Kocali

Kocali

Son dakika kocali haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kocali gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kocali haber sayfamızda...

Kocali

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 468 kocali haberi bulunmuştur.
Eski iş ortağından korkunç pusu! 4 şüpheli her yerde aranıyor
Eski iş ortağından korkunç pusu! 4 şüpheli her yerde aranıyor Kocaeli’de İsmail K., yanındaki 3 kişi ile eski iş ortağı Arda A.'nın (35) içinde bulunduğu otomobile tabanca ile defalarca ateş açıp, kaçtı. Arda A. olaydan yara almadan kurtulurken, 4 şüpheli aranıyor.
4.01.2024 Gündem
Usta yönetmen Yılmaz Atadeniz hayatını kaybetti!
Usta yönetmen Yılmaz Atadeniz hayatını kaybetti! Yeşilçam’ın ünlü yönetmen ve senaristi Yılmaz Atadeniz (91), İstanbul’da tedavi gördüğü Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yaşamını yitirdi.
13.12.2023 Cadde
Kocaeli'de Kayınpeder kurşun yağdırdı! Damadını ve damadının kardeşini vurdu
Kocaeli'de Kayınpeder kurşun yağdırdı! Damadını ve damadının kardeşini vurdu Kocaeli'nin İzmit'te kayınpeder sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı damadını ve damadının kardeşini silahla vurarak yaraladı.
3.12.2023 Gündem
Mahalleli sokağa döküldü! Reaksiyona giren kimyasal patladı
Mahalleli sokağa döküldü! Reaksiyona giren kimyasal patladı Kocali’nin Körfez ilçesindeki boş bir dükkanda alüminyum fosfit ile suyun tepkimeye girmesi neticesinde meydana gelen patlama mahalleliyi sokağa döktü.
3.10.2023 Gündem
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?
Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli? Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programı bu akşam Nukhet Duru'yu ağırlıyor. Sanatçıyı yakından tanımak isteyenler "Nukhet Duru kimdir, kaç yaşında, nereli?" diye soruyor. İşte Duru'nun hayatı...
6.05.2023 Bilgi Rehberi
Fatih Erbakan: Milletimiz inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesini istemiyor
Fatih Erbakan: Milletimiz inanç özgürlüğü alanındaki kazanımlarımızın kaybedilmesini istemiyor Seçimlerde Cumhur İttifakı'nı destekleyeceklerini açıklayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan Millet İttifakı'na eleştirilerde bulunarak, “Tam 8 başlı bir yönetim vaat ediyorlar. Hepsi ayrı partilerden ve hepsi ayrı telden çalacak. 7 tane cumhurbaşkanı yardımcısı, bir tane cumhurbaşkanı, adeta 7 kocalı hürmüz modeli gibi sekizli yönetim modeli söylüyorlar” dedi.
1.05.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: 'Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan zihniyetle karşı karşıyayız
Bakan Bozdağ: 'Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan zihniyetle karşı karşıyayız Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Benim söylediğim bir lafta, 'şükür namazı', 'secde' geçiyor diye ‘secdeyi’, ‘şükür namazını' 'Orta Doğu bataklığına kodlanmış kafalar' olarak yaftalayan ilkel bir zihniyetle karşı karşıyayız. Söylediği lafın nereye gittiğini Kılıçdaroğlu da bilmiyor, avanesi de bilmiyor” dedi.
29.04.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Umutlarını ülkenin felaketlerine bağlıyorlar
Bakan Bozdağ: Umutlarını ülkenin felaketlerine bağlıyorlar Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Umutlarını alın terlerine bağlamayan, umutlarını ülkenin felaketine bağlayan, iktidar umudunu ürettikleri politikalara değil de ülkenin felaketine bağlayan, felaketten gelecek arayan bu zavallılara en büyük cevabı, geleceklerini depremlerde, yangınlarda, sellerde, felakette, terörde, savaşta arayan bu ilkel zihniyetin sahiplerine Akçakale'den bir Osmanlı tokadı sandıkta vurmaya hazır mıyız?" dedi.
