Koronavirüs Önlemleri

Koronavirüs Önlemleri

Son dakika koronavirüs önlemleri haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan koronavirüs önlemleri gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan koronavirüs önlemleri haber sayfamızda...

Koronavirüs Önlemleri

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.339 koronavirüs önlemleri haberi bulunmuştur.
Hollanda'da rehine krizi! Şüpheli tutuklandı
Hollanda'da rehine krizi! Şüpheli tutuklandı Hollanda'nın doğusundaki bir barda başlayan rehine paniği, polisin şüpheliyi binadan çıkarken tutuklamasıyla sona erdi.
30.03.2024 Dünya
Aras Kargo kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 2024 Aras Kargo çalışma saatleri
Aras Kargo kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 2024 Aras Kargo çalışma saatleri İnternet alışverişinin daha sık tercih edildiği son günlerde kargo şirketlerinden paket bekleyen vatandaşlar Aras Kargo'nun hangi saatler arasında çalıştığını merak ediyor. Peki, Aras Kargo saat kaçta açılıyor, kapanıyor? İşte 2024 Aras Kargo çalışma saatleri...
9.01.2024 Gündem
Erken gelen gribe karşı aşı çağrısı
Erken gelen gribe karşı aşı çağrısı İnfluenza vakalarının bu yıl erken görülmeye başladığını söyleyen Enfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Uzmanı Prof. Dr. İftihar Köksal, korunmak için özellikle risk grubunda bulunanların grip aşısı olmasını öneriyor...
6.09.2023 Gündem
Üç ülke daha koronavirüs kısıtlamasını kaldırdı
Üç ülke daha koronavirüs kısıtlamasını kaldırdı Koronavirüs önlemleri kapsamında Cezayir, Etiyopya ve Somali, ülkeye girişlerde uyguladıkları aşı kartı ya da negatif sonuçlu PCR testi ibraz etme zorunluluğunu kaldırdı.
3.11.2022 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanı Özer'den yeni öğretmen ataması açıklaması
Milli Eğitim Bakanı Özer'den yeni öğretmen ataması açıklaması Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, yeni eğitim öğretim yılına ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor. 'En fazla ağırlık verdiğimiz okul öncesi eğitim ve okullaşma oranını yükseltmektir" diyen Özer; birçok öğretmen adayının beklediği atamalara da açıklık getirdi.
5.09.2022 Siyaset
THY'den Fransa ve Ruanda uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme
THY'den Fransa ve Ruanda uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluluğu isteyen Fransa ve Ruanda'nın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
2.08.2022 Ekonomi
THY'den İtalya uçuşlarıyla ilgili açıklama!
THY'den İtalya uçuşlarıyla ilgili açıklama! Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen İtalya'nın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
3.06.2022 Ekonomi
THY'den Belçika uçuşlarıyla ilgili açıklama! Zorunluluk kalktı
THY'den Belçika uçuşlarıyla ilgili açıklama! Zorunluluk kalktı Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Belçika’nın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
23.05.2022 Gündem
THY'den Hırvatistan uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme
THY'den Hırvatistan uçuşlarıyla ilgili bilgilendirme Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Hırvatistan'ın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
10.05.2022 Ekonomi
Suudi Arabistan havayolları 2 yıl aradan sonra İstanbul uçuşlarına başlıyor
Suudi Arabistan havayolları 2 yıl aradan sonra İstanbul uçuşlarına başlıyor Suudi Arabistan Havayolları, koronavirüs önlemleri kapsamında Mart 2020'de durdurduğu İstanbul uçuşlarına yeniden başlıyor. İki yıl aradan sonra ilk tarifeli uçuş, yarın Cidde ve başkent Riyad'tan İstanbul'a gerçekleşecek.
