Koray

Koray

Son dakika Koray haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Koray gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Koray haber sayfamızda...

Koray

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 10.297 koray haberi bulunmuştur.
İYİ Partili Olgun'dan olağanüstü kurultay için açıklama
İYİ Partili Olgun'dan olağanüstü kurultay için açıklama İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Hakan Şeref Olgun, partisinin cumartesi günü gerçekleştirilecek olan 5'inci olağanüstü kurultayına delegeler, il, ilçe ve belediye başkanları ile önceki dönem milletvekilleri dışında katılımcı davet edilmeyeceğini açıkladı.
24.04.2024 Gündem
BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi
BİDEV’den çocuklara 23 Nisan hediyesi Basketbol İçin Destek ve Eğitim Vakfı (BİDEV) 23 Nisan’da üç yeni saha daha açtı.
24.04.2024 Basketbol
Koray Aydın bir adım önde
Koray Aydın bir adım önde İYİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı, 27 Nisan’da yapılacak.
23.04.2024 Gündem
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu'
Eski hakemden Galatasaray - Pendikspor maçının VAR'ına tepki! 'TFF talimatını biliyor mu' Süper Lig'in 33'üncü haftasında Galatasaray ile Pendikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin tartışmalı kararlarını eski hakemler değerlendirdi.
21.04.2024 Galatasaray
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor
SON DAKİKA | Süper Lig'de küme düşen ilk takım İstanbulspor İstanbulspor, Trendyol Süper Lig'in 33'üncü haftasında Fatih Karagümrük'ü konuk etti. Mücadelede rakibine 2-1 mağlup olan İstanbulspor'un küme düşmesi kesinleşti.
20.04.2024 İstanbulspor
‘Saldırılarımız bizi aşağı çekti’
‘Saldırılarımız bizi aşağı çekti’ İYİ Parti Genel Başkan adayı Koray Aydın, katıldığı bir televizyon programında partisinin İstanbul ve Ankara’da ayrı aday çıkarmasının seçmen tarafından cezalandırıldığını belirtti.
20.04.2024 Gündem
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından
Meral Akşener'i eleştirenlere ilk çizik X hesabından  “Hür ve müstakil” girdiği 31 Mart yerel seçiminde umduğunu bulamayan İYİ Parti, ülke genelinde yüzde 3.77 oy oranında kalmış, sadece bir il ve 24 ilçe kazanabilmişti.
17.04.2024 Gündem
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri...
İYİ Parti'de kongre ertelenir mi? İşte son kulis bilgileri... İYİ Parti 11 gün sonra olağanüstü kongreye gidecek. O nedenle İYİ Parti cephesi çok hareketli, hem kulisler hem de açıklamalar. İYİ Parti olağanüstü kongreden vazgeçebilir iddiaları da gelen haberler arasında. Müsavat Dervişoğlu ise dün iki dikkat çekici mesaj verdi. "Meral Akşener'in desteği beni onurlandırır. Bir abi formülü olacaksa İYİ Parti gemisini limana sağ salim götürmeye talibim. Olağan kongrede aday olmak isteyenlerin önünü açarım" dedi. Bu mesajlar partide nasıl yankı buldu? Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin adaylığı söz konusu olur mu? CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova, edindiği kulis bilgilerini canlı yayında aktardı.
16.04.2024 Gündem
İYİ Parti’de adaylar artıyor
İYİ Parti’de adaylar artıyor İYİ Parti’nin 27 Nisan’daki Olağanüstü Genel Kongresi’ne iki hafta kala, İstanbul Teşkilatı Kurucu Üyesi Kemal Orkun Yekdeş de genel başkanlığa aday olduğunu ilan etti.
15.04.2024 Gündem
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider
Fatih Karagümrük - Fenerbahçe: 1-2 | Süper Lig'de maç fazlasıyla lider Süper Lig'in 32. haftasında Fenerbahçe, zirve takibini sürdürmek için Fatih Karagümrük'e konuk oldu. Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki mücadelede Fenerbahçe 1-0 geriye düşmesine rağmen sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karagümrük mücadeleyi 9 kişi tamamladı.
14.04.2024 Futbol
Fenerbahçe öncesi Karagümrük'te Emre Mor şoku!
Fenerbahçe öncesi Karagümrük'te Emre Mor şoku! Süper Lig'de Fenerbahçe'yi konuk eden Fatih Karagümrük'te Emre Mor şoku yaşandı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Fenerbahçe maçının yabancı VAR hakemi belli oldu! Galatasaray maçında görev yapmıştı
Fenerbahçe maçının yabancı VAR hakemi belli oldu! Galatasaray maçında görev yapmıştı Süper Lig'in 32. haftasında bugün Karagümrük ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek. Mücadelede görev yapacak olan VAR hakemi belli oldu.
