Son dakika - TFF'den Süper Lig için yeni yasaklar! Hükmen yenilgi...
Son dakika - TFF'den Süper Lig için yeni yasaklar! Hükmen yenilgi... Türkiye Futbol Federasyonu, koronavirüs rehberinde radikal bir değişiklik yaparak asrın belasına karşı önlemleri sıkılaştıracak. Herkesin merakla beklediği konusu ise 'Hükmen yenilgi'... İşte son dakika gelişmeleri...
21.11.2020 Süper Lig
Bakan Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar
Bakan Çavuşoğlu'ndan önemli açıklamalar Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Çin’e yönelik farklı yaklaşımların üretim sektöründe, İtalya, İspanya ve hatta Fransa’nın aldığı ağır darbenin turizm sektöründe açtığı yeni alanları değerlendirmeliyiz. Evet bu fırsatçılıksa, fırsatçılık. Bu bahsettiğim ülkelerin bu hale gelmesini ya da Çin’in başka türlü sorgulanmasını arzu ettiğimizden söylemiyoruz” dedi.
14.05.2020 Haberler
İstanbul’da korona virüs mücadelesi!
İstanbul’da korona virüs mücadelesi! İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi olan Corona virüs hastalarına evlerine gitmeden hizmet veren sağlıkçıların 24 saati kameralar tarafından görüntülendi. Virüs ile mücadelede en ön safta yer alan sağlıkçılar, pandemi servislerinde görüntülendi.
22.04.2020 Gündem
ABD'de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 13 bine yaklaştı
ABD'de Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybedenlerin sayısı 13 bine yaklaştı ABD'de yeni tip corona virüs (Covid-19) salgınında ölenlerin sayısı son 24 saatte yaklaşık 2 bin artarak 13 bine yaklaştı.
8.04.2020 Haberler
Turizmciler: ITB Berlin'in iptalinin geçici etkisi olur
Turizmciler: ITB Berlin'in iptalinin geçici etkisi olur ITB Berlin Fuarı'nın iptal edilmesinin Türkiye açısından geçici etki oluşturabileceğine işaret eden turizmciler, mart sonu veya nisanda koronavirüs olayının tamamen gündemden kalkacağını, rezervasyonların bir-iki ay gecikmeli olabileceğini söyledi.
1.03.2020 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri