Kongre Binası

Kongre Binası

Son dakika Kongre Binası haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kongre Binası gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kongre Binası haber sayfamızda...

Kongre Binası

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 780 kongre binası haberi bulunmuştur.
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı
ABD Yüksek Mahkemesi'nden Donald Trump hakkında seçim kararı ABD Yüksek Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump’ın Colorado eyaletinde yarın yapılacak olan Cumhuriyetçi Parti'nin ön seçimlerine katılabileceğine hükmetti.
4.03.2024 Dünya
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi
Trump'a bir darbe daha! Illinois eyaletinde yapılacak ön seçimlerden men edildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, Illinois eyaletinde Cumhuriyetçi aday adaylarının yarışacağı ön seçimlerden men edildi.
29.02.2024 Dünya
Meral Akşener: Atatürk'ün varisi olanlar 'Dem'leniyor bugün
Meral Akşener: Atatürk'ün varisi olanlar 'Dem'leniyor bugün İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "İzmir Atatürk'ün, Zübeyde annenin şehridir. İşgale hayır diyen şehirdir. Biz onları doğru anlatamadığımız için Atatürk'ün varisi olanlar 'Dem'leniyor bugün. 31 Mart'ta bir karar vereceksiniz. Bu karar 'İzmir benimdir kardeşim, ceketimi assam kazanırım' diyenlere 'Hayır' diyeceksiniz ya da Atatürk'ün bugünkü torunu sayabileceğimiz, onun uğruna adına ne gerekiyorsa yapacağına emin olduğunuz İYİ Parti İzmir adayımız Ümit Özlale'ye 'Evet' diyeceksiniz" dedi.
22.02.2024 Gündem
Trump'ın eski bir danışmanına daha hapis cezası verildi
Trump'ın eski bir danışmanına daha hapis cezası verildi ABD’nin eski Başkanı Donald Trump’ın eski danışmanı Peter Navarro, 6 Ocak 2021'deki ABD Kongre Binası baskınına ilişkin soruşturmayla ilgili kendisine gönderilen mahkeme celbine uymadığı gerekçesiyle Kongre'ye saygısızlıktan 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
25.01.2024 Dünya
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Haberler
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi
'Rotahane Projesi' ile Erzurum'a gelen heyet, tarihi ve turistik yerleri gezdi Türkiye’nin zengin kültürel varlıklarını tanıtmak ve bu varlıkların iç turizm bağlamında farkındalığını arttırmak amacıyla hayata geçirilen Rotahane, Erzurum’da kültür ve tarih dolu bir yolculuk yaptı. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un eşi Pervin Ersoy’un kurucusu olduğu Rotahane’nin 66’ncı durağı olan Erzurum’da Urartulardan Osmanlılara, Selçuklulardan Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş dönemine kadar birçok eser, katılımcıların büyük beğenisini kazandı.
21.01.2024 Gündem
Michigan Yüksek Mahkemesi: Trump eyalette başkanlık yarışına girebilir
Michigan Yüksek Mahkemesi: Trump eyalette başkanlık yarışına girebilir Amerika Birleşik Devletleri'nde Michigan Yüksek Mahkemesi, eski Başkan Donald Trump'ın Kongre baskınındaki rolü nedeniyle 2024 Başkanlık Seçimleri'nde oy pusulasından çıkarılması talebiyle yapılan başvuruyu görüşmeyi reddetti.
28.12.2023 Dünya
ABD Kongresi'nde İsrail protestosu, yaklaşık 60 gözaltı
ABD Kongresi'nde İsrail protestosu, yaklaşık 60 gözaltı  ABD Kongresi'nde bir grup eylemci, İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını protesto ederek, Gazze'de acil ateşkes çağrısında bulundu. Polis, yaklaşık 60 göstericiyi gözaltına aldı.
