Komite

Komite

Son dakika komite haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan komite gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan komite haber sayfamızda...

Komite

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.854 komite haberi bulunmuştur.
Malezya'da donanma helikopterleri havada çarpıştı
Malezya'da donanma helikopterleri havada çarpıştı Malezya Kraliyet Donanması'nın askeri geçit töreni için yapılan prova sırasında iki donanma helikopteri havada çarpıştı. En az 10 kişi hayatını kaybetti.
23.04.2024 Haberler
Son dakika... Malezya'da donanma helikopterleri havada çarpıştı! En az 10 ölü
Son dakika... Malezya'da donanma helikopterleri havada çarpıştı! En az 10 ölü Malezya Kraliyet Donanması'nın askeri geçit töreni için yapılan askeri prova sırasında iki donanma helikopteri havada çarpıştı. En az 10 kişi hayatını kaybetti.
23.04.2024 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket Irak'a 12 yıl sonra resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verirken 'Kalkınma Yolu Anlaşması'nın hayati önemde olduğuna vurgu yaptı.
22.04.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak ile yeni dönemi duyurdu! PKK'ya karşı ortak hareket Irak'a 12 yıl sonra resmi ziyarette bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verirken 'Kalkınma Yolu Anlaşması'nın hayati önemde olduğuna vurgu yaptı.
22.04.2024 Gündem
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası
Türkiye ile Irak arasında bir ilk! Erdoğan'ın ziyaretinin perde arkası Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik Irak ziyaretinin iki ayağı olacak. CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, Erdoğan'ın ziyaretinin detaylarını aktardı.
19.04.2024 Gündem
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti
ABD, Filistin'in Birleşmiş Milletler'e tam üyeliği karar tasarısını veto etti ABD, Cezayir tarafından Filistin'in BM'ye tam üyeliğini talep eden karar tasarısını veto etti.
19.04.2024 Dünya
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon”
“Ticaretin önündeki en büyük engel enflasyon” Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) düzenlediği “Enflasyon Düzeltmesi, Enflasyon Muhasebesi Midir?” adlı panelde enflasyon düzeltmesi uygulamasının avantajları, dezavantajları ve hukuki boyutları ele alındı.
18.04.2024 Ekonomi
Slovakya Başbakanı Robert Fico: Ruslar Kırım, Donbas ve Luhansk'tan asla vazgeçmeyecek
Slovakya Başbakanı Robert Fico: Ruslar Kırım, Donbas ve Luhansk'tan asla vazgeçmeyecek Slovakya Başbakanı Robert Fico, sınırların dokunulmazlığı ilkesinin uluslararası hukukun güzel bir teorisi olduğunu ancak Ruslar'ın Kırım'dan asla vazgeçmeyeceklerini, Donbas ve Luhansk'tan asla çıkmayacaklarını söyledi.
17.04.2024 Dünya
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor
Bakan Fidan: Netanyahu iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklüyor Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mohammed bin Abdulrahman Al-Thani ile düzenlediği ortak basın toplantısında, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'nun iktidarda kalabilmek için bölgeyi savaşa sürüklediğini ifade etti.
17.04.2024 Gündem
Asbaşkan Onur Göçmez, Santos açıklaması! 'Beşiktaş böyle oynayamaz'
Asbaşkan Onur Göçmez, Santos açıklaması! 'Beşiktaş böyle oynayamaz' Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Santos ayrılığı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
13.04.2024 Beşiktaş
NATO’da Ramazan Bayramı tatili
NATO’da Ramazan Bayramı tatili NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Ramazan Bayramı vesilesiyle NATO’daki tüm komite toplantılarını tatil etme kararı aldı.
11.04.2024 Dünya
ABD heyeti Ankara'da! Dicle Canova detayları aktardı! Türkiye'nin ABD'ye verdiği liste
ABD heyeti Ankara'da! Dicle Canova detayları aktardı! Türkiye'nin ABD'ye verdiği liste Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi'nden 4 üyeyi Ankara'da kabul etti. Görüşme ile ilgili detayları CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında aktardı.
29.03.2024 Haberler
ABD heyeti Ankara'da! Dicle Canova detayları aktardı! Türkiye'nin ABD'ye verdiği liste
ABD heyeti Ankara'da! Dicle Canova detayları aktardı! Türkiye'nin ABD'ye verdiği liste Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi'nden 4 üyeyi Ankara'da kabul etti. Görüşme ile ilgili detayları CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova canlı yayında aktardı.
29.03.2024 Gündem
Kosova’ya Avrupa Konseyi yolu açıldı
Kosova’ya Avrupa Konseyi yolu açıldı Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM) Siyasi İşler ve Demokrasi Komitesi, Kosova’nın Avrupa Konseyi üyeliğine davet edilmesini tavsiye eden raporu kabul etti.
29.03.2024 Dünya
ABD heyeti F-16’lar için Ankara’ya geldi
ABD heyeti F-16’lar için Ankara’ya geldi ABD Temsilciler Meclisi Silahlı Hizmetler Komitesi heyeti temaslarda bulunmak için dün Ankara’ya geldi.
29.03.2024 Dünya
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış
Moskova saldırısı ile ilgili flaş iddia! ABD Rusya'yı uyarmış ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, Rusya’yı 22 Mart’ta düzenlenen terör saldırısı hakkında uyardıklarını belirterek, 7 Mart günü saat 11.15'te Rus güvenlik birimlerine yazılı uyarıda bulunduklarını açıkladı.
28.03.2024 Dünya
İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar
İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu'dan CNN Türk'te önemli açıklamalar İYİ Parti İstanbul Adayı Buğra Kavuncu CNN Türk ekranlarında Tarafsız Bölge programında açıklamalarda bulundu. Kavuncu "Hiçbir partinin duruşuna göre kararımızı şekillendirmeyiz" dedi.
25.03.2024 Gündem
İhtiyaçtan satılık! Bir aydır yüzde 15 indirim yapmaya başladılar
İhtiyaçtan satılık! Bir aydır yüzde 15 indirim yapmaya başladılar Konut fiyat artışı iki yılın ardından en düşük seviyede gerçekleşti. Buna rağmen satış fiyatları oldukça yüksek. Ancak durgun piyasada mülkünü satmak isteyenler bir aydır fiyatlarda yüzde 15 indirim yapmaya başladı.
22.03.2024 Ekonomi
Fed faizi sabit tuttu
Fed faizi sabit tuttu ABD Merkez Bankası (Fed) faiz oranlarını sabit tuttu. 2024 sonuna kadar 3 faiz indirimi sinyali vermeye devam etti.
21.03.2024 Uzmanpara
Türkiye-Irak güvenlik görüşmesinin sonuç bildirisi: Irak PKK'yı 'yasaklı örgüt' ilan etti
Türkiye-Irak güvenlik görüşmesinin sonuç bildirisi: Irak PKK'yı 'yasaklı örgüt' ilan etti Türkiye ve Irak arasında başkent Bağdat’ta yapılan Güvenlik Mekanizması Görüşmesine ilişkin ortak bildiri yayınlandı. Türkiye, Irak Ulusal Güvenlik Konseyi tarafından PKK’nın Irak’ta yasaklı bir örgüt olduğu belirtildi.
14.03.2024 Gündem
Son dakika: Bakan Fidan'dan ABD'de 'terör örgütü PKK gündemli' görüşme!
Son dakika: Bakan Fidan'dan ABD'de 'terör örgütü PKK gündemli' görüşme! Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Sullivan ile bir araya geldi. İşte masadaki konular...
7.03.2024 Gündem
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı
Paul'u isyan ettiren Türkiye kararı! Ermeni lobisinden mesaj yağdı Uluslararası arenada Türkiye'nin karşısına sık sık çıkan ABD'li Senatör Rand Paul'un F-16'lar hakkında verdiği yasa tasarısı ezici bir çoğunlukla reddedildi. Ret sonrası soluğu sosyal medyada alan Paul skandal açıklamalara imza attı, Paul'un bu açıklamalarına Ermeni lobisinden destek geldi.
1.03.2024 Dünya
Ronaldo şirazeden çıktı! Ahlak dışı hareketi pahalıya patlayacak, işte beklenen ceza
Ronaldo şirazeden çıktı! Ahlak dışı hareketi pahalıya patlayacak, işte beklenen ceza Suudi Arabistan Pro Ligi'den Cristiano Ronaldo'nun formasını giydiği Al Nassr Al Shabab'a konuk oldu. Portekizli oyuncunun tribünlere yaptığı ahlak dışı hareket, Suudi Arabistan'da büyük tepkiyle karşılandı.
28.02.2024 Dünyadan Futbol
İstanbul’da kentsel dönüşüm hızlanıyor
İstanbul’da kentsel dönüşüm hızlanıyor İstanbul’daki kentsel dönüşüm çalışmalarına ilişkin yeni bir destek açıklandı. Hak sahiplerine her bir konut için 700 bin lira hibe, 700 bin lira kredi verilecek. Kiracılar için de 100 bin lira tahliye desteği sağlanacak.
24.02.2024 Ekonomi
Bakan Tunç 'Avrupa İşkencenin Önlenmesi Komitesi'ni kabul etti
Bakan Tunç 'Avrupa İşkencenin Önlenmesi Komitesi'ni kabul etti Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Avrupa İşkencenin Önlenmesi Komitesi ile bir araya geldi.
22.02.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Komite ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.