Ordu’da çilek hasadı başladı
 Ordu’da çilek hasadı başladı Ordu'da fındığın yanında ek gelir için üretilen çilekte sezonun ilk hasadı yapıldı.
16.05.2022 Ekonomi
Evde kolayca yapabileceğiniz ekmek tarifleri
Evde kolayca yapabileceğiniz ekmek tarifleri Birçok kişi ekmek yapmanın çok zor olduğunu düşünüyor fakat ekmek yapımı hiç de zor değil! Paylaştığımız ekmek tarifleri sayesinde kendi ekmeğinizi belirleyip, tarifteki adımları takip ederek evinizde kolayca ekmek yapabilirsiniz. Yoğurmadan yapabilir, içerisine pekmez ekleyerek daha sağlıklı hale getirebilir ya da kendi glutensiz ekmeğinizi deneyebilirsiniz. İşte evde kolayca yapabileceğiniz ekmek tarifleri...
Emrah Karaduman: Beğendiğim seslere DM'den mesaj atarım
Emrah Karaduman: Beğendiğim seslere DM'den mesaj atarım Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden Emrah Karaduman, 'BombarDuman' adlı albümüyle müzik listelerini alt üst etti. Aleyna Tilki ile yaptığı 'Dipsiz Kuyu' parçasıyla özellikle zirveyi zorluyor. Karaduman ile yeni albümünü, Aleyna Tilki ile işbirliğini ve Molatik olduğu konuları konuştuk.
2.10.2018 Müzik
‘GÜNDE YARIM KİLO EKMEK YERİM’
‘GÜNDE YARIM KİLO EKMEK YERİM’ Eataly restoranlarının un tedariğini sağlayan İtalya’nın köklü un üreticilerinden Marino ailesinin üçüncü kuşak temsilcisi Fulvio Marino, İstanbul’da bulunduğu süre boyunca Türk ekmeğini de severek tükettiğini belirterek, “Günde en az 500 gram ekmek yerim” dedi
1.08.2015 Ekonomi
'Küflü çikolata' tartışması! Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevi bıraktı
'Küflü çikolata' tartışması! Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu görevi bıraktı Patiswiss markasının ürettiği çikolatanın küflü çıktığına dair paylaşım yapan bir tüketiciye, Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun verdiği yanıt tepki çekti. "Karşında biz ve dev Migros var" ifadelerini kullanan Tunaoğlu, daha sonra paylaşımını sildi. Tunaoğlu'na tepkilerin büyümesinin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini mobil uygulamasından kaldırdı. Patiswiss'in CEO'su Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu yeni yaptığı açıklama ile görevi bıraktı.
22.04.2024 Ekonomi
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ramazan ayında 7 bin 500’den fazla görevliyle 104 bine yakın gıda denetimi gerçekleştirdiklerini ve bu denetimlerde uygunsuzluk tespit edilen bin 22 ürün için yaklaşık 45 milyon lira idari para cezası uygulandığını bildirdi.
8.04.2024 Haberler
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı
Ramazan Bayramı'nın yaklaşmasıyla birlikte denetimler arttı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, ramazan ayında 7 bin 500’den fazla görevliyle 104 bine yakın gıda denetimi gerçekleştirdiklerini ve bu denetimlerde uygunsuzluk tespit edilen bin 22 ürün için yaklaşık 45 milyon lira idari para cezası uygulandığını bildirdi.
8.04.2024 Ekonomi
Murat Kurum: Bayrampaşa Hali’ni baştan aşağı yenileyeceğiz
Murat Kurum: Bayrampaşa Hali’ni baştan aşağı yenileyeceğiz AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret etti. Murat Kurum, 1 Nisan itibariyle Bayrampaşa Sebze ve Meyve Hali’nde de çalışmaların başlayacağını söyledi
27.03.2024 Gündem
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir”
“İstanbul’da deniz festivali yapılabilir” “Aşk Olsun O Kayıklara! - İstanbul’da ‘Kürek Devrine’ Dair” adlı çalışmaya imza atan Prof. Dr. Artun Ünsal, “İstanbul Caz Festivali, İstanbul Film Festivali yapılıyor ama İstanbul’da hiçbir deniz festivali yapılmıyor. Kayıkların replikaları yapıldığı takdirde bu mehtap alayları senenin bir iki gününde İstanbul Mehtap Alemleri şeklinde düzenlenebilir” diyor.
23.03.2024 Pazar
‘Bizde kusuru millete atmak yok’
‘Bizde kusuru millete atmak yok’ Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Mamak’taki toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada “Bizim siyaset geleneğimizde beklentiler karşılanmayınca muhalefetin yaptığı gibi suçu, hatayı, kusuru millete atmak yoktur. Biz eksik varsa kendimizde ararız” dedi.
20.03.2024 Gündem
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum
Murat Kurum canlı yayında açıkladı! İşte 31 Mart seçimleri için anketlerde son durum AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum canlı yayında yaptığı açıklamada anketlerdeki son durumu açıkladı.
14.03.2024 Gündem
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir?
Oruçluyken tok tutan besinler nelerdir? Oruçluyken kaçınılması gereken besinler nelerdir? Oruç tutarken uzun süre tok kalmamızı sağlayacak besinler neler?
10 yaşındaki çocuk fırında dehşeti yaşadı! Kolumda çizik gibi bir acı hissettim
10 yaşındaki çocuk fırında dehşeti yaşadı! Kolumda çizik gibi bir acı hissettim Kayseri’de, husumetli iki esnafın silahlı kavgasında, oto yıkamacı Osman Tüşümel'in (61) öldüğü, fırıncı Lütfullah Tüysüz'ün (34) de yaralandığı çatışmada, ablasıyla masanın altına saklanan ve koluna kurşun isabet etmesiyle yaralanan M.T.E. (10), DHA'ya konuştu.
11.03.2024 Gündem
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri!
Ramazan’ın habercisi olan en keyifli 5 gelenek ve merak edilen hikayeleri! Hayatımızda geçen her 11 ayın sonunda heyecanla karşıladığımız Ramazan ayı aslında herkes için mutlu ayrıntılar barındırıyor. İşte ne zaman görsek bizi samimiyetiyle kucaklayan ve Ramazan’ın habercisi olarak kuşaktan kuşağa aktarılan o 5 muhteşem geleneğin kökenleri.
8.03.2024 Advertorial
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek
Bakan Şimşek CNN Türk'te açıkladı: Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin ekonomideki yol haritasını CNN Türk ekranlarında Gece Görüşü’nde anlattı. Bakan Şimşek Türkiye'nin kaynak erişimiyle ilgili bir sorununun olmadığını vurgulayarak "Ekonomi programı çok güçlü sonuç verecek" ifadelerini kullandı.
7.03.2024 Ekonomi
Gören ‘Helal olsun' diyor: Bu işte kendimi buldum
Gören ‘Helal olsun' diyor: Bu işte kendimi buldum İzmir'de çalışan 35 yaşındaki Leyla Elaldı, “erkek mesleği” olarak bilinen TIR şoförlüğünde, yurt içinde ve yurt dışında gece-gündüz demeden yolların adeta tozunu attırıyor. 40 yıllık şoförlere taş çıkartan, binlerce kilometre yol yapan Elaldı, “öğretmenim” dediği babasından işi öğrendi; azmi ve başarı hikayesiyle tüm kadınlara örnek oldu.
7.03.2024 Gündem
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarına sitem! 'İnsanı en sevdikleri vurabiliyormuş'
Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe taraftarına sitem! 'İnsanı en sevdikleri vurabiliyormuş' Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu, oynadıkları İstanbulspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Türkiye Kupası'ndaki Fenerbahçe maçına da değinen Belözoğlu, sarı-lacivertli taraftarlara sitem dolu sözler sarf etti.
5.03.2024 Ankaragücü
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır bu akşam açığa çıkıyor
'Senden Önce' için nefesler tutuldu! Büyük sır bu akşam açığa çıkıyor Aşk, sadakat ve ihanet üçgeninde geçen, izleyenleri daha ilk bölümünde ters köşe yapmaya hazırlanan 'Senden Önce' için nefesler tutuldu. Bu akşam 20.00’de Kanal D ekranında izleyici karşısına çıkacak olan dizi, iki kadın ve tuzağa çekilmeye çalışılan bir adamın tutkulu öyküsünü anlatacak.
13.02.2024 Cadde
İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum!
İbrahim Büyükak: Hanımın ofise gidip yayılıyorum! 'Çok Güzel Hareketler Bunlar'la şöhreti yakaladıktan sonra senarist ve oyuncu olarak çok izlenen projelere imza atan İbrahim Büyükak, geçtiğimiz gün eşi Nurdan Beşen ile Nişantaşı'nda kameralara yansıdı. Dinlenme sürecinde olduğunu söyleyen Büyükak, samimi açıklamalarda bulundu.
5.02.2024 Cadde
Margarinde ‘lezzet’ ve ‘keyf’e yasak
Margarinde ‘lezzet’ ve ‘keyf’e yasak Tarım ve Orman Bakanlığı, margarinlerin üzerinde yer alan ‘tereyağı keyfi’, ‘tereyağı lezzeti’ gibi tüketiciyi yanıltan etiketlemelere yasak getiriyor. Taklidi önlemek amacıyla ballar da Nükleer Manyetik Rezonans cihazından geçecek.
31.01.2024 Gündem
Sosyal medyada ‘suç’ satışları! Sudanlı çocuktan, uyuşturucuya kadar...
Sosyal medyada ‘suç’ satışları! Sudanlı çocuktan, uyuşturucuya kadar... Bazı sosyal medya platformlarında silah, uyuşturucu ve insan ticareti reklamlarının yapılması dikkati çekiyor. İnsan tacirlerinin, Sudanlı bir çocuğun satışına yönelik paylaşımları ise kan donduruyor!
22.01.2024 Gündem
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler
Soğuk Espriler 2024: En Komik, İğrenç, Güldüren, Kötü, Sorulu ve Cevaplı Espriler Espriler özellikle günlük hayatta arkadaş veya aile ortamlarında eğlence amaçlı yapılmaktadır. Her yaş grubuna hitap eden espriler bazen sorulu cevaplı olacağı gibi komik, güldüren ve soğuk espri olarak da karşımıza çıkmaktadır. Esprilerin kendi içerisinde çeşitli kategorileri vardır. İnsanların doğaçlama olarak yaptığı espriler bir yana, herkesin bildiği popülermiş soğuk ve tabiri caizse iğrenç espriler de bulunmaktadır. Derlediğimiz bu içerikte okurken sizleri güldüren, arkadaşlarınıza sorduğunuzda kötü, iğrenç diyebileceği, kahkaha atabileceği ve birbirinden farklı tepkiler vermelerini sağlayacak iyi sorulu cevaplı esprileri yer almaktadır. En komik, iğrenç, güldüren, kötü, sorulu ve cevaplı espriler ile ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için "Soğuk Espriler 2023" içeriğimize göz atabilirsiniz.
7.01.2024 Eğlence
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri 2024: B Harfi ile Başlayan Kız İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Bebek sahibi olmaya hazırlanan çiftlerin cinsiyetten sonra en çok üzerine düşündükleri konu isimlerdir. Kız bebek bekleyen anne ve baba adayları bebeklerine verecekleri isim konusunda araştırma içerisine girerler. Kızlarının hayat boyu taşıyacağı isme karar verirken aileler anlamlarına da dikkat ederler. Kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler nadir bulunan, keşfedilmemiş, duyulmamış, modern ve popüler isimleri tercih ederler. İsim konusunda oldukça seçici davranan aileler anlamlarının da güzel olmasını isterler. B harfi ile başlayan kız bebek isimleri ve anlamları nelerdir? “B ile Başlayan Kız Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
60 kilodan zayıfların koca bulamadığı yer! Korkunç menü: 2 kilo darı ve deve sütü
60 kilodan zayıfların koca bulamadığı yer! Korkunç menü: 2 kilo darı ve deve sütü 5 yaşından itibaren tüm beslenme alışkanlıklarına müdahale ediliyor, normal bir insanın tam 8 katı kadar yemek yiyorlar. Üstelik bunu yapmadıklarında korkunç işkencelere maruz kalıyorlar. Afrika ülkesi Moritanya'da kız çocuklarına dayatılan bir geleneğin ardında yatan sebep ise 'yok artık' dedirtecek türden.
3.01.2024 Yaşam
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları
PUBG İsimleri 2024: PUBG Havalı, Türkçe, Şekilli, Kısa, Uzun, Güzel PUBG Ekip (Team) ve PUBG İsimleri ile Anlamları Son yılların hiç şüphesiz en popüler oyunlarından bir tanesi olan PUBG dünya üzerinde olduğu gibi Türkiye’de de oldukça ilgi görüyor. PlayerUnknown's Battlegrounds’ın kısaltması olan PUBG bilgisayarda oynanabildiği gibi mobil üzerinden de oynanabilir. Oyunun kendisi kadar PUBG isimleri de önem taşıyor. Nicklerin oyunda önem taşımasının nedeni ise oyuncunun takıma olan bağlılığını gösteriyor. Değişik isim veya nicklerle dikkat çekmek ve etki bırakmak mobil oyunlarda önemlidir. Şekilli, havalı, güzel, Türkçe, kadın, erkek ve klan nickleri önerisi için ‘PUBG İsimleri ve Anlamları’ içeriğimizden detaylıca bakabilirsiniz.
2.01.2024 Oyun