15 maddede obeziteden korunma
15 maddede obeziteden korunma Medical Park Tarsus Hastanesi Diyetisyeni Özge Akar Özyaman, obeziteden korunmak için uygulamamız ve özellikle çocuklarımıza aşılamamız gereken kuralları 15 maddede özetledi:
25.05.2017 Genel Sağlık
Hastalıktan koruyan öneriler
Hastalıktan koruyan öneriler Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Özge Akar, gripten korunmak için C vitamini özelliği fazla olan kivi tüketilmesini önerdi.
Sahura kalkınmadığında kan şekeri erken düşüyor
Sahura kalkınmadığında kan şekeri erken düşüyor Beslenme ve Diyetetik Uzmanı Özge Akar, bu yıl oruç tutanların neredeyse 14-15 saat aç kalacağını, bu süre içinde de kan şekerinin düşeceğini belirtti.
17.02.2022 Sahur Tarifleri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir?
Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri 2024: Ö Harfi ile Başlayan Erkek İsimleri ve Anlamları Nelerdir? Anne ve baba adayları bebeklerinin cinsiyetini öğrendikten sonra isim verme konusu üzerinde derin bir araştırma içerisine giriyor. Bebeklerine hayat boyu taşıyacakları isim verirken anne ve baba adayları seçici oluyor. Karar verme sürecinde zorlanan ebeveynler yakınlarına danışırken internet üzerinden erkek isimleri ve anlamları konusunda bilgi alıyor. Popüler olması ve modern çağa uygun olmasını isteyen anne ve baba adayları nadir bulunan, keşfedilmemiş, güzel anlamlar olan isimleri vermek istiyor. Ö harfi ile başlayan erkek isimleri ve anlamları nelerdir? “Ö ile Başlayan Erkek Bebek İsimleri” içeriğimizden detaylı bilgi alabilirsiniz.
5.01.2024 Bebek
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler?
TİP MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ 2023: 28. dönem Türkiye İşçi Partisi milletvekili adayları kimler? TİP il il milletvekili aday listesi açıklandı. 14 Mayıs seçimlerine katılacak olan il il milletvekili adayları netleşti. YSK'ya gönderilen aday listesinde yer alan isimler de merak konusu oldu. Peki, 2023 seçimlerinde TİP milletvekili adayları kimler?
10.04.2023 Bilgi Rehberi
AK Parti'den CHP'nin 'tutuklu gazeteci' raporuyla ilgili yeni açıklama: Burada bir tesadüf yok
AK Parti'den CHP'nin 'tutuklu gazeteci' raporuyla ilgili yeni açıklama: Burada bir tesadüf yok AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Mersin'de polisevine saldırıyı gerçekleştiren teröristlerden Dilşah Ercan'ın, CHP tarafından hazırlanan 'Tutuklu Gazeteciler Raporu'nda yer almasıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
28.09.2022 Siyaset
Sadakatsiz'de muhteşem son! 'Bu hikayede yanan Volkan oldu'
Sadakatsiz'de muhteşem son! 'Bu hikayede yanan Volkan oldu' Kanal D’nin çok sevilen dizisi 'Sadakatsiz', 25 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan 60’ıncı bölümüyle ekranlara veda etti. Başrollerini Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un paylaştığı dizinin son bölümüne; Asya, Volkan ve Derin arasındaki savaşın bitişi ve kaybedenin Volkan olması damga vurdu. İşte 'Sadakatsiz' final bölümünde yaşananlar…
26.05.2022 Cadde
Latin Amerika'yı fethediyor!
Latin Amerika'yı fethediyor! Kanal D’de ekrana gelen ‘Sadakatsiz’, Şili’de yayınlanan ilk bölümüyle reyting listelerini altüst etti
8.04.2022 Cadde
'Sadakatsiz' dizisi Latin Amerika’yı fethediyor!
'Sadakatsiz' dizisi Latin Amerika’yı fethediyor! Kanal D’nin iddialı projelerinden, Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolde yer aldığı 'Sadakatsiz' dizisi, Şili’de yayınlanan ilk bölümüyle reyting sıralamasında zirveye yerleşti.
7.04.2022 Cadde
SADAKATSİZ FİNAL Mİ? Sadakatsiz dizisi ne zaman bitiyor?
SADAKATSİZ FİNAL Mİ? Sadakatsiz dizisi ne zaman bitiyor? Sadakatsiz dizisi her hafta yeni bölümleri ile çarşamba akşamları diziseverlerin karşısına çıkıyor. Dizinin başrollerini ise Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen paylaşıyor. Sadakatsiz dizisinde peş peşe ayrılıklar yaşanırken 'Sadakatsiz ne zaman final yapıyor?' sorusu öne çıkıyor.
16.03.2022 Cadde
SMA hastası bebeğin kumbarasını böyle çaldılar
SMA hastası bebeğin kumbarasını böyle çaldılar İzmir'in Karabağlar ilçesinde bir giyim mağazasına giren 2 hırsız, laptop, bozuk para ve SMA hastası çocuk için konulan bağış kumbarasını çaldı. Hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
7.03.2022 Haberler
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı
'Sadakatsiz' dizisinin büyük başarısı Her çarşamba akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Kanal D dizisi 'Sadakatsiz', Türkiye’de olduğu kadar dünyada da büyük ilgi görüyor. Medyapım ve Mednova imzalı dizinin ikinci sezonu 65 ülkede yayınlanıyor.