14.04.2024 Fenerbahçe
Yasemin Allen'den atış talimi! Eski FBI çalışanı sevgilisinden tam not
Yasemin Allen'den atış talimi! Eski FBI çalışanı sevgilisinden tam not Eski FBI çalışanı Erdal Kaya ile yeni bir aşka yelken açan ve mutluluğunu her fırsatta sosyal medyada sevenleriyle paylaşan Yasemin Allen, bu kez de sevgilisiyle beraber yaptığı atış taliminden anları takipçileriyle paylaştı. Erdal Kaya'dan sevgilsine tam not geldi.
13.04.2024 Cadde
Koray Avcı: Bana 'amca' diyen var! Daha gencim, ağabeylerime IBAN gönderiyorum
Koray Avcı: Bana 'amca' diyen var! Daha gencim, ağabeylerime IBAN gönderiyorum Ünlü şarkıcı Koray Avcı, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Avcı, "Küçüklerinize harçlık veriyor musunuz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
13.04.2024 Cadde
İYİ Parti’de adaylar kılıçları çekti
İYİ Parti’de adaylar kılıçları çekti İYİ Parti’nin üç genel başkan adayı Koray Aydın, Mehmet Tolga Akalın ve Günay Kodaz; Cumhur İttifakı ortaklarının, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görevi bırakmaması yönündeki görüşlerinin kulislere yansımasının ardından gündeme gelen “olağanüstü kurultayı iptal ettirme girişimlerine” tepki gösterdi.
13.04.2024 Gündem
‘Gitme Akşener!’
‘Gitme Akşener!’ Bir grup İYİ Parti’li, sosyal medyada “GitmeMeralAkşener” etiketiyle, 27 Nisan’da gerçekleştirilecek seçimli olağanüstü kongrede aday olmayacağını açıklayan Meral Akşener’e çağrıda bulundu.
12.04.2024 Gündem
Akşener’in koltuğuna 4 aday talip! Whatsapp'tan dikkat çeken mesaj
Akşener’in koltuğuna 4 aday talip! Whatsapp'tan dikkat çeken mesaj İYİ Parti lideri Akşener, 27 Nisan’daki kurultayda aday olmayacağını açıklayıp, makam odasını boşalttırdı. Öte yandan adaylık açıklamaları peşe peşe gelirken, dikkat çeken bir whatsapp mesajı ortaya çıktı.
9.04.2024 Gündem
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek TCG Kınalıada korveti, Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin tesisinin 100'üncü yıl dönümü ve Ertuğrul Fırkateyni'nin Japonya seyrinin 134'üncü yıl dönümü dolayısıyla Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeyi ziyaret ederek, 24 limana demir atacak.
8.04.2024 Gündem
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri
İşte Türkiye'nin En Etkin 50 Teknoloji Lideri Teknolojinin iş hayatına olan etkisinin ve dijital dönüşüm çalışmalarının zirveye çıktığı 'yapay zeka çağı'nda teknoloji liderleri şirketleri geleceğe taşıyor...
15.04.2024 Milliyet Executive
Sivasspor, Karagümrük'ü tek golle mağlup etti
Sivasspor, Karagümrük'ü tek golle mağlup etti Süper Lig'in 31'inci haftasında Sivasspor, konuk ettiği Fatih Karagümrük'ü 1-0 yendi.
3.04.2024 Sivasspor
16 yıl sonra Kargo!
16 yıl sonra Kargo! Türkiye rock müziğinin efsane grubu Kargo, ‘Kargo-Yarına Kalan Şarkılar’ isimli saygı albümünü taçlandırmak için yıllar sonra bir araya geliyor.
3.04.2024 Cadde
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu Trabzon’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu
Kahramanmaraş’ta AK Parti’li Fırat Görgel başkan oldu Mahalli İdareler Seçimi’nde kesin olmayan sonuçlara göre Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı AK Parti’li Fırat Görgel oldu. İlçelerde ise AK Parti 3, CHP 4, Yeniden Refah Partisi 3, İYİ Parti 1 belediye kazandı.
31.03.2024 Gündem
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Görevini bıraktı, Akşener'i istifaya davet etti
İYİ Parti'de 31 Mart depremi! Görevini bıraktı, Akşener'i istifaya davet etti İYİ Parti Ekonomi Politikaları Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklayan Bilge Yılmaz Genel Başkan Meral Akşener'i istifaya davet etti. Öte yandan Meral Akşener'in yarın bir açıklama yapacağı ifade edildi.
31.03.2024 Gündem
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı
Ünlülerin bayram tarifesi belli oldu! Ücretler dudak uçuklattı Ramazan Bayramı'na sayılı günler kaldı, bu kapsamda gözler ünlülerin sahne ücretlerine çevrildi. Ajda Pekkan, Özcan Deniz, Ebru Gündeş, Gülşen, Bülent Ersoy, Melek Mosso gibi birçok ünlü ismin yer aldığı sırada listenin birincisi Gülşen oldu. Ünlü şarkıcının alacağı ücret dudak uçuklattı.
27.03.2024 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Koray ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.