Konumu

Konumu

Son dakika konumu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan konumu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan konumu haber sayfamızda...

Konumu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 7.954 konumu haberi bulunmuştur.
SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ: 23 Nisan Deprem mi oldu? Az önceki deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? İşte son dakika son depremler listesi
SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ: 23 Nisan Deprem mi oldu? Az önceki deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? İşte son dakika son depremler listesi Son dakika son depremler listesi merakla araştırılıyor. 23 Nisan 2024 Bugüne ait meydana gelen son depremler zaman zaman merak konusu oluyor. Özellikle küçük - büyük sarsıntı hissedenler deprem mi oldu öğrenmek istiyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son dakika son depremler bilgisini depremin konumu, saati, şiddeti detayıyla paylaşıyor. İşte bugünkü son depremler
23.04.2024 Bilgi Rehberi
Gerilim yaratan konular masada
Gerilim yaratan konular masada Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier’ın üç günlük Türkiye ziyareti başladı. Steinmeier’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Gazze, AB’ye üyelik süreci, Eurofighter alımı, Almanya’da terör örgütlerinin etkinliği gibi konular ele alınacak.
23.04.2024 Gündem
Vertigo iş gücü kaybına yol açıyor
Vertigo iş gücü kaybına yol açıyor Yoğun teknoloji kullanımı ve uzun çalışma saatleri gibi etkenlerle tetiklenebilen vertigo iş yaşamında olumsuz sonuçlar doğuruyor. Araştırmalara göre vertigosu olan kişilerin yüzde 63’ten fazlası bazı günler çalışamıyor, yüzde 6’sı işlerinden ayrılıyor.
20.04.2024 Pazar
“Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli”
“Konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemeli” Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, konaklama fiyatlarında abartıya gidilmemesi uyarısını yaparak, “İnsanların yaşadığı ülkede tatil yapma şartları kolaylaşsın” dedi.
20.04.2024 Ekonomi
Markus Gisdol: Ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz
Markus Gisdol: Ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceğiz Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, ligin sonuna kadar savaşmaya devam edeceklerini açıkladı.
18.04.2024 Samsunspor
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Dünya
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu
Ruang patladı, 1871 korkusu tetiklendi! Tüyleri diken diken eden tsunami senaryosu Ruang Yanardağı defalarca patladı, yüzlerce kişi bölgeden tahliye edildi. Yetkililer 1871'de yaşananların tekrarlanmasından korkuyor.
18.04.2024 Haberler
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı!
Yeni rekor gelir mi? Altın yatırımı yapacaklara çok önemli uyarı! Gram altın fiyatları, ons altın tarafındaki güçlü seyrin etkisiyle yeni tarihi zirvesini test etmeye devam ediyor. Peki altında yeni zirveler görülecek mi? Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım merak edilen soruları cevapladı.
18.04.2024 Ekonomi
'Altında yeni zirveler görmek mümkün'
'Altında yeni zirveler görmek mümkün' İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Uzmanpara
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün"
Altın yatırımı olanlar dikkat: "İran-İsrail gerilimi sonrası altında yeni zirveler görmek mümkün" İran’ın İsrail’e yaptığı misilleme jeopolitik anlamda belirsizliklerin artmasına neden olurken piyasaların nasıl bir fiyatlama içerisine gireceği merak konusu haline geldi. Finans Uzmanı Doç. Dr. Hakan Yıldırım, altında yeni zirvelerin oluşabileceğini belirtti.
17.04.2024 Ekonomi
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür'
'Ülkemiz vazgeçilmez ve etkin bir faktördür' Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Ülkemiz, bölgemizde meydana gelen krizlerin önlenmesi ve yatıştırılmasında gerek ilgili ülkeler gerekse uluslararası platformlarda vazgeçilmez ve etkin bir aktördür." ifadelerini kullandı.
16.04.2024 Gündem
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor'
İstanbul Depremi'nde en güvenlisi yer altı! 'Avrasya Tüneli ve metrolara tampon oluyor' Depremlerin çok net olmasa da ortalama bir tekerrür süresi olduğunu sıklıkla belirten deprem uzmanları, megakent İstanbul için tehlike çanlarının artık daha şiddetli çaldığını söylüyor. Pek çok riskli bina içinde, depreme nerede yakalanacağınız hiç de belli olmayabilir. Peki, metrolarda ya da Avrasya Tüneli'nde yani yerin metrelerce derininde yakalansanız ne olurdu? Uzmanına sorduk.
16.04.2024 Yaşam
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir'
Uğrunda yüzlerce insan öldü, 3 bin metre yüksekte! 'Kıyametten bile sağ çıkabilir' Bundan 100 yıl önce bir dağın kayalık yüzüne inşa edilen bu kulübe, 'dünyanın en yalnız evi' olarak kabul ediliyor. Peki, yaklaşık 3 bin metre metre yükseklikte bulunan ve uğruna yüzlerce insanın hayatını kaybettiği bu ev neden ve nasıl inşa edildi?
16.04.2024 Yaşam
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez!
90+3 Ege'de Futbol | İnananlar asla kaybetmez! Bitime 5 maç kala 48 puanla Play Off hattında yer alan Bodrum FK’yı değerlendiren usta kalemlerimiz, ‘‘Son haftalar önemli ve de değerli. İsmet hoca ve öğrencileri ciddi anlamda odaklanmalı. Bu süreci iyi futbolla taçlandırarak, başarıyla tamamlamalılar’’ dedi
12.04.2024 1.Lig
12 NİSAN 2024 CUMA SON DEPREMLER HARİTASI ❗ Deprem mi oldu? Son dakika son depremler listesi
12 NİSAN 2024 CUMA SON DEPREMLER HARİTASI ❗ Deprem mi oldu? Son dakika son depremler listesi Son dakika son depremler haberleri araştırılıyor. En son ki deprem nerede, kaç şiddetinde oldu araştırılıyor. Bugünkü meydana gelen depremleri AFAD paylaştı. İşte 12 Nisan 2024 Cuma gününe ait son depremlerin konumu, saati, şiddeti şöyle...
11.04.2024 Bilgi Rehberi
Dr. Bayraktutan, İstanbulluların yüreğine su serpti: Zemin ve eviniz sağlamsa rahat uyuyabilirsiniz
Dr. Bayraktutan, İstanbulluların yüreğine su serpti: Zemin ve eviniz sağlamsa rahat uyuyabilirsiniz Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "Türkiye'nin dört bir tarafında olduğu gibi söz konusu İstanbul segmenti üzerinde, 4- 5 büyüklüğünde depremler meydana gelmesi doğaldır. İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak. İstanbul'un en büyük şansı, zeminin geoteknik dayanımı yüksek kayalardan oluşmasıdır. Zemin ve eviniz sağlamsa; rahat uyuyabilirsiniz" dedi.
9.04.2024 Haberler
Ezber bozuldu! Beklenen deprem için 'İstanbul'un en büyük şansı' dedi ve açıkladı
Ezber bozuldu! Beklenen deprem için 'İstanbul'un en büyük şansı' dedi ve açıkladı Jeoloji Mühendisi Dr. Mehmet Salih Bayraktutan, "Türkiye'nin dört bir tarafında olduğu gibi söz konusu İstanbul segmenti üzerinde, 4- 5 büyüklüğünde depremler meydana gelmesi doğaldır. İstanbul'da iddia edilen yıkıcı deprem olmayacak" dedi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu.
9.04.2024 Gündem
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
8.04.2024 Futbol
Tayvan depreme nasıl bu kadar hazırlıklı olabildi?
Tayvan depreme nasıl bu kadar hazırlıklı olabildi? 2018'de yedi kişinin hayatını kaybettiği 6,4 büyüklüğündeki depremden sonra afete müdahale ve yardım için yerel yetkililerle, hükümet birimleri ve sivil toplum kuruluşları arasındaki koordinasyon güçlendirildi.
5.04.2024 Dünya
73 yaşında ayağında platin, kaburgasındaki kırıkla; kızını metrelerce sırtında taşıyor
73 yaşında ayağında platin, kaburgasındaki kırıkla; kızını metrelerce sırtında taşıyor Eskişehir’de yüzde 90 zihinsel engelli 36 yaşındaki kızını ayağındaki platine rağmen her gün sırtına alıp metrelerce merdiven çıkıp inen 73 yaşındaki Nurettin Toprak, “Sokağa çıkacağımız zaman evin konumu bir tepenin üstü. Mecburen zorlanıyoruz. Bir ara ben düştüm. Çocuğumun kafasında yara izleri de var, benim de kaburgam kırıldı” dedi.
2.04.2024 Gündem
BUGÜNKÜ YENİ SON DEPREMLER BİLGİSİ 30 MART 📢 Deprem mi oldu? Nerede, saat kaçta, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi?
BUGÜNKÜ YENİ SON DEPREMLER BİLGİSİ 30 MART 📢 Deprem mi oldu? Nerede, saat kaçta, kaç büyüklüğünde deprem meydana geldi? Son dakika deprem haberleri yakından takip ediliyor. AFAD meydana gelen depremleri tek tek sıralıyor. Depremin konumu, şiddeti, tarihi ve saat bilgisi açıklanıyor. Vatandaşlar son dakika deprem haberi hakkında araştırma yapıyor. Küçük - büyük sarsıntı hissedenler internet üzerinden, deprem mi oldu, son depremler sorularına cevap arıyor. İşte AFAD'ın son paylaştığı deprem haberleri...
30.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Fidan'dan 'kararlıyız' mesajı! 'Eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık'
Bakan Fidan'dan 'kararlıyız' mesajı! 'Eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık' Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, "Terörist örgütlerle mücadelemizde eşi benzeri olmayan bir seviyeye ulaştık. Geldiğimiz bu kritik safhada terörün kökünü tamamen kurutmaya kararlıyız” açıklamasında bulundu.
29.03.2024 Gündem
Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan: 31 Mart akşamı yeni bir döneme başlayacağız
Çalışma Bakanı Vedat Işıkhan: 31 Mart akşamı yeni bir döneme başlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, "31 Mart akşamı itibarıyla İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere tüm şehirlerimizin gerçek belediyecilikle ülkemizin kalkınmasına köstek değil, destek olacağı yeni bir döneme başlayacağımızı ümit ediyorum" dedi.
29.03.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Konumu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.