Koronavirüs İkinci Dalga

Koronavirüs İkinci Dalga

Son dakika koronavirüs ikinci dalga haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan koronavirüs ikinci dalga gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan koronavirüs ikinci dalga haber sayfamızda...

Koronavirüs İkinci Dalga

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 418 koronavirüs ikinci dalga haberi bulunmuştur.
Koronavirüs salgınında ikinci dalgayı yendiler
Koronavirüs salgınında ikinci dalgayı yendiler Avustralya'da ikinci dalganın merkez üssü haline gelen Melbourne'de bir haftadır yeni vaka görülmezken, son 10 gündür kimse ölmedi.
6.11.2020 Dünya
İran salgının ikinci dalgasıyla kavruluyor
İran salgının ikinci dalgasıyla kavruluyor Günlük vaka sayısının 3 bin 500'ü aştığı ülkede, son 24 saatte 207 hasta daha hayatını kaybetti.
25.09.2020 Dünya
Avrupa'yı yeniden kasıp kavuruyor! Koronavirüste ikinci dalga başladı
Avrupa'yı yeniden kasıp kavuruyor! Koronavirüste ikinci dalga başladı Vaka sayılarındaki patlamanın ardından birçok ülke havalimanlarında zorunlu koronavirüs testine başlıyor. Antikor testleri pozitif çıkanlara verilecek bağışıklık belgesi ise İspanya'yı karıştırdı.
29.07.2020 Dünya
Belçika'da ürküten rakamlar! Bir haftada yüzde 61 arttı
Belçika'da ürküten rakamlar! Bir haftada yüzde 61 arttı Koronavirüsün en çok yayıldığı ülkelerde nüfusa oranla en fazla can kaybının gerçekleştiği Belçika'da, salgının ikinci dalgası kapıyı çaldı.
19.07.2020 Dünya
Ürküten uyarı! Kışın yaşanacak koronavirüs dalgası ilkinden büyük olabilir
Ürküten uyarı! Kışın yaşanacak koronavirüs dalgası ilkinden büyük olabilir İngiltere'de hükümet için yapılan bir çalışmada, koronavirüs salgınında kışın yaşanacak ikinci dalganın ilkinden daha büyük olabileceği ve 120 bin kişinin daha hastanelerde ölebileceği tahmininde bulunuldu.
14.07.2020 Dünya
Son dakika: Altında yeni rekor kırıldı!
Son dakika: Altında yeni rekor kırıldı! Son dakika gelen habere göre altın fiyatları pandemide ikinci dalga beklentisi ve ABD ile Çin arasındaki gerginliğin etkisiyle yükselişe geçti. Ons altın rekor seviye olan 1800 dolara yükseldi. İç piyasadaki dolar/TL hareketiyle de gram altın 397 lira ile tarihi rekorunu tazeledi.
8.07.2020 Ekonomi
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özlü: Pandemi bitmedi ama hastalık sıradanlaştı
Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Özlü: Pandemi bitmedi ama hastalık sıradanlaştı Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Akın Kaya ile Prof. Dr. Tevfik Özlü, Antalya'da düzenlenen Ulusal Akciğer Sağlığı Kongresi'nde açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Özlü, "Şu aşamada pandemi bitti demek çok yanlış. Virüs halen dolaşımda. Ama aşılar ve Omicron'la beraber önemli ölçüde bir bağışıklık oluştu. Bu da hastalığın artık sıradanlaşmasına tehdit olmaktan çıkmasına neden oldu. Artık pandemide günlük vaka sayıları değil, hastaneye yatan hastaların kriter olarak izlenmesi gerekiyor" dedi.
17.03.2022 Gündem
Avrupa'da yeni koronavirüs önlemleri
Avrupa'da yeni koronavirüs önlemleri Fransa, Omicron varyantı nedeniyle salgın karşısında alınan önlemleri sıkılaştırma kararı aldı.
28.12.2021 Dünya
Almanya için büyüme tahmini revize edildi
Almanya için büyüme tahmini revize edildi Almanya'nın önde gelen ekonomik düşünce kuruluşlarından Ekonomi Araştırma Enstitüsü (Ifo), Alman ekonomisi için 2022 yılı GSYH büyüme tahminini 1,4 puan düşürdü. 2023 yılı için beklentisini ise yüzde 1,4 puan artırdı.
14.12.2021 Uzmanpara
Almanya'da tüketici güveni 1,5 yılın zirvesinde
Almanya'da tüketici güveni 1,5 yılın zirvesinde Almanya'da son aylarda enflasyon yüksek kalmasına rağmen Tüketici Güven Endeksi, ekim ayı için Nisan 2020’den beri en yüksek seviyesine ulaştı.
28.09.2021 Uzmanpara
Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması
Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli aşı çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini, hiçbir yan etkinin görülmediğini bildirdi.
1.08.2021 Haberler
Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması
Bakan Varank'tan yerli aşı açıklaması Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yerli aşı çalışmalarının başarılı bir şekilde devam ettiğini, hiçbir yan etkinin görülmediğini bildirdi.
1.08.2021 Gündem
Son dakika... Delta varyantına karşı başarı için çift doz aşı şart
Son dakika... Delta varyantına karşı başarı için çift doz aşı şart Uzmanlar delta varyantına karşı başarı için çift doz aşılamanın şart olduğunu belirtti. Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Nurettin Yiyit, "Delta varyantı oranı yavaş yavaş artıyor. Şu an aşılarımızı olup yeterli bağışıklığı sağlayıp sonbahara o şekilde girmek zorundayız. Yoksa tekrar en başa, o yasaklı, kısıtlı, işimizden, okulumuzdan ayrı günlere geri döneriz" dedi. Ankara Üniversitesi Enfeksiyon Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmail Balık ise "Önümüzdeki günlerde yeni bir dalga bekliyor olabilir. Eğer biz tedbirlere uymazsak sonbaharda okullarımızı gönül rahatlığı ile yüz yüze eğitime açma konusunda zorlanmak durumunda kalacağız" dedi.
19.07.2021 Gündem
Delta varyantı Almanya'da yayılıyor!
Delta varyantı Almanya'da yayılıyor! Kovid-19'un çok daha kolay bulaşan "Delta" varyantının yayılmasına ilişkin endişeler, Alman seyahat sektöründe ve tüketiciler arasında yurt dışında tatil beklentilerine ilişkin belirsizliği artırıyor.
30.06.2021 Dünya
Delta varyantının yayılması Almanya’da yaz tatili sezonuna gölge düşürüyor
Delta varyantının yayılması Almanya’da yaz tatili sezonuna gölge düşürüyor Kovid-19'un çok daha kolay bulaşan "Delta" varyantının yayılmasına ilişkin endişeler, Alman seyahat sektöründe ve tüketiciler arasında yurt dışında tatil beklentilerine ilişkin belirsizliği artırıyor.
30.06.2021 Ekonomi
Ceyhan: '4'üncü dalga mümkün'
Ceyhan: '4'üncü dalga mümkün' Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüste 4'üncü dalganın mümkün olduğunu söyledi. Prof. Dr. Ceyhan, "Siz yüzde 70-75 aşılamaya ulaşmadığınız sürece 4'üncü dalgayı yaşarsınız. Ama bu insanları çok telaşlandırmasın. Bu çok yüksek sayılarla giden 3'üncü dalgadaki gibi bir dalga mı olacak, yoksa sadece hafif bir vaka artışı ile giden bir dalga mı olacak, bunu belirleyecek ana faktör bizim alacağımız önlemler" dedi.
19.06.2021 Gündem
Yeniden hastalanma riski! Sebeplerini tek tek sıraladı
Yeniden hastalanma riski! Sebeplerini tek tek sıraladı Trakya Üniversitesi (TÜ) Tıp Fakültesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Faruk Yorulmaz, kademeli normalleşme dönemiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Yeniden hastalanma risk ortaya çıkabilir' diyen Yorulmaz sebeplerini de sıraladı. İşte haberin ayrıntıları...
4.06.2021 Gündem
Son dakika... Koronavirüsle mücadelede alarm! Yeni kapanmalar gelebilir
Son dakika... Koronavirüsle mücadelede alarm! Yeni kapanmalar gelebilir Son dakika haberlere göre, Türkiye'nin koronavirüsle mücadelesinde son 24 saatte neler yaşandı? Yeni dalgaların önüne geçmek için hızlı bir aşı sürecinin altı çizildi. Yeni kapanmaların gelebileceğini açıklayan 3 başhekimden önemli uyarılar geldi. İşte son dakika haberin ayrıntıları...
3.06.2021 Gündem
Belçika'da restoran, kafe ve barlar yedi ay sonra açıldı
Belçika'da restoran, kafe ve barlar yedi ay sonra açıldı Başkent Brüksel'deki mekanların teras ve bahçeleri, soğuk ve yağmurlu havaya rağmen sabah erken saatlerden itibaren büyük ilgi gördü.
8.05.2021 Dünya
Almanya'da sanayi üretimi arttı
Almanya'da sanayi üretimi arttı Almanya’da sanayi üretimi, martta bu yıl ilk defa artarak bir önceki aya göre yüzde 2,5 yükseldi.
7.05.2021 Uzmanpara
Son dakika haberleri: Uzmanlardan bayram alarmı! Bu kez farklı...
Son dakika haberleri: Uzmanlardan bayram alarmı! Bu kez farklı... Gelen son dakika haberine göre, Türkiye'de son 24 saatte 265 bin 287 Kovid-19 testi yapıldı, 31 bin 891 kişinin testi pozitif çıktı, 394 kişi hayatını kaybetti. Koronavirüs ile mücadelede yurt genelinde uygulanan 17 günlük 'tam kapanma' uygulaması başlarken, tam kapanma öncesi büyükşehirlerden adeta Kovid-19 göçü yaşandığına dikkat çeken uzmanlar. Bayramda ev ziyaretleri yapılması durumunda büyükşehirlerdeki virüsün yükünün Anadolu’ya yayılacağı uyarısında bulundu.
1.05.2021 Gündem
Kovidler göçü! Dalga dalga yayacaklar
Kovidler göçü! Dalga dalga yayacaklar Tam kapanma öncesi büyükşehirlerden adeta Kovid-19 göçü yaşandığına dikkat çeken uzmanlar bayramda ev ziyaretleri yapılması durumunda büyükşehirlerdeki virüsün yükünün Anadolu’ya yayılacağı uyarısında bulundu.
30.04.2021 Gündem
Hindistan'da 323 bin vaka daha, ölümler rekor kırdı
Hindistan'da 323 bin vaka daha, ölümler rekor kırdı Bir günde 2 bin 771 insanın yaşamını yitirmesiyle şimdiye kadarki en yüksek can kaybının kayıtlara geçtiği ülkeden gelen görüntüler, dünyada şok etkisi yarattı.
27.04.2021 Dünya
Hindistan'da korkunç rekorlar paramparça
Hindistan'da korkunç rekorlar paramparça Dünya genelindeki en yüksek günlük Covid-19 vakası sayısı son üç gündür Hindistan'da kaydediliyor.Günlük vaka sayısındaki tırmanışın sürdüğü ülkede, en yüksek can kaybı da gerçekleşti.
24.04.2021 Dünya
İşte petrol fiyatlarında son durum
İşte petrol fiyatlarında son durum Brent petrolün varili uluslararası piyasalarda 66,20 dolardan işlem görüyor.
21.04.2021 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Koronavirüs İkinci Dalga ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.