Köpek Balığı

Köpek Balığı

Son dakika Köpek balığı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Köpek balığı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Köpek balığı haber sayfamızda...

Köpek Balığı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.086 köpek balığı haberi bulunmuştur.
Kuzu balığı diye çekti köpek balığı çıktı
Kuzu balığı diye çekti köpek balığı çıktı Antalya’da denizden yaklaşık 200 metre açıkta balık avlayan Ali Varol isimli amatör balıkçının oltasına 25 kilo ağırlığında köpek balığı takıldı. Köpek balığını görünce şaşkınlık yaşayan Ali Varol, şaşkınlığı atlatıp misinayı çekmeye devam ederken, misinayı koparan balık gözden kayboldu.
15.03.2024 Haberler
Oltaya kıyısal en büyük köpek balığı takıldı, güçlükle kontrol ederek yukarı çektiler
Oltaya kıyısal en büyük köpek balığı takıldı, güçlükle kontrol ederek yukarı çektiler Antalya’da tekne ile balık avlamak için denize açılan balıkçıların oltasına dünyadaki en büyük kıyısal köpekbalığı türleri arasında yer alan kum köpekbalığı (Carcharhinus plumbeus) takıldı. Uzun uğraşlar sonucu çekilen balık, zarar verilmeden denize geri bırakıldı.
10.03.2024 Haberler
Kafesi delip insanları yemeye çalıştı! Korkunç görüntüler, boynu kırıldı, kanlar içinde kaldı
Kafesi delip insanları yemeye çalıştı! Korkunç görüntüler, boynu kırıldı, kanlar içinde kaldı Meksika'da turistlere saldıran köpekbalığı, insanları ısırmaya çalışırken kafese takıldı. 25 dakika süren korkunç görüntüler ise dünya medyasında ses getirdi.
20.02.2024 Haberler
6 solungaçlı dev! 20 günde iki kez Mersin'de ortaya çıktı
6 solungaçlı dev! 20 günde iki kez Mersin'de ortaya çıktı Mersin'de son 20 gün içerisinde 2 köpek balığının kıyıya vurması nedeniyle vatandaşın aklına gelen 'denizde köpek balığı saldırısı olur mu' sorusuna Prof. Dr. Deniz Ayas cevap verdi.
3.01.2024 Haberler
6 solungaçlı dev! 20 günde iki kez Mersin'de ortaya çıktı
6 solungaçlı dev! 20 günde iki kez Mersin'de ortaya çıktı  Mersin'de son 20 gün içerisinde 2 köpek balığının kıyıya vurması nedeniyle vatandaşın aklına gelen 'denizde köpek balığı saldırısı olur mu' sorusuna Prof. Dr. Deniz Ayas cevap verdi.
3.01.2024 Gündem
Köpek balığı popülasyonu 50 yılda yüzde 90 azaldı! Türk profesörden uyarı
Köpek balığı popülasyonu 50 yılda yüzde 90 azaldı! Türk profesörden uyarı Mersin Üniversitesi'nden Prof. Dr. Deniz Ayas, Türk kara sularındaki köpek balığı popülasyonunun son 50 yılda yüzde 90 azaldığını belirterek uyarılarda bulundu.
2.01.2024 Gündem
Yılbaşı gecesi iki genç feci şekilde can verdi! Üniversite açıklama yaptı
Yılbaşı gecesi iki genç feci şekilde can verdi! Üniversite açıklama yaptı Antalya’da yılbaşı akşamında arkadaşları ile eğlenceden dönerken falezlerde 40 metre yükseklikten aşağı düşen üniversite öğrencisi iki genç hayatını kaybetti.
2.01.2024 Gündem
Mersin'de kıyıya vurdu! Meğer o köpek balığının nesli tehlike altındaymış
Mersin'de kıyıya vurdu! Meğer o köpek balığının nesli tehlike altındaymış Mersin'de kıyıya vuran dev köpek balığı ile ilgili üzücü bir haber daha geldi. 4 metre uzunluğundaki köpek balığının nesli tükenmekte olan bir tür olduğu belirtildi. İşte o detaylar...
