Kolezyum

Kolezyum

Son dakika Kolezyum haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kolezyum gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kolezyum haber sayfamızda...

Kolezyum

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 146 kolezyum haberi bulunmuştur.
İlk adımı İpek Filiz Yazıcı atmış! 'Bana umut verdi ama hiçbir zaman açılmadı'
İlk adımı İpek Filiz Yazıcı atmış! 'Bana umut verdi ama hiçbir zaman açılmadı' İki sene önce Roma'da ani bir kararla dünyaevine giren Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti, Dream Türk TV’nin Emel Yalçın ve Sertaç Akkaya ile Müzik Evinde’ye konuk oldu. Evliliğe giden yolda ilk adımı kendisinin attığını açıklayan Yazıcı, dikkat çeken ifadeler kullandı.
20.02.2024 Cadde
İtalya’dan Irak’a ‘Nemrud boğası’ hediye
İtalya’dan Irak’a ‘Nemrud boğası’ hediye İtalya, IŞİD’in yok ettiği Nemrud Boğası’nın kopyasını Irak’a bağışladı. Asur heykelinin 3D baskılı kopyası daha önce Roma’daki Kolezyum’da ve Paris’teki Unesco genel merkezinde sergilenmişti.
13.02.2024 Kültür Sanat
İtalya Hakkında Bilgiler; İtalya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı
İtalya Hakkında Bilgiler; İtalya Bayrağı Anlamı, 2024 Nüfusu, Başkenti, Para Birimi Ve Saat Farkı İtalya, dünya üzerinde adı bilinen ve tanınan bir ülkedir. Özellikle dünya kupasını almaları ve Seri A futbol ligleri sayesinde futbolseverlerin yakından takip ettiği bir ülkedir. Roma İmparatorluğuna ev sahipliği yapmış İtalya’nın çok zengin bir tarihi geçmişi vardır. İtalya hakkında detaylı bilgiyi bulabilirsiniz.
3.01.2024 Dünya
İstanbul, turistin de yıldızı
İstanbul, turistin de yıldızı Euromonitor International’ın ‘En İyi 100 Şehir’ listesinde Türkiye’den İstanbul, Antalya ve Muğla yer aldı. İstanbul, 20.2 milyon uluslararası varışla dünyanın en popüler yabancı destinasyonu oldu
13.12.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir?
Kelime Gezmece Cevapları 2023: Kelime Gezmece Tüm Seviyeler ve Cevapları Nelerdir? Kelime dağarcığını test eden Kelime Gezmece bir bulmaca oyunudur. Farklı şehirlerin isimlendirildiği bu oyunda zorlu seviyeleri ve bölümler bulunuyor. Toplam 47 bölümden oluşan oyun cep telefonlarından oynanabiliyor. Oyun seviyesi arttıkça cevaplarını bulmak da bir o kadar zor oluyor. Özellikle bazı bölümlerin cevaplarını bulmak oldukça zor. Kelimeleri bulmanın yanı sıra Kelime Gezmece cevapları ile kelime haznesi ve düşünme yeteneğinin gelişmesine yardımcı oluyor. Kelime Gezmece tüm seviyeler ve cevapları için “Kelime Gezmece Cevapları” içeriğimize göz atabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
İtalya’da Kolezyum çevresinde fare istilası: ‘Kentte Romalıdan çok fare var’
İtalya’da Kolezyum çevresinde fare istilası: ‘Kentte Romalıdan çok fare var’ İtalya’nın başkenti Roma’da tarihi ve turistik açıdan en önemli alanlardan Kolezyum çevresinde 'fare istilası' yaşanıyor. Ülkenin medarı iftiharlarından Kolezyum’un son günlerde sosyal medyada fare görüntüleriyle paylaşılması ve 'dünyaya rezil oluyoruz' şikayetleri üzerine bölgede olağanüstü temizlik çalışması başlatıldı.
