Korcan

Korcan

Son dakika korcan haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan korcan gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan korcan haber sayfamızda...

Korcan

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.275 korcan haberi bulunmuştur.
İstanbul'da şüpheli ölüm: Balkondan beton zemine düştü
İstanbul'da şüpheli ölüm: Balkondan beton zemine düştü İstanbul Maltepe’de, iddiaya göre balkondan halı silkelediği sırada düşen Korcan Özbay(33), hayatını kaybetti. Özbay’ın ölümü, şüpheli ölüm olarak kayıtlara geçerken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
24.03.2024 Gündem
Jennifer Boyner'in gözyaşları! 'Defne Joy'u çok özlüyorum'
Jennifer Boyner'in gözyaşları! 'Defne Joy'u çok özlüyorum' Kült çocuk yapımları arasında yer alan 'Sihirli Annem'de hayat verdiği 'Toprak' karakteriyle hafızlarda yer eden Jennifer Boyner, 2 Şubat 2011 tarihinde astım krizine bağlı kalp krizi nedeniyle yaşamını yitiren dizideki annesi Defne Joy Foster'e (Eda karakteri) özlemini dile getirirken gözyaşlarına hakim olamadı.
21.02.2024 Cadde
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: K Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba olmaya hazırlanan çiftler için en eğlenceli süreçlerden birisi de bebeklerine verecekleri isim oluyor. Bu dönemde derin bir araştırma sürecine giren anne ve baba adayları erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi topluyor. Karar vermesi zor olan isimler konusunda ebeveynler keşfedilmemiş, duyulmamış, nadir bulunan, popüler ve modern çağa uygun isimler seçmek istiyor. Ancak aileler isimlerin yanı sıra anlamları hakkında da özen gösteriyor. K harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “K ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
4.01.2024 Bebek
Otostop yapan üniversiteli İrem'in kabus dakikaları
Otostop yapan üniversiteli İrem'in kabus dakikaları Üniversite öğrencisi İrem B., Marmaris'ten Menteşe’ye dönmek için otostop yaptı. Korcan H.'nin otomobiline binen İrem, sürücünün aracı ormana sürmesi üzerine kabus dolu anlar yaşadı.
20.09.2023 Gündem
Mert Aydın yazdı: Bir gümüşün öyküsü
Mert Aydın yazdı: Bir gümüşün öyküsü Dünya Atletizm Şampiyonası’nda, 1500 metre finalinde Süreyya Ayhan beklendiği gibi öne fırladı. Ancak arkadan gelen Rus Tatyana Tomashova son 100 metrede onu geçerken, Süreyya tepki de verememişti. Basın toplantısında, birden bire regl olduğu açıklanırken, herkes şaşkındı.
18.06.2023 Diğer
Korcan Kol: Merak etme aşkım, ben buradayım!
Korcan Kol: Merak etme aşkım, ben buradayım! 22 yaşındaki Korcan Kol, önceki gün oyuncu sevgilisi Ahsen Aleyna Bülbül ile objektiflere takıldı. Kahve sonrası koyu sohbete dalan genç aşıkları, çıkışta panik oldu. Arabasını istedikten sonra bekleyen oyuncu, yanına yaklaşan köpeğin, sevgilisini korkutmasıyla hemen müdahale etti.
31.01.2023 Cadde
Selen Görgüzel'in güzellik iksiri 'sünnet derisi'
Selen Görgüzel'in güzellik iksiri 'sünnet derisi' Yaklaşık iki ay önce Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel, İstanbul'a gündem yaratacak bir kişisel cilt bakımı yaptırmak için geldiğini söyledi. Sünnet çocuklarının, sünnette kesilen derilerinden elde edilen kök hücrelerden yapılan karışımı cilt estetiğinde kullandığını söyleyen Görgüzel, açıklamalarıyla şaşırttı.
22.07.2022 Cadde
Selen Görgüzel toplantıya son anda yetişti
Selen Görgüzel toplantıya son anda yetişti Yakında zamanda Hamdi Alkan'la yollarını ayıran Selen Görgüzel, Zorlu Alışveriş Merkezi'nde görüntülendi. Şarkıcı, yeni projeleri için yoğun bir şekilde çalışmalarının devam ettiğini söyledi.
16.07.2022 Cadde
Selen Görgüzel ve Korcan Kol fit halleriyle dikkat çekti
Selen Görgüzel ve Korcan Kol fit halleriyle dikkat çekti Yaklaşık iki ay önce Hamdi Alkan ile sekiz yıllık evliliğini sonlandıran oyuncu ve şarkıcı Selen Görgüzel ve meslektaşı Korcan Kol, önceki gün Çeşme'de görüntülendi. Oyuncular, fit vücutlarıyla dikkat çekti.
29.06.2022 Cadde
Kas şov!
Kas şov! Selen Görgüzel ve Korcan Kol önceki gün The Beach Of Momo Beach’te görüntülendi.
28.06.2022 Cadde
‘Geç kalsaydım komple bacağımı kaybederdim’
