Komedi

Komedi

Son dakika komedi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan komedi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan komedi haber sayfamızda...

Komedi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 9.353 komedi haberi bulunmuştur.
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
DELİHA FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi? Deliha filmi konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yerli sinema filmlerimiz arasında yerini alan Deliha filmi bu akşam TV ekranında izleyici karşısına çıkıyor. Yönetmen koltuğunda Hakan Algül'ün yer aldığı Deliha filmi 2014 yılında vizyona girdi. Komedi türündeki Deliha filminin başrollerinde Barış Arduç ve Gupse Özay yer alıyor. Peki, Deliha filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, nerede ve kaç yılında çekildi?
17.04.2024 Bilgi Rehberi
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül
Amerika’da genç Türk yapımcıya ödül 1979’dan beri bünyesinde Emmy ödüllerini de bulunduran Television Academy Foundation tarafından düzenlenen College Television Awards’da Kaan Berkant, yapımcılığı üstlendiği Slobopoly ile en iyi komedi ödülüne layık görüldü.
17.04.2024 Stil
Hollywood'un gözde oyuncusuna ağır eleştiri! 'Güzel değil, rol de yapamıyor'
Hollywood'un gözde oyuncusuna ağır eleştiri! 'Güzel değil, rol de yapamıyor' Ünlü yapımcı Carol Baum, son dönemde Hollywood'un en çok konuşulan isimlerinden biri olan Sydney Sweeney'i eleştirdi. Oyuncunun 'Anyone But You' adlı romantik komedi türündeki filmi hakkında da konuşan Baum, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Cadde
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim”
“Önüme engeller konulunca yüksekten atlamayı öğrendim” İki efsane oyuncu Çolpan İlhan ve Sadri Alışık’ın oğlu, şair Attila İlhan ve yazar Cengiz İlhan’ın yeğeni Kerem Alışık’ı henüz oyuncu ve sunucu olmadığı günlerden tanırım. Profesyonel bir futbolcu olduğu yılların hızlı gençlerindendi, sonra Sibel Turnagöl ile evlendi, baba oldu. Uzak durduğu oyunculuğa ise “Gözleri Türkçe konuşan adam” dediği babası Sadri Alışık’ı kaybettikten sonra başladı. 80’lerin çapkını yıllar sonra sadece anne ve babası gibi oyuncu değil, şair olarak da çıktı karşımıza…
13.04.2024 Pazar
Korkunun özüne dönüş
Korkunun özüne dönüş 1976 tarihli doğaüstü korku klasiği “The Omen”in öncesini anlatan “The First Omen/Omen: İlk Kehanet”, sosyolojik detayları ve eleştirileriyle seriye güçlü bir geçmiş kazandırıyor.
12.04.2024 Kültür Sanat
Zaman Makinesi 1973 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Zaman Makinesi 1973 nerede ve ne zaman çekildi?
Zaman Makinesi 1973 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Zaman Makinesi 1973 nerede ve ne zaman çekildi? Zaman Makinesi 1973 filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Zaman Makinesi 1973 filmi 14 Şubat Çarşamba günü televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Komedi ve bilim kurgu türünde kaleme alınan filmin senaryosunu Kemal Kenan Ergen üstlenirken, yönetmen koltuğunda ise Aram Gülyüz oturuyor. Peki, Zaman Makinesi 1973 filminin konusu nedir, oyuncuları kimler? Zaman Makinesi 1973 nerede ve ne zaman çekildi? İşte Zaman Makinesi 1973 filminin konusu ve oyuncu kadrosuna ilişkin tüm merak edilen soruların yanıtı...
10.04.2024 Bilgi Rehberi
Avrupa Yakası'nın Yaprak'ını görenler tanıyamadı! Hale Caneroğlu'nun yeni mesleği şaşırttı
Avrupa Yakası'nın Yaprak'ını görenler tanıyamadı! Hale Caneroğlu'nun yeni mesleği şaşırttı Gülse Birsel'in yazdığı ve bir döneme damga vurmuş komedi dizilerinden Avrupa Yakası'nda Yaprak karakterini canlandırarak hafızalara kazınan Hale Caneroğlu, yıllar sonra yeni imajıyla ortaya çıktı. Ünlü isim oyunculuğu bırakarak bambaşka bir mesleğe yöneldi.
9.04.2024 Cadde
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu!
Fenerbahçe'nin Süper Kupa'dan çekilmesi dünyada gündem oldu! F.Bahçe’nin Süper Kupa finaline U19 takımı ile çıkması ve maçın hemen başında sahadan çekilmesi, tüm dünyanın gündemine oturdu. Almanya’da "saçmalık" ve "komedi", İtalya’da "kaos", Peru’da "skandal" olarak değerlendirildi.
9.04.2024 Fenerbahçe
Cannes’ın açılışı sürpriz oldu
Cannes’ın açılışı sürpriz oldu 77. Cannes Film Festivali’nin açılış filmi, Quentin Dupieux’nün yazıp yönettiği, Léa Seydoux ve Vincent Lindon’ın başrollerini paylaştığı “Le deuxième acte” olacak.
9.04.2024 Kültür Sanat
MAHALLEDEN ARKADAŞLAR OYUNCULARI VE KONUSU: Mahalleden Arkadaşlar filmi konusu ne, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi?
MAHALLEDEN ARKADAŞLAR OYUNCULARI VE KONUSU: Mahalleden Arkadaşlar filmi konusu ne, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi? Mahalleden Arkadaşlar filmi oyuncuları ve konusu araştırılmaya başlandı. Yönetmenliğini Selçuk Aydemir'in üstlendiği yerli komedi filmi bu akşam televizyon izleyicileri ile Kanal D ekranlarında buluşuyor. Peki, Mahalleden Arkadaşlar filmi konusu ne, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi? İşte, Mahalleden Arkadaşlar konusu ve oyuncu kadrosu...
8.04.2024 Bilgi Rehberi
TARZAN RIFKI KONUSU VE OYUNCULARI: Tarzan Rıfkı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Tarzan Rıfkı filmi nerede çekildi?
TARZAN RIFKI KONUSU VE OYUNCULARI: Tarzan Rıfkı filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Tarzan Rıfkı filmi nerede çekildi? Tarzan Rıfkı filmi konusu ve oyuncuları ile merak ediliyor. Tarzan Rıfkı filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Natuk Baytan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu komedi türündeki yerli filmimiz 1986 yılında vizyona girdi. Peki Tarzan Rıfkı konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
8.04.2024 Bilgi Rehberi
AVANAK ABDİ KONUSU VE OYUNCULARI: Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
AVANAK ABDİ KONUSU VE OYUNCULARI: Avanak Abdi filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi? Avanak Abdi filmi konusu ve oyuncularıyla merak ediliyor. Başrolünde Kemal Sunal ve Ayşen Gruda'nın yer aldığı yerli komedi filmi olan filmde, Abdi isimli afiş asan bir gencin, ses sanatçısı Nevin'e olan aşkı ele alınıyor. 1978 yapımı olan Avanak Abdi filmi bu akşam televizyon ekranlarında izleyicisiyle buluşuyor. Peki, Avanak Abdi oyuncu kadrosunda kimler var, konusu nedir? Avanak Abdi filmi nerede ve ne zaman çekildi?
8.04.2024 Bilgi Rehberi
Kanal D'de bayram yaşanacak!
Kanal D'de bayram yaşanacak! Müzik, eğlence ve sinema keyfi bu bayram Kanal D’de yaşanacak. Eğlence arife gününden başlayacak.
8.04.2024 Cadde
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu
TOKATÇI OYUNCULARI VE KONUSU: Tokatçı filmi nerede, ne zaman çekildi? İşte, oyuncu kadrosu Yerli filmler arasında ilgiyle izlenen Tokatçı, 1984 yılında vizyona girdi. Film, ağa kızına aşık olan Osman'ın hikayesini anlatıyor. Asker arkadaşı Şevket ile yollarının kesişmesiyle olayların seyri değişir. İşte, Tokatçı filmi oyuncu kadrosu...
7.04.2024 Cadde
KİBAR FEYZO OYUNCULARI - KONUSU: Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo oyuncu kadrosu-karakterler ve isimleri
KİBAR FEYZO OYUNCULARI - KONUSU: Kibar Feyzo filmi nerede çekildi? Kibar Feyzo oyuncu kadrosu-karakterler ve isimleri Kemal Sunal'ın başrolde yer aldığı Kibar Feyzo filmi, 1978 yapımı yerli komedi türündeki yapımdır. Televizyon izleyicileri karşısına çıkan Kibar Feyzo'nun çekimleri ise Hatay'da yapıldı. İşte, Kibar Feyzo oyuncu kadrosu...
7.04.2024 Cadde
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor?
Güneş tutulması psikolojimizi nasıl etkiliyor? Hayranlık uyandıran kozmolojik olayların psikolojimiz üzerinde güçlü etkileri olabilir. 8 Nisan'da yine bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Güneş tutulmasının üzerimizdeki olası etkilerini ödüllü bilim yazarı David Robinson kaleme aldı.
7.04.2024 Dünya
Bilim kurguyla Nesin öyküleri
Bilim kurguyla Nesin öyküleri Uzun bir aradan sonra sinemaya geri dönen Tolga Örnek, Aziz Nesin öykülerinden uyarladığı “Mucize Aynalar”da bilim kurgunun zengin ve zor dünyasına davet ediyor seyirciyi.
