Kontrolden çıkan araç takla atarak dereye uçtu
Kontrolden çıkan araç takla atarak dereye uçtu Bursa'nın İnegöl ilçesinde kontrolden çıkan hafif ticari araç, takla atarak dere yatağına uçtu. Kazada 2 kişi yaralandı.
23.12.2021 Gündem
Kontrolden çıkan aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu
Kontrolden çıkan aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu Hatay'da, iş yerinin önünde oturan bir kişi, kontrolden çıkan hafif ticari aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Araç, yol kenarındaki ağaca çarparken, kaza anı çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası görüntülerine anbean yansıdı.
15.09.2020 Haberler
İş yeri ve apartmanın girişine çarpan aday sürücü, alkollü çıktı
İş yeri ve apartmanın girişine çarpan aday sürücü, alkollü çıktı Edirne'de, B.Ş.'nin kontrolünden çıkan otomobil, iş yeri ile apartmanın girişine çarptı. Aday sürücü olduğu belirlenen B.Ş., yapılan testte 1.95 promil alkollü çıktı.
17.01.2020 Gündem
Yol kenarında yürüyen kadına çarptı
Yol kenarında yürüyen kadına çarptı Bir anda kontrolden çıkan araç yol kenarında yürüyen bir kadına böyle çarptı. Brezilya da meydana gelen olayda, yol kenarında yürüyen iki kadından birine kontrolden çıkan bir cip çarpıyor. Genç kadının savrulması ile yanında bulunan arkadaşı da şoka giriyor. Arkadaşının yanına giden genç kadın ne yapacağını şaşırıyor. Çarpan cipin durmadığı kazada genç kadın arkadaşına yardım getirmek için telaşla olayla yerinden uzaklaşıyor...
11.09.2019 Haberler