20.12.2023 Dünya
ABD'de İsrail protestosu! Gözaltılar var
ABD'de İsrail protestosu! Gözaltılar var ABD Kongresi’nde bir grup, İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını protesto ederek, Gazze’de acil ateşkes çağrısında bulundu. Polis, yaklaşık 60 göstericiyi gözaltına aldı.
19.12.2023 Dünya
ABD’li Yahudilerden ABD Kongresi'nde oturma eylemi: Ateşkes şimdi
ABD’li Yahudilerden ABD Kongresi'nde oturma eylemi: Ateşkes şimdi ABD’nin başkenti Washington DC’de bir araya gelen Yahudiler, ABD Kongresi'nde oturma eylemi düzenleyerek ateşkes çağrısı yaptı.
18.10.2023 Dünya
Kapalı kapılar ardında yapay zeka buluşması
Kapalı kapılar ardında yapay zeka buluşması Teknolojinin ‘ağır topları’ ABD Kongresi’nde yapay zekayı tartıştı. Kapalı kapılar ardında gerçekleşen toplantıda 60’tan fazla senatör, yaklaşık iki düzine teknoloji yöneticisi yapay zekânın denetiminde hükümetin rolü olup olmaması konusunda farklı görüşler öne sürdü.
15.09.2023 Ekonomi
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı?
'Bin Ladin'in istediği Pentagon ve Beyaz Saray'dı!' Dördüncü uçak nereyi vuracaktı? ABD sınırları içinde gerçekleştirilen ve tarihin en büyük terör eylemlerinden birisi olan 11 Eylül saldırılarının üzerinden 22 yıl geçti. 11 Eylül, sadece ABD için değil, sonrasında yaşanan gelişmelerle birlikte tüm dünya için yüzyılın en travmatik olaylarından biri oldu. Saldırıların ardından ABD’nin terörle mücadeleyi gerekçe göstererek başlattığı işgal dalgasıyla birlikte bu saldırılar binlerce sivilin hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olaylarla ilgili bugüne kadar pek bilinmeyen bir detay ise saldırının yıl dönümünde tekrar gündeme geldi.
11.09.2023 Dünya
ABD demokrasisinin varoluşsal krizi
ABD demokrasisinin varoluşsal krizi Amerika’nın kurucularının en çok endişe ettiği konu, demokrasinin dozunun kaçırılıp halkın gereğinden fazla yönetime dahil olmasıydı. Kral ve hanedanın boşluğunu doldurmak için kompleks bir rejim kurdular. Birbirini denetleyen ve dengeleyen bağımsız, güçlü kurumları anayasal demokrasinin emniyet sübabı olarak gördüler. Halka güvenmediklerinden Senato ve başkanlık seçimlerini dolaylı yoldan olacak şekilde dizayn ettiler.
10.09.2023 Dünya
ABD Kongresindeki silahlı saldırgan alarmı sahte çıktı
ABD Kongresindeki silahlı saldırgan alarmı sahte çıktı Washington Polis Departmanı Sözcüsü Hugh Carew, Kongre binasında silahlı saldırgan olduğuna dair yapılan ihbarın sahte olduğunu belirterek, Kongre’de yapılan aramada herhangi bir silahlı saldırganın bulunamadığını açıkladı.
3.08.2023 Dünya
ABD'de sahte alarm paniğe sebep oldu! Kongre binası boşaltıldı
ABD'de sahte alarm paniğe sebep oldu! Kongre binası boşaltıldı Washington Polis Departmanı Sözcüsü Hugh Carew, Kongre binasında silahlı saldırgan olduğuna dair yapılan ihbarın sahte olduğunu belirterek, Kongre’de yapılan aramada herhangi bir silahlı saldırganın bulunamadığını açıkladı.
2.08.2023 Dünya
Pakistan’da siyasi parti kongresinde patlama! Çok sayıda ölü ve yaralılar var
Pakistan’da siyasi parti kongresinde patlama! Çok sayıda ölü ve yaralılar var Pakistan’ın Khyber Pakhtunkhwa eyaletinde siyasi parti çalışanlarının katıldığı kongrede meydana gelen patlamada 42 kişi hayatını kaybederken, 80 kişi de yaralandı.