6.05.2022 Ekonomi
THY'den Yunanistan ve Kırgızistan uçuşlarıyla ilgili açıklama
THY'den Yunanistan ve Kırgızistan uçuşlarıyla ilgili açıklama Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen Yunanistan ve Kırgızistan'ın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
2.05.2022 Gündem
MASKE YASAĞI KALKTI MI? Hastanelerde, okullarda, otobüslerde, uçaklarda maske zorunluluğu ile ilgili son dakika
MASKE YASAĞI KALKTI MI? Hastanelerde, okullarda, otobüslerde, uçaklarda maske zorunluluğu ile ilgili son dakika Maske zorunluluğu kalktı mı? Son yapılan Bilim Kurulu Toplantısında gündem maddelerinden olan maske zorunluluğu ile ilgili açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı açıklamalar doğrultusunda kapalı mekanlarda maske kullanma zorunluluğu kaldırıldı. Peki maske yasağı okullarda devam edecek mi? Toplu taşımada maske zorunluluğu var mı?
27.04.2022 Gündem
Uzman isim uyardı! 'Kovid-19’da maskesiz döneme geçiş için aceleci olmayın'
Uzman isim uyardı! 'Kovid-19’da maskesiz döneme geçiş için aceleci olmayın' Dünyayı 2 yılı aşkın süredir etkisi altına alan ve hayatımızda önemli değişikliklere neden olan Kovid-19 pandemisinde açık havada maske zorunluluğu ve HES kodu gibi uygulamaların kaldırılmasıyla yeni bir döneme girildi. Kapalı ortamlarda ise belirli koşulların sağlanması durumunda maske zorunluluğu kaldırılırken, uzmanlar maskenin hayatımızdan tamamen çıkartılması konusunda aceleci olunmaması ve özellikle büyükler ve kronik hastalığı olanlarla temas ederken maske konusuna özen gösterilmesi gerektiğini konusunda uyarıyor.
5.03.2022 Gündem
Elazığ'da vatandaşlar maske takmamaya çabuk alıştı
Elazığ'da vatandaşlar maske takmamaya çabuk alıştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile mücadele kapsamında uygulanan maske takma zorunluluğunun sadece kapalı ortamlarda mesafe kuralına göre uygulanacağını bildirdikten sonra Elazığ’da birçok vatandaş maskeye veda etti.
4.03.2022 Gündem
Fenerbahçeli yıldız için Avrupa devi iddiası! Açıkladılar, Fenerbahçe'den ayrılıyor
Fenerbahçeli yıldız için Avrupa devi iddiası! Açıkladılar, Fenerbahçe'den ayrılıyor UEFA Konferans Ligi play off turu rövanş maçında Fenerbahçe, deplasmanda Slvaia Prag ile karşılaşacak. Avrupa'da yoluna devam etmek isteyen sarı-lacivertliler bir yandan önümüzdeki sezonun planlamasını yapıyor. Fenerbahçe'de yükselen performansıyla dikkat çeken 2 yıldız isim için Avrupa devi devreye girdi. Öte yandan Slavia Prag'da yardımcı antrenörü Jaroslav Köstl'den Fenerbahçeli yıldız ile ilgili itiraf geldi.
23.02.2022 Fenerbahçe
İstanbul Havalimanı yolcu uğurlama ve karşılamaya gelenlere açıldı
İstanbul Havalimanı yolcu uğurlama ve karşılamaya gelenlere açıldı Koronavirüs önlemleri kapsamında toplum sağlığını korumak amacıyla İstanbul Havalimanı girişinde uygulanan mecburi bilet kontrolü bugün itibariyle kaldırıldı. Yolcu uğurlamaya ve karşılamaya gelenler havalimanına alınacak.
1.02.2022 Ekonomi
4 milyon haneye doğal gaz desteği
4 milyon haneye doğal gaz desteği Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplandı. Toplantının ardından konuşan Erdoğan, "Şu ana kadar 163 milyar liralık mevduat, kur korumalı sisteme geçmiştir." ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Kömür yardımı alan hanelerden isteyenlerin bunu doğal gaz olarak da kullanabilmelerini sağlayacak düzenlemeyle doğal gaz desteğinden yaklaşık 4 milyon hane yararlanacaktır." dedi.
