Kpss A Grubu

Kpss A Grubu

Son dakika KPSS A grubu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan KPSS A grubu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan KPSS A grubu haber sayfamızda...

Kpss A Grubu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 411 kpss a grubu haberi bulunmuştur.
KPSS 2024 Tarihleri: KPSS Ne Zaman Yapılacak? KPSS Sınav ve Başvuru Tarihleri Hangi Gün?
KPSS 2024 Tarihleri: KPSS Ne Zaman Yapılacak? KPSS Sınav ve Başvuru Tarihleri Hangi Gün? Kamu kurum ve kuruluşlarının personel ihtiyaçlarını karşılamak için gerçekleştirilen KPSS lisans hey yıl, ön lisans ve ortaöğretim KPSS ise çift yıllarda olmak üzere 2 yılda bir yapılmaktadır. ÖSYM tarafından düzenlene sınav adayların eğitim öğretim düzeyi dikkate alınarak hazırlanır. Her yıl binlerce kişinin girdiği KPSS’de puan türleri ve sınav türleri alanlara göre değişiklik gösterir. Sınav hazırlığında olan kişilerin merak ettiği başlıklardan birisi de KPSS başvuru tarihleridir. 2024 KPSS ile ilgili detaylı bilgi için içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
KPSS Konuları 2024... KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı
KPSS Konuları 2024... KPSS Lisans, Ön Lisans ve Ortaöğretim Konuları ve Soru Dağılımı ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS devlet kadrolarına alınacak olan personellerin seçilmesi için yapılan sınavdır. Her yıl milyonlarca insanın girdiği bu sınav eğitim düzeyine göre düzenlenmektedir. Sınav girecek olan kişilerin sorumlu olması gereken bazı konular bulunur. Bu nedenle sınav öncesi adayların aklına takılan konulardan birisi de KPSS konuları olmaktadır. KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim konuları ve soru dağılımı hakkında detaylı bilgi almak için sizin için hazırladığımız ‘KPSS Konuları 2024’ başlıklı içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Eğitim
2023 KPSS BRANŞ BAZINDA SIRALAMALAR BELLİ OLDU: KPSS A grubu ve öğretmenlik branş bazında sıralamalara nasıl bakılır? KPSS branş sıralamaları...
2023 KPSS BRANŞ BAZINDA SIRALAMALAR BELLİ OLDU: KPSS A grubu ve öğretmenlik branş bazında sıralamalara nasıl bakılır? KPSS branş sıralamaları... KPSS branş bazında sıralamaları sınava giren adayların gündeminde bulunuyor. ÖSYM yaptığı açıklama ile KPSS A grubu ve öğretmenlik branş bazında sıralamaların sisteme yansıtıldığını duyurdu. Peki KPSS branş bazında sıralamalara nasıl bakılır? İşte KPSS branş sıralamaları sorgulama ekranı...
13.09.2023 Bilgi Rehberi
ÖSYM duyurdu! Milli Sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı
ÖSYM duyurdu! Milli Sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 2023-YKS Milli Sporcu yerleştirme sonuçları açıklandı.
13.09.2023 Eğitim
KPSS A grubu ve öğretmenlik branş bazlı sıralamalar açıklandı
KPSS A grubu ve öğretmenlik branş bazlı sıralamalar açıklandı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 2023 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik grubunda branş bazında sıralamalar açıklandı.
13.09.2023 Eğitim
Merakla beklenen KPSS sonuçları açıklandı! Cevap kağıtları erişime açıldı
Merakla beklenen KPSS sonuçları açıklandı! Cevap kağıtları erişime açıldı 23 Temmuz tarihinde düzenlenen 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınavı sonuçları http://osym.gov.tr internet adresinden açıklandı. İşte haberin ayrıntıları...
25.08.2023 Gündem
KPSS SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2023 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik alan bilgisi sınav sonuçları tarihi belli mi?
KPSS SINAV SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? 2023 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik alan bilgisi sınav sonuçları tarihi belli mi? KPSS sınavları devam ediyor. KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavlarının ardından bu hafta sonu KPSS Alan bilgisi sınavları yapılacak. İki günde üç oturumda gerçekleşecek KPSS'nin sonuçlarının ise ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. KPSS sonuçları ne zaman açıklanır?
29.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS alan sınavları ne zaman, saat kaçta? 2023 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) sınav tarihi: KPSS SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA
KPSS alan sınavları ne zaman, saat kaçta? 2023 KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Alan Bilgisi) sınav tarihi: KPSS SINAV GİRİŞ YERİ SORGULAMA KPSS için geri sayım başladı. Geçtiğimiz hafta Genel Yetenek-Genel Kültür Eğitim Bilimleri sınavı gerçekleşmişti. Bu hafta KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi sınavları yapılacak. Sınavlar iki günde yapılacak. Peki, KPSS ne zaman, saat kaçta başlayacak? İşte KPSS sınav giriş yeri sorgulama ekranı.
28.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS NE ZAMAN 2023? KPSS Ortaöğretim ve Önlisans tarihi ve KPSS sınav takvimi belli oldu mu?
KPSS NE ZAMAN 2023? KPSS Ortaöğretim ve Önlisans tarihi ve KPSS sınav takvimi belli oldu mu? KPSS sınavları uygulanıyor! ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS ortaöğretim, önlisans ve lisans sınav tarihleri araştırılıyor. 2023 yılında Kamu Personeli Seçme Sınavı lisans uygulaması yapıldı. Bu sene içerisinde KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT sınavı düzenleniyor. Peki, KPSS önlisans ve ortaöğretim ne zaman?
27.07.2023 Bilgi Rehberi
KPSS PUAN HESAPLAMA 2023: KPSS puanı kaç yıl geçerli? KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınav puanı nasıl hesaplanır?
KPSS PUAN HESAPLAMA 2023: KPSS puanı kaç yıl geçerli? KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Sınav puanı nasıl hesaplanır? KPSS lisans sınavı uygulandı ve adayların soru kitapçığı ile cevap kağıtları yayımlandı. Sınava katılan binlerce aday merakla sonuçlarını beklerken 2023 KPSS puan hesaplama işlemini de gerçekleştiriyor. ÖSYM, KPSS değerlendirmesinin nasıl ve ne şekilde gerçekleştiğine dair detayları paylaşmıştı. Peki, 2023 KPSS puan hesaplama nasıl yapılır? KPSS kaç yıl geçerli?
23.07.2023 Bilgi Rehberi
2023 KPSS SINAVLARI NE ZAMAN, KPSS saat kaçta başlıyor-bitiyor? KPSS lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ve ÖABT sınavları ne zaman, sınav süresi kaç dakika?
2023 KPSS SINAVLARI NE ZAMAN, KPSS saat kaçta başlıyor-bitiyor? KPSS lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ve ÖABT sınavları ne zaman, sınav süresi kaç dakika? KPSS sınavları için geri sayılıyor. 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Gözler KPSS sınav saati ve sürelerine çevrildi. Peki KPSS sınavı ne zaman, saat kaçta başlıyor ve bitiyor 2023?
23.07.2023 App Sayfaları
KPSS ÖABT NE ZAMAN, süresi kaç dakika? 2023 KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek sınav giriş belgesi nasıl alınır?
KPSS ÖABT NE ZAMAN, süresi kaç dakika? 2023 KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek sınav giriş belgesi nasıl alınır? ÖSYM tarafından Kamu Personel Seçme Sınavı A Grubu ve Öğretmenlik için sınav giirş belgeleri yayımlandı. Üç oturumda yapılacak 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik sınav tarihi yaklaştı. Adaylar bir yandan da ''KPSS ÖABT ne zaman?'' sorusuna yanıt arıyor. İşte, KPSS sınav tarihleri ve sınav süresi...
19.07.2023 Bilgi Rehberi
2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav yerleri açıklandı! İşte sınav giriş belgesi sorgulama...
2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi sınav yerleri açıklandı! İşte sınav giriş belgesi sorgulama... 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi oturumları sınava giriş belgeleri erişime açıldı. ÖSYM üzerimden sınav yerlerini öğrenebilirsiniz.
19.07.2023 Bilgi Rehberi
ÖSYM’den KPSS ücreti kararı
ÖSYM’den KPSS ücreti kararı Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanı Prof...