30.11.2021 Cadde
Çarşambanın galibi 'Sadakatsiz'
Çarşambanın galibi 'Sadakatsiz' Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', 10 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi.
11.11.2021 Cadde
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu
'Sadakatsiz' çarşamba gününe damga vurdu Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz', 3 Kasım Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
4.11.2021 Cadde
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D dizisi Sadakatsiz, 27 Ekim Çarşamba akşamı 36'ncı bölümü ile ekrana geldi. Sadakatsiz, yeni bölümü ile ekranda olduğu kadar sosyal medyada da büyük ilgi gördü.
28.10.2021 Cadde
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi
'Sadakatsiz' yeni bölümü ile yine çok izlendi Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği Kanal D'nin sevilen dizisi 'Sadakatsiz, 20 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
21.10.2021 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları yeni sezon! Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi gün?
Sadakatsiz oyuncuları yeni sezon! Sadakatsiz dizisi nerede çekiliyor, konusu nedir, hangi gün? Sadakatsiz yeni sezon bölümleri ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Diziye Berkay Ateş'in Aras karakteri ile katılmasıyla olaylar bambaşka bir hal alır. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen'in başrolde yer aldığı Sadakatsiz dizisi konusu nedir?
20.10.2021 Cadde
Sosyal medyaya ve reytinge 'Sadakatsiz' damgası
Sosyal medyaya ve reytinge 'Sadakatsiz' damgası Kanal D’nin, yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği dizisi 'Sadakatsiz', 6 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi.
7.10.2021 Cadde
'Sadakatsiz’den yeni sezona görkemli açılış
'Sadakatsiz’den yeni sezona görkemli açılış Kanal D’nin; yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, yayınlanan her bölümü ile ekrana damgasını vuran dizisi 'Sadakatsiz', 29 Eylül Çarşamba akşamı yeni sezona 'merhaba' dedi.
30.09.2021 Cadde
Son günü kendinize ayırın
Son günü kendinize ayırın Sınavdan önceki son günde ders çalışmayı bırakıp dinlenin, açık havaya çıkın, gezin. Sağlığınızı riske atacak aktivitelerden uzak durun. Beslenmenize özen gösterin, hazır yiyecekler tüketmeyin. Normalde uyuduğunuz saatte yatın. Kıyafetlerinizi ve yanınıza alacağınız eşyaları akşamdan hazırlayın. Sınav sabahı dengeli bir kahvaltı yapın ve saat 9’da okulda olacak şekilde evden çıkın
5.06.2021 Eğitim
Sadakatsiz yeni bölümü hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir?
Sadakatsiz yeni bölümü hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? Kanal D'nin kısa sürede büyük beğeni toplayan dizisi Sadakatsiz bu akşam tekrar bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. İzleyiciler ise Sadakatsiz dizisinin hangi gün yayınlandığına dair araştırma yapıyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusuyla büyük ilgi gören Sadakatsiz dizisinin yeni bölümleri hangi gün yayınlanıyor? Sadakatsiz oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte dizi hakkında bilinmesi gerekenler...
26.12.2020 Cadde
Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz konusu nedir, hangi gün yayımlanıyor?
Sadakatsiz oyuncuları kim? Sadakatsiz konusu nedir, hangi gün yayımlanıyor? Kanal D'nin sevilen dizilerinden Sadakatsiz her hafta ekrana gelmeye devam ediyor. Güçlü oyuncu kadrosuyla, sıra dışı hikayesiyle çok konuşulan dizi fenomen haline geldi. Sadakatsiz hangi gün, oyuncu kadrosunda kimler var?
9.12.2020 Cadde
Son dakika... 35 milyon liralık boşanma davasında kardeşlere 3 ay uzaklaştırma
Son dakika... 35 milyon liralık boşanma davasında kardeşlere 3 ay uzaklaştırma Aida Alakbarov, Albros Denizcilik’in ortaklarından 40 yıllık eşi Azeri Rauf Alakbarov’a sadakatsizlik iddiasıyla 35 milyon liralık boşanma davası açmıştı. Aida Alakbarov, eşinin erkek kardeşleri ve 5 şirket çalışanı tarafından tehdit edildiğini ve fiziksel şiddete maruz kaldığını öne sürerek 3 ay koruma kararı aldırdı.
6.12.2020 Gündem
Sadakatsiz dizisi 8. bölüm fragmanlarında Volkan, oğlu Ali ile yüzleşiyor! İşte Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
Sadakatsiz dizisi 8. bölüm fragmanlarında Volkan, oğlu Ali ile yüzleşiyor! İşte Sadakatsiz dizisi konusu ve oyuncu kadrosu... Sadakatsiz dizisi bu akşam 8. bölüm ile ekrana gelecek. Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Sadakatsiz dizisi yeni bölümde Ali babasının yanına gider ancak kapıyı Derin açar. Volkan neye uğradığını şaşırır. Ali babası Volkan'a neden burada olduğunu sorar. Volkan ise ne diyeceğini bilemez. Derin Asya'nın evine gelerek onu kışkırtır. Derin ise durumu Volkan'a çok farklı şekilde aktarır. İşte Sadakatsiz dizisi 8. bölüm fragmanları ve oyuncu kadrosu...
25.11.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri