Köy Yolu

Köy Yolu

Son dakika Köy Yolu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Köy Yolu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Köy Yolu haber sayfamızda...

Köy Yolu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 3.470 köy yolu haberi bulunmuştur.
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak
AKRA Gran Fondo’da görme engelli sporcular yarışacak AKRA Gran Fondo Antalya powered by AG Tohum, engelleri ortadan kaldırarak görme engelli sporculara yarışma imkanı tanıyacak.
20.04.2024 Diğer
Giresun'da heyelan: Birçok köy yolu ulaşıma kapandı
Giresun'da heyelan: Birçok köy yolu ulaşıma kapandı Giresun’un Espiye ilçesi Ericek grup yolunda yapılan yol çalışması sırasında heyelan meydana geldi. Heyelanda herhangi bir can kaybı ve yaralanma yaşanmazken, ulaşımın alternatif yollardan sağlanması yönünde uyarı yapıldı.
8.04.2024 Gündem
Bitlis'te eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi
Bitlis'te eğitime kar engeli! Okullar tatil edildi Bitlis merkez ve Tatvan ilçesinde etkili alan kar nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitim- öğretime bugün ara verildi.
26.03.2024 Gündem
4 metrelik karla mücadele! 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı
4 metrelik karla mücadele! 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı Muş'un yüksek kesimlerinde görev yapan Muş İl Özel İdaresi ekipleri, zorlu coğrafya ve çığ tehlikesine rağmen kalınlığı 4 metreyi bulan karda yolları açma çalışması yapıyor. Öte yandan Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 145 yerleşim yeri, ulaşıma kapandı.
24.03.2024 Haberler
Fotoğraf bugün çekildi: 4 metrelik karla mücadele, 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı
Fotoğraf bugün çekildi: 4 metrelik karla mücadele, 145 yerleşim yeri ulaşıma kapandı Muş'un yüksek kesimlerinde görev yapan Muş İl Özel İdaresi ekipleri, zorlu coğrafya ve çığ tehlikesine rağmen kalınlığı 4 metreyi bulan karda yolları açma çalışması yapıyor. Öte yandan Van'da etkili olan kar yağışı nedeniyle 145 yerleşim yeri, ulaşıma kapandı.
24.03.2024 Gündem
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü
Meteoroloji yeni raporu yayımladı! Mart ayında şaşırtan görüntü! Evler kara gömüldü Meteoroloji tarafından yeni hava durumu tahmin raporu yayımladı. Mevsim normalleri altında seyreden hava sıcaklıklarının, bugün batı bölgelerden başlayarak artacağı ve mevsim normalleri civarına yükseleceği tahmin ediliyor. Öte yandan Bingöl'ün Karlıova ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle 25 köy yolu ulaşıma kapandı. Bazı tek katlı evler kara gömüldü.
23.03.2024 Gündem
Siirt'te çığ düşmüştü! Mahsur kalan 12 kişi kurtarıldı
Siirt'te çığ düşmüştü! Mahsur kalan 12 kişi kurtarıldı Siirt Pervari'de çığ düşmesi sonucu yolda mahsur kalan 12 kişinin kurtarıldığı belirtildi. İşte detaylar...
22.03.2024 Gündem
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi
Son dakika… Meteoroloji’den yeni uyarı! Kar ve sağanak alarmı: Okullar tatil edildi Meteoroloji yeniden 13 kent için bugün sarı ve turuncu alarm verdi. Ankara beyaza büründü, birçok kentte kar ve sağanak nedeniyle okullar tatil edildi. Peki tüm yurdu etkisi altına alan kar, sağanak ve soğuk havalar ne kadar sürecek? İşte İstanbul, Ankara, Bolu başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
22.03.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir...
Son dakika... Meteoroloji uyardı! Kar ve sağanak geliyor: İstanbul, Ankara, İzmir... Meteoroloji haritayı güncelledi. Sıcaklıklar İstanbul dahil bu akşam itibarı ile 7 derece birden düşecek. Birçok kentte kar yağışı başladı hafta sonuna kadar sürecek. Bahar gelmeden tekrardan kış yüzünü gösterecek. Kar yağışı İstanbulun kapısına yeniden dayanacak. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
19.03.2024 Gündem
Kar nedeniyle 15 köy yolu ulaşıma kapandı
Kar nedeniyle 15 köy yolu ulaşıma kapandı Bingöl’ün Karlıova ilçesinde iki gündür devam eden kar yağışı nedeniyle 15 köy yolu ulaşıma kapandı.
19.03.2024 Gündem
Son dakika haberi… 4 evin üzerine çığ düştü! Okullar tatil edildi, 12 kentte alarm
Son dakika haberi… 4 evin üzerine çığ düştü! Okullar tatil edildi, 12 kentte alarm Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Birçok kent için yeniden kar, sağanak, don ve çığ uyarısı yapıldı. Önümüzdeki hafta başı İstanbul dahil Marmara için uyarı geldi. 12 kentte ise bugün ve yarın için sarı ve turuncu alarm verildi. Ardahan’da okullar tatil edilirken 4 evin üzerine de çığ düştü. İşte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
7.02.2024 Gündem
Artvin'de 4 yıl sonra yine aynı manzara! 'Dağ koptu dereyi kapattı'