17.05.2023 Eğitim
ÖSYM’den deprem bölgesi kararı! KPSS’ye katılacaklardan ücret alınmayacak
ÖSYM’den deprem bölgesi kararı! KPSS’ye katılacaklardan ücret alınmayacak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), deprem bölgesindeki adaylardan KPSS başvurularında ücret alınmayacağını duyurdu.
16.05.2023 Haberler
ÖSYM’den deprem bölgesi kararı! KPSS’ye katılacaklardan ücret alınmayacak
ÖSYM’den deprem bölgesi kararı! KPSS’ye katılacaklardan ücret alınmayacak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı (ÖSYM), deprem bölgesindeki adaylardan KPSS başvurularında ücret alınmayacağını duyurdu.
16.05.2023 Gündem
KPSS Başvuru Tarihleri: 2023 KPSS ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı?
KPSS Başvuru Tarihleri: 2023 KPSS ne zaman, başvuru kılavuzu yayımlandı mı? ÖSYM tarafından 2023 sınav takvimi yayımlanmıştı. Böylece KPSS tarihleri de netleşti. KPSS (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri), KPSS (Alan Bilgisi), KPSS (ÖABT) sınav ve başvuru tarihleri netleşti. Peki, KPSS başvurusu ne zaman, kılavuz yayımlandı mı?
21.03.2023 Bilgi Rehberi
YKS oturumlarının tarihleri belli oldu
YKS oturumlarının tarihleri belli oldu 2023 ÖSYM sınav takvimi, ÖSYM Başkanlığa tarafından açıklandı. Takvime göre, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) oturumları 17-18 Haziran 2023'te yapılacak.
24.11.2022 Gündem
Bodrum Belediye Başkanlığı müfettiş yardımcısı alacak
Bodrum Belediye Başkanlığı müfettiş yardımcısı alacak Basın İlan Kurumu'nun ilan portalı ilan. gov. tr'de yer alan duyuruya göre Bodrum Belediye Başkanlığı müfettiş yardımcısı alacak.
22.09.2022 Ekonomi
Kpss P3 Puan Türü Nedir? P3 Puan Türü İle Alım Yapan Kurumlar Hangileri?
Kpss P3 Puan Türü Nedir? P3 Puan Türü İle Alım Yapan Kurumlar Hangileri? KPSS devlet memurluğa giriş için kullanılan bir sınavdır. Lisans alanında her yıl önlisans ve orta öğretim düzeyinde ise iki yılda bir olarak düzenlenmektedir. Peki KPSS P3 puan türü nedir? P3 puanı türü ile hangi kurumların ilanlarına başvuru yapılabilmektedir detayları ile derledik.
2.12.2021 Eğitim
Ticaret Bakanlığı 60 müfettiş yardımcısı alacak
Ticaret Bakanlığı 60 müfettiş yardımcısı alacak Ticaret Bakanlığı, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığında istihdam edilmek üzere 60 müfettiş yardımcısı alımı yapacak.
24.09.2021 Ekonomi
KPSS’de bir sorunun cevabı değişti
KPSS’de bir sorunun cevabı değişti Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2021-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) sonuçlarını açıkladı.
17.09.2021 Eğitim
Son dakika! KPSS sonuçları açıklandı
Son dakika! KPSS sonuçları açıklandı Merakla beklenen 2021 KPSS sonuçları açıklandı. ÖSYM Başkanı Halis Aygün, "2021-Kamu Personel Seçme Sınavı sınav sonuçları açıklanmıştır. Adaylarımız sonuçlarını https://sonuc.osym.gov.tr sayfamızdan öğrenebilirler." dedi.
16.09.2021 Gündem
KPSS sonuçları açıklandı! 2021 KPSS sonucu sorgulama ekranı ÖSYM
KPSS sonuçları açıklandı! 2021 KPSS sonucu sorgulama ekranı ÖSYM KPSS sonuçları açıklandı. Adaylar, ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler. İşte erişim linki...
16.09.2021 Gündem
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM duyurdu KPSS sonuçları...
KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM duyurdu KPSS sonuçları... KPSS sonuçları için sabırsızlık devam ediyor. 2021 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu yoğun ilgi görürken, ÖSYM'nin takviminde KPSS sonuçları tarihi yer aldı. İşte büyük merakla ve heyecanla beklenilen KPSS sonuçları tarihi...
27.08.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kpss A Grubu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.