7.04.2024 Kültür Sanat
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı'
'Bay Sinema' Türker İnanoğlu'na hüzünlü veda! 'Bugün bir devir kapandı' Türk sinemasının efsane isimlerinden Türker İnanoğlu (88), 2 Nisan Salı akşamı geçirdiği ani rahatsızlığın ardından kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. ‘Bay Sinema’ olarak anılan ünlü yapımcı ve yönetmen için Maslak Show Center'da veda töreni düzenlendi. Türker İnanoğlu , törenin ardından Levent Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazı sonrası Kanlıca'daki aile mezarlığına defnedildi.
5.04.2024 Cadde
Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal 10 kilo verdi! Değişimi şok etti
Yarım Elma’nın Yonca’sı Janset Paçal 10 kilo verdi! Değişimi şok etti 2002-2003 yılları arasında ekranlara gelen komedi ve dram türündeki 'Yarım Elma' dizisinin başrolü Janset Paçal, verdiği kilolarla gündem oldu. Bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncunun yaptığı 'öncesi sonrası' paylaşımına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.
4.04.2024 Cadde
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum'
'Hem doğru projeyi hem cesareti Nevra Serezli sayesinde buldum' 58 yıllık tiyatro duayeni Nevra Serezli ile birkaç aylık tiyatrocu Leyla Feray’ı aynı oyunda buluşturan Tiyatrokare’nin kurucusu Nedim Saban. Benim yaptığım ise iki oyuncuyu Nişantası F.M.V. Işık Okulu’nun tiyatro salonundaki oyunlarından önce bir araya getirip, keyifli bir sohbet.
30.03.2024 Pazar
Bitmeyen hayalet avı
Bitmeyen hayalet avı “Ghostbusters” serisinin beşinci filmi “Hayalet Avcıları: Ürperti”; mizahtan ziyade Bill Murray ve Dan Aykroyd’un perdedeki varlığıyla yüzleri gülümsetiyor.
29.03.2024 Kültür Sanat
JACKİE CHAN İZ PEŞİNDE KONUSU VE OYUNCULARI: Jackie Chan İz Peşinde filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi?
JACKİE CHAN İZ PEŞİNDE KONUSU VE OYUNCULARI: Jackie Chan İz Peşinde filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi? Jackie Chan İz Peşinde filmi konusu ve oyuncuları araştırılıyor. Yönetmen koltuğunda Renny Harlin'in oturduğu Jackie Chan İz Peşinde filmi, bu akşam TV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Aksiyon, komedi ve macera türündeki film 2016 yapımıdır. Peki, Jackie Chan İz Peşinde filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Jackie Chan İz Peşinde (Skiptrace) filmi ne zaman çekildi?
26.03.2024 Bilgi Rehberi
K-9 filmi oyuncuları kim, konusu nedir ve ne zaman çekildi?
K-9 filmi oyuncuları kim, konusu nedir ve ne zaman çekildi? K-9 filmi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. K-9 filmi beyaz perdenin ardından televizyon ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Aksiyon ve komedi türünde olan filmin yönetmenliğini Reid Carolin, Channing Tatum'un üstlenirken senaryosu Reid Carolin ve Brett Rodriguez tarafından kaleme alınmıştır. Peki, "K-9 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman vizyona girdi?" İşte K-9 filmi konusu ve oyuncu kadrosu...
26.03.2024 Bilgi Rehberi
Mehmet Ali Erbil'den Survivor Yiğit Poyraz açıklaması: Hırsız damat istemem!
Mehmet Ali Erbil'den Survivor Yiğit Poyraz açıklaması: Hırsız damat istemem! 'Survivor All Star 2024'ün iddialı isimlerinden Yiğit Poyraz, Dominik'te gizlice bir eve girerek çuvala yiyecek doldurup, yarışmacı arkadaşlarının yanına geri dönmüştü. Mehmet Ali Erbil, kızı Yasmin Erbil'le aşk yaşayan Survivor Yiğit'i savunmuştu. Ünlü şovmen, Poyraz hakkında bu kez çok konuşulacak açıklamalara imza attı.
20.03.2024 Cadde
Türkiye’de gülmek pahalı mı?
Türkiye’de gülmek pahalı mı? Ülkemizde oldukça popüler bir hâle dönüşen stand-up gösterilerinin bilet fiyatlarını inceledik. Bilet fiyatları oldukça değişken olsa da ortaya çıkan tablo “Türkiye’de gülmek bu kadar pahalı mı?” sorusunu akıllara getiriyor...
20.03.2024 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Komedi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.