Korkunç iddia! Doğuma giren bir doktor bebeğin köprücük kemiğini kırdı
Korkunç iddia! Doğuma giren bir doktor bebeğin köprücük kemiğini kırdı Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde doğuma giren bir doktorun bebeğin köprücük kemiğini kırdığı ve vücudunda morluklar oluştuğu iddia edildi.
23.05.2022 Haberler
Yeni doğan bebeğin köprücük kemiği kırıldı, vücudu mosmor oldu
Yeni doğan bebeğin köprücük kemiği kırıldı, vücudu mosmor oldu Çanakkale’nin Gökçeada ilçesinde doğuma giren bir doktorun bebeğin köprücük kemiğini kırdığı ve vücudunda morluklar oluştuğu iddia edildi.
23.05.2022 Gündem
Rus kadın dehşeti yaşadı! 'Bir gün bile görmek istemiyorum'
Rus kadın dehşeti yaşadı! 'Bir gün bile görmek istemiyorum' Ankara’da güzellik uzmanı Rus Vera Chikareva (35) kendisine şiddet uyguladığı için evi terk edip, boşanmaya karar verdiği eşi Salih G. (41) tarafından uzaklaştırma tedbirine rağmen öldüresiye dövüldü. Köprücük kemiği kırılan ve hastanede 1 haftaya yakın tedavi gören Chikareva, daha önce de 3 kez kendisini dövdüğünü ileri sürdüğü eşinin cezalandırılmasını istedi.
3.11.2020 Gündem
Toprak Razgatlıoğlu kaza geçirdi
Toprak Razgatlıoğlu kaza geçirdi Antrenman turlarında kaza yapan ve sağ köprücük kemiği kırılan milli sporcu Toprak Razgatlıoğlu, Japonya Superbike Şampiyonası'na katılamayacak
1.07.2020 Motor Sporları