Kore

Kore

Son dakika Kore haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Kore gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Kore haber sayfamızda...

Kore

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 21.948 kore haberi bulunmuştur.
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi
Filenin Sultanları'nın kadrosu açıklandı! Alexia Carutasu ilk kez davet edildi A Milli Kadın Voleybol Takımımızın 2024 Voleybol Milletler Ligi geniş kadrosu açıklandı. VakıfBank'tan ayrılan ve Galatasaray'a transfer olan Carutasu ilk kez kadroya davet edildi. Öte yandan Melissa Vargas ve Carutasu ile ilgili kuralın detayı ortaya çıktı.
16.04.2024 Voleybol
Türkiye'den kaçırılan 25 bin 525 eser yurda döndü
Türkiye'den kaçırılan 25 bin 525 eser yurda döndü Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğü'ne bağlı kültür varlığı kaçakçılığıyla mücadele ekiplerinin 1980 yılından beri izini takip ettiği, yurt dışına kaçırılan 25 bin 525 tarihi eser ve kültür varlığı, Türkiye'ye geri getirildi.
14.04.2024 Gündem
Bu filmler kaçmaz
Bu filmler kaçmaz 17-28 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek 43. İstanbul Film Festivali’nin zengin programından 10 filmlik izleme listesi hazırladık.
14.04.2024 Kültür Sanat
Ankara’ya dev teknoloji üssü
Ankara’ya dev teknoloji üssü Ankara Sanayi Odası (ASO), Türkiye’nin ihracat katma değerini artırmayı amaçlayan Ankara Teknoloji Üssü için harekete geçti. Başkentte 1.2 milyon metrekare alanda kurulması planlanan Ankara Teknoloji Üssü, sanayi ile teknoloji tabanlı girişimciliği bir araya getirecek.
13.04.2024 Ekonomi
Güney Kore faizi sabit tuttu
Güney Kore faizi sabit tuttu Güney Kore Merkez Bankası piyasaların beklentisi doğrultusunda üst üste 10'uncu kez politika faiz oranında bir değişikliğe gitmedi ve enflasyona karşı savunmasını sürdürdü.
12.04.2024 Uzmanpara
Güney Kore’de muhalefet istifa ettirdi
Güney Kore’de muhalefet istifa ettirdi Güney Kore’de yapılan genel seçimlerde, muhalefetteki liberal Demokratik Parti’nin, ittifak yaptığı diğer küçük partilerle birlikte parlamentodaki 300 sandalyenin 192’sini almayı başarması istifa getirdi.
12.04.2024 Dünya
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz'
Üçlü zirveden Çin'e tepki! 'Saldırgan tutumundan ciddi endişe duyuyoruz' ABD Başkanı Joe Biden, Japonya Başbakanı Fumio Kishida ve Filipinler Devlet Başkanı Ferdinand Marcos Jr Beyaz Saray’da üçlü bir zirve gerçekleştirdi. Liderler tarafından yayınlanan ortak bildiride Çin’in Güney Çin Denizi'ndeki tehlikeli ve saldırgan tutumundan ve hukuka aykırı hak iddialarından “ciddi endişe duyulduğu” vurgulandı.
12.04.2024 Dünya
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir'
Japonya Başbakanı Kishida ABD Kongresi’nde! 'Bugünün Ukrayna'sı yarının Doğu Asya'sı olabilir' ABD Kongresi’ne hitaben yaptığı konuşmada Çin tehdidine dikkat çeken Kishida, “Çin'in mevcut tutumu ve askeri eylemleri, yalnızca Japonya'nın barış ve güvenliğine değil, aynı zamanda uluslararası toplumun barış ve istikrarına yönelik eşi benzeri görülmemiş ve en büyük stratejik meydan okumayı teşkil etmektedir” dedi.
12.04.2024 Dünya
Güney Kore'de seçimler: Muhalefet iktidar partisini hezimete uğrattı, başbakan istifasını sundu
Güney Kore'de seçimler: Muhalefet iktidar partisini hezimete uğrattı, başbakan istifasını sundu Güney Kore'de yapılan genel seçimlerde muhalefetteki liberal Demokratik Parti, ittifak yaptığı diğer küçük partilerle birlikte parlamentodaki 300 sandalyenin 192'sini almayı başardı.
11.04.2024 Dünya
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması
Biden'dan İsrail'e tam destek açıklaması ABD Başkanı Joe Biden, İran ve vekillerinden gelen tehditlere karşı İsrail’e desteklerinin tam olduğunu belirterek, “İsrail'in güvenliğini korumak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.
11.04.2024 Dünya
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler...
ABD ve Japonya arasında kritik görüşme! Birlik mesajı verdiler... ABD Başkanı Joe Biden ile Japonya Başbakanı Fumio Kishida, Beyaz Saray’da bir araya geldi.
10.04.2024 Gündem
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Yeon Koung kararından vazgeçti!
Fenerbahçe'nin eski yıldızı Kim Yeon Koung kararından vazgeçti! Fenerbahçe ve Eczacıbaşı'nın eski voleybolcusu Kim Yeon Koung, Güney Kore'de fırtına gibi esmeye devam ediyor. Kim son yaptığı açıklama ile gündem oldu.
9.04.2024 Voleybol
Piyanonun yeni yıldızları
Piyanonun yeni yıldızları Notre Dame de Sion Fransız Lisesi’nin düzenlediği 6. İstanbul Orchestra’Sion Uluslararası Piyano Yarışması’nda kazananlar belli oldu.
9.04.2024 Kültür Sanat
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım'
