Kovuldu

Kovuldu

Son dakika kovuldu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kovuldu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kovuldu haber sayfamızda...

Kovuldu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.387 kovuldu haberi bulunmuştur.
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi
Silinen görüntü ortaya çıktı! Sapığı gizli kamera ele verdi Ankara'da Satılmış B.'nin, fiziksel engelli kızı Gizem B.'ye (18) 11 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla 18 yıl hapis istemiyle yargılandığı davada, sanığın kızını görüntülemek için banyo ve tuvalete yerleştirdiği gizli kameraya yansıyan görüntüsü delil oldu.
18.04.2024 Gündem
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya...
Meteoroloji ve AKOM'dan peş peşe kuvvetli yağış uyarıları! İstanbul, İzmir, Antalya... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından bazı illerde beklenen yağış tahminleri paylaşıldı. Prof. Dr. Orhan Şen de tarih ve saat vererek kuvvetli yağışların geleceğini belirtti. İşte il il şiddetli yağışların beklendiği bölgeler...
18.04.2024 Gündem
Yasak aşkta skandallar zinciri! Aralarında 17 yaş fark var, ikisi de kovuldu
Yasak aşkta skandallar zinciri! Aralarında 17 yaş fark var, ikisi de kovuldu Kıdemli polis şefi, genç bir meslektaşıyla yaşadığı romantik ilişkinin ortaya çıkmasıyla İngiltere'de manşetlere taşındı ve şimdi işini kaybetme tehlikesiyle yüzleşiyor.
18.04.2024 Dünya
Fernando Santos, Polonya ve Portekiz'de gündem oldu: Giderek artan sorunları var!
Fernando Santos, Polonya ve Portekiz'de gündem oldu: Giderek artan sorunları var! Fernando Santos'un Beşiktaş ile yollarının ayrılması, siyah-beyazlılar öncesindeki durağı olan Polonya'da ve ülkesi Portekiz'de geniş yankı uyandırdı.
14.04.2024 Beşiktaş
'Mucize kadın' yaşadığı dehşeti anlattı
'Mucize kadın' yaşadığı dehşeti anlattı Başakşehir'de, boşanmak istediği eşi Ferhat Karlı tarafından vücudunun 22 yerinden bıçaklanan ve bir hafta yoğun bakımda kalan Dilem Gül Karlı, hayati tehlikeyi atlattı. Boğazından ve vücudunun çeşitli yerlerinden aldığı bıçak darbelerine rağmen hayata yeniden tutunan Karlı'ya doktorlar "Mucize kadın" ismini verdi. O gün yaşadıklarını anlatan Karlı, "Ölmek istemiyordum. Çünkü ben iki çocuk annesiyim ve ayakta durmak zorundayım, güçlü olmak zorundayım" dedi.
5.04.2024 Haberler
Yaşadığı cehennemi anlattı: Bana 'mucize kadın' diyorlar artık
Yaşadığı cehennemi anlattı: Bana 'mucize kadın' diyorlar artık Başakşehir'de boşanmak istediği eşi Ferhat Karlı tarafından vücudunun 22 yerinden bıçaklanan ve bir hafta yoğun bakımda kalan Dilem Gül Karlı, hayati tehlikeyi atlattı. Doktorlar "Mucize kadın" ismini verdiği Karlı yaşadığı cehennemi anlattı.
5.04.2024 Gündem
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı
Survivor'da ilk eleme adayı belli oldu! Yunus Emre yine çıldırdı ve oyundan zorla çıkarıldı Survivor All Star'da Mavi Takım ile Kırmızı Takım'ın kıran kırana mücadelesi sonucu dokunulmazlık Kırmızı Takım'ın oldu. Saliselerle rakibini 12-11 deviren Kırmızı Takım rahat bir nefes aldı. Mavi Takım'da da haftanın ilk eleme adayı belirlendi. Yunus Emre yine ceza aldı. İki yarışmacıdan sakatlıkları nedeniyle kötü haber geldi. Survivor'da Turabi ile başlayan sakatlık elemeleri devam etti.
31.03.2024 Cadde
Rakip futbolcuya kafa attı, kovuldu!
Rakip futbolcuya kafa attı, kovuldu! İtalya Serie A’nın 28. haftasında Lecce, sahasında Hellas Verona’ya 1-0 kaybetti. Küme düşme hattını yakından ilgilendiren maçın ardından ise saha karıştı.