18.04.2023 Gündem
Bakan Bozdağ: Dokuz kocalı Hürmüz yöntemi ile Türkiye'yi kimse yönetemez
Bakan Bozdağ: Dokuz kocalı Hürmüz yöntemi ile Türkiye'yi kimse yönetemez  Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Bir Cumhurbaşkanı adayı daha seçim olmamış yanında 7 tane cumhurbaşkanı yardımcısı adayı var. Bir bakkal bile böyle yönetilemez. 7 kocalı Hürmüz deniyor ama bu dokuz kocalı bir Hürmüz. Bunların çapı Türkiye'yi yönetmeye yetmez. Cumhurbaşkanına iki tane belediye başkanı ile takviye edelim o da yetmez HDP ile takviye edelim. Ne oldu bir artı beş artı 7 artı 1 oldu. Topladığınızda 9 yapıyor. Dokuz kocalı Hürmüz yöntemi ile Türkiye'yi kimse yönetemez." dedi.
6.04.2023 Gündem
EN SON DEPREMLER: Şimdi deprem mi oldu? Yeni deprem oldu mu? AFAD ve Kandilli'den son veriler...
EN SON DEPREMLER: Şimdi deprem mi oldu? Yeni deprem oldu mu? AFAD ve Kandilli'den son veriler... Kahramanmaraş depremleri sonrası binlerce artçı deprem meydana geldi. Hala bölgede depremler yaşanıyor ve bu halkta korkuya neden oluyor. En ufak sarsıntıyı bile yurttaşlar hissederken "Deprem mi oldu?" araması da sıklıkla yapılıyor. İşte 9 Mart'ta yaşanan son depremler listesi...
9.03.2023 Bilgi Rehberi
Selahattin Taşdöğen'e kullanmadığı ilaçtan icra geldi
Selahattin Taşdöğen'e kullanmadığı ilaçtan icra geldi Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen trajikomik bir olayla karşı karşıya kaldı. Cep telefonuna sözde bir hukuk bürosundan gelen mesajla iki paket cinsel gücü artırıcı ilaç sipariş ettiği ancak teslim almadığı için yaklaşık 20 bin lira tazminat ödemesi gerektiği yazıyordu. Taşdöğen başına gelen olayı Kanal D Haber'e anlattı.
20.12.2022 Televizyon
Selahattin Taşdöğen'e kullanmadığı ilaçtan icra geldi
Selahattin Taşdöğen'e kullanmadığı ilaçtan icra geldi Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen trajikomik bir olayla karşı karşıya kaldı. Cep telefonuna sözde bir hukuk bürosundan gelen mesajla iki paket cinsel gücü artırıcı ilaç sipariş ettiği ancak teslim almadığı için yaklaşık 20 bin lira tazminat ödemesi gerektiği yazıyordu. Taşdöğen başına gelen olayı Kanal D Haber'e anlattı.
21.12.2022 Cadde
Ticaretin profesörü 50 yılı geride bıraktı
Ticaretin profesörü 50 yılı geride bıraktı İzmir iş dünyasının önde gelen isimlerinden Koçali Al, ticari yaşamındaki 50. yılını Fuar İzmir’de düzenlenen Lojistik, Depolama ve Teknolojileri Fuarı’nda (Logistech) coşkuyla kutladı.
3.10.2022 Ege
Diyarbakır'da feci kaza!  3 genç öldü, 5 yaralı
Diyarbakır'da feci kaza! 3 genç öldü, 5 yaralı Diyarbakır'da, 3 otomobilin karıştığı zincirleme kazada Hasan Kemaş (16), Koçali İpek (17) ve Hasan Topdemir (18) yaşamını yitirdi, 5 kişi de yaralandı.
28.09.2022 Gündem
23 yıl sonra görüntülendi! Marmara Depremi'nden sonra geriye kalan 'batık şehir'
23 yıl sonra görüntülendi! Marmara Depremi'nden sonra geriye kalan 'batık şehir' Marmara Depremi'nin 23. yılında Gölcük'te su altında kalan "batık şehrin" son hali görüntülendi.
16.08.2022 Gündem
Yeniden çevrim modası geçmez
Yeniden çevrim modası geçmez Sinemanın orijinal fikirlerini yıllar yıllar önce izledik mi yoksa fikir kısırlığı hep vardı da o yüzden mi yeniden çevrimler sürekli karşımıza çıkıyor?
17.07.2022 Kültür Sanat
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir?
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir? Şarkılar Bizi Söyler programına bu akşam Yonca Evcimik konuk oluyor. Dizileri ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Yonca Evcimik hakkında sorular peş peşe gelmeye başladı. Peki Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli? İşte başarılı sanatçının dizileri, şarkıları ve hayatına dair merak edilenler haberimizin devamında...