1.01.2024 Gündem
Nesli tehlike altında kıyıya vurdu! Vinçle denizden çıkarıldı
Nesli tehlike altında kıyıya vurdu! Vinçle denizden çıkarıldı Mersin'de Doğu Akdeniz'de telef olduktan sonra sürüklendiği değerlendirilen 4 metre 10 santim boyundaki nesli tehlike altına olan 6 solungaçlı cam göz köpek balığı kıyıya vurdu. Köpek balığı vinçle denizden çıkarıldı.
1.01.2024 Haberler
Nesli tehlike altında kıyıya vurdu! Vinçle denizden çıkarıldı
Nesli tehlike altında kıyıya vurdu! Vinçle denizden çıkarıldı Mersin'de Doğu Akdeniz'de telef olduktan sonra sürüklendiği değerlendirilen 4 metre 10 santim boyundaki nesli tehlike altına olan 6 solungaçlı cam göz köpek balığı kıyıya vurdu. Köpek balığı vinçle denizden çıkarıldı.
1.01.2024 Gündem
Yerel tatlarımıza büyük haksızlık
Yerel tatlarımıza büyük haksızlık Avustralya merkezli “Taste Atlas” sitesinin “en kötü yiyecekler” listesine, Karadeniz’in ünlü lahana çorbasıyla Malatya’nın kaymaklı kayısı tatlısını da alması tepkiye neden oldu!
14.12.2023 Dünya
Korkunç olay! Anne ve küçük kızına köpekbalığı saldırdı
Korkunç olay! Anne ve küçük kızına köpekbalığı saldırdı Plajın hemen yanında küçük kızıyla yüzen kadına köpekbalığı saldırdı. Saldırıda anne hayatını kaybederken talihsiz kadın çocuğunu kurtarmayı başardı.
4.12.2023 Dünya
Nesli tükenme tehlikesi altında olan mersin balığını yakalayıp, denize saldı
Nesli tükenme tehlikesi altında olan mersin balığını yakalayıp, denize saldı Bartın'ın Amasra ilçesinde denize açılan Cem Yavuzyiğit (36), nesli tükenme tehlikesi altında olan mersin balığını yakaladı. Bu balığı ilk kez tuttuğunu anlatan Yavuzyiğit, daha sonra mersin balığını denize bıraktı.
3.12.2023 Haberler
Real Madrid'de Arda Güler itirafı: Çok büyük hata yapıldı!
Real Madrid'de Arda Güler itirafı: Çok büyük hata yapıldı! Real’de 37 yıl kondisyoner olarak görev yapan San Martin, Arda Güler için Marca’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu, “Arda’nın ölçümlerinin ardından fiziksel yüklemeler sırasında çok büyük hatalar yapıldı” dedi.
17.11.2023 İspanya La Liga
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları
Görünüşleri ile insanı mest ediyorlar! Daha önce hiç duymadığınız ve görmediğiniz dünyanın en ilginç hayvanları Doğa, büyüleyici bir sahne; içinde ise öylesine benzersiz ve akıl almaz hayvanlar barındırıyor ki, onları keşfetmek insanı hayrete düşürüyor. Doğanın bize armağanı olarak karşımıza çıkan dünyanın en ilginç havanları… Görünüşleri ve özellikleri ile insanı mest ediyorlar.
15.11.2023 Yaşam
Denize attığı ağ bir anda ağırlaştı! Kıyıya sürükleyince gözlerine inanamadı
Denize attığı ağ bir anda ağırlaştı! Kıyıya sürükleyince gözlerine inanamadı Bursa'nın Gemlik ilçesinde balıkçı ağlarına takılan 4 metrelik köpek balığı tekneye çekilemeyince, balıkçılar tarafından yüzdürülerek iskeleye getirildi. O anlar balıkçılar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
10.10.2023 Gündem
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları
A Word Cevapları Nedir? A Word Tüm Seviye Cevapları A Word kelime oyunudur. Milyonlarca indirmesi bulunan bu oyunda 2000 seviye bulunur. Bölüm atladıkça cevapları bulmak da bir o kadar zorlaşır. Bu oyunda amaç altıgen harflerden oluşan kelimeleri bulmaktır. Seviye ilerledikçe bulunması istenen kelime sayısı da artar. Hem eğlendirici hem de öğretici özelliği bulunan oyunda puan toplayarak 20 farklı rozet kazanmak gerekir. Bu oyun zeka ve beyin egzersizi yapmaya yardımcı olur. A Word Kelime Oyunu nasıl oynanır? “A Word Cevapları” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
26.09.2023 Oyun
Doğum yapan köpek balığı sandılar, gerçek ay balığı çıktı
Doğum yapan köpek balığı sandılar, gerçek ay balığı çıktı Antalya'da tekne turundaki vatandaşlar su yüzeyinde 'mola mola' (ay, gümüş, pervane) balığını görünce şaşkınlıklarını gizleyemedi. Doğum yapan köpek balığına benzetilen canlının nesli koruma altında olan ay balığı olduğu ortaya çıktı.
23.09.2023 Haberler
Berfu Yenenler: Bu yorum yüzünden bir daha mı depresyona gireyim?
Berfu Yenenler: Bu yorum yüzünden bir daha mı depresyona gireyim? Oyuncu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren model Berfu Yenenler, Instagram hesabından eşiyle çektiği eğlenceli bir videosunu paylaştı. Videosuna gelen bir yoruma cevap veren ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
20.09.2023 Magazin
Berfu Yenenler: Bu yorum yüzünden bir daha mı depresyona gireyim?
Berfu Yenenler: Bu yorum yüzünden bir daha mı depresyona gireyim? Oyuncu Eser Yenenler ile mutlu bir evlilik sürdüren model Berfu Yenenler, Instagram hesabından eşiyle çektiği eğlenceli bir videosunu paylaştı. Videosuna gelen bir yoruma cevap veren ünlü isim, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
20.09.2023 Cadde
İrem Helvacıoğlu: Robotla öpüşme sahnesi düşünemiyorum
İrem Helvacıoğlu: Robotla öpüşme sahnesi düşünemiyorum İrem Helvacıoğlu önceki akşam Bebek'te görüntülendi. İlişki kriteri hakkında konuşan ünlü oyuncu, muhabirlerin, "Yapay zeka bir robot ile projede yer alır mısınız?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi.
5.09.2023 Cadde
Yeni fobisi köpek balığı
Yeni fobisi köpek balığı İrem Helvacıoğlu, bir dönem ekranlara sık sık yansıyan ‘Köpek balığı saldırısı’ ve ‘Köpek balığı görüntülendi’ haberlerinin kendisinde yeni fobi oluşturduğunu söyledi.
5.09.2023 Cadde
Alanya’da 'Ninja Lanternshark' türü köpek balığı yakalandı
Alanya’da 'Ninja Lanternshark' türü köpek balığı yakalandı Antalya'nın Alanya ilçesinde balıkçı Hüseyin Hanlı (58), 700 metre derinlikte Pasifik kıyılarında yaşayan 'Ninja Lanternshark' türü olduğu söylenen köpek balığı yakaladı.
18.08.2023 Haberler
700 metre derinlikte yaşıyor! Alanya'da yakalandı, balıkçılar şaşkın
700 metre derinlikte yaşıyor! Alanya'da yakalandı, balıkçılar şaşkın Alanya ilçesinde balıkçı Hüseyin Hanlı (58), 700 metre derinlikte Pasifik kıyılarında yaşayan 'Ninja Lanternshark' türü olduğu söylenen köpek balığı yakaladı.
18.08.2023 Gündem
Kapatılan üretim çiftliğinde köpekler ölüme terk edildi
Kapatılan üretim çiftliğinde köpekler ölüme terk edildi Terk edilmiş bir çiftlik için gelen ihbar üzerine ekipler harekete geçti.
29.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köpek Balığı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.