Koruyucu Aile

Koruyucu Aile

Son dakika Koruyucu aile haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Koruyucu aile gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Koruyucu aile haber sayfamızda...

Koruyucu Aile

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.652 koruyucu aile haberi bulunmuştur.
'Koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayımız 10 bin 84’e ulaştı'
'Koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayımız 10 bin 84’e ulaştı' Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, koruyucu aile yanında bakımı sağlanan çocuk sayısının 10 bin 84’e ulaştığını açıkladı.
21.04.2024 Ekonomi
Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi
Hazal Kaya'dan radikal karar! İmaj tazeledi Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, imaj değiştirdi. Ünlü ismin yeni tarzı, sosyal medyada gündem oldu.
1.04.2024 Cadde
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Uluslararası Sıfır Atık Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, '30 Mart Uluslararası Sıfır Atık Günü' dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.
27.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Su Günü' mesajı
Emine Erdoğan'dan 'Dünya Su Günü' mesajı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan 22 Mart Dünya Su Günü dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
22.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan'dan 'koruyucu aile' paylaşımı
Emine Erdoğan'dan 'koruyucu aile' paylaşımı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.
22.03.2024 Gündem
‘Koruyucu ailelerimizin sayısını 8 bin 307’ye çıkardık’
‘Koruyucu ailelerimizin sayısını 8 bin 307’ye çıkardık’ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi kapsamında koruyucu aileler ve 81 ilin vali eşleriyle Çankaya Köşkü’nde düzenlenen iftarda buluştu.
22.03.2024 Gündem
Emine Erdoğan Gönül Elçileri ile bir araya geldi: Koruyucu ailelerin sayısını 8 bin 307'ye çıkardık
Emine Erdoğan Gönül Elçileri ile bir araya geldi: Koruyucu ailelerin sayısını 8 bin 307'ye çıkardık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Gazze başta olmak üzere yeryüzündeki tüm çocukların hak ettikleri gibi güven, huzur ve sevgi içinde büyüyebildikleri adil bir dünya dilediğini söyledi.
21.03.2024 Gündem
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor'
Hazal Kaya'dan Ali Atay itirafları! 'Arkadaşlarıyla manitayla mesajlaşır gibi mesajlaşıyor' Oyuncu ve yönetmen Ali Atay ile 2019'da dünyaevine giren, aynı yıl oğlu Fikret Ali'yi kucağına alan, Şubat 2023'te ikinci kez anne olma mutluluğu yaşayan Hazal Kaya, "Eşini kıskanıyor musun?" ve "Üçüncü çocuğu istiyor musun?" sorularını cevapladı.
16.03.2024 Cadde
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'den depremzede aileye ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve MHP Lideri Bahçeli'den depremzede aileye ziyaret Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Lideri Devlet Bahçeli, Kahramanmaraş'taki TOKİ konutunda ikamet eden depremzede bir aileyi ziyaret etti.
6.02.2024 Gündem
Bakan Göktaş'tan engelli atamaları için müjdeli haber! Meclis'te duyurdu...
Bakan Göktaş'tan engelli atamaları için müjdeli haber! Meclis'te duyurdu... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Yeni yılın ilk ayında 2 bin 392 engelli atamasını da gerçekleştireceğimizin müjdesini milletimizle paylaşmak isterim. Bakanlığımıza sözleşmeli personel de alacağımızı duyurmak isterim" dedi.
17.12.2023 Gündem
Yılın babasına ev sahibi dayağI!
Yılın babasına ev sahibi dayağI! Mersin'de, koruyucu ailesi olduğu Kader Yılmaz'a böbreğini vermesi nedeniyle 2017 yılında yılın babası seçilen 57 yaşındaki Mustafa Boyraz, ev sahibi tarafından darp edildi.
18.11.2023 Gündem
Kadına şiddete sıfır tolerans
Kadına şiddete sıfır tolerans Cumhurbaşkanlığı’nın 2024 yıllık programında, kadınlara yönelik şiddet ile erken yaşta ve zorla evliliklerle “sıfır tolerans” ilkesiyle mücadele edileceği vurgulandı.
28.10.2023 Gündem
Depremzede çocuklara sıcak yuva
Depremzede çocuklara sıcak yuva Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Antakya Serinyol Mahallesi’nde yapılacak TUSAŞ Serdar Demir Çocuk Evleri Sitesi’nin temel atma törenine katıldı.
12.10.2023 Gündem
Emine Erdoğan: Devletimize emanet edilen her çocuğumuz sıcak yuvalara kavuşacaktır
Emine Erdoğan: Devletimize emanet edilen her çocuğumuz sıcak yuvalara kavuşacaktır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, sosyal medya hesabından 'Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri' programına ilişkin paylaşım yaptı.
4.10.2023 Gündem
‘Gönül Elçileri’ ile 9 bin çocuğa koruyucu aile
‘Gönül Elçileri’ ile 9 bin çocuğa koruyucu aile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Gönül Elçileri Projesi ile koruyucu aile hizmetinin daha etkin hale geldiğini belirterek, 1051’i özel gereksinimleri olan 9 bin 335 çocuğun, 7 bin 817 koruyucu aileye emanet edildiğini ifade etti. Kahramanmaraş depremlerini anımsatan Emine Erdoğan, “25 bebeğimiz, hâlen Ankara Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü’nde koruyucu ailelerini bekliyor” dedi.
4.10.2023 Gündem
Emine Erdoğan, Gönül Elçileri ile bir araya geldi
Emine Erdoğan, Gönül Elçileri ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri” programında vali eşleri ve koruyucu aileleriyle bir araya geldi.
3.10.2023 Haberler
Emine Erdoğan, Gönül Elçileri ile bir araya geldi
Emine Erdoğan, Gönül Elçileri ile bir araya geldi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, “Toplum Kalkınmasında Gönül Elçileri” programında vali eşleri ve koruyucu aileleriyle bir araya geldi.
3.10.2023 Gündem
Açık liseye kimlerin geçebileceği belirlendi
Açık liseye kimlerin geçebileceği belirlendi Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği’nde yaptığı değişiklikle örgün eğitimden açık öğretim liselerine geçişi sınırlandırmıştı. Bakanlık dün yayımladığı genelgeyle açık liseye geçişlerle ilgili usul ve esasları da belirledi.
15.09.2023 Eğitim
MEB'den açık öğretim liselerine nakil ve geçiş kararı
MEB'den açık öğretim liselerine nakil ve geçiş kararı Açık öğretim liselerine nakil ve geçiş ile ilgili alınan yeni karar alındı. Kararı Milli Eğitim Bakanlığı duyurdu.
14.09.2023 Gündem
Devlet koruması altındaki 319 öğrencinin YKS başarısı
Devlet koruması altındaki 319 öğrencinin YKS başarısı Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bakanlığın çeşitli sosyal hizmet modellerinden yararlanan 319 öğrencinin üniversitelere yerleştiğini duyurdu.
24.08.2023 Gündem
Bakan Göktaş: 6 bini aşkın çocuk için 632 milyon lira kaynak ayırdık
Bakan Göktaş: 6 bini aşkın çocuk için 632 milyon lira kaynak ayırdık Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "Sosyal Ekonomik Destek Programımızla 2012 yılından bugüne 6 bini aşkın çocuk için 632 milyon lira kaynak ayırdık." açıklamasında bulundu.
22.08.2023 Gündem
Destek ödemelerinde yüzde 17.55 artış! Asgari ücret ve memur maaşı 2 önemli parametre
Destek ödemelerinde yüzde 17.55 artış! Asgari ücret ve memur maaşı 2 önemli parametre İhtiyaç sahibi aileilerin çocukları için ödenen sosyal ve ekonomik destek ödemeleri yüzde 17.55 oranında zamlandı. Peki ödemeler ne kadar oldu, kimler başvuru yapabilecek? İşte detaylar...
19.07.2023 Haberler
Destek ödemelerinde yüzde 17.55 artış! Asgari ücret ve memur maaşı 2 önemli parametre
Destek ödemelerinde yüzde 17.55 artış! Asgari ücret ve memur maaşı 2 önemli parametre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerinin yüzde 17.55 oranında artırıldığını duyurmuştu. Peki sosyal destek ödemelerinden kimler faydalanabiliyor? Mali Müşavir Emin Yılmaz, CNN Türk'e yaptığı açıklamalarda SED ödemelerinde asgari ücret ve memur maaşı detayı dikkat çekti.
19.07.2023 Ekonomi
Emine Erdoğan'dan koruyucu aileliliğin önemine vurgu
Emine Erdoğan'dan koruyucu aileliliğin önemine vurgu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, koruyucu aileliğin önemine vurgu yaparak sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.
8.07.2023 Gündem
'Çocuklarımız için kurumlarımız hizmette'
'Çocuklarımız için kurumlarımız hizmette' Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nca, Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Sitesi’nde düzenlenen “Koruyucu Aile Günü” etkinliğine katıldı.
8.07.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Koruyucu Aile ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.