28.05.2022 Cadde
Oya Başar kimdir kaç yaşında? Oya Başar hayatı ve kariyeri (Film-dizi ve tiyatro oyunları)
Oya Başar kimdir kaç yaşında? Oya Başar hayatı ve kariyeri (Film-dizi ve tiyatro oyunları) Oya Başar 11 Şubat 1956 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Sinema, Tiyatro ve dizi oyuncusu olan Oya Başar kariyerine çok erken yaşlarda başladı. 8 yaşındayken İBB şehir tiyatrolarına giren usta sanatçı İstanbul'da eğitimini tamamladıktan sonra çeşitli tiyatrolarda görev aldı. İşte Oya Başar hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
21.05.2022 Cadde
Nilgün Belgün kimdir, nereli? Nilgün Belgün kaç yaşında? İşte biyografisi
Nilgün Belgün kimdir, nereli? Nilgün Belgün kaç yaşında? İşte biyografisi Kanal D'nin yeni programı Afara'ya konuk olan isimler arasında yer alan Nilgün Belgün hakkında meraklı arayış başladı. Kimi izleyici Nilgün Belgün kimdir, kaç yaşında araması yaparken, kimi izleyici Nilgün Belgün nereli araştırması yapıyor. Peki Nilgün Belgün'ün bugüne kadar yer aldığı projeler nedir? İşte Nilgün Belgün'ün biyografisi...
29.04.2022 Cadde
Begüm Topçu-Cantuğ Turay çiftinden müjdeli haber
Begüm Topçu-Cantuğ Turay çiftinden müjdeli haber Yayınlandığı dönemde ilgiyle takip edilen 'Deniz Yıldızı' dizinin başrol oyuncuları Begüm Topçu ile Cantuğ Turay'dan ikinci kez güzel haber geldi.
26.04.2022 Cadde
Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında? Nükhet Duru nereli? İşte şarkıları
Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında? Nükhet Duru nereli? İşte şarkıları Şarkılar Bizi söyler programında bu akşam Nükhet Duru konsepti yaşanacak. Konuklar arasında da olan Nükhet Duru hakkında sorular araştırılmaya başladı. Nükhet Duru kimdir, kaç yaşında? Nükhet Duru nereli? soruları yoğun ilgi görüyor. İşte Nükhet Duru'nun hayatına yönelik bilgiler ve Nükhet Duru şarkıları...
23.04.2022 Cadde
TIR'a ok gibi saplandı! Lüks otomobilde can pazarı
TIR'a ok gibi saplandı! Lüks otomobilde can pazarı Kuzey Marmara Otoyolu Basın Ekspres bağlantı yolu Başakşehir mevkiinde seyir halindeki lüks otomobil, yük dolu TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle lüks otomobil TIR'a ok gibi saplandı. Feci kazada otomobilde bulunan kadın yaşamını yitirirken, sürücü ise ağır yaralandı.
21.04.2022 Haberler
TIR'a ok gibi saplandı! Lüks otomobilde can pazarı
TIR'a ok gibi saplandı! Lüks otomobilde can pazarı Kuzey Marmara Otoyolu Basın Ekspres bağlantı yolu Başakşehir mevkiinde seyir halindeki lüks otomobil, yük dolu TIR'a arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle lüks otomobil TIR'a ok gibi saplandı. Feci kazada otomobilde bulunan kadın yaşamını yitirirken, sürücü ise ağır yaralandı.
21.04.2022 Gündem
Halit Akçatepe kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte, Halit Akçatepe filmleri
Halit Akçatepe kimdir, nereli, kaç yaşında öldü? İşte, Halit Akçatepe filmleri Türk sinemasında Güdük Necmi karakteri ile çok sevilen Halit Akçatepe'nin hayatı merak konusu oldu. Usta oyuncunun babası ise Sıtkı Akçatepe'dir. Yaşamı boyunca sayısız filmde yer aldı. 1 Ocak 1938 yılında doğdu ve 2017 yılında yaşamını yitirdi. Peki, Halit Akçatepe neden öldü?
30.03.2022 Cadde
Nilgün Belgün kimdir kaç yaşında aslen nereli? Nilgün Belgün film ve dizileri...
Nilgün Belgün kimdir kaç yaşında aslen nereli? Nilgün Belgün film ve dizileri... Nilgün Belgün kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. 1953 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Nilgün Belgün birçok film, dizi ve tiyatro oyununda sahne aldı. Peki Nilgün Belgün kimdir kaç yaşında aslen nereli?
5.03.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kocali ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.