Kozmik Oda

Kozmik Oda

Son dakika kozmik oda haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan kozmik oda gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan kozmik oda haber sayfamızda...

Kozmik Oda

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 298 kozmik oda haberi bulunmuştur.
Millet İttifakı ‘karar ver’ diyecek
Millet İttifakı ‘karar ver’ diyecek Yeni mottosu ‘karar ver’ olarak belirlenen kampanya sürecinde miting yerine kadınlar, gençler ve esnaf ile buluşmalar gerçekleştirilecek, deprem bölgesi ziyaret edilecek, daha sert ve net mesajlar verilecek.
18.05.2023 Gündem
Kılıçdaroğlu: Mülteci akınına kılını kıpırdatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız
Kılıçdaroğlu: Mülteci akınına kılını kıpırdatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, "Namusumuzu korumaktan aciz, her gün akın akın damalarımıza sızan bu başıbozuk insan selini seyreden, yarın bir gün 10 milyondan 30 milyona çıkıp bekamızı tehdit edecek bu mülteci akını karşısında, ithal oy ümidi uğruna kılını kıpırdatmayanlara vatanımızı bırakmayacağız" dedi. 
17.05.2023 Gündem
Yer: İstanbul! 19 ‘kozmik’ oda görüntülendi
Yer: İstanbul! 19 ‘kozmik’ oda görüntülendi FETÖ'ye ait bir dolarlar, Reina saldırganının katliam silahı, 100 milyon dolarlık uyuşturucu ve daha fazlası. CNN TÜRK muhabiri Sema Akbulut ve kameraman Ahmet Akpolat , o materyallerin üst düzey güvenlikle saklandığı adliyedeki belge odalarına girdi.
25.03.2021 Gündem
İstanbul'da dikkat çeken kareler! 200 bin soruşturma delili burada
İstanbul'da dikkat çeken kareler! 200 bin soruşturma delili burada Şişli'deki İstanbul Adalet Sarayı'nın 'kozmik odası' emanet depolarında 200 bin soruşturma delili yoğun güvenlik önlemleri altında saklanıyor.
9.03.2021 Haberler
İstanbul Adalet Sarayı'nın 'kozmik odası' emanet depolarında 200 bin soruşturma delili
İstanbul Adalet Sarayı'nın 'kozmik odası' emanet depolarında 200 bin soruşturma delili Şişli'deki İstanbul Adalet Sarayı'nın 'kozmik odası' emanet depolarında 200 bin soruşturma delili yoğun güvenlik önlemleri saklanıyor. DHA ekibinin yapılan çalışmaları görüntülediği emanet depolarında saklanan deliller arasında FETÖ'nün örgüt üyelerine dağıttığı 1 dolarlar, 15 bin silah, bunların içinde 15 Temmuz darbe girişiminde ele geçirilenler, Reina saldırısında kullanılanlar, Adnan Oktar operasyonunda ele geçirilen keskin nişancı tüfeği, terör örgütü PKK'nın Kuzey Irak'ta kurmayı planladığı TV kanalı için gerekli malzemeler de var. Cinayet şüphesi taşıyan intihar ve cinayet davalarında olay yerinden alınan kanlı giysi ve eşyalar ise açık hava deposunda tutuluyor.
9.03.2021 Gündem
FETÖ'nün 'Kozmik Oda kumpası' davasının gerekçeli kararı açıklandı
FETÖ'nün 'Kozmik Oda kumpası' davasının gerekçeli kararı açıklandı Ankara 2. Ağır Ceza Mahkemesi, 19 Aralık 2009'da dönemin Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a 'suikast ihbarı' ile başlatılan ve sonrasında Seferberlik Tetkik Kurulunun 'Kozmik Odası'nda aramaya kadar uzanan soruşturmada, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) personeline Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) mensuplarınca kumpas kurulduğu iddiasıyla 82 sanık hakkında açılan davada verdiği hükme ilişkin gerekçeli kararı tamamladı.
3.12.2020 Gündem
Son dakika... Kumpası açığa çıkardı başına gelmeyen kalmadı
Son dakika... Kumpası açığa çıkardı başına gelmeyen kalmadı Kozmik Oda’dan çaldığı devlet sırlarını yurt dışına kaçıran FETÖ’cü eski TÜBİTAK Siber Güvenlik Enstitüsü Uzmanı Ünal Tatar, ABD’nin en prestijli üniversitelerinde çalışırken, tuttuğu tutanaklarla savcı ve polisler arasındaki işbirliğini açığa çıkartan eski TÜBİTAK Elektronik ve Kriptoloji Enstitüsü Baş Uzman Araştırmacısı Umut Barış Erdoğan’ın başına gelmeyen kalmadı.
15.11.2020 Gündem
‘Kozmik Oda kumpasçısı’nın izi bulundu! ABD’de hoca yapmışlar
‘Kozmik Oda kumpasçısı’nın izi bulundu! ABD’de hoca yapmışlar Kozmik Oda’da yer alan devlet sırrı niteliğindeki gizli belgeleri kopyalayıp yurt dışına kaçırmakla suçlanan eski TÜBİTAK çalışanı Ünal Tatar’ın izi ABD’de bulundu. Firari Tatar’ın New York Üniversitesi’nin Albany’deki kampusunda doçent olarak ‘siber güvenlik’ dersi verdiği ortaya çıktı.
14.11.2020 Gündem
Son dakika... Kozmik oda davasında karar! Ceza yağdı
Son dakika... Kozmik oda davasında karar! Ceza yağdı Gelen son dakika haberine göre; FETÖ'nün Kozmik Oda soruşturmasında TSK personeline kumpas kurulmasına ilişkin davada 28 sanık, 2 yıl 1 ay ile 10 yıl arasında hapse mahkum edildi.
16.10.2020 Gündem
Son dakika: 9 çelik kapı kırıldı! Kozmik odaya girildi
Son dakika: 9 çelik kapı kırıldı! Kozmik odaya girildi Gelen bir son dakika haberine göre; DHKP/C terör örgütünün ana merkezi konumundaki İdil Kültür Merkezi’ne, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şubesi ekipleri baskın yaptı.Örgüt yöneticileri toplantı yaparken yakalandı.
7.08.2020 Haberler
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi
Muhteşem direnişin destansı hikâyesi 15 Temmuz 2016’da Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) hain darbe girişimine maruz kalan Türk halkı, demokrasiye sahip çıkarak bir destan yazdı. Darbeci hainlere geçit vermeyen halk, “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” dedi.
15.07.2020 Gündem
FETÖ’nün kaçak ‘mavi’ militanları belli oldu
FETÖ’nün kaçak ‘mavi’ militanları belli oldu Son dakika haberi... Fetullahçı Terör Örgütü'nün Mavi kategoride arananlar listesi de belli oldu. Listede 22 isim bulunurken aralarında örgütün azılı mensuplarından Emrullah Uslu, Ahmet Hamdi Parlak gibi isimler de yer aldı.
21.06.2020 Gündem
‘Hiçbir CHP’li boyun eğmez’
‘Hiçbir CHP’li boyun eğmez’ Milletvekilliklerinin düşürülmesini ‘millet iradesine yapılmış darbe’ olarak niteleyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Milletin verdiği oyu geçersiz kabul ediyorsun. Hani milli irade vardı” ifadelerini kullandı
10.06.2020 Siyaset
Kılıçdaroğlu: Bugün Avrupa'nın en güçlü sağlık ordusu bizde
Kılıçdaroğlu: Bugün Avrupa'nın en güçlü sağlık ordusu bizde Son dakika haberi... CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''1923 yılında Cumhuriyet’i kurduğumuzda Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nde sadece 554 doktor vardı. 4 hemşire, 69 eczacı, 136 ebe vardı. Bugün Cumhuriyet’in aydınlanma felsefesinin ortaya koyduğu bir gerçek, bugün Avrupa’nın en güçlü sağlık ordusu bizde'' dedi.
9.06.2020 Siyaset
‘Annelerin mücadelesine herkesten destek var’
‘Annelerin mücadelesine herkesten destek var’ MHP lideri Bahçeli, Diyarbakırlı annelerin eylemine ilişkin “Annelerin mücadelesi herkes tarafından anlaşılır hale geldi ve destek buluyor. HDP’nin önündeki her anne terörün bitmek üzere olduğu bir mücadelenin cesaretlendirdiği analardır” dedi
13.09.2019 Gündem
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi?
Bahçeli'den yeni parti çıkışı: Selam vermeyene oy verilir mi? Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün akşam MHP’yi izleyen gazetecilerle yemekte bir araya geldi. Bahçeli yeni parti çalışmalarından kadın cinayetlerine kadar gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı.
12.09.2019 Siyaset
'Futbolda şike davası'nı onayan eski Yargıtay üyesine hapis
'Futbolda şike davası'nı onayan eski Yargıtay üyesine hapis Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kumpas davalarından  olduğu ortaya çıkan ve dönemin Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile spor dünyasında tanınmış birçok kişinin hapis cezasına çarptırıldığı, "futbolda  şike davası"nda onama kararı veren eski Yargıtay 5. Daire üyesi Mesut Kundakçı, FETÖ üyeliğinden 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
22.05.2019 Gündem
Son dakika... Kozmik Oda davasında karar çıktı
Son dakika... Kozmik Oda davasında karar çıktı Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a yönelik suikast iddialarıyla başlatılan ve Ankara Seferberlik Bölge Başkanlığının "kozmik odaları"nda günlerce süren aramalarla devam eden soruşturmada görev alan hakim ve savcıların yargılandığı davada karar verildi.
25.04.2019 Gündem
Son dakika... Bahçeli: İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir
Son dakika... Bahçeli: İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "YSK'nın 7 asil 4 yedek üyesi zillete göz yumamaz. İstanbul'da seçim tekrarı beka meselesidir. Ne İstanbul ne de Türkiye sokakta bulunmuştur" dedi.
21.04.2019 Siyaset
Bakan Soylu açıkladı: CHP İzmir listelerine PKK tarafından itelenmiş 14 kişi var
Bakan Soylu açıkladı: CHP İzmir listelerine PKK tarafından itelenmiş 14 kişi var İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Resmen PKK tarafından CHP İzmir listelerine itelenmiş 14 kişi var." dedi.
21.03.2019 Siyaset
Bakan Soylu: "Üç vatandaş geldi ihbar etti..."
Bakan Soylu: "Üç vatandaş geldi ihbar etti..." İçişleri Bakanı Süleyman Soylu HDP Adana il binasına düzenlenen operasyonla ilgili açıklama yaptı. Bakan Soylu; "HDP binasında bundan 3 yıl önce mahkeme kurmuşlar, çek-senetçilik yapıyorlar. Üç vatandaş geldi ihbar etti, 'Orada kozmik oda var, o kozmik odaya sadece bunların milletvekilleri giriyor.' dedi. Soylu; "7 ajanda ve paralar ele geçirdik. Elektrik parasını ödeyemiyorlar, kasada para tutuyorlar. Onun ötesinde başka illere de sıçrayacak birçok bilgiler ele geçirdik" ifadelerini kullandı.
21.03.2019 Siyaset
Kritik davalarda adı geçiyordu! Firari Yargıtay üyesi bağ evinde yakalandı
Kritik davalarda adı geçiyordu! Firari Yargıtay üyesi bağ evinde yakalandı Aydın'ın Koçarlı ilçesinde, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından meslekten ihraç edilen ve haklarında yakalama kararı çıkarılan 24 eski Yargıtay üyesinden biri olan Mehmet Aydoğdu, bağ evinde yakalanarak gözaltına alındı.
23.10.2018 Gündem
Yurt dışına kaçan 419 FETÖ'cünün iadesi istendi
Yurt dışına kaçan 419 FETÖ'cünün iadesi istendi FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimi öncesinde veya sonrasında yurt dışına kaçan 419 yönetici ve üyesi hakkında iade talebinde bulunuldu.
19.10.2018 Gündem
'Türk’ün töresidir, davet varsa icabet eden çıkar'
'Türk’ün töresidir, davet varsa icabet eden çıkar' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında konuştu.
9.10.2018 Siyaset
Bahçeli: Gök girsin kızıl çıksın ki katiller doğdukları güne lanet edecekler
Bahçeli: Gök girsin kızıl çıksın ki katiller doğdukları güne lanet edecekler MHP Lideri Devlet Bahçeli, Batman'da gerçekleşen hain saldırıya ilişkin, "Gök girsin kızıl çıksın ki katiller doğdukları güne lanet edecekler" dedi.
4.10.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Kozmik Oda ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.