Kötü Sürpriz

Kötü Sürpriz

Son dakika kötü sürpriz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kötü sürpriz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kötü sürpriz haber sayfamızda...

Kötü Sürpriz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 4.958 kötü sürpriz haberi bulunmuştur.
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu
Pamuk isimli ördeğe taksi çarptı! Sahibi suç duyurusunda bulundu “Sahibinin izinden ayrılmayan ördek” olarak sosyal medyada fenomen olan Pamuk isimli ördek ticari taksinin kendisine çarpması sonucu hayatını kaybetti. Pamuk’un sahibi taksi şoförü hakkında suç duyurusunda bulundu.
19.03.2024 Gündem
Öğretmenin yaralandığı feci kaza kameraya yansıdı
Öğretmenin yaralandığı feci kaza kameraya yansıdı Gaziantep’in Nurdağı ilçesinde, tanker ile çarpışan otomobilin sürücüsü öğretmen Türkan Yıldırım'ın yaralandığı kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kazayla ilgili polis incelemesi sürüyor.
19.03.2024 Gündem
Sürücülere kötü sürpriz: Ters yöne girenin lastiği patlar
Sürücülere kötü sürpriz: Ters yöne girenin lastiği patlar Bağcılar'da sokaktaki tek yön tabelasını dikkate almayan sürücüleri durdurmak için kapan yerleştirildi. Uyarı tabelalarına rağmen sokağa giren araçların lastikleri patlarken, mahalleli kapanın trafiğe çözüm olduğunu belirtti.
19.03.2024 Gündem
Pınar Karşıyaka taraftarını üzdü
Pınar Karşıyaka taraftarını üzdü İzmir ekibi, maddi ve idari krizleri aşamayan Darüşşafaka'ya 98-86 yenilerek taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.
İstanbul'da iş adamına kötü sürpriz: Kaliteli kıyafetlerimiz gitti
İstanbul'da iş adamına kötü sürpriz: Kaliteli kıyafetlerimiz gitti Bakırköy'de iki kişi, Ataköy Marina'da bulunan bir yattan yaklaşık 300 bin liralık malzeme çaldı.
24.01.2024 Haberler
İstanbul'da iş adamına kötü sürpriz: Kaliteli kıyafetlerimiz gitti
İstanbul'da iş adamına kötü sürpriz: Kaliteli kıyafetlerimiz gitti Bakırköy'de iki kişi, Ataköy Marina'da bulunan bir yattan yaklaşık 300 bin liralık malzeme çaldı.
24.01.2024 Gündem
Araç sahiplerine kötü sürpriz! Otoparka giren arabasını bembayaz buldu
Araç sahiplerine kötü sürpriz! Otoparka giren arabasını bembayaz buldu Bayrampaşa'da katlı otoparka giren 4 çocuğun ikinci katta bulunan büyük yangın tüplerini alarak rastgele araçlara sıktıkları iddia edildi. Yaklaşık 100 aracın üzerinde beyaz bir tabaka oluştu.
27.08.2023 Haberler
Araç sahiplerine kötü sürpriz! Otoparka giren arabasını bembayaz buldu
Araç sahiplerine kötü sürpriz! Otoparka giren arabasını bembayaz buldu Bayrampaşa'da katlı otoparka giren 4 çocuğun ikinci katta bulunan büyük yangın tüplerini alarak rastgele araçlara sıktıkları iddia edildi. Yaklaşık 100 aracın üzerinde beyaz bir tabaka oluştu.
27.08.2023 Gündem
Euroleague’de zirve karıştı
Euroleague’de zirve karıştı Dev organizasyonda geçtiğimiz haftayı ilk 4 içinde bitiren Fenerbahçe Beko, Barcelona, Monaco ve Olimpiakos 15. hafta mücadelelerini kaybetti. Sarı-lacivertli temsilcimiz Partizan’a yenilse de averajla zirvede kalırken, Anadolu Efes ise görkemli bir galibiyet aldı.
Casper Excalibur G770 incelemesi
Casper Excalibur G770 incelemesi Bu videomuzda Casper’ın Excalibur serisindeki dizüstü bilgisayar modellerinden G770’i yakından inceleyeceğiz, öne çıkan özelliklerini konuşacağız.
25.08.2022 Advertorial
Fiyatlara sıkı kontrol
Fiyatlara sıkı kontrol Balıkesir, Denizli ve Manisa Büyükşehir, fahiş fiyat denetimi başlattı. Etiket ve kasadaki rakam arasındaki farka ve haksız kazanca izin verilmeyeceği belirtildi
28.12.2021 Ege
Hükümet Kadın 2 oyuncuları kim? Hükümet Kadın 2 filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir?
Hükümet Kadın 2 oyuncuları kim? Hükümet Kadın 2 filmi ne zaman, nerede çekildi, konusu nedir? Yerli komedi filmi Hükümet Kadın 2, televizyon ekranlarında film severlerin karşısına çıkıyor. Film 2014 yılında vizyona girdi ve başrolünde ise Demet Akbağ ile Sermiyan Midyat yer almıştır. Peki, Hükümet Kadın 2 oyuncu kadrosunda kimler var?
29.11.2021 Cadde
Rekor yılında en kötü sürpriz! Yüzde 100 kayıp yaşandı
Rekor yılında en kötü sürpriz! Yüzde 100 kayıp yaşandı Antalya Kent Konseyi Turizm Çalışma Grubu Başkanı Recep Yavuz, 2021’in ilk 9 ayında Antalya’ya gelen 7 milyon 16 bin turistin 5 milyon 948 binin tur operatörleri vasıtasıyla geldiğini belirterek, tur operatörleri açısından yılsonu tahminini ise 8 milyon olarak gösterdi.
7.10.2021 Ekonomi
Hükümet Kadın 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede çekildi?
Hükümet Kadın 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Hükümet Kadın 2 filmi nerede çekildi? Devam filmi Hükmet Kadın 2'de de Xate'in hikayesi ekrana geliyor. Televizyon ekranlarında film severlerin beğenisine sunulan film 2015 yılında vizyona girdi. Hükümet Kadın 2 filminde yine başrolde Demet Akbağ bulunuyor. İşte, detaylar...
6.10.2021 Cadde
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a kötü sürpriz!
Galatasaray Başkanı Burak Elmas'a kötü sürpriz! Sarı-kırmızılı yönetim vergi borçları sorunu ile karşılaştı. Konuyla ilgili çalışmalara başlayan yönetim kurulunun ilk etapta 23 milyon lira ödeme yapması gerektiği belirtildi.
1.07.2021 Galatasaray
Son dakika... Doğum günü kutlamasında 5 genç kıza kötü sürpriz! Apar topar kaçtılar
Son dakika... Doğum günü kutlamasında 5 genç kıza kötü sürpriz! Apar topar kaçtılar Gelen son dakika haberine göre; Giresun’un Tirebolu ilçesinde sahile zorunlu iniş yapan Azerbaycan Hava Kuvvetleri'ne ait Mİ-17 tipi helikopterle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Sahilde doğum günü kutlayan kızlar ise o anlara tanıklık etti. İşte haberin ayrıntıları...
21.05.2021 Gündem
Sadakatsiz 23. bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm full izle kesintisiz...
Sadakatsiz 23. bölüm izle! Sadakatsiz son bölüm full izle kesintisiz... Fenomen dizi Sadakatsiz 23. son bölüm ile 24 Mart Çarşamba akşamı TV izleyicisiyleydi. Dizi severler merakla Sadakatsiz 24. yeni bölüm fragmanını bekliyor. Dizide Volkan aşkını Asya'ya ilan eder ve Derin'den de boşanacağını kesin dille açıklar. Derin'e de durumu izah eden Volkan'ı kötü sürpriz bekliyor. Derin, büyük bir oyun hazırlığındadır. İşte, Sadakatsiz son bölüm detayları...
24.03.2021 Cadde
Yeni Hayat dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yeni Hayat dizisi 8. bölüm fragmanları izle!
Yeni Hayat dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yeni Hayat dizisi 8. bölüm fragmanları izle! Kanal D ekranında yayınlanan sevilen dizi Yeni Hayat dizisi bu akşam 8. bölüm ile ekrana gelecek. Nevin, Adem'in Yasemin'e olan bakışlarını yakaladığını ifade ederken Adem ve Nevin arasında tartışmanın dozu yükseliyor. Adem, Nevin'in iddialarına karşı çıkarak bu durumu yalanlar. İşte Yeni Hayat dizisi 8. bölüm fragmanları, konusu ve oyuncu kadrosu
22.10.2020 Cadde
Yeni Hayat dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yeni Hayat dizisi 6. bölüm ile bu akşam Kanal D'de...
Yeni Hayat dizisi konusu ve oyuncu kadrosu! Yeni Hayat dizisi 6. bölüm ile bu akşam Kanal D'de... Yeni Hayat dizisi konusu ve oyuncu kadrosu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Bu akşam 6. bölüm ile ekrana gelecek olan Yeni Hayat dizisinin yeni bölümünü izleyecek olan seyirciler dizinin konusu ve oyuncu kadrosunu da araştırmaya devam ediyor. Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve Melisa Aslı Pamuk'un yer aldığı dizide Yasemin karakterine hayat veren Melisa Aslı Pamuk zengin bir iş adamı olan kocası Timur Karatan'dan para koparıp yeni bir hayat kurmanın hesaplarını yapmaktadır. Timur Karatan ise her şeyden bir haber karısını korumak için Özel Kuvvetlerden ayrılmış olan Yüzbaşı Adem'i karısını koruması için işe alır. İşte Yeni Hayat dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
8.10.2020 Cadde
Yeni Hayat oyuncuları kimler, konusu nedir? Yeni Hayat dizisi hangi gün yayınlanıyor?
Yeni Hayat oyuncuları kimler, konusu nedir? Yeni Hayat dizisi hangi gün yayınlanıyor? Yeni Hayat dizisi perşembe akşamları izleyicilerle buluşuyor. Bu akşam Yeni Hayat'ın yeni bölümü ekranlara gelecek. Dizinin oyuncuları araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki Yeni Hayat oyuncuları kimler?
1.10.2020 Cadde
Yeni Hayat oyuncuları kimler? Yeni Hayat dizisinin konusu nedir, ne zaman yayınlanıyor?
Yeni Hayat oyuncuları kimler? Yeni Hayat dizisinin konusu nedir, ne zaman yayınlanıyor? Yeni Hayat dizisi kısa bir süre önce Kanal D ekranında yayın hayatına başladı. Perşembe akşamları yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda Başak Soysal ve Cem Özüduru oturuyor. Peki Yeni Hayat oyuncuları kadrosunda kimler var?
24.09.2020 Cadde
iPhone kullananlara kötü sürpriz!  iOS 14'te YouTube sorunu
iPhone kullananlara kötü sürpriz! iOS 14'te YouTube sorunu iOS 14'te YouTube'un "resim içinde resim" işlevini kullanmayı uman iPhone kullanıcıları kötü bir sürpriz ile karşılaştı.
23.09.2020 Teknoloji
Yeni Hayat dizisi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Yeni Hayat dizisi 2. bölümde neler yaşanacak?
Yeni Hayat dizisi konusu ve oyuncu kadrosunda hangi isimler yer alıyor? Yeni Hayat dizisi 2. bölümde neler yaşanacak? Yeni Hayat dizisi bu akşam 2. bölüm ile ekrana gelecek. Kanal D ekranında yayınlanan Yeni Hayat dizisinde Özel Kuvvetler'den ayrılmış Yüzbaşı Adem zengin bir iş adamı olan Timur Karatan'ın eşi Yasemin Karatan'ı koruma görevi verilir. Yasemin, Timur'dan kurtulmak ve yüklü bir para alıp yeni bir hayat kurmanın hesaplarını yapar. Timur'un eski eşinin aldığı sahte tehdit mektupları bu kez Yasemin için gelir. Yüzbaşı Adem bu iş için biçilmiş kaftandır ve Yasemin'in oyunlarının kısa süre içerisinde fark eder. İşte Yeni Hayat dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
10.09.2020 Cadde
Yeni Hayat oyuncuları kimler? Yeni Hayat dizisinin konusu nedir?
Yeni Hayat oyuncuları kimler? Yeni Hayat dizisinin konusu nedir? Yeni Hayat dizisi Kanal D'de yayın hayatına başladı. Başak Soysal ve Cem Özüduru'nun yönetmenliğini yaptığı dizinin senaryosunu ise Elif Usman, Serdar Soydan ve Deniz Büyükkırlı kaleme alıyor. Peki Yeni Hayat oyuncuları kimler?
10.09.2020 Cadde
Yeni Hayat oyuncuları | Yeni Hayat dizisi konusu ile dikkatleri çekiyor...
Yeni Hayat oyuncuları | Yeni Hayat dizisi konusu ile dikkatleri çekiyor... Yeni Hayat dizisi çok yakında izleyici ile buluşacak. Kanal D ekranında yayınlanacak olan Yeni Hayat'ın konusu da şimdiden merak konusu oldu. Yayınlanan fragmanları ile izleyenleri heyecanlandıran Yeni Hayat dizisinin oyuncu kadrosu da belli oldu.
13.08.2020 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Kötü Sürpriz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.