Kopan

Kopan

Son dakika kopan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kopan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kopan haber sayfamızda...

Kopan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 6.153 kopan haberi bulunmuştur.
Kavgada kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Sanığın cezası belli oldu
Kavgada kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Sanığın cezası belli oldu Büyükada’da bir kişi, kavga ettiği şahsın kulağını ısırarak koparmış ve kulak parçasını bir martı kapmıştı. Sanık Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek'in cezası belli oldu.
25.04.2024 Haberler
Otomobil ile cip kafa kafaya çarpıştı! Anne öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı
Otomobil ile cip kafa kafaya çarpıştı! Anne öldü, 9 yaşındaki kızı ağır yaralı Kırıkkale'de otomobil ile cipin kafa kafaya çarpıştığı kazada ağır yaralanan sürücü hastanede hayatını kaybetti, 1'i çocuk 2 kişinin de tedavisi devam ediyor. Öte yandan feci kazanın boyutu ise güvenlik kamerasına yansıdı.
25.04.2024 Gündem
Kavgada kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Sanığın cezası belli oldu
Kavgada kopan kulağını martı alıp götürmüştü! Sanığın cezası belli oldu Büyükada’da bir kişi, kavga ettiği şahsın kulağını ısırarak koparmış ve kulak parçasını bir martı kapmıştı. Sanık Danyal Tolgahan Alparslan Seyrek'in cezası belli oldu.
25.04.2024 Gündem
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı!
Bahçeli'den net mesaj: DEM'e kapatma davası açılmalı! Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. DEM Parti hakkında kapatma davasının açılarak bölücü milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiğini belirten Bahçeli, 'Müfettiş görevlendirilmesiyle oyalanmaktan ve zamana oynamaktan vazgeçilmesi tarihe, ecdada, vatana ve millete namus borcudur.' dedi.
22.04.2024 Gündem
Eski model yıllardır sokaklarda yaşıyor! Çöpte bulduğu kıyafetleri giydi
Eski model yıllardır sokaklarda yaşıyor! Çöpte bulduğu kıyafetleri giydi Jeremy Jackson'ın eski eşi ve bir dönemin fitness modellerinden Loni Willison, Jackson'dan şiddet görmesinin ve bu nedenle boşanmalarının ardından sokaklarda yaşamaya başlamıştı. Sokağa atılan yiyeceklerle ve bir market arabasına yüklediği eşyalarıyla yaşamına devam eden Willison, Los Angeles'ta çöpten bulduğu kıyafetleri denerken görüntülendi.
20.04.2024 Cadde
Otomobil sahiplerini uyardı! Aracına fare girdi 8 bin liralık zarar oluştu
Otomobil sahiplerini uyardı! Aracına fare girdi 8 bin liralık zarar oluştu Antalya Gazipaşa'da bir otomobilin içerisine giren fare kabloları yiyerek araca 8 bin liralık zarar verdi. Yaşadığı olay karşısında şaşkına dönen araç sahibi uyardı. İşte detaylar...
18.04.2024 Gündem
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den önemli açıklamar Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Haberler
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor
Uluslararası 7. İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali başlıyor Dünyada ve Türkiye’de tek olan İstanbul Çocuk ve Gençlik Sanat Bienali’nin 7’ncisi bu yıl ‘Umut’ konseptiyle 22 Nisan-23 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Görsel sanatlar alanında 1.000’e yakın proje başvurusunun yapıldığı etkinliğe bu yıl 12 ülke, 25 ilden 5250 çocuk ve genç geliştirdikleri projelerle katılım sağlıyor.
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı! Bahçeli'den 31 Mart mesajı Yerel seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, '“Yerelde iktidar olduk” diyenler hayal âlemindedir. Türkiye’de iktidar tektir ve o da Cumhurbaşkanlığı Kabinesidir' dedi.
16.04.2024 Gündem
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali
Otların Rüzgarlı Öyküsü’nden Öz’e Dönüş’e: 13. Alaçatı Ot Festivali 18 - 21 Nisan tarihleri arasında 13.’sü gerçekleşecek olan Alaçatı Ot Festivali, birbirinden eğlenceli konserleri, şefler meydanı, sergileri, kıymetli söyleşileri, heyecan dolu yemek yarışmaları ve zengin stantlarıyla unutulmaz anılara ev sahipliği yapacak. Festivalin en renkli görüntülerine sahne olan geleneksel festival korteji 19 Nisan Cuma günü saat 14’te gerçekleşecek.
15.04.2024 Advertorial
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir!
İran'ın İsrail'e saldırısıyla ilgili dikkat çeken yorum: Yeni saldırı emri verebilir! İran, İsrail'e insansız hava araçları ve füzeler ile dün gece saldırı başlattı. İsrail'de savaş kabinesi acil toplanırken ülkelerden peş peşe açıklamalar yapıldı. Peki İran'ın bu saldırısı ne anlama geliyor? İsrail'in karşı hamlesi ne olur? Türkiye ve bölgedeki diğer ülkeler nasıl etkilenir? Yaşanan son gelişmeleri milliyet.com.tr'ye değerlendiren TEPAV Dış Politika Programı Direktörü ve eski diplomat Gülru Gezer, Refah ve Lübnan'a dikkat çekerek bu iki bölgeye bir anda saldırı emrinin gelebileceğini söyledi.
14.04.2024 Dünya
Teleferikte dehşeti yaşadılar
Teleferikte dehşeti yaşadılar Antalya’da teleferik hattında kopan direğin çarptığı kabinin tabanı parçalandı. Korkunç kazada 1 kişi öldü, 7 kişi yaralandı. Teleferik hattının durması sonucu havada asılı kalan 184 kişi ise saatlerce kurtarılmayı bekledi.
13.04.2024 Gündem
Feci olay! 7 katlı binadan başına beton parçası düştü
Feci olay! 7 katlı binadan başına beton parçası düştü Hakkari’de, kaldırımda yürürken 7 katlı binadan kopan beton parçası başına düşen eczacılık mezunu Muhammet Kahraman (31), ağır yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.04.2024 Gündem
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk
Antik kentin gizemli dünyasına yolculuk “Pat Pat Patara” ile antik dünyanın gizemli atmosferine davetlisiniz! İş Sanat’ın büyük ilgi gören müzikli çocuk oyunu “Pat Pat Patara” çocuklar ve aileleri için eğlenceli bir deneyim sunuyor.
7.04.2024 Kültür Sanat
Trabzonspor'da Mislav Orsic'in 1 yıllık hasret bitiyor!
Trabzonspor'da Mislav Orsic'in 1 yıllık hasret bitiyor! Trabzonspor’un sezon başında İngiliz ekibi Southampton’dan kadrosuna kattığı Mislav Orsic sahalara dönmek için gün sayıyor.
29.03.2024 Trabzonspor
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor'
Türkiye seçimleri dünyada manşet... 'Boğaz'ın gardiyanı İstanbul'un tarihinde yeni bir sayfa açılıyor' AP özel haberinde nefes kesici onlarca fotoğrafı dünyaya servis ederken, Çin haber ajansı 'İstanbul'da yerel seçim kampanyaları ısınıyor' başlığını attı. BBC 'Türk seçimi: İstanbul'u idare etme muharebesi ülkenin geleceğinin anahtarı oluyor' derken, The Economist İstanbul'daki yarışın son ana kadar sürebileceği tahminini yaptı.
28.03.2024 Dünya
Korkunç kaza! Dingili koptu otomobilden fırladı! Üzerinden başka bir araç geçti
Korkunç kaza! Dingili koptu otomobilden fırladı! Üzerinden başka bir araç geçti Kocaeli Gebze'de tüyler ürperten bir kaza meydana geldi. TIR ile çarpışan otomobilin dingili koptu ve kağıt gibi ezilen araçtan fırlayan bir kişinin üzerinden başka bir otomobil geçti. Feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti 3 kişi de yaralandı.
24.03.2024 Gündem
‘Seçimde hizmet konuşulmuyor’
‘Seçimde hizmet konuşulmuyor’ İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, seçim çalışmaları kapsamında dün Kütahya’daydı. Akşener, sözlerine Gazze’de İsrail’in, Doğu Türkistan’da Çin’in saldırıları sonucu yaşamını yitirenleri anarak başladı. Yaşanan zulümler karşısında kimsenin harekete geçmediğini belirten Akşener, “Biz seçime gidiyoruz, dikkat ederseniz bunların konuşulmadığı bir seçim, hizmetin de yarışmadığı bir seçim, gene şuculuk buculuk üzerinden yürüyen bir seçim” dedi.
24.03.2024 Gündem
Otomobil sürücüsü serbest kaldı! Kuryenin ailesi gözyaşlarına boğuldu
Otomobil sürücüsü serbest kaldı! Kuryenin ailesi gözyaşlarına boğuldu Beşiktaş'ta yaşanan feci kazada otomobilin çarptığı motokurye Anıl Abdullah Gül (27), ardından İETT otobüsünün altında kalarak hayatını kaybetti. Gözaltına alınan sürücü Tunca Ç. sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Olayda hayatını kaybeden gencin ailesi ise karara itiraz etti.
17.03.2024 Gündem
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 368 metre uzunluğunda ve 51 metre genişliğindeki konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vinci çarparak devirdiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
17.03.2024 Haberler
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor
Liman kazasının görüntüleri ortaya çıktı! 40 milyon dolarlık hasar olduğu tahmin ediliyor Kocaeli'nin Körfez ilçesinde 368 metre uzunluğunda ve 51 metre genişliğindeki konteyner yüklü geminin kıyıdaki 3 kule vinci çarparak devirdiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
17.03.2024 Gündem
Fabrikada feci ölüm! Başına vinçten kopan halat düşen işçi hayatını kaybetti
Fabrikada feci ölüm! Başına vinçten kopan halat düşen işçi hayatını kaybetti Sakarya'nın Akyazı ilçesinde, alüminyum fabrikasında sökme ve son kontrol operatörü olarak çalışan Selim Han İnci (24), vinçten kopan halatın başına düşmesi sonucu yaşamını yitirdi.
16.03.2024 Gündem
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da eğitim uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağı düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Haberler
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit
Konya'da Türk Yıldızları uçağı düştü: 1 şehit Konya’da Türk Yıldızları'na ait uçak düştü. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, uçağın düştüğü sırada kopan parçaların çarptığı uzman çavuşun şehit olduğu öğrenildi.
14.03.2024 Gündem
Kar küreme çalışmasında çığ düştü, iş makinesi operatörü son anda kurtuldu
Kar küreme çalışmasında çığ düştü, iş makinesi operatörü son anda kurtuldu Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca köy yolunda çığ düşmesi nedeniyle bölgeye giden ekipler kar küreme çalışması yaparken, aynı bölgeye ikinci çığ düştü.
12.03.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Kopan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.