43 ilin geçiş güzergahında "koronavirüs" denetimi
43 ilin geçiş güzergahında "koronavirüs" denetimi Ulaşımda 43 ilin geçiş güzergahındaki Kırıkkale'de yer alan kilit kavşakta, şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapan otobüslerle seyahat eden kişilerin "HES kodu" denetimi yapıldı. Yapılan kontroller drone ile havadan görüntülendi.
20.10.2020 Haberler
Edirne'de toplu ulaşımda, 'maske' denetimi
Edirne'de toplu ulaşımda, 'maske' denetimi Edirne merkez ve Keşan ilçesinde emniyet müdürlüğü ile zabıta ekipleri, toplu taşıma araçlarında maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı. Ekipler, şehir içi ulaşımı sağlayan minibüs ve taksilerde maske denetimi yaparak hem şoförleri hem de yolcuları koronavirüs salgını kuralları konusunda uyardı.  
20.10.2020 Gündem
Bursa'da eğlence mekanlarına koronavirüs denetimi!
Bursa'da eğlence mekanlarına koronavirüs denetimi! Bursa'da 500 polisle eğlence mekanlarına düzenlenen denetimlerde, konsomatris çalıştıran mekanlara cezai işlem uyguladı.
7.08.2020 Haberler
Antalya'da corona virüs denetimlerinden turistler de memnun
Antalya'da corona virüs denetimlerinden turistler de memnun İçişleri Bakanlığı'nın 81 il valiliğine gönderdiği koronavirüs tedbirleri ek genelgesi kapsamında Antalya'da denetimler yapıldı. Denetimlerde Antalya Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Yunus timleri, kente gelen turistlere yabancı dilde tedbirler konusunda uyarılarda bulundu. İngiliz bir aile, Antalya'da yapılan uygulamalardan memnun olduklarını kaydetti.
6.08.2020 Haberler
"Babam doktor" dedi, cezadan kurtulamadı
"Babam doktor" dedi, cezadan kurtulamadı Beşiktaş'ta corona virüs tedbirleri kapsamında yapılan denetimlerde Beşiktaş'ta yapılan denetimde köpeğini gezdiren ve maskesiz olduğu görülen bir kadın, polise "Köpeğim dışkı yaptı yanımda poşet olmadığı için onu maskemle almak zorunda kaldım" dedi. Maskeyi koluna takarak yürürken polis tarafından durdurulan bir kişi de "Benim babam doktor" dedi. Kişiler ceza yemekten kurtulamadı.
6.08.2020 Haberler
Ankara'da 1500 polisle corona virüs denetimi
Ankara'da 1500 polisle corona virüs denetimi Ankara'da, 1500 polisin katılımıyla 'koronavirüs' denetimi  gerçekleştirildi. Denetimlerde, sosyal mesafe ve maske kuralına uymayanlar uyarıldı.
17.06.2020 Haberler