Kpss Sınavı

Kpss Sınavı

Son dakika KPSS SINAVI haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan KPSS SINAVI gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan KPSS SINAVI haber sayfamızda...

Kpss Sınavı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.663 kpss sınavı haberi bulunmuştur.
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti
Bakan Tekin'den son dakika öğretmen ataması açıklaması! Kabine toplantısını işaret etti Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, önümüzdeki hafta kabine toplanırsa atanacak öğretmen sayısı açıklanacağını duyurdu.
24.04.2024 Gündem
KPSS 2024 SINAV TARİHLERİ 📍 ÖSYM KPSS 2024 Lisans, Önlisans, Ortaöğretim sınav başvuru tarihleri ne zaman?
KPSS 2024 SINAV TARİHLERİ 📍 ÖSYM KPSS 2024 Lisans, Önlisans, Ortaöğretim sınav başvuru tarihleri ne zaman? KPSS sınavı her yıl ÖSYM tarafından gerçekleştiriliyor. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra devlet kadrolarında çalışabilmek isteyen bireyler KPSS sınavına girip yeterli puanı alabilmek için çabalıyor. Lisans sınavının yanı sıra Önlisans ve Ortaöğretim sınavları 2 yıl da bir gerçekleştiriliyor. Peki KPSS 2024 sınavları ne zaman yapılacak?
20.12.2023 Bilgi Rehberi
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor'
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor' Uşaklı tek yumurta ikizleri, ilk, orta, lise ve üniversiteyi birlikte okuyarak mezun olduktan sonra Bitlis'teki aynı okulda matematik öğretmeni olarak atandı.
28.09.2023 Gündem
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor'
İkiz kız kardeşler aynı okula öğretmen olarak atandı! 'Öğrencilerimiz bizi karıştırıyor' Uşaklı tek yumurta ikizleri, ilk, orta, lise ve üniversiteyi birlikte okuyarak mezun olduktan sonra Bitlis'teki aynı okulda matematik öğretmeni olarak atandı.
28.09.2023 Haberler
2023 KPSS SINAVLARI NE ZAMAN, KPSS saat kaçta başlıyor-bitiyor? KPSS lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ve ÖABT sınavları ne zaman, sınav süresi kaç dakika?
2023 KPSS SINAVLARI NE ZAMAN, KPSS saat kaçta başlıyor-bitiyor? KPSS lisans Genel Yetenek ve Genel Kültür, Eğitim Bilimleri ve ÖABT sınavları ne zaman, sınav süresi kaç dakika? KPSS sınavları için geri sayılıyor. 2023-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumları bu hafta sonu gerçekleştirilecek. Gözler KPSS sınav saati ve sürelerine çevrildi. Peki KPSS sınavı ne zaman, saat kaçta başlıyor ve bitiyor 2023?
23.07.2023 App Sayfaları
KPSS SINAV TARİHLERİ: 2023 KPSS lisans başvuru son günü ne zaman, KPSS'ye kaç gün kaldı?
KPSS SINAV TARİHLERİ: 2023 KPSS lisans başvuru son günü ne zaman, KPSS'ye kaç gün kaldı? 2023 KPSS başvuru süreci sürüyor. ÖSYM tarafından KPSS lisans başvuruları online olarak alınıyor. Bu sene KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri, Alan Bilgisi ve ÖABT uygulaması olacak. Sınava katılacak adaylar ise 'KPSS lisans başvurusu ne zaman bitiyor, KPSS sınavı ne zaman, kaç gnü kaldı?' sorularını yöneltiyor.
24.05.2023 Bilgi Rehberi
KPSS LİSANS BAŞVURU TARİHLERİ 2023; KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Alan Bilgisi, ÖABT sınav başvuru tarihleri ve sınav tarihleri
KPSS LİSANS BAŞVURU TARİHLERİ 2023; KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek, Alan Bilgisi, ÖABT sınav başvuru tarihleri ve sınav tarihleri 2023 KPSS başvuru tarihleri sınava katılım sağlayacak olan adaylar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. ÖSYM sınav takviminin yayımlanmasının ardından KPSS sınavı için başvuruların alınacağı tarihleri ve sınav tarihleri de netleşti. Peki 2023 KPSS sınav başvuruları ne zaman alınacak?
28.04.2023 Bilgi Rehberi
FETÖ’nün KPSS sınavı çalışma evlerine yönelik operasyon: 11 şüpheli yakalandı
FETÖ’nün KPSS sınavı çalışma evlerine yönelik operasyon: 11 şüpheli yakalandı FETÖ/PDY Silahlı Terör Örgütü’nün KPSS  Lisans sınavı sözde çalışma evlerine yönelik İstanbul merkezli 7 ilde eş zamanlı düzenlenen operasyonlarda 11 şüpheli yakalandı. 
1.03.2023 Gündem
KPSS ORTAÖĞRETİM sınavı ne zaman, saat kaçta, kaç dakika sürecek? ÖSYM giriş KPSS sınav giriş belgesi alma ekranı
KPSS ORTAÖĞRETİM sınavı ne zaman, saat kaçta, kaç dakika sürecek? ÖSYM giriş KPSS sınav giriş belgesi alma ekranı KPSS ortaöğretim sınavı için geri sayım başladı. Hafta sonu uygulanacak olan Kamu Personel Seçme Sınavı 2022 Ortaöğretim için adaylar sınav giriş yerlerini sorguluyor. Peki, KPSS ortaöğretim sınavı ne zaman, saat kaçta yapılacak? KPSS sınav giriş yeri nasıl sorgulanır?
4.11.2022 Bilgi Rehberi
KPSS SAAT KAÇTA BAŞLIYOR VE NE ZAMAN BİTİYOR 2022 KPSS lisans genel kültür-yetenek ve eğitim bilimleri sınavı kaç dakika?
KPSS SAAT KAÇTA BAŞLIYOR VE NE ZAMAN BİTİYOR 2022 KPSS lisans genel kültür-yetenek ve eğitim bilimleri sınavı kaç dakika? KPSS sınavı bugün başladı. KPSS lisans genel kültür- genel yetenek sınavı ve eğitim bilimleri sınavı bugün gerçekleştiriliyor. Sınavın başlamasından sonra KPSS sınavının bitiş saati ve sınav süresi adaylar tarafından merak ediliyor. Peki KPSS sınavı saat kaçta, sınav süresi ne kadar 2022?
18.09.2022 Bilgi Rehberi
Sınava geç kalan KPSS adayları Usain Bolt’u aratmadı
Sınava geç kalan KPSS adayları Usain Bolt’u aratmadı Samsun’da Kamu Personeli Seçme Sınavı’na (KPSS) yetişmeye çalışan memur adayları, ünlü atlet Usain Bolt’u aratmadı. Adaylar, kapılar kapanmadan okula girebilmek için son anda depar atarak içeri girdiler.
18.09.2022 Haberler
2022 KPSS kaç dakika, sınav saat kaçta başlıyor ve bitiyor? || KPSS lisans genel kültür-yetenek ve eğitim bilimleri sınav süreleri ne kadar?
2022 KPSS kaç dakika, sınav saat kaçta başlıyor ve bitiyor? || KPSS lisans genel kültür-yetenek ve eğitim bilimleri sınav süreleri ne kadar? KPSS sınavı bugün gerçekleştiriliyor. KPSS Genel Kültür-Genel Yetenek ve Eğitim Bilimleri sınavları bu hafta sonu yapılıyor. Adaylar sınav süreleri ile başlangıç-bitiş saatini merak ediyorlar. Peki KPSS saat kaçta başlıyor-bitiyor? KPSS lisans sınavı kaç dakika?
18.09.2022 Bilgi Rehberi
KPSS NE ZAMAN 2022, yeni KPSS lisans sınavları hangi tarihte yapılacak, ne zamana ertelendi? ÖSYM KPSS sınav takvimini açıkladı mı, KPSS iptal mi?
KPSS NE ZAMAN 2022, yeni KPSS lisans sınavları hangi tarihte yapılacak, ne zamana ertelendi? ÖSYM KPSS sınav takvimini açıkladı mı, KPSS iptal mi? KPSS iptal oldu ve gözler yeni sınav tarihlerinde! KPSS sınavı son dakika gelişmeleri adayların gündeminde bulunuyor. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, KPSS sınavı ile ilgili son durumu paylaştı. İptal detayının açıklanmasından sonra ise yeni sınav tarihleri merak konusu oldu. Peki yeni KPSS ne zaman yapılacak, hangi tarihte 2022?
