Koalisyon Hükümeti

Koalisyon Hükümeti

Son dakika koalisyon hükümeti haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan koalisyon hükümeti gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan koalisyon hükümeti haber sayfamızda...

Koalisyon Hükümeti

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.684 koalisyon hükümeti haberi bulunmuştur.
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı
İspanya: Eşi yolsuzlukla suçlanan Başbakan Sanchez kamu görevlerini askıya aldı Eşi Begoña Gómez'in yolsuzlukla suçlanmasının ardından Sanchez verdiği arada görevinden istifa edip etmemeye karar vereceğini söyledi.
25.04.2024 Dünya
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi
İngiltere: Genç nesillere sigara satışını yasaklayan yasa teklifi kabul edildi Sigara satışını yasaklayan yeni yasaya göre şu anda 18 olan sigara satış yaşı her yıl bir yaş artacak.
18.04.2024 Dünya
Pakistan'da Şahbaz Şerif yeniden başbakan seçildi
Pakistan'da Şahbaz Şerif yeniden başbakan seçildi İmran Han'ın desteklediği bağımsızların ipi göğüslediği Pakistan seçimlerinden dört hafta sonra koalisyon hükümeti kuruldu, sandıktan ikinci sırada çıkan Pakistan Müslüman Ligi-Navaz’ın lideri Şerif bir kez daha başbakanlık koltuğuna oturdu.
3.03.2024 Dünya
Wilders: Ukraynalı mülteciler Hollanda'ya geliyor, Avrupa'nın aptalı biz olduk
Wilders: Ukraynalı mülteciler Hollanda'ya geliyor, Avrupa'nın aptalı biz olduk Sosyal medya hesabından açıklama yapan Wilders, "Ukraynalılar, akın akın Avrupa'nın dört bir yanından Hollanda'ya geliyorlar. Savaş yüzünden değil, bedava konut, bedava sağlık bakımı ve işlerimiz için. Biz yine Avrupa'nın aptal köyü olduk." ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Dünya
Pakistan’da koalisyon çabası
Pakistan’da koalisyon çabası Pakistan’da hapisteki İmran Han’ın desteklediği bağımsız adaylar mecliste çoğunluk sağlasa da, Navaz Şerif öncülüğündeki PML-N ile Bilaval Butto önderliğindeki PPP arasında bir koalisyon kurulması bekleniyor.
11.02.2024 Dünya
İspanya sömürgeci geçmişle yüzleşiyor
İspanya sömürgeci geçmişle yüzleşiyor İspanya’nın koalisyon hükümeti, devlet tarafından işletilen müzelerin sömürgeci perspektiften kurtulması ve daha kapsayıcı bir bakış açısı sunması için düğmeye bastı.
26.01.2024 Kültür Sanat
Almanya'da yeni vatandaşlık yasası meclisten geçti: Çifte vatandaşlık yolu açıldı
Almanya'da yeni vatandaşlık yasası meclisten geçti: Çifte vatandaşlık yolu açıldı Almanya’da yeni vatandaşlık yasasının federal mecliste kabul edilmesiyle Alman vatandaşlığına geçiş kolaylaştırılarak, çifte vatandaşlığın önündeki engel kaldırılmış oldu.
20.01.2024 Dünya
Polonya'da Donald Tusk hükümeti göreve başladı
Polonya'da Donald Tusk hükümeti göreve başladı Polonya'da Donald Tusk'ın başbakanlığında kurulan yeni hükümet, yemin ederek göreve başladı. Yeni kabinede Radoslaw Sikorski Dışişleri Bakanlığı'na getirilirken, Milli Savunma Bakanı ise koalisyon ortaklarından Wladyslaw Kosiniak-Kamysz oldu.
13.12.2023 Dünya
Polonya'da yeni Başbakanı Donald Tusk oldu
Polonya'da yeni Başbakanı Donald Tusk oldu Polonya'da parlamentodan güvenoyu alamayan Mateusz Morawiecki hükümetinin düşmesinin ardından, ülkenin yeni Başbakanı Donald Tusk oldu.
12.12.2023 Dünya
Polonya'nın yeni Başbakanı belli oldu! 'Herkes için muhteşem bir gün'
Polonya'nın yeni Başbakanı belli oldu! 'Herkes için muhteşem bir gün' Polonya’da parlamentodan güvenoyu alamayan Mateusz Morawiecki hükümetinin düşmesinin ardından, ülkenin yeni Başbakanı Donald Tusk oldu. Tusk hükümetinin 13 Aralık’ta Cumhurbaşkanı Andrzej Duda tarafından onaylanması bekleniyor.
11.12.2023 Dünya
Hollanda’da Wilders sürprizi
Hollanda’da Wilders sürprizi Hollanda’da düzenlenen erken genel seçimde İslam karşıtı aşırı sağcı Geert Wilders liderliğindeki Özgürlük Partisi oylarını artırarak bir sürprize imza attı.
23.11.2023 Dünya
İtalya, laboratuvarda et üretimini yasakladı
İtalya, laboratuvarda et üretimini yasakladı İtalya Parlamentosu, laboratuvar ortamında et üretimini ve bu ürünlerin satışını yasaklayan yasa tasarısını kabul etti.
18.11.2023 Ekonomi
İspanya’da Pedro Sanchez liderliğindeki hükümet güvenoyu aldı
İspanya’da Pedro Sanchez liderliğindeki hükümet güvenoyu aldı İspanya Başbakanı Pedro Sanchez liderliğindeki azınlık sol parti koalisyon hükümeti Temsilciler Meclisi’nde bugün yapılan oylamayı kazanarak güvenoyu aldı.
