Kraken CEO'sundan NFT hamlesi
Kraken CEO'sundan NFT hamlesi Kripto para borsası Kraken'in kurucusu ve CEO'su Jesse Powell, NFT (dijital sanat) pazar yeri kurmak için çalışmakta olduklarını, kurulacak pazarın yatırımcıların NFT toplamaktan daha fazlasını yapmalarına imkan vereceğini bildirdi.
24.12.2021 Uzmanpara
Bitcoin ATM’sinde güvenlik açığı
Bitcoin ATM’sinde güvenlik açığı Geleceğin parası olarak adlandırılan dijital varlıklara yönelik ilgi giderek artarken, dünyada pek çok Bitcoin ATM’si kuruldu. Yatırımcıların ellerinde tuttuğu itibari para birimlerini Bitcoin’e çevirebilmeleri açısından hayati önem taşıyan ATM’lere yönelik kritik bir güvenlik sorunu ortaya çıktı. Piyasanın en büyük ikinci üreticisi konumunda bulunan bir şirketin ATM modelinde güvenlik açığı tespit edildi. Eğer sorun düzelmezse Bitcoin ATM’lerinde işlem yapan kişileri büyük bir tehdit bekliyor olacak. İşte detaylar…
30.09.2021 Uzmanpara
Ünlü kripto para borsası ücretleri sıfırladı
Ünlü kripto para borsası ücretleri sıfırladı Dünyanın en büyükleri arasında yer alan ABD'li kripto borsası Kraken, mevduat ücretlerini 0'a indirdiğini duyurdu.
30.06.2021 Uzmanpara
Razer Kraken Ultimate 7.1 kulaklık incelemesi
Razer Kraken Ultimate 7.1 kulaklık incelemesi Oyun oynarken en önemli masaüstü donanımlardan biri olan kulaklıkların denenmesi gereken seçeneklerinden biri olan Razer Kraken Ultimate'yi inceledik. Teknik özellikleri, fiyatı ve performansı bu incelemede...
30.04.2020 Teknoloji
Cehenneme açılan kapı!
Cehenneme açılan kapı! Kimya öğretmeninin yaptığı deney, izleyenleri hayrete düşürdü. İki kimyasal bileşeni karıştırıp yakınca, ortaya çıkan görüntü adeta cehenneme açılan bir kapıyı andırıyordu. Deneyin sonuçlarını izleyen minikler, kimyasal yanmanın sonucu oluşan "yaratığı" "Kraken" olarak bilinen efsanevi deniz canavarına benzettiler. Deneyde kullanılan kimyasallar, zehirli oldukları anlaşılana kadar havai fişek yapımında da kullanılıyordu.
11.09.2019 Haberler

Benzer Haber Etiketleri