27.08.2023 Dünya
Mustafa Varank'tan Elon Musk ve Mark Zuckerberg'e 'Er Meydanı' daveti
Mustafa Varank'tan Elon Musk ve Mark Zuckerberg'e 'Er Meydanı' daveti Teknoloji milyarderleri Elon Musk ile Mark Zuckerberg’ün birkaç aydır konuşulan "kafes dövüşü" ile ilgili TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank'tan "Er Meydanı" meydanı teklifi geldi.
20.08.2023 Gündem
‘Evine geleyim dedim, Mark kaçtı’
‘Evine geleyim dedim, Mark kaçtı’ ABD’li teknoloji milyarderleri Elon Musk (52) ile Mark Zuckerberg’in (39) reklam amaçlı “kafes dövüşü” yapma kampanyaları, iki aydır devam ediyor. Son açıklama Musk'tan geldi.
17.08.2023 Dünya
Musk-Zuckerberg dövüşü İtalya’da yapılabilir: '100 milyon dolar önerdiler'
Musk-Zuckerberg dövüşü İtalya’da yapılabilir: '100 milyon dolar önerdiler' Teknoloji milyarderleri Elon Musk ile Mark Zuckerberg’in birkaç aydır konuşulan “kafes dövüşünün’’ İtalya’da yapılabileceği yönünde açıklamalar geldi.
12.08.2023 Dünya
20 asır gördü, böyle zulüm görmedi
20 asır gördü, böyle zulüm görmedi Türkiye Daha önce bir turistin duvarlarına sevgilisiyle adını kazıdığı Kolezyum, bu sefer 17 yaşındaki genç kız tarafından tahrip edildi.
21.07.2023 Kültür Sanat
Kolezyum’a adını kazıyan turistten özür: ‘Antik olduğunu bilmiyordum’
Kolezyum’a adını kazıyan turistten özür: ‘Antik olduğunu bilmiyordum’ İtalya’nın başkenti Roma’daki antik amfitiyatro Kolezyum’a sevgilisi ve kendisinin ismini kazıyan turist, kent yönetime mektup yazarak özür diledi. Ancak mektupta Kolezyum’un antik olduğunu bilmediğini iddia edince tekrar tepki çekti.
5.07.2023 Dünya
Kolezyum’u karalamaya af talebi
Kolezyum’u karalamaya af talebi Roma’daki Kolezyum’a “Ivan + Hayley ‘23” yazan turistin izi bulundu. İtalyan yetkililer, sevgilisinin ve kendisinin ismini anahtarla tarihi yapıya kazıyan turistin görüntülerinin ve otel kayıtlarının izini sürerek Ivan’a ulaştı.
5.07.2023 Kültür Sanat
Meta, Twitter’ın rakibini açıyor!
Meta, Twitter’ın rakibini açıyor! Facebook ve Instagram’ın sahibi Meta şirketi, abonelik sistemi ve kullanıcılara gönderi sınırı getirmesi nedeniyle tepki toplayan Twitter’a benzeyen “Threads”ı yarın açacağını duyurdu.
5.07.2023 Dünya
Aşkını dağlara değil, Kolezyum’a kazıdı
Aşkını dağlara değil, Kolezyum’a kazıdı İtalya’nın başkenti Roma’nın anıtsal yapısı Kolezyum’un duvarına sevgilisinin ve kendinin adını kazıyan bir turistin başka bir turistin kamerasına yansıyan gülümseyen ifadesi tepki çekti.
2.07.2023 Kültür Sanat
Twitter'a kullanıcıları kızdıran güncelleme! Elon Musk açıkladı
Twitter'a kullanıcıları kızdıran güncelleme! Elon Musk açıkladı Elon Musk, kullanıcıların hesaplarının özelliklerine göre Twitter’a tweet görüntüleme sayılarında sınırlandırma getirdi.
