Kontrat

Kontrat

Son dakika kontrat haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kontrat gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kontrat haber sayfamızda...

Kontrat

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.003 kontrat haberi bulunmuştur.
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı!
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan devinin 10 numaralı formayı emanet etmek istediği yıldız futbolcunun yeni sözleşme detayları ortaya çıktı.
17.04.2024 İtalya Serie A
Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'dan gelen teklifi geri çevirdi!
Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'dan gelen teklifi geri çevirdi! Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Layvin Kurzawa, Adana Demirspor'un kendisine yaptığı teklifi reddetti.
16.04.2024 Adana Demirspor
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Hırvat forveti renklerine katmak için düğmeye bastı.
16.04.2024 Trabzonspor
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor
Kenan Yıldız imzayı atıyor! Resmi açıklama bekleniyor Juventus, milli futbolcu Kenan Yıldız ile 2028 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.
15.04.2024 İtalya Serie A
Asbaşkan Onur Göçmez, Santos açıklaması! 'Beşiktaş böyle oynayamaz'
Asbaşkan Onur Göçmez, Santos açıklaması! 'Beşiktaş böyle oynayamaz' Beşiktaş Asbaşkanı Onur Göçmez, Santos ayrılığı sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
13.04.2024 Beşiktaş
Juventus'tan Kenan Yıldız'a büyük jest! Del Piero'nun izinden gidecek
Juventus'tan Kenan Yıldız'a büyük jest! Del Piero'nun izinden gidecek İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'un gelecek sezon Kenan Yıldız'a 10 numaralı formayı vermeyi planladığı aktarıldı.
10.04.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'a transfer müjdesi! Kulübüne rest çekti
Galatasaray'a transfer müjdesi! Kulübüne rest çekti Galatasaray'ın sezon sonunda renklerine bağlamak istediği yıldız futbolcudan müjdeli haber geldi. Tecrübeli futbolcunun takımından ayrılma kararı aldığı belirtildi.
7.04.2024 Galatasaray
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz'
Beşiktaş Emlakjet'te Dusan Alimpijevic'in geleceği belli oldu! 'Birlikte devam edeceğiz' Beşiktaş Basketbol İcra Kurulu Başkanı Özkan Arseven ve yönetici Ali Berke Tükenmez açıklamalarda bulundu. Siyah-beyazlılarda Dusan Alimpijevic'in geleceği netlik kazandı.
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic için resmi açıklama! Geleceği belli oldu
Beşiktaş'tan Dusan Alimpijevic için resmi açıklama! Geleceği belli oldu Beşiktaş Emlakjet, başantrenör Dusan Alimpijevic ile gelecek sezon da yola devam edecek.
6.04.2024 Basketbol
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı
Galatasaray'da İlkay Gündoğan gelişmesi! Ayrlık kararı Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Galatasaray'da transfer çalışmaları da hız kesmeden sürüyor. Mertens'i takımda tutmak isteyen sarı-kırmızılılar bu bölgeye yıldız bir oyuncuyu daha transfer etmek için kolları sıvadı. Galatasaray'da on numaraya yapılacak transfer için 3 aday bulunuyor.
6.04.2024 Galatasaray
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor
Hiper kişiselleşmiş bankacılık geliyor "Dijital bankacılığın geleceği hiper kişiselleştirilmiş, müşteri odaklı, güvenli ve yenilikçi çözümlerle dolu olacak. Bu da sektörün sürekli evrim geçirmesine olanak tanıyacak..."
5.04.2024 Milliyet Executive
Son dakika: Kira artış oranı belli oldu
Son dakika: Kira artış oranı belli oldu Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Mart ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Böylelikle iş yerleri için kira artış oranı da belli oldu.
3.04.2024 Ekonomi
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir!
Hasan Arat: Semih Kılıçsoy, Beşiktaş’ın kırmızı çizgisidir! Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, düzenlenen iftar yemeğinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.
1.04.2024 Beşiktaş
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku
Ev sahibi 3 kat kira artışı talep etti: Kiracıya 'taahhütname' şoku Ankara'daki Alman Okulu'nda öğretmen olarak görev yapan Almanya vatandaşı Denissa Appel (29), fahiş kira artışını kabul etmeyince, ev sahibinin talebi üzerine icra müdürlüğü tarafından gönderilen tahliye emrine itiraz etti.
30.03.2024 Ekonomi
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı
Galatasaray'da gündem Mertens! Futbolculardan baskı Galatasaray'da yeni sezon kadro planlamaları kapsamında durumu en merak edilen isimlerin başında Dries Mertens geliyor. Geçtiğimiz günlerde futbola 1 yıl daha devam etmeyi düşündüğünü açıklayan Mertens için takım arkadaşları da devreye girmiş durumda.
29.03.2024 Galatasaray
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor
Yusuf Yazıcı bombası! Süper Lig'e dönüyor Fransa'nın Lille takımında 5'inci sezonunu geçiren Yusuf Yazıcı için sürpriz iddia ortaya atıldı. Milli futbolcunun Süper Lig deviyle görüşmelere başladığı ileri sürüldü.
28.03.2024 Beşiktaş
Beşiktaş'ta rota yeniden William Carvalho! 2 senelik sözleşme teklifi
Beşiktaş'ta rota yeniden William Carvalho! 2 senelik sözleşme teklifi Beşiktaş'ta kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Siyah-beyazlıların, ara transfer döneminde de gündemine gelen William Carvalho'ya sunduğu sözleşme teklifi ortaya çıktı.
23.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da ayrılık kararı! Kulüp aramaya başladı
Galatasaray'da ayrılık kararı! Kulüp aramaya başladı Cim Bom'da 2025 hazırlıkları şimdiden başlarken sezon sonunda yaprak dökümü olacak gibi gözüküyor... Yıldızlarıyla vedalaşması beklenen Galatasaray'da o isim kendisine şimdiden kulüp aramaya başladı.
23.03.2024 Galatasaray
ABD’den Apple’a ‘tekel’ davası!
ABD’den Apple’a ‘tekel’ davası! ABD Adalet Bakanlığı, cep telefonu piyasasını tekelleştirme ve rekabeti yok etme suçlamalarıyla teknoloji devi Apple’a kapsamlı bir dava açtı.
23.03.2024 Ekonomi
Fernando Santos ve Samet Aybaba arasında dev transfer zirvesi! 6 futbolcu istedi
Fernando Santos ve Samet Aybaba arasında dev transfer zirvesi! 6 futbolcu istedi Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Futbol Koordinatörü Samet Aybaba’yla yeni dönem için transfer zirvesi gerçekleştirdi. Portekizli teknik direktör, toplamda 6 transfer talebinde bulundu.
21.03.2024 Beşiktaş
Altay Bayındır'ın yeni teknik direktörü belli oluyor! Manchester United'da Erik ten Hag'a yol göründü
Altay Bayındır'ın yeni teknik direktörü belli oluyor! Manchester United'da Erik ten Hag'a yol göründü İngiltere Premier Lig devi Manchester United'da teknik direktör Erik ten Hag'a yol göründü. Kulübün yeni sahibi Ratcliffe'in istediği teknik direktör ortaya çıktı.
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arada sakat futbolcularının takıma katılmasını bekleyecek. 5 günlük Antalya kampıyla da ligin final dönemine takımın daha iyi motive olmalarını sağlayacak. Ayrıca sarı-kırmızılılar bu süreçte iç transferde de hamleler yapacak.
19.03.2024 Galatasaray
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan kararı!
Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Salih Uçan kararı! Beşiktaş'ta sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Cenk Tosun ile Salih Uçan'la ilgili karar verildiği öğrenildi.
18.03.2024 Beşiktaş
Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Görüşmeler çıkmaza girmişti
Galatasaray'da Muslera gelişmesi! Görüşmeler çıkmaza girmişti Sezon sonunda Sarı-Kırmızılılar'la kontratı sona erecek olan Fernando Muslera'yla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Kalacak mı, gidecek mi belirsizliği süren Uruguaylı eldiven konusunda yeni bir karar alındı.
16.03.2024 Galatasaray
ÖZEL | Galatasaray'da Okan Buruk'un önceliği belli oldu!
ÖZEL | Galatasaray'da Okan Buruk'un önceliği belli oldu! Galatasaray’ın hocası Okan Buruk şampiyonluktan başka bir şey düşünmüyor. Deneyimli teknik adam sözleşme ve yıllık ücret konularını herhangi bir şekilde gündeme getirmiyor.
15.03.2024 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kontrat ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.