Swift nedir? Swift kodları neler? İşte, swift sistemi hakkında...
Swift nedir? Swift kodları neler? İşte, swift sistemi hakkında... Swift sistemi ile ilgili detaylar ABD Başkanı Joe Biden'ın açıklamaları ile araştırılmaya başlandı. Yurt iç ve yurt dışı bankalar arsı döviz transferlerinin yapılabildiği sisteme denen swift, çeşitli kodlarla yapılıyor. İşte, swift kodları hakkında...
24.02.2022 Ekonomi
Icao Nedir, Ne İş Yapar? Icao Görevleri Nelerdir?
Icao Nedir, Ne İş Yapar? Icao Görevleri Nelerdir? Açılımı International Civil Aviation Organization olan ICAO, Birleşmiş Milletler kuruluş kararnamesinin 43. Maddesince 52 ülke tarafından imzalanarak 4 Nisan 1947 kurulan bir örgüttür. Birleşmiş Milletlerin yasal havacılık organı olarak kabul edilen ICAO nedir, ne iş yapar ve ICAO görevleri nelerdir tüm detaylarıyla derledik.
16.01.2022 Eğitim
Korona sonrası kıyafet kodları
Korona sonrası kıyafet kodları Koronavirüs pandemisiyle birlikte değişen alışkanlıklarımızın başında kıyafet tercihlerimiz geliyor; çünkü artık giymek zorunda olduklarımızı değil, istediklerimizi giydiğimiz bir dönemdeyiz.
15.08.2020 Cumartesi
Genetik kodları insan gibi
Genetik kodları insan gibi AVUSTRALYA’daki kanguruların, genetik olarak insana benzediği ve ilk evrimini Çin’de geçirmiş olabileceği bildirildi.
18.11.2008 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri