Koronavirüs Testi

Koronavirüs Testi

Son dakika Koronavirüs testi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Koronavirüs testi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Koronavirüs testi haber sayfamızda...

Koronavirüs Testi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.091 koronavirüs testi haberi bulunmuştur.
Uğruna eşini bıraktı, pahalı hediyeler aldı! Sabah uyandığında gerçekle yüzleşti
Uğruna eşini bıraktı, pahalı hediyeler aldı! Sabah uyandığında gerçekle yüzleşti Antalya'da tatil yaparken tanıştığı M.A. (49) ile kiraladığı evde yaşama başlayıp eşinden boşanan Alman uyruklu Simone Sobczynski (65) adlı kadın, evlenmeyi düşündüğü ve sonra kendisini terk eden eski sevgilisi için 20 bin euro masraf yaptığını söyleyip dolandırıldığı iddiasıyla mahkemeye başvurdu. Mahkeme kararı sonrası hayal kırıklığı yaşadığını anlatan Sobczynski; 'Ev tuttum, eve yeni eşyalar aldım. Birlikte yaşamaya başladık. Bir gün sabah uyandığımda, yoktu." dedi.
31.01.2024 Gündem
SMA'lı Onur bebeğin babası 10 saat atık toplayarak para biriktiriyor
SMA'lı Onur bebeğin babası 10 saat atık toplayarak para biriktiriyor Antalya'da yaşayan Emrah Andariman (27), SMA'lı çocuğu 16 aylık Onur'un tedavi masrafına katkı sunmak için günde 10 saat sokakları gezip, çöplerdeki geri dönüşüm atıklarını topluyor.
14.10.2023 Haberler
SMA'lı Onur bebeğin babası 10 saat atık toplayarak para biriktiriyor
SMA'lı Onur bebeğin babası 10 saat atık toplayarak para biriktiriyor Antalya'da yaşayan Emrah Andariman (27), SMA'lı çocuğu 16 aylık Onur'un tedavi masrafına katkı sunmak için günde 10 saat sokakları gezip, çöplerdeki geri dönüşüm atıklarını topluyor.
14.10.2023 Gündem
Çinli araştırmacılar koronavirüsün kaynağıyla ilgili verileri yayımladı: Kesin kanıt yok
Çinli araştırmacılar koronavirüsün kaynağıyla ilgili verileri yayımladı: Kesin kanıt yok Çin'de bir araştırma ekibi, koronavirüs salgınıyla bağlantılı olarak üç yılı aşkın bir süre önce pazardan alınan örneklerin analizini yayımladı.
7.04.2023 Dünya
Sahte rapor alıp tatile gitti! 15 yıla kadar hapsi isteniyor
Sahte rapor alıp tatile gitti! 15 yıla kadar hapsi isteniyor Konya'da özel bir rehabilitasyon merkezinde fizyoterapist olarak çalışan Sait U. (37), hastaneye gitmeden 4 gün iş göremez raporu alıp, tatile gitti. Durumdan şüphelenen iş yeri sahibi, Sait U.'nun Mersin'de plajda çekilmiş fotoğraflarını tespit edince, suç duyurusunda bulundu.
26.03.2023 Gündem
AB sağlık yetkilileri toplanıyor! Belçika'dan Çin kararı
AB sağlık yetkilileri toplanıyor! Belçika'dan Çin kararı Belçika hükümeti tarafından yapılan açıklamada, Çin’deki Covid-19 vaka sayısında yaşanan artış nedeniyle Çin’den gelen uçakların atık sularının virüsün yeni varyantlarını tespit etmek amacıyla test edileceği ifade edildi.
2.01.2023 Dünya
AB Çin'den gelen yolculara zorunlu koronavirüs testi yapılmasını 'haksız' buldu
AB Çin'den gelen yolculara zorunlu koronavirüs testi yapılmasını 'haksız' buldu Avrupa Hastalık Önleme ve Kontrol Merkezi (ECDC), bazı ülkelerin Çin'den gelen yolculara zorunlu Covid-19 testi yapmasını "haksız" olarak nitelendirdi.
29.12.2022 Dünya
Eşini 18 yerinden bıçaklayıp öldürmüştü... Sanık ve annesine istenen ceza belli oldu!
Eşini 18 yerinden bıçaklayıp öldürmüştü... Sanık ve annesine istenen ceza belli oldu! Samsun'da, eşi Gülbahar Kaya'yı (42) 18 yerinden bıçaklayıp öldüren Baki Kaya (44) ile kendisine yardım ettiği öne sürülen annesi Zahide Kaya, 'canavarca hisle tasarlayarak müştereken kasten öldürme' suçundan açılan davada 3’üncü kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada mütalaasını veren savcı, anne ve oğlunun müebbet hapis ile cezalandırılmasını istedi.
29.12.2022 Gündem
ABD, Çin'den geleceklere koronavirüs testi zorunluluğu getirdi
ABD, Çin'den geleceklere koronavirüs testi zorunluluğu getirdi ABD, Çin'den gelen yolculara koronavirüs testi zorunluluğu getirdi. Pekin yönetiminin 3 yıl aradan sonra sınırlarını açma kararı alması sonrası İtalya, Japonya, Tayvan ve Hindistan da, Çin'den gelecek yolculardan negatif test sonucu isteneceğini açıklamıştı.
29.12.2022 Dünya
Ezgi'nin katili 154 gündür aranıyor! Kız kardeşten yürek burkan sözler
Ezgi'nin katili 154 gündür aranıyor! Kız kardeşten yürek burkan sözler İzmir’de, boşanma aşamasındaki Ezgi Özarslan'ı (31) tabancayla öldürüp kaçan Deniz Özarslan (36) aradan geçen 154 güne rağmen bulunamadı. Ezgi Özarslan'ın kardeşi Hazal Zerkin, ailesiyle birlikte yeni yıla hüzünle gireceklerini belirterek, tek isteklerinin şüphelinin yakalanıp, en ağır cezayı alması olduğunu söyledi.
29.12.2022 Gündem
Çin'in sınırları açma kararından sonra yurt dışı rezervasyonlarda büyük artış
Çin'in sınırları açma kararından sonra yurt dışı rezervasyonlarda büyük artış Çin'in koronavirüs sınırlamalarını gevşeterek gelecek aydan itibaren sınırlarını açacağını duyurmasından sonra yurt dışı seyahat rezervasyonları hızla artmaya başladı.
28.12.2022 Dünya
Avustralya Başbakanı Albanese Covid-19'a yakalandı
Avustralya Başbakanı Albanese Covid-19'a yakalandı Koronavirüs testi pozitif sonuç veren Başbakan Albanese, evinde karantinaya çekildiğini ve çalışmalarını evden sürdüreceğini açıkladı.
5.12.2022 Dünya
Çin alev aldı! Caddenin adı Wulumuqi Lu
Çin alev aldı! Caddenin adı Wulumuqi Lu İlk kez 'Şi istifa' sloganları duyuldu, Pekin'den Şangay'a tüm büyük kentlerinde eşi görülmemiş bir isyan var. Boş beyaz pankartlar göze çarparken, bu sabah gün ağardığında caddelerde mavi bariyerler ortaya çıktı.
28.11.2022 Dünya
73 kişi Kovid’den öldü
73 kişi Kovid’den öldü Sağlık Bakanlığı 31 Ekim-13 Kasım tarihlerine ait 2 haftalık Kovid-19 verilerini açıkladı.
22.11.2022 Gündem
Bakan Koca’dan aralık uyarısı: Vakalar artabilir
Bakan Koca’dan aralık uyarısı: Vakalar artabilir Sağlık Bakanlığı, 26 Eylül-2 Ekim’den bu yana koronavirüs vaka sayısını açıklamıyordu.
9.11.2022 Gündem
Ezgi'nin katilinin bulunması için 17 şehirde duvar ve direklere afişler yapıştırıldı
Ezgi'nin katilinin bulunması için 17 şehirde duvar ve direklere afişler yapıştırıldı İzmir’de boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı (31) tabancayla öldürüp kaçan Deniz Özarslan'ın (36) bulunması için kadın dernekleri, aralarında İzmir'in de olduğu 17 şehirde duvarlara ve direklere 'Ezgi'nin katili aranıyor' yazılı afişler yapıştırdı.
