Lezzetli tarifler
Lezzetli tarifler Şef Arda Türkmen, Ramazan Ayı boyunca ‘Arda’nın Ramazan Mutfağı’ ile ekrana geliyor.
26.03.2024 Cadde
Arta kalan pilavı çöpe atmayın! Köftesi çıtır çıtır oluyor, asla dağılmıyor
Arta kalan pilavı çöpe atmayın! Köftesi çıtır çıtır oluyor, asla dağılmıyor Arta kalan pilavı çöpe atmak yerine bambaşka lezzetler elde edebilirsiniz. Özellikle kalan pilavların kıtır kıtır olması, aslında işinize yarayabilir. Pilav atıklarını değerlendirerek hazırlanan bu yemeği çok beğeneceksiniz.
14.03.2024 Yemek
22 ŞUBAT GÜNLÜK ÖZET 📌 GELİNİM MUTFAKTA bugün kim çeyrek altını kazandı? 22 Şubat 2024 Gelinim Mutfakta fellah köftesi puan durumu
22 ŞUBAT GÜNLÜK ÖZET 📌 GELİNİM MUTFAKTA bugün kim çeyrek altını kazandı? 22 Şubat 2024 Gelinim Mutfakta fellah köftesi puan durumu Gelinim Mutfakta yarışması yeni haftaya başladı. Geçtiğimiz hafta eleme olmayan Gelinim Mutfakta'da 4 gelin birbiriyle bu hafta tekrardan mücadele ediyor. Peki 22 Şubat Gelinim Mutfakta kim 1. oldu, çeyreği kim aldı? İşte bugünkü puan durumu
22.02.2024 Bilgi Rehberi
Yılların köftecisi püf noktasını verdi! İnegöl köfte dağılmıyor ve kuru olmuyor
Yılların köftecisi püf noktasını verdi! İnegöl köfte dağılmıyor ve kuru olmuyor Türk mutfağının en sevilen tatlarından biri olan İnegöl köftesi, her sofraya özel bir lezzet katıyor. Yılların köftecisinin ustalığıyla şekillenen bu tarif, evimizde de aynı lezzeti yakalamamıza olanak tanıyor. İnegöl köftesinin, dağılmayan ve kuru olmayan sırlarını keşfetmeye hazır mısınız?
22.12.2023 Yemek
Makarnaya lezzet katan sos! Kremalı makarna tarifi
Makarnaya lezzet katan sos! Kremalı makarna tarifi Dünya mutfağının en sevilen lezzetleri arasında hiç şüphesiz makarna başı çekiyor. Sürekli makarnayı sade yiyenlerdenseniz ve sıkıldıysanız sizin için bir önerimiz var. Kremalı makarna tarifi…
14.12.2023 Yemek
Mezelerin gözdesi haydari tarifi! Sırrı yoğurdunda saklı
Mezelerin gözdesi haydari tarifi! Sırrı yoğurdunda saklı Mezeler sofralarımızın vazgeçilmezleri arasında yer alır, ve bu lezzet şöleninin kilit taşlarından biri de hiç şüphesiz haydaridir. Yoğurtlu ve nefis lezzetiyle sofraları süsleyen haydari, hem pratik hazırlanışı hem de sağlıklı içeriği ile öne çıkıyor. Bu yazıda, evinizde kolayca hazırlayabileceğiniz enfes haydari tarifini adım adım bulabilir ve sofralarınıza lezzet katacak sırları keşfedebilirsiniz.
14.12.2023 Yemek
Dağılmayan fellah köftesi tarifi! Adanalı usta aşçı sırrını verdi
Dağılmayan fellah köftesi tarifi! Adanalı usta aşçı sırrını verdi Geleneksel Türk mutfağının lezzetli bir örneği olan fellah köftesi, yoğun lezzeti ve besleyici özellikleriyle bilinir. Ancak, pek çok kişinin korkulu rüyası dağılan köfteler. Adanalı usta aşçı dağılmayan fellah köftesi tarifini ve püf noktalarını verdi.
12.12.2023 Yemek
Evliliklerinde 12 yılı geride bıraktılar!
Evliliklerinde 12 yılı geride bıraktılar! Eski basketbolcu Burak Gacemer ile Brezilyalı model Larissa Gacemer, evliliklerinin 12'nci yıl dönümü kutladı. Nikah masasına oturdukları gün çekilen karelerini paylaşan Gacemer, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
21.11.2023 Cadde
Masterchef All Star'da Alican'ın eline ne oldu? İlk eleme adayları belli oldu
Masterchef All Star'da Alican'ın eline ne oldu? İlk eleme adayları belli oldu Masterchef All Star yeni haftada takımlar belli oldu. Mavi takımın kaptanı Barbaros olurken kırmızı takımın kaptanı Tolga oldu. İlk dokunulmazlık oyununu dün avantajı kazanan takım kazandı. Öte yandan Alican'ın neden elini sardığı ortaya çıktı.
15.11.2023 Cadde
AKÇAABAT KÖFTE nasıl yapılır? Akçaabat köftesi malzemeleri ve tarifi! Masterchef'te yapılıyor
AKÇAABAT KÖFTE nasıl yapılır? Akçaabat köftesi malzemeleri ve tarifi! Masterchef'te yapılıyor Akçaabat köfte tarifi ve malzemeleri merak ediliyor. Bu akşam Masterchef'in ilk takım oyununda köfteler üzerine düellolar yapılacak. Yapılacak köfte tariflerinden biri ise Akçaabat köfte oldu. Peki Akçaabat köfte nasıl yapılır?
7.11.2023 Bilgi Rehberi
Anne köftesine lezzet katan tüyo! Anne eli değmiş gibi olacak
Anne köftesine lezzet katan tüyo! Anne eli değmiş gibi olacak Köfte, sofralarımızın vazgeçilmezi ve sıkça tercih ettiğimiz bir lezzet. Ancak, köfte harcını hazırlarken bazı ayrıntılar gözden kaçabilir, bu da köftenin kuru ve tatsız olmasına neden olabilir. Annelerimizin yaptığı köfteler her zaman daha lezzetlidir. İşte o enfes anne köftesi tarifi…
1.11.2023 Yemek
Rengi solan siyah pantolonları çöpe atmadan önce son bir şans verin! Tek malzeme ile simsiyah oluyor
Rengi solan siyah pantolonları çöpe atmadan önce son bir şans verin! Tek malzeme ile simsiyah oluyor Siyah kot pantolonunuzu severek aldınız, ancak birkaç yıkamadan sonra grileşip solmaya başladıysa, bu sorunu yaşayan tek kişi siz değilsiniz. Özellikle siyah gibi koyu renkler, kumaş üzerinde pek kalıcı olmayabilir.  Pantolonlarınızın rengi solduysa sakın çöpe atmayın. Ondan önce bu yönteme bir şans verin.
1.11.2023 Püf Noktası
Bağışıklık sistemini güçlendirip akciğerleri temizliyor! Şifa deposu sebze çorbası tarifi
Bağışıklık sistemini güçlendirip akciğerleri temizliyor! Şifa deposu sebze çorbası tarifi Kış aylarının baş göstermesi ile birlikte gribal enfeksiyonlar artıyor. Bu hastalıklardan kurtulmak ve hastalanmayı önlemek için bağışıklık sistemini güçlendirmek şart. Size önereceğimiz sebze çorbası hem bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve akciğerleri temizliyor.
31.10.2023 Yemek
Mercimek köftesi kuruyorsa içine mutlaka ekleyin! Dağılmayan ve kuru kalmayan mercimek köftesi tarifi
Mercimek köftesi kuruyorsa içine mutlaka ekleyin! Dağılmayan ve kuru kalmayan mercimek köftesi tarifi Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden birisi de mercimek köftesi. Akşam çayının yanına, misafirlere iyi giden mercimek köftesini yaparken en sık karşılaşılan problemlerden birisi de kuru kalması ve dağılması. Mercimek köftesi kuruyorsa içine mutlaka ekleyin. Dağılmayan ve kuru kalmayan mercimek köftesi tarifi…
30.10.2023 Yemek
Tadının kırmızı etten farkı yok: İçindeki demir miktarı ile ete rakip oluyor
Tadının kırmızı etten farkı yok: İçindeki demir miktarı ile ete rakip oluyor Et insan sağlığı açısından oldukça faydalı bir besin kaynağı. Hemen hemen her yemeğin içine eklenen veya sade olarak tüketilen et demir ve b12 vitamini zenginidir. Ancak onun kadar demir içeren ve hatta tadı bile benzeyen mantar türü vardır. Et ile yarışan bu mantar türünün faydalarını sizin için derledik…
27.10.2023 Alternatif Tıp
11’inci tescili aldı
11’inci tescili aldı Milas Ticaret ve Sanayi Odası, yöreye özgü lezzetlerden olan çıntar kavurmasına da coğrafi işaret tescili almayı başardı.