20.01.2022 Siyaset
5 ülkeye uçuşlar başladı
5 ülkeye uçuşlar başladı Koronavirüs önlemleri kapsamında daha önce durdurulan Güney Afrika, Botsvana, Mozambik, Namibya ve Zimbabve'den uçuşlar 10 Ocak günü itibariyle yeniden başladı.
12.01.2022 Ekonomi
Almanya'da on binler koronavirüs kısıtlamalarını protesto etti
Almanya'da on binler koronavirüs kısıtlamalarını protesto etti Birçok kentinde Pazartesi akşamı önlemleri protesto için yine gösteriler düzenlendi. 35 bini aşkın kişinin katıldığı protestolarda yer yer polisle arbede yaşandı.
4.01.2022 Dünya
Bu sefer tersi oldu, Kuzey Kore'ye kaçtı!
Bu sefer tersi oldu, Kuzey Kore'ye kaçtı! Kore Yarımadası'nda nadir görülen bir olay yaşandı. Güney Koreli kimliği belirsiz bir kişi, cumartesi akşam saatlerinde Kuzey Kore'ye kaçtı.
2.01.2022 Dünya
Avrupa'da yeni koronavirüs önlemleri
Avrupa'da yeni koronavirüs önlemleri Fransa, Omicron varyantı nedeniyle salgın karşısında alınan önlemleri sıkılaştırma kararı aldı.
28.12.2021 Dünya
Sinema salonları açık mı 2021? Sinemalar ne zaman açıldı?
Sinema salonları açık mı 2021? Sinemalar ne zaman açıldı? Sinema salonları pandemi süresince faaliyetlerine ara vermişti. Kademeli normalleşmede de sinemaların açılması ertelenmişti. 21 Haziran'da yapılan Kabine toplantısı sonrası sinemaların akıbeti de film severler tarafından araştırılıyor. 1 Temmuz'da yasaklar kalkıyor. Sinemalar da 1 Temmuz'da açılacak mı?
22.12.2021 Gündem
Pamukkale'de yılbaşı yoğunluğu
Pamukkale'de yılbaşı yoğunluğu Denizli'de UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alan Pamukkale'deki otel ve restoranlar yılbaşı kutlamasına hazır. 16 bin yatak kapasitesinin olduğu, bunun 8 bin 500'ünün yıldızlı otellerde bulunduğu tesislerde yılbaşına sayılı günler kala doluluk oranı yüzde 90'ı aştı. Özelikle yerli turistlerin ilerleyen günlerde yeni yılı karşılamak için Pamukkale'deki termal tesisleri tercih etmesiyle doluluk oranının yüzde 100'e ulaşmasının beklendiği bildirildi.
22.12.2021 Ekonomi
Resmen fırladı! Salgının başından beri ilk kez oluyor
Resmen fırladı! Salgının başından beri ilk kez oluyor İngiltere'de koronavirüs salgınında son 24 saatte 93 bin 45 vaka tespit edilmesi ile salgının başından bu yana en yüksek günlük vaka sayısına ulaşıldı. Ülkede Omicron mutasyonu tespit edilen vaka sayısı ise 14 bin 909’a yükseldi. Öte yandan Danimarka’da artan Covid-19 vakalarının ardından hükümet önlemlerin sıkılaştırılmasını önerdi.
17.12.2021 Dünya
Avustralya'da bir kişi karantina için kaldığı otel odasını yakmakla suçlanıyor
Avustralya'da bir kişi karantina için kaldığı otel odasını yakmakla suçlanıyor Avustralya'da Queensland eyaletinin Cairns kentinde bir kişi, Covid-19 karantinası için kaldığı otel odasını yakmakla suçlanıyor.
28.11.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Koronavirüs Önlemleri ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.