Kovancılar

Kovancılar

Son dakika kovancılar haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kovancılar gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kovancılar haber sayfamızda...

Kovancılar

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 348 kovancılar haberi bulunmuştur.
Tam bin 200 yıllık! Önceden kiliseydi sonra cami olarak kullanıldı
Tam bin 200 yıllık! Önceden kiliseydi sonra cami olarak kullanıldı Elazığ'da bin 200 yıllık kilise, adeta zamana direniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nda restorasyon için projesi hazırlanarak onaylanan yapı, ayağa kaldırılmayı bekliyor.
14.04.2024 Gündem
Elazığ’da AK Parti’li Şahin Şerifoğulları yeniden belediye başkanı seçildi
Elazığ’da AK Parti’li Şahin Şerifoğulları yeniden belediye başkanı seçildi Elazığ’da Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde resmi olmayan sonuçlara göre mevcut başkan AK Parti’li Şahin Şerifoğulları, yeniden belediye başkanı seçildi.
31.03.2024 Gündem
2024 KOVANCILAR SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Elazığ Kovancılar Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 KOVANCILAR SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Elazığ Kovancılar Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Elazığ Kovancılar Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Kovancılar ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Elazığ Kovancılar Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin
BBP Genel Başkanı Mustafa Destici: Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Başta Yeniden Refah Partisi olmak üzere daha önce ittifakımızda olup da seçime kendi adaylarıyla giren partilere sesleniyoruz. Kazanma ihtimaliniz yoksa adaylarınızı çekin ve Cumhur İttifakı adaylarını destekleyin." açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Gündem
Zekeriya Yapıcıoğlu: Biz bir seçime giriyoruz savaşa değil
Zekeriya Yapıcıoğlu: Biz bir seçime giriyoruz savaşa değil HÜR Dava Partisi (HÜDA PAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Biz bir seçime giriyoruz savaşa değil. Bu yüzden bütün siyasi partilerin bütün adayların kurmuş oldukları dile kullandıkları kelimelere ve kavramlara son derece dikkat etmeleri gerekiyor. Ortamı gerecek açıklamalardan kaçınmak gerekir” dedi.
14.03.2024 Gündem
Elazığ'da ruhsatsız silah operasyonu
Elazığ'da ruhsatsız silah operasyonu Elazığ'da düzenlenen operasyonda 6 ruhsatsız silah ele geçirilirken, 1 şüpheli gözaltına alındı.
11.03.2024 Gündem
Yer: Elâzığ! 5 çocuk babasının feci ölümü
Yer: Elâzığ! 5 çocuk babasının feci ölümü Elâzığ’da bariyerlere çarparak takla atan otomobilin sürücüsü Aslan Yaşa (60), hayatını kaybetti. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
10.03.2024 Gündem
Kaymakam desteğiyle okuyan Sebila, mühendis oldu
Kaymakam desteğiyle okuyan Sebila, mühendis oldu Yıllar önce Elazığ Kovancılar Kaymakamı'nın destekleriyle okula giden Sebila Çolak inşaat mühendisi oldu.
8.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emekliler için adım atmayı sürdüreceğiz Cumhurbaşkanı Erdoğan Elazığ Mitingi'nde yaptığı açıklamada "Bütçe imkanlarımızı zorlayarak, emeklilerimizin yükünü hafifletecek çeşitli adımları attık, atıyoruz. Bütçe imkanlarımız genişledikçe inşallah çok daha fazlasınız yapacağız" ifadelerini kullandı.
6.03.2024 Gündem
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı
MHP 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adaylarını açıkladı Milliyetçi Hareket Partisi, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimine ilişkin 6 ilçe, 49 belde belediye başkan adayını açıkladı.
10.02.2024 Gündem
İLAN ELAZIĞ VALİLİĞİ
İLAN ELAZIĞ VALİLİĞİ İLAN ELAZIĞ VALİLİĞİ
4.02.2024 Resmi İlanlar
Yemeğini paylaşmamak için iki köpeğe kafa tutmuştu, zavallı fareye hayatı zindan etti
Yemeğini paylaşmamak için iki köpeğe kafa tutmuştu, zavallı fareye hayatı zindan etti Elazığ’da, yakaladığı fareyle çılgınlar gibi oynayan kedinin o anları cep telefonu kamerasına yansıdı. Aynı kedinin, yaklaşık bir ay önce de yemeğini paylaşmamak için iki köpeğe kafa tuttuğu görüntüler güvenlik kameralarına takılmıştı.
27.11.2023 Yaşam
Yemeğini paylaşmak istemeyen kedi iki köpeğe kafa tuttu
Yemeğini paylaşmak istemeyen kedi iki köpeğe kafa tuttu Elazığ’da yemeğini paylaşmak istemeyen kedinin iki köpeğe kafa tuttuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
23.10.2023 Yaşam
YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ 📌 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? (Kandilli/AFAD)
YENİ SON DEPREMLER LİSTESİ 📌 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? (Kandilli/AFAD) Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin veriler Kandilli Rasathanesi ve AFAD tarafından listelenmeye devam ediyor. Yaşanan depremlerin merkez üssü, depremin şiddeti, enlem ve boylam bilgileri vatandaşlar ile paylaşılıyor. Peki En son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
11.10.2023 Bilgi Rehberi
SON DAKİKA DEPREM HABERİ 25 Eylül | KANDİLLİ/AFAD 2023: Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
SON DAKİKA DEPREM HABERİ 25 Eylül | KANDİLLİ/AFAD 2023: Az önce deprem mi oldu? Nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Son dakika depremler. Kandilli Rasathanesi Türkiye ve yakın çevresindeki son depremleri listelemeye devam ediyor. Bulunduğu bölgede ve yakın çevresinde deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar Kandilli Rasathanesi son depremler listesine bakarak en son nerede, kaç şiddetinde deprem olduğunu görüntüleyebiliyor. İşte 25 Eylül son depremler listesi.
25.09.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Kacır: Uluslararası finansman kaynağını ülkemize kazandırdık
Bakan Kacır: Uluslararası finansman kaynağını ülkemize kazandırdık Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Türkiye Deprem Sonrası Ekonomik Canlanma Projesi ile KOBİ'lerimizin güçlenmesi için 450 milyon dolar tutarında bir uluslararası finansman kaynağını ülkemize kazandırdık" dedi.
28.08.2023 Ekonomi
Elazığ'da ağır hasarlı evin yıkımı sırasında balkon çöktü: 2 yaralı
Elazığ'da ağır hasarlı evin yıkımı sırasında balkon çöktü: 2 yaralı Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde, ağır hasarlı 2 katlı bir evin yıkımı sırasında çöken balkonun altında kalan 2 işçi yaralandı.
22.08.2023 Haberler
Bakan Tunç'tan 'denetimli serbestlik' açıklaması
Bakan Tunç'tan 'denetimli serbestlik' açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Denetimli serbestlik tedbirine 5 yıl ve daha az süre kalanlar cezaevine geri dönmeyecek" dedi.
1.08.2023 Gündem
Elazığ'da feci kaza! Cip ile otomobil çarpıştı; karı koca hayatını kaybetti
Elazığ'da feci kaza! Cip ile otomobil çarpıştı; karı koca hayatını kaybetti Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde, cip ile otomobilin çarpıştığı kazada karı- koca öldü, 4 kişi de yaralandı.
30.06.2023 Gündem
Suriye Görev Gücü’nde görevlendirilen komandolar yola çıktı
Suriye Görev Gücü’nde görevlendirilen komandolar yola çıktı Suriye Görev Gücü’nde görevlendirilen Elazığ Kovancılar Komando Özel Harekat Tabur Komutanlığı’ndaki komandolar, dualarla uğurlandı.
23.06.2023 Gündem
Kovancılar Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de
Kovancılar Seçim Sonuçları 28 Mayıs 2023: 2. Tur Seçimleri Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları Milliyet.com.tr'de 28 Mayıs 2023 Pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı 2. Tur seçimlerinin ardından Kovancılar Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Kovancılar için seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Elazığ ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de 2. tur seçim sonuçları verilerine ulaşabilirsiniz. 2. Tur Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Türkiye genelinde aldığı oy sayıları ile birlikte il il seçim istatistiklerini görmek isterseniz; 1. Tur 14 Mayıs 2023 seçimlerinde hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, 2. Tur seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz.
28.05.2023 Bilgi Rehberi
Aileler arasında silahlı 'arazi' kavgası: Yaralılar var
Aileler arasında silahlı 'arazi' kavgası: Yaralılar var Elazığ'ın Kovancılar ilçesinde, iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan silahlı kavgada 4 kişi yaralandı.
22.04.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kovancılar ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.