21.10.2023 Ege
Zirveyi gölgede bırakan görüntü! Koltuk telaşı kamerada
Zirveyi gölgede bırakan görüntü! Koltuk telaşı kamerada Dünyanın kilitlendiği buluşma sürpriz bir şekilde Rusya'nın en yeni uzay üssünde gerçekleşti. Vladimir Putin savaşın kaderini etkileyecek hassas bir soruya net bir yanıt verdi, Kim Jong-un bir numaralı önceliğini ilan etti. Kim'in oturacağı koltuğun görüntüleri ise, beklendiği gibi sosyal medyayı salladı.
13.09.2023 Dünya
ÖZEL | Fenerbahçe'de Edin Dzeko: Buraya gelmem büyük bir meydan okuma! Başkan şampiyonluğu çok istiyor
ÖZEL | Fenerbahçe'de Edin Dzeko: Buraya gelmem büyük bir meydan okuma! Başkan şampiyonluğu çok istiyor Edin Dzeko, Türkiye’den sadece sarı-lacivertli yönetimin kendisine teklif getirdiğini söyledi, “Kulüple görüştüğüm zaman beni ne kadar istediklerini gördüm. Fenerbahçe gibi bir takımın 9 sene şampiyon olamaması, mümkün olmamalı. Bu da benim buraya gelmem için büyük bir motivasyon ve meydan okumaydı” ifadelerini kullandı.
20.08.2023 Fenerbahçe
Dzeko: Buraya gelmem büyük bir meydan okuma!
Dzeko: Buraya gelmem büyük bir meydan okuma! Edin Dzeko, Türkiye’den sadece sarı-lacivertli yönetimin kendisine teklif getirdiğini söyledi, “Kulüple görüştüğüm zaman beni ne kadar istediklerini gördüm. Fenerbahçe gibi bir takımın 9 sene şampiyon olamaması, mümkün olmamalı. Bu da benim buraya gelmem için büyük bir motivasyon ve meydan okumaydı” ifadelerini kullandı.
20.08.2023 Futbol
Köfte Dedektifi iş başında
Köfte Dedektifi iş başında Köfte Dedektifi Fedai Ünal ülkemizde 400 çeşit köfte olduğunu söylerken, “Asıl ustalık iyi eti seçmektir” diyor.
8.07.2023 Pazar
İstanbul Havalimanı’nda ‘Hatay Mutfağı’ tanıtıldı
İstanbul Havalimanı’nda ‘Hatay Mutfağı’ tanıtıldı İstanbul Havalimanı’nda, ‘Türk Mutfağı Haftası’ kapsamında Hatay’a ait lezzetler tanıtıldı.
28.05.2023 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda 'Hatay Mutfağı' tanıtıldı
İstanbul Havalimanı'nda 'Hatay Mutfağı' tanıtıldı İstanbul Havalimanı'nda, 'Türk Mutfağı Haftası' kapsamında Hatay'a ait lezzetler tanıtıldı. Dış hatlar terminalinde gerçekleşen etkinlikte yerli ve yabancı yolculara, Hatay mutfağının öne çıkan lezzetlerinden; zeytin salatası, humus, kısır, mütebbel, fellah köftesi, babagannuş, muhammara, ikram edildi.
27.05.2023 Ekonomi
Ergene Nehri'nin suyu için rapor: Felaket
Ergene Nehri'nin suyu için rapor: Felaket Trakya'da sık sık kirliliği ile gündeme gelen Ergene Nehri'nde, çevre endüstriyel analiz incelemesi yapıldı.
22.05.2023 Gündem
Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Siyasi tarihimizin kilit taşıdır
Bahçeli'den 14 Mayıs vurgusu: Siyasi tarihimizin kilit taşıdır Kılıçdaroğlu ve ittifak ortaklarının Türkiye'ye pusu kurduklarını söyleyen Bahçeli, '14 Mayıs cumhurbaşkanlığı ve milletvekili genel seçimleri demokrasi ve siyasi tarihimizin kilit taşıdır.' dedi.
4.05.2023 Gündem
Baharda şehirden kaçış rotaları
Baharda şehirden kaçış rotaları Baharı karşılamaya hazırlandığımız bugünlerde şehrin kalabalığından uzaklaşmak isteyenler için Konya’dan Çanakkale’ye, Bursa’dan İzmir’e doğa, kültür ve tarihin iç içe geçtiği en güzel bahar rotalarını alanın uzmanlarına sorduk.
30.04.2023 Pazar

Benzer Haber Etiketleri