Açken tansiyonu düşürüyor, tokken yoruyor! Yıkanmayan 3 bölge öldürebilir
Açken tansiyonu düşürüyor, tokken yoruyor! Yıkanmayan 3 bölge öldürebilir Kimileri sabah kimileri akşam duş alıyor. Kimileri sıcak su seviyor kimileri ılık suyla duş almayı tercih ediyor. Duş alma sıklığı ve şekli kişinin tercihine bağlı olsa da herkes için ortak bir kural var. Uzmanlardan bazıları bu önemli kurala uyulmaması halinde ölümcül enfeksiyonlara yakalanmamanın imkânsız olduğunu dile getiriyor. Peki gerçek ne? İşte cevabı.
20.10.2023 Genel Sağlık
Boğazda renkli tanıtım
Boğazda renkli tanıtım Cemiyet hayatının ünlü isimleri, Le Désiré Cosmetics’in doğadan ilham alan ürünlerini keşfetti.
10.12.2022 Cadde
Gençliğiniz kulak arkasında!
Gençliğiniz kulak arkasında! Yılların ilerlemesiyle cildinizin eski formunu kaybetmesi yüzde kırışıklığı ve çatlamayı getiriyor.
9.12.2013 Estetik
Güneşin hasarlarını havuç, kayısı ve domates ile onarın
Güneşin hasarlarını havuç, kayısı ve domates ile onarın Sonbaharda, güneşin bıraktığı izleri azaltmak ve cildi soğuk kış günlerine hazırlamak mümkün. Esteworld Plastik Cerrahi Hastaneleri’nden Dermatolog Uzm. Dr. Eylem Acar, sonbaharda alınacak vitamin ve minarellerin cildi rahatlatacağını söyledi.
6.07.2021 Bilgi
Sıvı tüketmek şart!
Sıvı tüketmek şart! Yaz aylarında terlemeye bağlı olarak kişilerde oluşan susuzluk hissi, su içilmesi için kişiyi uyarıyor fakat kış aylarında genellikle su tüketimi azalıyor.
20.08.2010 Genel Sağlık

Benzer Haber Etiketleri