Köksal Baba İngiltere'de gündem oldu! 5 milyon kez izlendi
Köksal Baba İngiltere'de gündem oldu! 5 milyon kez izlendi Trabzonlu sosyal medya fenomeni Köksal Baba'nın görüntüleri İngiltere'de büyük yankı uyandırdı.
18.07.2022 Futbol
Köksal Baba İngiltere’nin gündeminde
Köksal Baba İngiltere’nin gündeminde İngiliz futbol taraftarları, Türk sosyal medya fenomeni Köksal Baba'nın görüntülerini, "Martinez sağlık kontrollerine geliyor" notuyla paylaştı. Görüntüler kısa süre içinde 4 milyon izlenmeye ulaştı
18.07.2022 Futbol
Olimpiyat Stadı'nda 'Köksal Baba' klipte oynadı
Olimpiyat Stadı'nda 'Köksal Baba' klipte oynadı Trabzonspor'un sevilen isimlerinden 'Köksal Baba' lakaplı Köksal Bektaşoğlu, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki klip çekiminde oynadı.
14.01.2022 Trabzonspor
Hızla hayatımıza girip aynı hızla unutulan fenomenler
Hızla hayatımıza girip aynı hızla unutulan fenomenler Hayatımız artık hızla akıp gidiyor. Haliyle bugün konuştuğumuzu yarın unutabiliyoruz. Biz de bir dönem çokça konuştuğumuz ancak sonra unutulan fenomenlere Molatik olduk.
18.12.2020 Trend
Köksal Baba kırmızı kamyonetine kavuştu
Köksal Baba kırmızı kamyonetine kavuştu Kendine has hareketleriyle kısa sürede sosyal medyada fenomen olmayı başaran ve takipçi sayısı ile bir çok ünlü siyasetçi, sanatçı ve futbolcuyu geride bırakan 'Köksal Baba' lakaplı Köksal Bektaşoğlu hayali olan kırmızı kamyonete kavuştu. Birçok kesiminin sosyal medya üzerinden tanıdığı Trabzonlu 45 yaşındaki Köksal Bektaşoğlu namı diğer ‘Köksal Baba’nın hayatı belgesele taşındı.
12.12.2020 Yaşam
Köksal Baba'dan Uğur Uçar'a kötü sürpriz!
Köksal Baba'dan Uğur Uçar'a kötü sürpriz! Başakşehir'in Trabzonspor'u 4-2 yendiği maç öncesinde, İstanbul ekibinin deneyimli oyuncusu Uğur Uçar, sosyal medyadaki videolarıyla fenomen olan Köksal Baba ile bir araya geldi. Ancak Uğur Uçar Köksal Baba'yı kızdırınca kötü bir sürprizler karşılaştı. İşte o anlar...
21.01.2019 Futbol
Köksal Baba, Cengiz Ünder'in peşinde!
Köksal Baba, Cengiz Ünder'in peşinde! AS Roma'nın İngilizce Twitter hesabı Trabzonlu fenomen Köksal Baba'nın Cengiz Ünder'le yaşadığı anları sosyal medyada paylaştı, bu video oldukça ilgi çekti.
20.10.2018 Futbol
Hakan Çalhanoğlu iftarını 'Köksal Baba'yla yaptı
Hakan Çalhanoğlu iftarını 'Köksal Baba'yla yaptı A Milli Takımın ve İtalya'nın Milan kulübünün yıldız oyuncusu Hakan Çalhanoğlu, 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinin 'Yangaz'ı Furkan Atasoy ile birlikte sosyal medya fenomeni 'Köksal Baba' lakaplı Köksal Bektaşoğlu'nu ziyaret ederek birlikte iftar yaptı.
29.05.2018 Futbol
Köksal Baba'nın '3 Vakte Kadar'ını izleyen o kişi kim?
Köksal Baba'nın '3 Vakte Kadar'ını izleyen o kişi kim? Epey uzun bir zamandır Türk sinemasına dair enteresan bir rekor haberi duymamıştık. Bugün günlerden Türk sineması, bugün günlerden rekor. '3 Vakte Kadar' adlı film 18 Mayıs'ta gösterime girdi ancak Box Office verilerine göre ilk 3 günde sadece 1 (yazıyla bir) kişi tarafından izlendi. Ne düşünmeliyiz sizce?
28.05.2018 Sanat
Fenomen Köksal Baba Kayserispor tesislerini bastı!
Fenomen Köksal Baba Kayserispor tesislerini bastı! Youtube fenomeni Köksal Baba Kayserispor Kadir Has Tesisleri'ne gitti ve ortalık karıştı.
23.05.2018 Futbol
Köksal Baba, Gürcü güzele aşık oldu!
Köksal Baba, Gürcü güzele aşık oldu! Sosyal medyada yayımlanan videoları ile fenomen haline gelen Köksal Baba'nın namı ülke sınırlarını aştı. Trabzonlu sosyal medya fenomeni Köksal Baba, geçtiğimiz günlerde Gürcistan'da özel bir televizyonuna konuk oldu. Köksal Baba, Gürcü televizyonunda sempatik tavırlarıyla herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Canlı yayında adeta Gürcü güzele tutulup kalan Köksal Baba, kendisine yöneltilen sorulara cevap vermekte zorlandı.
11.09.2019 Televizyon
Köksal Baba, Gürcü güzele aşık oldu!
Köksal Baba, Gürcü güzele aşık oldu! Sosyal medyada yayımlanan videoları ile fenomen haline gelen Köksal Baba'nın namı ülke sınırlarını aştı.
27.06.2017 Cadde
Köksal Baba, Ahmet Çakar'a zor anlar yaşattı!
Köksal Baba, Ahmet Çakar'a zor anlar yaşattı! Fanatik Trabzonsporlu sosyal medya fenomeni Köksal Baba, (Bektaşoğlu) Beyaz TV'de ekrana gelen Derin Futbol programına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi.
25.04.2017 Futbol
Köksal Baba penaltı kullanırsa...
Köksal Baba penaltı kullanırsa... Sosyal medya fenomeni Köksal Baba ilginç bir penaltıya imza attı.
26.02.2016 Futbol
Emre Belözoğlu'nun videosu Trabzon'u karıştırdı
Emre Belözoğlu'nun videosu Trabzon'u karıştırdı Emre Belözoğlu, sosyal medya aracılığıyla uluslararası fenomen haline gelen “Köksal Baba” namıyla tanınan Köksal Bektaşoğlu’nun 10 Şubat’ta gerçekleşecek 41. yaş gününü kutlamak için hazırladığı video tartışma yarattı.
1.02.2016 Futbol
Köksal Baba Beşiktaşlı futbolcuyu dövdü!
Köksal Baba Beşiktaşlı futbolcuyu dövdü! Trabzonlu fenomen Köksal Baba, Beşiktaş'ın kamp yaptığı oteli ziyaret etti. Tolga Zengin, Cenk Tosun ve Günay Güvenç ile bir süre sohbet eden Köksal Baba daha sonra kendisin sinirlendiren Günay'a yumruklar savurdu. İşte eğlenceli görüntüler.   Kaynak: Köksal Baba youtube sayfası
24.01.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri