Konya deprem bölgesi mi, fay hattı var mı, fay hattı nereden geçiyor? Konya deprem risk haritası!
Konya deprem bölgesi mi, fay hattı var mı, fay hattı nereden geçiyor? Konya deprem risk haritası! Konya deprem risk haritası ve diri fay hatları, son depremler sonrasında öne çıkıyor. Deprem bölgesinde yer alan Türkiye'de sık sık irili ufaklı depremler meydana geliyor. Konya'da da zaman zaman şiddetli sayılabilecek deprem oluyor. Peki, Konya'da fay hattı nereden geçiyor?
2.08.2023 Bilgi Rehberi
Son dakika! Deprem mi oldu? 21 Eylül AFAD son depremler listesi...
Son dakika! Deprem mi oldu? 21 Eylül AFAD son depremler listesi... Dün akşam saatlerinde Niğde'nin Bor ilçesinde 5.1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Birçok ilde hissedilen depremin ardından çevre illerde de sarsıntılar yaşanmaya başladı. Niğde'de dün akşam saatlerinde meydana gelen depremin ardından sabah saatlerinde 4.1 şiddetinde bir deprem daha aynı bölgede meydana geldi. Niğde'ya sabah saatlerinde yaşanan depremin ardından bu kez de Muş, Korkut ilçesinde 3.8 şiddetinde bir deprem daha meydana geldi. İşte son depremler listesi...
21.09.2020 Gündem
Konya'da korkutan deprem
Konya'da korkutan deprem Konya'dan gelen son dakika haberine göre Gölyaka'da 3.7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, Tuzlukçu ve çevre ilçelerde de hissedildi.
17.03.2017 Gündem