12.03.2024 İtalya Serie A
Hollandalı bir ressam: Van Mour
Hollandalı bir ressam: Van Mour Ressam Jean Baptiste van Mour, Osmanlı zamanında İstanbul’a yerleşip, saray hayatının ötesinde halkın günlük yaşamını da yansıtan resimler yaptı.
25.02.2024 Gündem
Avrupa basını Beşiktaş ve Emirhan Delibaş'ı konuşuyor: Acımasız karar!
Avrupa basını Beşiktaş ve Emirhan Delibaş'ı konuşuyor: Acımasız karar! Beşiktaş'ın bir arkadaşlık uygulamasında profil açan oyuncusu Emirhan Delibaş ile yollarını ayırması Avrupa'da da geniş yankı buldu.
20.02.2024 Beşiktaş
Serbest bırakıldı 10 kişiyi bıçakladı
Serbest bırakıldı 10 kişiyi bıçakladı İstanbul, Esenyurt’ta sokak sokak gezerek 10 kişiyi bıçaklayan Abdullah Ören’in bir gün önce de hastanede doktora saldırdığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan Ören’in adli kontrolle serbest bırakıldıktan sonra saldırıları gerçekleştirdiği öğrenildi.
24.01.2024 Gündem
Çıplak fotoğraf isteyince kovuldu! Sosyal medyadan yüzbaşının eşine çifte mesaj
Çıplak fotoğraf isteyince kovuldu! Sosyal medyadan yüzbaşının eşine çifte mesaj Yüzbaşının eşine sosyal medya üzerinden ulaştı. Yasak aşk teklif edip, kendisine çıplak fotoğraflarını göndermesi için üst üste mesajlar yolladı. Aldığı uygunsuz teklifin rahatsızlığıyla kocasına her şeyi anlatan kadın, skandalın ortalığa saçılmasını sağladı.
18.01.2024 Dünya
Rıza Çalımbay'dan Fatih Terim örneği! Beşiktaş'a Fernando Santos sitemi
Rıza Çalımbay'dan Fatih Terim örneği! Beşiktaş'a Fernando Santos sitemi Beşiktaş'tan ayrılan Rıza Çalımbay, siyah-beyazlılarda bazı isimlere teşekkür etmeden kulübe veda ettiğini açıkladı. 60 yaşındaki teknik direktör, Fatih Terim'in Galatasaray kariyerini örnek gösterdi.
13.01.2024 Futbol
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024 | Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri
23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI ŞİİRLERİ 2024 | Kısa, uzun, 2, 3, 4 kıtalık 23 Nisan Şiirleri 23 Nisan şiirleri için en güzel seçenekleri sizler için derledik. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın gelmesiyle birlikte okullarda öğrenciler 23 Nisan'ı coşkuyla kutlanıyor. Bu yıl 23 Nisan Cumartesi gününe denk geliyor. İşte okuyabileceğiniz en güzel kısa, uzun, 2,3,4 kıtalık 23 Nisan şiirleri.
1.01.2024 Gündem
İstanbul Metrosu'nda unutulanlar en garip eşyalar
İstanbul Metrosu'nda unutulanlar en garip eşyalar İstanbul'da 2023 yılında metrolarda 55 bin eşya unutuldu. Unutulan eşyalar arasında solunum cihazı, tekerlekli sandalye, bilgisayar monitörleri bile var. 
8.12.2023 Gündem
Bebek valizinin üzerinde şoke eden yazı! Havalimanındaki sapık kovuldu
Bebek valizinin üzerinde şoke eden yazı! Havalimanındaki sapık kovuldu İngiltere'den Güney Kıbrıs'a uçan bir ailenin havalimanında fark ettiği yazı, mide bulandırıcıydı. Havayolu şirketi aileden özür diledi ve çalışanın işine son verdi.
8.12.2023 Dünya
Gazze'deki savaşta son dakika! İsrail ateşkes şartını açıkladı
Gazze'deki savaşta son dakika! İsrail ateşkes şartını açıkladı İsrail ile Hamas arasındaki ateşkesin bitmesine artık saatler kaldı. Tel Aviv yönetimi ise 4 gündür devam eden anlaşmanın uzaması için şartını açıkladı.
27.11.2023 Dünya
AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu karşısında köle gibiler
AK Parti Sözcüsü Çelik: Netanyahu karşısında köle gibiler Partisinin MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulunan AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Gazze'ye yönelik saldırılarına sert tepki gösterirken, Batı'nın tavrına dikkat çekti.
27.11.2023 Gündem
52 gün sonra gelen itiraf! Kadın askerler her şeyi fark etmiş
52 gün sonra gelen itiraf! Kadın askerler her şeyi fark etmiş İsrail istihbaratından üst düzey bir askeri yetkili, kadın askerlerin 7 Ekim ve öncesinde yaşananları fark ettiğini ancak Tel Aviv tarafından nasıl umursanmadıklarını anlattı.
27.11.2023 Dünya
İsrail ordusunda kriz! Komutanlar kovuldu, askerler Gazze'de savaşmayı reddetti
İsrail ordusunda kriz! Komutanlar kovuldu, askerler Gazze'de savaşmayı reddetti Yediot Ahronot gazetesinin haberi gündeme bomba gibi düştü, kara işgalinde Kassam Tugayları'nın pususuna düşen bölükle başlayan kriz bir taburun tamamen kaldırılmasına kadar uzandı.
27.11.2023 Dünya
Boykot edilen oyuncuya destek yağdı, oğlu yalvardı: Annemin göğüsleri ortada videolarını kullanmayın!
Boykot edilen oyuncuya destek yağdı, oğlu yalvardı: Annemin göğüsleri ortada videolarını kullanmayın! 'Thelma ve Louise', 'Omuz Omuza' ve 'Müşteri' gibi yapımlarda yer alan usta oyuncu Susan Sarandon, Filistin'e destek konuşması yaptığı için menajerlik ajansı tarafından kovulmuş ve Hollywood'da boykot edilmeye başlanmıştı. Günlerdir destek mesajları yağan Sarandon'ın oğlu Miles Robbins, sosyal medya kullanıcılarına annesini desteklemek amacıyla yaptığı paylaşımlarda göğüslerinin 'ortada' olduğu görüntüleri kullanmamaları için ricada bulundu.
25.11.2023 Cadde
Filistin’i savundu, ajanstan kovuldu: Batı’nın ikiyüzlülüğü!
Filistin’i savundu, ajanstan kovuldu: Batı’nın ikiyüzlülüğü! Oscar ödüllü ABD’li oyuncu Susan Sarandon (77) Filistin’i destekleyen, İsrail’i kınayan sözleri nedeniyle 2014’ten beri bağlı olduğu Hollywood artist ajansı UTA’dan kovuldu.
23.11.2023 Dünya
'Sarışın doğunca ameliyathanede herkes şaşırdı!'
'Sarışın doğunca ameliyathanede herkes şaşırdı!' 'Genco' dizisinde hayat verdiği 'Pınar' karakteriyle dikkat çeken, daha sonra birçok farklı yapımda rol alan Selen Seyven, Ağustos 2020'de Baran Yıldırım ile nikâh masasına oturmutu. Eylül 2021'de ilk kez anne olma mutluluğu yaşayan oyuncu, oğlu Marsel'in doğum süreci hakkında konuştu.
23.11.2023 Cadde
Yapay zeka dünyası transferle çalkalandı
Yapay zeka dünyası transferle çalkalandı ChatGPT’yi geliştiren OpenAI CEO’su Sam Altman kovuldu. Altman ve ekibi Microsoft tarafından işe alındı. OpenAI şirketi ise Altman’ın yerine Twitch’in kurucusu Emmett Shear’ın CEO olarak atandığını bildirdi.
21.11.2023 Ekonomi
Kovulduğu düğünü bastı, rastgele ateş açtı! 1 kişinin öldüğü olayda kan donduran detaylar
Kovulduğu düğünü bastı, rastgele ateş açtı! 1 kişinin öldüğü olayda kan donduran detaylar İzmir'de alkollü olarak gittiği düğünde çok fazla oynayıp, fazla istek parçası istediği için düğün sahibi tarafında kovulan 18 yaşındaki Metin S. dehşet saçtı. Düğün salonuna geri dönen Metin S. 1 kişinin ölümüne neden olurken 7 kişiyi de yaraladı. Olayla ilgili yeni detaylar da ortaya çıktı.
17.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kovuldu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.