Formülünü tarih kitabında bulunca şirket kurdu! '6 yaşında reçete yazmaya başladım' Henüz 6 yaşındayken evde kendi sabunlarını ve kremlerlerini yapıyor, kendi kendine reçeteler yazıyordu. Kozmetik ürünlere olan merakı tarihte uzun bir yolculuk yapmasına sebep oldu. Antik güzellik uygulamalarının izini süren Mısra Berna Özdemir, tek ürünle pek çok cilt problemini çözebilen formülü buldu. Şimdilerde ise 23 yaşında ve şirket sahibi.
9.04.2024 Yaşam
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek TCG Kınalıada korveti, Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin tesisinin 100'üncü yıl dönümü ve Ertuğrul Fırkateyni'nin Japonya seyrinin 134'üncü yıl dönümü dolayısıyla Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeyi ziyaret ederek, 24 limana demir atacak.
8.04.2024 Haberler
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek
TCG Kınalıada Japonya seferine çıktı! 20 ülkeyi ziyaret edecek TCG Kınalıada korveti, Türkiye ile Japonya arasındaki ilişkilerin tesisinin 100'üncü yıl dönümü ve Ertuğrul Fırkateyni'nin Japonya seyrinin 134'üncü yıl dönümü dolayısıyla Uzak Doğu'ya sefere çıktı. TCG Kınalıada, 4,5 ay sürecek seyrinde 20 ülkeyi ziyaret ederek, 24 limana demir atacak.
8.04.2024 Gündem
Erdoğan'dan YSK'nın Hatay kararına ilişkin açıklama: Karanlık günler geride kaldı
Erdoğan'dan YSK'nın Hatay kararına ilişkin açıklama: Karanlık günler geride kaldı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Hatay'da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İftar programına katılan Bakan Özhaseki, daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı telefonla aradı. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Hatay'da Mehmet kardeşimiz kesin kararla seçimi kazanmış oldu. Bizler de inanmıştık, artık Hatay'ın bu karanlık günlerini geride bırakmanın huzuru içerisindeyiz. " dedi.
8.04.2024 Gündem
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi'
İçerik fabrikası Türkiye! 'Bunun adı dizi diplomasisi' Türkiye’nin ciddi anlamda bir içerik fabrikasına dönüştüğünü söyleyen Demirören Medya TV Grup Başkanı Murat Yancı, “Türk dizileri de en az savunma sanayi ürünleri kadar stratejik bir yapıya sahip oldu. Devletimizin Türk dizileriyle ilgili bir strateji oluşturması gerekiyor,” diyor.
7.04.2024 Pazar
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun'
Hande Ataizi'den 'Taş Kağıt Makas' açıklaması! 'Daha ne olsun' Kore yapımı 'Remember: War Of The Son' dizisinden uyarlanan 'Taş, Kağıt, Makas'te 'Savcı Süreyya' karakterini canlandıran Hande Ataizi, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Ünlü isim, Kanal D ekranlarının sevilen dizisi hakkında açıklamalarda bulundu.
6.04.2024 Cadde
Jesse Lingard'a hocasından ağır sözler! 'Futbolcu olduğunu düşünmüyorum'
Jesse Lingard'a hocasından ağır sözler! 'Futbolcu olduğunu düşünmüyorum' Nottingham Forest'tan kovulduktan sonra 7 ay boyunca boşta kalan Jesse Lingard, ara transfer döneminde Güney Kore'ye gitmişti. Yıldız futbolcuyla ilgili çarpıcı bir açıklama geldi.
5.04.2024 Dünyadan Futbol
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’
Osman Hamdi Bey’den Salih Münir Paşa’ya ‘Muhabbetle Yadigâr’ Türkiye İş Bankası Resim Heykel Müzesi, Osman Hamdi Bey’in “Kaplumbağa Terbiyecisi” ismiyle bilinen eserinin ikinci versiyonunu koleksiyonuna ekledi. Müzenin kurucu küratörü Prof. Dr. Gül İrepoğlu bu eserin ‘müze koleksiyonunun sürekli gelişme ilkesinin bir uzantısı olarak canlı bir örnek oluşturduğunu’ dile getiriyor.
5.04.2024 Advertorial
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum
Dışişleri Bakanı Fidan: PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda ve ikili görüşmelerinde Belçika ve Avrupa'nın diğer şehirlerinde gerçekleştirilen terör örgütü PKK provokasyonlarının ele alındığını belirtti. "(Avrupa'da) PKK'ya karşı toleransın giderek azaldığını görüyorum" dedi.
5.04.2024 Dünya
Samsung ilk çeyrek karında artış bekliyor
Samsung ilk çeyrek karında artış bekliyor Samsung Electronics, çip fiyatlarındaki toparlanmayla birlikte ilk çeyrek faaliyet karında %931'lik bir artış beklediğini duyurdu.
5.04.2024 Uzmanpara
Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim'
Şenol Güneş geri dönüyor! 'Meydan okumayı kabul ederim' Beşiktaş'ın eski teknik direktörlerinden Şenol Güneş çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tecrübeli teknik direktör, görev almak istediği takımı açıkladı.
4.04.2024 Dünyadan Futbol
Stoltenberg: İttifakımızı güçlendirmeye devam edeceğiz
Stoltenberg: İttifakımızı güçlendirmeye devam edeceğiz NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Belçika’nın başkenti Brüksel’deki NATO Karargahı’nda yapılan yılın ilk Dışişleri Bakanları Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada, NATO müttefiklerinin Ukrayna’ya uzun vadeli bir destek planı hazırlanması konusunda anlaştığını duyurdu.
3.04.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Kore ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.