30.07.2023 Dünya
19 saniye dondu kaldı! Dünyanın konuştuğu görüntüde canlı yayın kesildi
19 saniye dondu kaldı! Dünyanın konuştuğu görüntüde canlı yayın kesildi Son yıllarda Türkiye karşıtı çıkışlara imza atan ABD'li Senatör Mitch McConnell katıldığı basın toplantısında dondu kaldı. Anbean kayıtlara geçen o anlar dünya basınında kısa sürede gündem oldu.
27.07.2023 Haberler
19 saniye dondu kaldı! Dünyanın konuştuğu görüntüde canlı yayın kesildi
19 saniye dondu kaldı! Dünyanın konuştuğu görüntüde canlı yayın kesildi Son yıllarda Türkiye karşıtı çıkışlara imza atan ABD'li Senatör Mitch McConnell katıldığı basın toplantısında dondu kaldı. Anbean kayıtlara geçen o anlar dünya basınında kısa sürede gündem oldu.
27.07.2023 Dünya
ABD'deki kongre baskınında flaş detaylar ortaya çıktı! Görmezden gelmişler
ABD'deki kongre baskınında flaş detaylar ortaya çıktı! Görmezden gelmişler ABD Senatosu, 6 Ocak 2021’de Kongreye düzenlenen kanlı baskına ilişkin hazırladığı raporunda, FBI, İç Güvenlik Bakanlığı (DHS) ve diğer kurumlardaki istihbarat personelinin Aralık 2020'deki şiddet uyarılarını görmezden geldiğini belirtti.
27.06.2023 Dünya
7 maddede Trump'ın gizli belge davasıyla ilgili ayrıntılar
7 maddede Trump'ın gizli belge davasıyla ilgili ayrıntılar ABD'nin eski liderinin Florida'daki evinde bulunan belgelerle kopan fırtınada, Trump’ın yaptığı bir telefon konuşması her şeyin seyrini değiştirdi.
10.06.2023 Dünya
Oyuncu Jay Johnston tutuklandı!
Oyuncu Jay Johnston tutuklandı! Jay Johnston, ABD'de 6 Ocak 2021 tarihinde Donald Trump'ın kaybettiği başkanlık seçiminin ardından Kongre Binası baskınına katıldığı tespit edilince tutuklandı. Oyuncu, rol aldığı diziden de kovuldu.
9.06.2023 Cadde
ABD'deki Kongre baskını davasında Oath Keepers liderine 18 yıl hapis cezası
ABD'deki Kongre baskını davasında Oath Keepers liderine 18 yıl hapis cezası ABD Kongresi’ne 6 Ocak 2021'de yapılan saldırıda yer alan Oath Keepers (Yemin Muhafızları) adlı aşırı sağcı grubun lideri Stewart Rhodes, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
26.05.2023 Dünya
Togg'a Sivas'ta yoğun ilgi
Togg'a Sivas'ta yoğun ilgi Sivas'ta ilk kez sergilenen yerli ve milli otomobil Togg'un kırmızı SUV modeli, halktan yoğun ilgi gördü.
4.05.2023 Gündem
İzmir İktisat Kongresi binası 100'üncü yılında yeniden açıldı
İzmir İktisat Kongresi binası 100'üncü yılında yeniden açıldı Türkiye Cumhuriyeti'nin ilk ekonomi politikalarının tartışıldığı İzmir İktisat Kongresi'nin tarihi binası, aslına uygun olarak restore edildikten sonra 100'üncü yılında yeniden açıldı.
29.04.2023 Gündem
Biden 2024 seçimlerinde aday olacağını açıkladı
Biden 2024 seçimlerinde aday olacağını açıkladı ABD Başkanı Joe Biden gelecek yıl yapılacak olan seçimlerde aday olacağını resmi olarak duyurdu.
25.04.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kongre Binası ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.