7.08.2022 Bilgi Rehberi
KPSS ÖABT-Alan Bilgisi sınavları ertelendi mi, sınavlar ne zaman 2022? KPSS Alan Bilgisi-ÖABT yeni sınav tarihleri açıklandı mı, hangi gün yapılacak?
KPSS ÖABT-Alan Bilgisi sınavları ertelendi mi, sınavlar ne zaman 2022? KPSS Alan Bilgisi-ÖABT yeni sınav tarihleri açıklandı mı, hangi gün yapılacak? KPSS ÖABT ve alan bilgisi sınavları ile ilgili son dakika gelişmeleri gündemde yer alıyor. ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, KPSS sınavı ile ilgili gelişmeleri açıkladı. Ersoy'un açıklaması sonrası KPSS ÖABT ve KPSS alan bilgisi sınavı tarihleri merak edilmeye başlandı. peki KPSS ÖABT ertelendi mi, ne zaman yapılacak? İşte KPSS alan bilgisi sınavı ile ilgili son gelişmeler...
5.08.2022 Bilgi Rehberi
KPSS sınav yerleri belli oldu mu, lisans sınavı ne zaman? 2022 KPSS önlinsans-ortaöğretim tarihleri ÖSYM
KPSS sınav yerleri belli oldu mu, lisans sınavı ne zaman? 2022 KPSS önlinsans-ortaöğretim tarihleri ÖSYM KPSS lisans sınavı için geri sayım başladı! ÖSYM tarafından Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS 2022) temmuz ayında düzenlenecek. Sınav öncesi sınav yeri giriş belgesi ise adayların gündeminde. Peki, KPSS önlisans-ortaöğretim sınavları ne zaman, başvuruları hangi tarihte?
11.07.2022 Bilgi Rehberi
KPSS 2022 | Bu yıl ortaöğretim ve önlisans KPSS başvuruları başladı mı, hangi tarihte başlıyor?
KPSS 2022 | Bu yıl ortaöğretim ve önlisans KPSS başvuruları başladı mı, hangi tarihte başlıyor? KPSS ortaöğretim ve önlisans başvuruları için geri sayım sürüyor. İki yıl sonra sınava girecekler sıkça tarihleri araştırıyor. Bu nedenle "KPSS ortaöğretim ve önlisans başvuruları başladı mı, hangi tarihte başlıyor?" sorusuna cevap aranıyor.
29.06.2022 Gündem
2022 KPSS BAŞVURU TARİHİ || KPSS başvurusu başladı mı? KPSS (ortaöğretim, önlisans, lisans) ne zaman, sınav günü hangi ay?
2022 KPSS BAŞVURU TARİHİ || KPSS başvurusu başladı mı? KPSS (ortaöğretim, önlisans, lisans) ne zaman, sınav günü hangi ay? Geri sayım başladı. KPSS başvuruları için kısa bir süre kaldı. Adaylar, KPSS başvuru tarihleri ne zaman aramasına devam ediyor. Peki KPSS sınavları ne zaman yapılacak? İşte ÖSYM sınav takviminden KPSS başvuru ve sınav günleri...
23.05.2022 Gündem
ÖSYM TEK TEK AÇIKLADI: KPSS BAŞVURU TARİHLERİ VE KPSS SINAV TARİHLERİ 2022 GÜNLERİ
ÖSYM TEK TEK AÇIKLADI: KPSS BAŞVURU TARİHLERİ VE KPSS SINAV TARİHLERİ 2022 GÜNLERİ ÖSYM tarafından uygulanacak olan KPSS ile ilgili araştırmalar hız kesmiyor. KPSS lisans, KPSS ön lisans, KPSS ortaöğretim oturumları hakkında tek tek sorular geliyor. ÖSYM, 2022 sınav takviminde KPSS başvuru tarihleri 2022 günlerini yayımladı. Aynı zamanda KPSS sınav tarihleri de açıklandı. Peki KPSS ne zaman, KPSS başvuru ücreti ne kadar? KPSS başvuru tarihleri ayın kaçında, kaç gün sürecek? İşte ÖSYM'den KPSS sınav takvimi...