1.07.2023 Dünya
Elon Musk ile Mark Zuckerberg kafes dövüşü yapacak! Düellonun yeri belli oldu
Elon Musk ile Mark Zuckerberg kafes dövüşü yapacak! Düellonun yeri belli oldu Elon Musk ve Mark Zuckerberg, aralarındaki sorunları çözmek için kafes dövüşü yapmak üzerinde anlaşma sağladı. UFC, bu dövüş için yeri belirledi.
1.07.2023 Diğer
Yok artık Elon Musk! 'Konum gönder' diyen Zuckerberg'e açık adres verdi
Yok artık Elon Musk! 'Konum gönder' diyen Zuckerberg'e açık adres verdi Teknoloji milyarderleri Elon Musk ile Mark Zuckerberg’in “kafes dövüşü yapacaklarını” açıklamalarının ardından bu dövüşün İtalya’daki antik amfitiyatro Kolezyum’da gerçekleşebileceği iddia edildi.
30.06.2023 Dünya
İtalya'da Kolezyum'a isim kazıyan turist aranıyor
İtalya'da Kolezyum'a isim kazıyan turist aranıyor İtalya’da polis, ünlü tarihi yapı Kolezyum'a kendisi ve sevgilisinin ismini kazıyan turistin bulunması için arama başlattı.
27.06.2023 Dünya
Roma’dan Aydın’a uzanan tarih: Mastaura Amphitiyatrosu
Roma’dan Aydın’a uzanan tarih: Mastaura Amphitiyatrosu İtalya’nın başkenti Roma’da bulunan, Roma Dönemi’nin eşsiz mimari yapısı Kolezyum’un bir benzeri Aydın’ın Nazilli ilçesinde yer alıyor.
19.06.2023 Arkeoloji
Pizza yiyen Venüs İtalyanları kızdırdı
Pizza yiyen Venüs İtalyanları kızdırdı İtalya’da 500 yıl sonra diriltilen Venüs, ortalığı ayağa kaldırdı.
28.04.2023 Kültür Sanat
'Tanıştığımız kulise iki yıl sonra evli olarak ilk kez gittik'
'Tanıştığımız kulise iki yıl sonra evli olarak ilk kez gittik' 'Ay Tenli Kadın' parçasıyla adını geniş kitlelere duyuran Ufuk Beydemir (30) ile rol aldığı 'Aşk 101' dizisiyle şöhreti yakalayan İpek Filiz Yazıcı (22), Eylül 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da nikâh masasına oturdu. Sosyal medyada her fırsatta aşklarını dile getiren Yazıcı ve Beydemir, iki yıl önce tanıştıkları kulise gitti.
24.03.2023 Cadde
Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı'nın nikahını sürpriz isim kıydı
Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı'nın nikahını sürpriz isim kıydı Geçtiğimiz aylarda Roma'da ani bir şekilde dünyaevine giren Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı çifti, önceki akşam Sarıyer'deki Fuat Paşa Yalısı'nda tekrardan nikah törenlerini gerçekleştirdi. Çift, "Evet" dediği esnada espri yaparken, nikahı kıyan kişi dikkat çekti.
27.12.2022 Cadde
İpek Filiz Yazıcı: Düğün için son düzlükteyiz
İpek Filiz Yazıcı: Düğün için son düzlükteyiz Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı (20) ve müzisyen Ufuk Beydemir, geçtiğimiz aylarda evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Hayatlarını birleştirme kararı alan ve hazırlıklara başlayan ünlü çift, önümüzdeki hafta sonu İstanbul'da düğün yapacak. Kız kardeşiyle Nişantaşı'nda görüntülenen Yazıcı, "Düğün hazırlıkları için geziyorum, son düzlükteyiz" dedi.
21.12.2022 Cadde
Gladyatör izlerken çerez yemişler
Gladyatör izlerken çerez yemişler İtalya’nın başkenti Roma’da yer alan dünyanın en önemli tarihi amfitiyatrolarından Kolezyum’da (Colosseum) antik döneme ait atıştırmalıklar bulundu.
27.11.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kolezyum ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.