Artvin'de 4 yıl sonra yine aynı manzara! 'Dağ koptu dereyi kapattı' Artvin'de önceki gün sabah saatlerinde başlayan şiddetli yağmurların etkili olduğu Borçka ilçesindeki Küçükköy Mahallesi'nde 4 yıl sonra yine sel manzarası yaşandı. Selin vurduğu Küçükköy Mahallesi'nde bulunan Kaleiçi Camii de heyelandan nasibini aldı.
7.02.2024 Gündem
Kars'ta mahsur kalan 110 kişi kurtarıldı! Kar nedeniyle çok sayıda araç yolda kalmıştı
Kars'ta mahsur kalan 110 kişi kurtarıldı! Kar nedeniyle çok sayıda araç yolda kalmıştı Kars- Ardahan kara yolunda yoğun kar nedeniyle mahsur kalan 110 kişi kurtarıldı. İşte detaylar...
6.02.2024 Gündem
Son dakika haberi... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Okullar tatil edildi
Son dakika haberi... Meteoroloji'den yeni uyarı geldi! Okullar tatil edildi Meteoroloji haritayı güncelledi. Birçok kent için kar, sağanak ve fırtına uyarısı yapıldı. Üç ilde ise okullar kar nedeniyle tatil edildi. Artvin Şavşat'ta kar kalınlığı 1 metreyi aştı, hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı. Başta İstanbul, Ankara olmak üzere tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
6.02.2024 Gündem
Artvin’de 119 köy yolu kardan kapandı! Hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı
Artvin’de 119 köy yolu kardan kapandı! Hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı Artvin’de etkili kar nedeniyle birçok ilçede 119 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 1 metreyi aştığı, hoparlörlerden çığ uyarısı yapılan Şavşat ilçesinde ise eğitime 1 gün ara verildi.
6.02.2024 Gündem
Düzce’de 2 bölgede heyelan! 10 köye ulaşım kapandı
Düzce’de 2 bölgede heyelan! 10 köye ulaşım kapandı Düzce’de Beyköy beldesi ile Akçakoca ilçelerinde 2 bölgede meydana gelen heyelanlar sebebiyle 10 köy yolu ulaşıma kapandı.
1.02.2024 Haberler
Düzce’de 2 bölgede heyelan! 10 köye ulaşım kapandı
Düzce’de 2 bölgede heyelan! 10 köye ulaşım kapandı Düzce’de Beyköy beldesi ile Akçakoca ilçelerinde 2 bölgede meydana gelen heyelanlar sebebiyle 10 köy yolu ulaşıma kapandı.
1.02.2024 Gündem
Kırklareli’ndeki kar kalınlığı 1 metreye ulaştı
Kırklareli’ndeki kar kalınlığı 1 metreye ulaştı Kırklareli’nin yüksek kesimlerimde etkili olan kar yağışıyla beraber Mahya Tepe'de kar kalınlığı 1 metreye kadar ulaştı.
31.01.2024 Gündem
Kar İstanbul’a ulaştı
Kar İstanbul’a ulaştı Soğuk hava, kar ve sağanak yağış ile fırtına ülkenin neredeyse tamamını etkisi altına aldı.
30.01.2024 Gündem
Son dakika: İstanbul'da kar kapıda! Meteoroloji hava durumu haritasını güncelledi
Son dakika: İstanbul'da kar kapıda! Meteoroloji hava durumu haritasını güncelledi Meteoroloji yeni hava durumu yaporunu yayımladı. 5 günlük haritada kar yağışının İstanbul dahil birçok bölgede etkili olacağı görülüyor. İşte detaylar...
27.01.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji ve AKOM'dan uyarı: 26 il alarmda, İstanbul'da kar kapıya dayandı!
Son dakika... Meteoroloji ve AKOM'dan uyarı: 26 il alarmda, İstanbul'da kar kapıya dayandı! Hava durumu tahminlerini yayınlayan Meteoroloji son dakika uyarılarda bulundu. Meteoroloji 26 il için "turuncu" ve "sarı" kodlu uyarı verdi. Öte yandan Prof. Dr. Orhan Şen de İstanbul için kar yağışı olasılığını değerlendirerek son noktayı koydu.
27.01.2024 Gündem
Son dakika... Yarın başlıyor! Kar alarmı verildi: İstanbul, Ankara, Bolu…
Son dakika... Yarın başlıyor! Kar alarmı verildi: İstanbul, Ankara, Bolu… Meteoroloji yeni haritayı paylaştı. Yarın tüm yurt yeni soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Bugün 4 kent için sarı kodlu yoğun kar uyarısı yapıldı. Hafta sonu İstanbul, Ankara, Bolu için kar uyarısı geldi. İşte tüm yurdu bekleyen hava durumu detayları…
24.01.2024 Gündem
Bitlis'te, 266 köy yolu kar nedeniyle kapandı
Bitlis'te, 266 köy yolu kar nedeniyle kapandı Bitlis’te dün başlayan ve aralıkla etkili olan kar yağışı nedeniyle 266 köy yolu ulaşıma kapandı.
24.01.2024 Gündem
Kızağını alan oraya koştu
Kızağını alan oraya koştu Yüksek kesimlerde etkisini gösteren kar yağışı sonrasında beyaza bürünen Sakarya, Akyazı’nın yüksek kesimleri, Uludağ ve Kartepe’deki kayak merkezlerini aratmayan görüntülere sahne oldu. Kızağını alanın koştuğu bölgede aileler, okullarında tatil olması vesilesiyle çocuklarını alıp karın tadını çıkardı.
23.01.2024 Gündem
Kar küreme ve tuzlama aracı çalışma yaparken yan yattı
Kar küreme ve tuzlama aracı çalışma yaparken yan yattı Bilecik Pazaryeri'nde yoğun kar sonrası çalışmalar yapan kar küreme aracı devrildi. İşte detaylar...
13.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Köy Yolu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.