16.11.2023 Dünya
İspanya'da tartışma yaratan af kararı! Halk sokağa döküldü
İspanya'da tartışma yaratan af kararı! Halk sokağa döküldü İspanya’nın başkenti Madrid'de polis, Başbakan Pedro Sanchez'in ayrılıkçı Katalan liderlere af çıkarma planına tepki göstererek iktidar partisinin genel merkezi önünde toplanan göstericilere göz yaşartıcı gaz ve copla müdahale etti.
7.11.2023 Dünya
Polonya'da seçim sonuçları belli oldu
Polonya'da seçim sonuçları belli oldu Genel seçimlerin yapıldığı Polonya'da ilk sonuçlara göre yüzde 36,8 oy alan iktidardaki Hukuk ve Adalet Partisi (Prawo i Sprawiedliwosc-PiS) 8 yıl sonra hükümeti kurmak için parlamentoda yeterli çoğunluğu sağlayamadı. Seçim barajını aşarak parlamentoya girmeye hak kazanan partilerden hiçbirinin Jaroslaw Kaczynski'nin lideri olduğu PiS ile koalisyon kurmaya yanaşmayacağı belirtilirken, Donald Tusk'un başbakanlığında yeni bir koalisyon hükümeti kurulmasına neredeyse kesin gözüyle bakılıyor.
16.10.2023 Dünya
Almanya'da kira artışlarına yeni önlem! 3 yıl sürecek
Almanya'da kira artışlarına yeni önlem! 3 yıl sürecek Almanya’da koalisyon hükümeti kira artışlarının önüne geçebilmek için yeni plan üzerinde çalışıyor.
29.08.2023 Ekonomi
İsrail'de yüksek yargı krizi: Birçok İsrailli ülkeyi terk etmeyi düşünüyor
İsrail'de yüksek yargı krizi: Birçok İsrailli ülkeyi terk etmeyi düşünüyor İsrail’de hükümetin, yüksek yargıdaki kontrolünü artırmaya yönelik adımına karşı yüzbinlerce kişi protestolara devam ederken, son araştırmalar birçoklarının ülkeyi terk etmeyi düşündüğünü ortaya koyuyor.
14.08.2023 Dünya
Papa: Göçmen ölümleri insanlığın açık yarası
Papa: Göçmen ölümleri insanlığın açık yarası Katolik Kilisesi lideri Papa Francesco, İtalya açıklarında geçen hafta batan bir göçmen teknesinde 41 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine bu can kayıplarını “insanlığın açık yarası” diye niteledi ve benzer vakaların önlenmesi için siyasetçilere çağrı yaptı.
13.08.2023 Dünya
KKTC'de yeni kabine Ersin Tatar'a sunuldu
KKTC'de yeni kabine Ersin Tatar'a sunuldu KKTC Başbakanı Ünal Üstel, kabinedeki bazı bakanları değiştirerek yeni kabine listesini Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a sundu. Yeni kabine belli oldu. İşte detaylar...
11.08.2023 Gündem
Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi de denize indirildi!
Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi de denize indirildi! Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi PNS TARIQ gemisi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Pakistan Başbakanı Şerif'in de katıldığı törenle Karaçi Tersanesi'nde denize indirildi.
2.08.2023 Gündem
Mitinge bomba: 39 ölü
Mitinge bomba: 39 ölü Pakistan’ın kuzeyindeki Hayber Pahtunhva eyaletinde dün düzenlenen bombalı saldırıda, ilk belirlemelere göre en az 39 kişi hayatını kaybetti, 123 kişi de yaralandı.
31.07.2023 Dünya
Dışişleri Bakanlığı'ndan Pakistan'a taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı'ndan Pakistan'a taziye mesajı Dışişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Pakistan'da siyasi parti kongresini hedef alan bombalı saldırının en güçlü şekilde kınandığı kaydedildi.
31.07.2023 Gündem
Netanyahu herkesi karşısına aldı
Netanyahu herkesi karşısına aldı Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki aşırı sağcı koalisyon hükümeti, yoğun tartışmalara ve protestolara neden olan yargı reformunu İsrail parlamentosunda kabul etti. Reforma Beyaz Saray ve pek çok ülke karşı çıkmıştı.
25.07.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin açıklama NATO Liderler Zirvesi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO başvurusu, Türkiye'nin AB üyelik süreci, ekonomi ve göçmenlerle ilgili atılacak son adımlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.07.2023 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin yeni açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AB ile üyelik sürecine ilişkin yeni açıklama NATO Liderler Zirvesi dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsveç'in NATO başvurusu, Türkiye'nin AB üyelik süreci, ekonomi ve göçmenlerle ilgili atılacak son adımlara ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
13.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koalisyon Hükümeti ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.