‘Geç kalsaydım komple bacağımı kaybederdim’ Diyabet nedeniyle bacağındaki 3 damarı tıkanan, farkına varmadığı için sağ ayak parmağını kaybeden gazeteci ve haber spikeri Korcan Karar, Medicana International İzmir Hastanesi’nde sağlığına kavuştu.
27.06.2022 Ege
Kocaelispor'da Korcan Çelikay'ın sözleşmesi feshedildi
Kocaelispor'da Korcan Çelikay'ın sözleşmesi feshedildi Kocaelispor’da kaleci Korcan Çelikay’ın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi.
8.06.2022 2.Lig
Lal Dikinciler'den fotoğraf için izin çıktı
Lal Dikinciler'den fotoğraf için izin çıktı Yetkin Dikinciler (52), 2014 yılında dünyaevine girdiği kendisi gibi oyuncu olan Aslı Korcan (42) ve kızları Lal Dikinciler, önceki gün Cihangir sokaklarında yürüyüş yaparken görüntülendi.
7.06.2022 Cadde
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir?
Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli, şarkıları ve dizileri nelerdir? Şarkılar Bizi Söyler programına bu akşam Yonca Evcimik konuk oluyor. Dizileri ve şarkılarıyla yıllara damga vuran Yonca Evcimik hakkında sorular peş peşe gelmeye başladı. Peki Yonca Evcimik kimdir, kaç yaşında? Yonca Evcimik nereli? İşte başarılı sanatçının dizileri, şarkıları ve hayatına dair merak edilenler haberimizin devamında...
28.05.2022 Cadde
Bursaspor-Kocaelispor: 2-1
Bursaspor-Kocaelispor: 2-1 Spor Toto 1. Lig’in 31. haftasında Bursaspor, Kocaelispor’u ağırladı. Ev sahibi ekip, mücadeleyi 2-1 kazanarak puanını 31’e yükseltti.
11.04.2022 1.Lig
Gençlerbirliği-Kocaelispor: 1-1
Gençlerbirliği-Kocaelispor: 1-1 Spor Toto 1. Lig’in 29. haftasında Gençlerbirliği evinde konuk ettiği Kocaelispor ile 1-1'lik skorla puanları paylaştı.
20.03.2022 1.Lig
İzmir'de feci yangın! Sıtkı ve Türkan hayatını kaybetti
İzmir'de feci yangın! Sıtkı ve Türkan hayatını kaybetti İzmir’in Konak ilçesindeki bir evde henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangında, dumandan zehirlenen Sıtkı Korcan Öztim (24) ile Türkan Hazal Geboloğlu (20) yaşamını yitirdi.
27.02.2022 Gündem
Korcan Çelikay: 'Altay Bayındır, Avrupa'da iyi bir yere gitsin'
Korcan Çelikay: 'Altay Bayındır, Avrupa'da iyi bir yere gitsin' Kocaelispor'un tecrübeli kalecisi Korcan Çelikay, parlayan genç kalecilere güvenilmesi gerektiğini söyledi. Çelikay, Fenerbahçe'nin kalecisi Altay Bayındır'ın Avrupa'da iyi bir yere gitmesi gerektiğini vurguladı.
5.02.2022 Fenerbahçe
3 Temmuz’a son nokta
3 Temmuz’a son nokta Fenerbahçe’nin 10 yıllık hukuk mücadelesi son buldu, 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen beraat kararı, Yargıtay tarafından onandı ve “şike ve teşvik primi” ile ilgili süreç sonlandı.
28.12.2021 Fenerbahçe
Adanaspor, Kocaelispor'u 2 farkla geçti
Adanaspor, Kocaelispor'u 2 farkla geçti Spor Toto 1'inci Lig 19’uncu hafta maçında Adanaspor, sahasında Kocelispor’u 2-0 mağlup etti.
24.12.2021 1.Lig
Kocaelispor-Nasadoge Menemenspor: 1-2
Kocaelispor-Nasadoge Menemenspor: 1-2 Spor Toto 1’inci Lig’de Kocaelispor konuk ettiği Nasadoge Menemespor’a 2-1 yenildi.
27.11.2021 1.Lig
Moda yavaşladı, ya siz?
Moda yavaşladı, ya siz? Artık satın almak out, kiralamak in. Trendler değil, çevre duyarlılığı başı çekiyor. Satın alacaksak bile ikinci el tercihler öne çıkıyor. Modanın ezberlerini bozan bu dönüşümü, sektörün önde gelen isimleri yorumluyor
21.11.2021 Pazar
Mis gibi geldi geçti BAHAR
Mis gibi geldi geçti BAHAR Arzu Kaprol, Hatice Gökçe, Özlem Süer, Ümit Ünal, İdil Tarzi ve Ayten Alpün 11 Kasım’da hayatını kaybeden Bahar Korçan’ın vizyonunu ve ‘Baharolmayı anlattı
14.11.2021 Pazar
Sevenleri uğurladı
Sevenleri uğurladı Ünlü moda tasarımcısı Bahar Korçan, gözyaşları arasında toprağa verildi
13.11.2021 Cadde
Ünlü modacı Bahar Korçan'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu!
Ünlü modacı Bahar Korçan'ın cenazesinde gözyaşları sel oldu! Aralarında Sezen Aksu, Demet Akbağ, Tarkan, Yonca Evcimik gibi birçok ismin bulunduğu sanatçıya kıyafet tasarlayan Bahar Korçan, gözyaşları arasında toprağa verildi. Ünlü moda tasarımcısı, Teşvikiye Camii’nde ikindi namazını takiben kılınan cenaze namazının ardından Beykoz’daki Gazi Yunus Mezarlığı'na defnedildü. Cenazeye katılan şarkıcı Yonca Evcimik, "En son iki gün önce konuştuk" dedi.
12.11.2021 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Korcan ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.