PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun
Klan Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Oyunlarda Klan Ne Anlama Gelir?
Klan Ne Demek, Tdk Sözlük Anlamı Nedir? Oyunlarda Klan Ne Anlama Gelir? Bazı kelimeler birçok alanda sıklıkla karşımıza çıkabiliyor. Bu kelimelerin kullanım alanını netleştirmek için gerçek anlamının ne olduğunu iyi bilmek gerekiyor. Klan kelimesi de günlük hayatta sık sık karşımıza çıkan bir kelime olarak değerlendiriliyor. Bu kelimenin ne anlama geldiğini bilmek kullanım alanı hakkında da bilgi sahibi olmak demektir. Klan kelimesinin ne demek olduğunu ve TDK sözlük anlamını sizler için detaylı bir şekilde derledik.
9.08.2021 Sözlük
'Türkiye'de hiç toplu taşıma kullanmadım'
'Türkiye'de hiç toplu taşıma kullanmadım' Başrolünü Esra Dermancıoğlu ve Halil Babür’ün paylaştığı 'Klan' oyunu, önceki gün Zorlu PSM Studio sahnesinde izleyicisiyle buluştu. Biletlerin günler öncesinden tükendiği oyunu; sanat camiasından Bülent Emrah Parlak, Nükhet Duru, Cansel Elçin ve Belçim Bilgin gibi ünlü isimler izledi.
30.10.2019 Cadde

Benzer Haber Etiketleri