Yeni KPSS ne zaman? KPSS başvuru ücreti tekrar alınacak mı? ÖSYM'den duyuru
Yeni KPSS ne zaman? KPSS başvuru ücreti tekrar alınacak mı? ÖSYM'den duyuru 2022 KPSS lisans sınavı ile ilgil son dakika gelişmesi yaşandı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen KPSS hakkında ÖSYM başkanından açıklama geldi ve sınavın iptal olduğu bildirildi. Adaylar ise merakla 'yeni KPSS ne zaman, hangi tarihte?' sorusuna yanıt arıyor.
5.08.2022 Bilgi Rehberi
KPSS ertelendi mi? KPSS 2020 ne zaman uygulanacak?
KPSS ertelendi mi? KPSS 2020 ne zaman uygulanacak? KPSS ertelendi mi? sorusu son zamanlarda yoğun ilgi gören konulardan biri. Her yıl düzenli olaran uygulanan KPSS sınavları için hazırlıklar adaylar tarafından devam ediyor. Ülkemizde yaşanan corona virüs tedbirleri arasında yer alan bazı sınavların ertelenmesi KPSS adaylarını da meraklandırdı. Peki KPSS ertelendi mi? KPSS 2020 ne zaman uygulanacak?
28.03.2020 Gündem
KPSS sınavı ertelendi mi? KPSS Ortaöğretim, Önlisans, Lisans sınav tarihleri değişti mi?
KPSS sınavı ertelendi mi? KPSS Ortaöğretim, Önlisans, Lisans sınav tarihleri değişti mi? KPSS sınav tarihleri ertelendi mi sorusu adaylar tarafından tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. YÖK Başkanı Yekta Saraç tarafından dün YKS sınavlarının ertelendiğinin duyurulmasının ardından bugün ÖSYM başkanı Halis Aygün tarafından yapılan açıklama ile ÖSYM sınav takviminde güncelleme yapıldığı adaylara duyuruldu. Peki KPSS sınavları ertelendi mi?
27.03.2020 Gündem
KPSS ertelendi mi? KPSS 2020 sınav tarihleri ne zaman?
KPSS ertelendi mi? KPSS 2020 sınav tarihleri ne zaman? Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) hazırlıkları milyonlarca aday tarafından devam ediyor. ÖSYM tarafından uygulanacak olan KPSS ertelendi mi? KPSS adaylarının merakla araştırdığı 'KPSS ertelendi mi 2020' sorusu yoğun ilgi görüyor. Ülkemizde yaşanan corona virüsü nedeniyle büyük merak konusu olan KPSS sınav tarihlerinde bir değişiklik oldu mu? İşte KPSS adaylarının bilmesi gerekenler...
17.03.2020 Gündem
KPSS ÖABT ertelendi mi? KPSS sonuçlarından sonra şok açıklama!
KPSS ÖABT ertelendi mi? KPSS sonuçlarından sonra şok açıklama! Geçen haftalarda 2016 KPSS sonuçlarının açıklanmasından sonra şimdi ÖSYM, KPSS ÖABT için kritik açıklama yaptı. Öğrenciler KPSS ÖABT sınavı ertelendi mi? ya da KPSS iptal mi oldu? diye merak ediyor. İşte ÖSYM'den gelen o açıklama...
20.07.2016 Gündem