18.05.2022 Gündem
2022 KPSS başvuru tarihleri ÖSYM: Lisans, önlisans, ortaöğretim başvuruları ne zaman başlıyor?
2022 KPSS başvuru tarihleri ÖSYM: Lisans, önlisans, ortaöğretim başvuruları ne zaman başlıyor? KPSS 2022 başvuruları için geri sayım sürüyor. Memur adayları başvuru tarihlerini iple çekiyor. Peki, KPSS sınavı hangi tarihte? Lisans, önlisans, ortaöğretim başvuruları ne zaman başlıyor?
25.04.2022 Gündem
KPSS tarihleri... Ortaöğretim, önlisans, lisans KPSS 2022 başvuruları ÖSYM tarafından ne zaman başlıyor?
KPSS tarihleri... Ortaöğretim, önlisans, lisans KPSS 2022 başvuruları ÖSYM tarafından ne zaman başlıyor? 2022 KPSS başvuru tarihlerini günler ilerledikçe sıkça sorgulanıyor. Sınav için yoğun bir hazırlık yapılırken tam tarihi bilmeyenler başvuru tarihlerini öğrenmek için "KPSS Ortaöğretim, önlisans, lisans başvuruları ne zaman başlıyor?" sorusunu soruyor.
5.04.2022 Eğitim
2022 KPSS ortaöğretim, önlisans ve lisans başvuru tarihleri ne zaman?
2022 KPSS ortaöğretim, önlisans ve lisans başvuru tarihleri ne zaman? Memur adayları KPSS sınavını iple çekiyor. Binlerce kişinin heyecanı artarken tarihleri kaçırmak istemeyenler "KPSS sınavı hangi tarihte? Lisans, önlisans, ortaöğretim başvuruları ne zaman başlıyor?" diye soruyor.
20.03.2022 Gündem
KPSS tarihleri: 2022 ortaöğretim, önlisans ve lisans başvuru tarihleri ne zaman?
KPSS tarihleri: 2022 ortaöğretim, önlisans ve lisans başvuru tarihleri ne zaman? Kamu Personel Seçme Sınavı başvuru tarihleri günden güne artıyor. Bu yıl önlisans ve ortaöğretim mezunları da sınava girecekler. Bu nedenle "KPSS sınavı hangi tarihte? Lisans, önlisans, ortaöğretim başvuruları ne zaman başlıyor?" sorusu yoğun şekilde yöneltiliyor.
15.03.2022 Gündem
KPSS başvuru 2022 | Ortaöğretim, önlisans, lisans KPSS ne zaman?
KPSS başvuru 2022 | Ortaöğretim, önlisans, lisans KPSS ne zaman? Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2022 tarihi gündemde yoğun olarak araştırılıyor. ÖSYM, ortaöğretim, önlisans ve lisans KPSS sınavı tarihlerine takvimde yer verdi. Peki, 2022 KPSS ne zaman, başvurular hangi tarihte başlıyor?
27.02.2022 Eğitim
KPSS 2022 Lisans, önlisans, ortaöğretim başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte tarihler...
KPSS 2022 Lisans, önlisans, ortaöğretim başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor? İşte tarihler... 2022 KPSS sınavı memur adayları bir yandan hazırlanmaya devam ederken bir yandan da başvuru tarihlerini kaçırmak istemiyor. Bu nedenle adaylar sıklıkla "KPSS sınavı hangi tarihte? Lisans, önlisans, ortaöğretim başvuruları ne zaman başlıyor?" sorusunu yöneltiyor.
21.02.2022 Gündem
Lisans, önlisans, ortaöğretim KPSS başvurular ne zaman başlıyor?
Lisans, önlisans, ortaöğretim KPSS başvurular ne zaman başlıyor? Bu yıl yine yüzbinlerce kişi KPSS'ye girecek. Özellikle iki yıl aradan sonra sınava girecek olan önlisans ve ortaöğretim mezunları başvuru tarihleirni kaçırmak istemiyor ve "KPSS sınavı hangi tarihte? Lisans, önlisans, ortaöğretim başvuruları ne zaman başlıyor?" sorularını yöneltiyor.
10.02.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kpss Sınavı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.