küçük orta, büyük orta, başaltı ve baş kategorilerinde yaklaşık 40 derece sıcaklıkta mücadeleden boğa güreşlerine 5 bin kişinin üzerinde seyirci izledi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, yaptığı açıklamada, boğa güreşlerinin bölgede çok önemli yeri olduğunu, güreşlere Muğla’nın dışında diğer illerden de büyük katılım gerçekleştiğini açıkladı. Gümüş, “Festival Muğla'da yaz aylarının önemli etkinlikleri arasında yer alıyor. Atalarımızdan miras kalan geleneği, kültür, örf ve adetlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Amacımız güreşler sayesinde vatandaşlarımızı bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak” dedi.Güreşler sırasında bir boğa güreş sahasındaki bir kişiye saldırdı. Boğa zor sakinleştirilirken, saha görevlileri yaralanan vatandaş ile uğraşırken, aynı boğa aynı alanda bir başkasına saldırdı. Sahibi olduğu öğrenilen vatandaş boğanın saldırısı sonrası yaralanırken, alanda ambulansın olmaması dikkat çekti. Uzun süre güreş cazgırı tarafından ambulans anons edilmesine rağmen alana ambulans yarım saatlik bir gecikmenin ardından geldi.
11.09.2019 Yaşam
Muğla'da boğa dehşeti!
Muğla'da boğa dehşeti! Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Akkaya Mahallesi’nde bu yıl 16’ncısı düzenlenen boğa güreşlerinde, kızgın boğa sahibini hastanelik etti. Güreşlerde seyirci ile güreş alanı arasında alınan önlemler nedeniyle rakiplerinden kaçan boğalar saha içinde etkisiz hale getirilerek, olası facialar önlendi.
20.07.2015 Futbol

Benzer Haber Etiketleri