16.10.2022 Gündem
Pfizer CEO'sunun Kovid-19 testi bir kez daha pozitif çıktı
Pfizer CEO'sunun Kovid-19 testi bir kez daha pozitif çıktı Kovid-19 aşısı üreticilerinden Pfizer'ın CEO'su Albert Bourla'nın koronavirüs testi 6 hafta içinde bir kez daha pozitif çıktı.
26.09.2022 Dünya
Danimarka Kraliçesi, ikinci kez koronavirüse yakalandı
Danimarka Kraliçesi, ikinci kez koronavirüse yakalandı Danimarka Kraliçesi II. Margrethe'in koronavirüs testi pozitif çıktı.
21.09.2022 Dünya
Jeff Bridges: Ölüm gerçekten kapımı çaldı!
Jeff Bridges: Ölüm gerçekten kapımı çaldı! ABD'li oyuncu ve müzisyen Jeff Bridges, 2020 yılında lenf kanserine yakalanmıştı. Tedavisi sayesinde iyiye gitmeye başlamışken koronavirüs testi pozitif çıkan oyuncu, ölümün eşiğinden dönmüştü. E! News'a konuşarak geçirdiği zor günlerden bahseden ünlü isim, 'ölümün kapısını çaldığını' söyledi.
17.09.2022 Cadde
Sağlık Bakanı Koca'nın koronavirüs testi negatif çıktı
Sağlık Bakanı Koca'nın koronavirüs testi negatif çıktı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Covid-19 testinin negatife döndüğünü, programlarına kaldığı yerden devam etmeye başladığını duyurdu.
3.09.2022 Gündem
Haluk Levent ikinci kez koronavirüse yakalandı!
Haluk Levent ikinci kez koronavirüse yakalandı! Sanatçı kişiliğinin yanında son dönemde kurduğu AHBAP Derneği'ndeki çalışmalarla da adından sıkça söz ettiren Haluk Levent, geçtiğimiz eylül ayında koronavirüse yakalanmış ve kısa sürede iyilşerek eski sağlığına kavuşmuştu. Şimdilerde yaz konserleri devam eden ünlü isim, ikinci kez koronavirüse yakalandı. Levent, sağlık durumunu takipçileriyle paylaştı.
29.08.2022 Cadde
Ajda Pekkan'ın 23 senelik anne özlemi
Ajda Pekkan'ın 23 senelik anne özlemi Ajda Pekkan, 23 yıl önce vefat eden annesi Nevin Pekkan'ı ölüm yıl dönümünde andı. Sosyal medya hesabından annesinin fotoğrafını paylaşan 'Süperstar' lakaplı şarkıcı, özlemini; "Seni her daim sevgi, saygı ve minnet ile anıyorum. Ebedi hayatında huzur içinde uyu..." sözleriyle dile getirdi.
21.08.2022 Cadde
Ezgi'nin cinayet şüphelisinin bulunması için ilan bastırıp, sokaklara astılar
Ezgi'nin cinayet şüphelisinin bulunması için ilan bastırıp, sokaklara astılar İzmir'in Konak ilçesinde, boşanma aşamasındaki eşi Ezgi Özarslan'ı tabancayla öldürerek kaçan Deniz Özarslan'ın (36) bulunması için kadın dernekleri, 'Ezgi Zerkin'in katili Deniz Özarslan nerede?' yazılı ilanlar hazırlayıp, şehrin işlek noktalarına astı.
18.08.2022 Gündem
Meslektaşını öldüren doktorun akıl sağlığıyla ilgili rapor bekleniyor
Meslektaşını öldüren doktorun akıl sağlığıyla ilgili rapor bekleniyor Mersin’de meslektaşı Ahmet Dikmen’i öldüren av tüfeğiyle öldürdüğü gerekçesiyle hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan doktorun, yargılanmasına devam edildi.
15.08.2022 Gündem
Boşanma aşamasındaki eşinin vurduğu Ezgi, hayatını kaybetti
Boşanma aşamasındaki eşinin vurduğu Ezgi, hayatını kaybetti İzmir'in, boşanma aşamasındaki eşi Deniz Özarslan'ın (36) vurduğu Ezgi Özarslan (31), hayatını kaybetti.
11.08.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koronavirüs Testi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.