2022 KPSS lisans başvuru ücretleri! KPSS lisans başvurusu nasıl ve nereden yapılır? ÖSYM başvuru ekranı...
2022 KPSS lisans başvuru ücretleri! KPSS lisans başvurusu nasıl ve nereden yapılır? ÖSYM başvuru ekranı... 2022 KPSS başvuruları devam ediyor! 24 Mayıs tarihinde ÖSYM tarafından alınmaya başlanan KPSS lisans başvuruları 6 Haziran saat 23:59'da sona erecek. Bu süre içerisinde adaylar KPSS lisans başvurularını ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden veya ÖSYM büroları aracılığı ile yapabilecek. Peki KPSS lisans sınavları hangi tarihlerde yapılacak?
2.06.2022 Gündem
2022 KPSS lisans başvuruları devam ediyor! KPSS lisans başvuru ücreti ne kadar?
2022 KPSS lisans başvuruları devam ediyor! KPSS lisans başvuru ücreti ne kadar? KPSS lisans başvuruları alınmaya devam ediyor. 24 Mayıs tarihinde alınmaya başlanan KPSS lisans başvuruları 6 Haziran tarihine kadar alınmaya devam edecek. Adaylar başvuru işlemlerini ais.ösym.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numarası ve şifrelerini girdikten sonra yapabilecek. Peki KPSS lisans başvuru ücretleri ne kadar?
1.06.2022 Gündem
KPSS LİSANS BAŞVURU 2022: KPSS başvurusu nasıl yapılır başvuru ücreti ne kadar?
KPSS LİSANS BAŞVURU 2022: KPSS başvurusu nasıl yapılır başvuru ücreti ne kadar? KPSS lisans başvuruları ÖSYM tarafından dün alınmaya başladı. 24 Mayıs tarihinde alınmaya başlananan başvuru işlemleri 6 Haziran tarihine kadar alınmaya devam edecek. Adaylar katılım sağlayacakları sınava göre başvuru ücreti ödeyecek. Peki adaylar hangi sınav için ne kadar başvuru ücreti ödeyecek? Başvurular nasıl yapılacak?
26.05.2022 Gündem
ÖSYM KPSS Lisans başvuru kılavuzunu yayımladı! KPSS 2020 Lisans başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
ÖSYM KPSS Lisans başvuru kılavuzunu yayımladı! KPSS 2020 Lisans başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar? Yüz binlerce adayı yakından ilgilendiren KPSS Lisans başvuru kılavuzu ÖSYM tarafından yayımlandı. Üniversitelerin Lisans bölümlerinden mezun olan veya mezuniyet durumu olan adaylar bu yıl gerçekleştirilecek olan Lisans sınavında ter dökecek. Üniversiteden mezun olduktan sonra öğretmenlik mesleğini devlet kadrolarında yerine getirmek isteyen veya memur olmak isteyen adaylar KPSS başvuru ücreti işlemlerini 30 Haziran-13 Temmuz tarihleri arasında ais.ösym.gov.tr veya ÖSYM büroları aracılığı ile gerçekleştirebilecek. Peki başvuru işlemi nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
30.06.2020 Gündem